2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anladım cnm ..bakalım bnm nasıl olucak ,3haftadır baş aşagıda ama devlet hastanesinde nasıl yaparlar ,ilkonce normal doğumumu denerler bilmiyorum
inşallah ikiniz içinde en iyisi olur bak 29 lari gördün 3 hafta daha dayan sonrası da korkma insallah

Arkd. Sordum ben yatıyorum sürekli dikişliyim normal dedi ama biraz artınca korktum zaten zor duruyo bebiş akıntıyla telaş yaptım bebime bişey olurmu diye
Ben de dikisliyim ben de de akıntı problemi var bir kere fitil kullandım ama sonra yine oldu kokusuz renksiz ve kaşıntı siz olduğu için telaş yapmiyorjm
ne gibi yararı varmış? bizi de aydınlatır mısın canım?
bende bahçeye koymaya fln sandım, bildiğin beşik olarak kullanacaksın sanırım
Canim ya araya girmek gibi olmasın ama ben kızımda kpssye haxirlandigim için kullandım hamam sonrası çok zor oldu 1 yaşına gelince zaten hamam olmuyor ama çocuk zaten alismis oluyor hadi bakalım elde sallamalar başladı ayağa alıştırana kadar bir hafta ne çektim sonra da kendi yatağında uyumaya alistirdi m ama 3 gün mahvoldu 1 saat aralıksız ağladığını biliyorum ama sakın Beşiktepe sallamaya alıştırma hele sakin bi bebekse kızım çok sakini ama 4 ay ben çalıştım annem baktı ve alistirmis oldular
canım yine sana da söylüyorum kolik yada gaz sancısı sorunu yoksa kullanılmamalı sonrası çok zor tecrübeyle sabit

Bi arkadasimiz paylaşın mamaroos 4 Mom iyi anakucagi olarak ama çok pahalı ben de kolik yada gaz sancısı olursa almayi düşünüyorum yoksa inanin bebegi zorla kendi kendine uyumamaya alistiriyorsunuz

Arkadaşlar tabi herbebek farklı ama benim tecrübeme göre şiddetli kolikte sallanmak ta bizde işe yaramadı değil hamak oğlumun dinmeyen ağlamaları için odasına bildiğiniz tavanı delip salıncak kurduk yeterki sussun ve uyusun diye yatırdığımız anda Ateş'e konmuş gibi ağlıyordu oysa ne umutla kurmuştuk salıncağı 3 ay sürdü yani herbebek değişik ama inş bu sefer kolik yaşamayız ya da farklı bi durum Rabbim hepimizin tüm bebekleri korusun; kolikte yeni bişey duydum bebeği kundaklamak; bebek sarılmış ve anne karnında hissediyormuş bu sefer o da Aklımda tabi; kurutma makinasını açmak ta birkaç dakikalığına ile yarıyordu sonra yine ağlamaya devam

Canim ya araya girmek gibi olmasın ama ben kızımda kpssye haxirlandigim için kullandım hamam sonrası çok zor oldu 1 yaşına gelince zaten hamam olmuyor ama çocuk zaten alismis oluyor hadi bakalım elde sallamalar başladı ayağa alıştırana kadar bir hafta ne çektim sonra da kendi yatağında uyumaya alistirdi m ama 3 gün mahvoldu 1 saat aralıksız ağladığını biliyorum ama sakın Beşiktepe sallamaya alıştırma hele sakin bi bebekse kızım çok sakini ama 4 ay ben çalıştım annem baktı ve alistirmis oldular

ben henüz hiç bir şey almadım ve ilk bebek öğrenmeye çalışıorum işte tecrübe de olmayınca :) dediğin de mantıklı geldi doğumdan sonra duruma bakmak daha mantıklı o zaman.

şimdi doktordan geldik kızlar 1750gr olmuş kızım. Hala başı aşağıda çok şükür. Gayet iyi dedi yine bir daha ki ay gel dedi. Yani bir dahaki kontrolde 36 haftalık olacağım bu haftalarda 1 ay geç değil mi ya.

Masallah canim bebisine.. Evet canim sanirim geç oluyoo koskoca 1ay var ..Bide bu haftalarda 15 gunde bir gidilmesi lazim benim dr oyle ddi.Ama mecburiyetten bayram araya girdigi icin bayramdan sonraya kontrolum kaldi.. Duruma gore bakicam dedi haftada birde cagirabilirim ddi.. Hatta ilk nstmede cmtesi girdim..

ya kızlar ne diyecem , şimdi iş yerinden biri ile bebek bezini konuşuyorduk , bana Bayrampaşa rami topntancılardan toptan aldığını söyledi . mesela prima Premium care için paket fiyatının normal marketlere göre 10-15 tl oynadığını söyledi. 2-3 paket oluınca indirim de oluyormuş. hiç duymadım ramiyi ? bilen var mıydı aramızda ? olmadı bu haftasonu gidip baksam mı ki ?

Cnm ben blue birdy bebek odasını aldım onun pembeside vardı pastel tonlarda olması beni cezbetti

Ben kullandım cnm 10 tane. İğneler bittikten sonra daha vermedi çünkü çok fazla arttırmadı şurupla devam ediyorum arada tabi pekmezle ek yapıyorum.
gecmis olsun canim bende hap kabizlik yaptigi icin cok sikayetci olmaya basladim dahiliye dr.u onerdi kadin dogum dr.um da onay verdi yoksa ilac bana uetiyordu ama kabizlik artik ciddi sekilde olmaya baslayinca niraz rahatlamak icin vurulacagim...peki sen hangi igneyi kac gun ara ile vuruldun...

kızlar bayramdan sonra doğum çantamı hazırlayacağım. eylülde havaların pek de soğuk olacağını düşünmüyorum. ama kan da kaybetmiş olacağız. üşür müyüz ki. yani ekstradan bi şal hırka falan koysam mı. kayınvalidem özel yelek ve şal ördürtmüş lohusa dönemi için ama hastanede o tarz bişey giymem heralde ama şal güzeldi. onu alabilirim. çok kararsız kaldım. bir sürü ıvır zıvır da koymak istemiyorum çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…