Ben kızımda çektiğim gaz sancısını hiçbir bebekte görmedim çevremde umarım oğlum rahat olurum sende şimdiden yayma öyle çok sancılı olacak diye insallah rahat olurlar tüm bebislertesekkür ederim uyarınız için ve cok doğru ayakta vs hırpalarcasına sallamak dogru degil.aynen bende kızımı sallamadım ama bu gunduz uykuları ve sancılı zamanlar için.
bu hamaklarda bebek cenin pozsyonunda yattığı için anne karnı hissi yasıyor. omur ilik gelişimini destekliyor ve yatış şeklinden dolayı bğulma riskini buyuk ölçüde azaltıyor. bazı bloglarda okudum bende erkek bebişlerde gaz sıkıntısı cok oluyormus şimdiden önlem alıyorum :)
Cnm ben uyutup yatağına yatırıyordum çok gaz sorunu olmasına rağmen sallamadım hiç sakinleştirip yatağına bıraktım öyle alıştı.. O yıllarda ana kucağı seçenekleri de sınırlıydı şimdi gerçekten çok çeşit var bahsettiğin ürün güzele benziyor güle güle kullanmak nasip olsun bebişim..katticim iyi diyorsun da, geçen hafta bi arkadaşa gittik, bebişi 3 aylık.. öyle bir alıştırmışlar ki, bütün akşam annesinin gögsünde uyudu, kız 2 dk koltuğa koysa, hemen uyanıp ağlamaya başladı.. kızcağız da mahvolmuş, kol kaslarım gelişti, artık ağrı hissetmiorm diyor :) bana kesinlikle kucakta uyutmaya alıştırma diye tavsiyede bulundu.. ben zaten durumu önceden tahmin ettiğimden, güzel bi ana kucağı aldım.. ebeveyn hareketlerini gözlemleyip, o hareketlere en yakın şekilde 5 farklı sallantı geliştirilmiş bir model.. bebişlerin hem gaz sorununa ii geliyormuş, hem de uykuya dalışlarına yardımcı oluyormuş.. bakalım oğlum hayırlısıyla bi gelsin de işe yarıcak mı yaramıcak mı görücez :)
anakucağının youtubeda videosu var ama link paylaşmak yasak mıdır bilemedim? fotosunu da gönderiyorum
Canim bizede haber ver gidersenya kızlar ne diyecem , şimdi iş yerinden biri ile bebek bezini konuşuyorduk , bana Bayrampaşa rami topntancılardan toptan aldığını söyledi . mesela prima Premium care için paket fiyatının normal marketlere göre 10-15 tl oynadığını söyledi. 2-3 paket oluınca indirim de oluyormuş. hiç duymadım ramiyi ? bilen var mıydı aramızda ? olmadı bu haftasonu gidip baksam mı ki ?
Bende mamaroo alcakdim ama bebis hareketli oldumu tehlikeli oluyomus dediler((Cnm ben uyutup yatağına yatırıyordum çok gaz sorunu olmasına rağmen sallamadım hiç sakinleştirip yatağına bıraktım öyle alıştı.. O yıllarda ana kucağı seçenekleri de sınırlıydı şimdi gerçekten çok çeşit var bahsettiğin ürün güzele benziyor güle güle kullanmak nasip olsun bebişim..
cnm genelde doğum sonrası üşüme ara ara geliyor bende o ihtimale karşın sabahlığımı mevsimlik triko aldım üşürsem üstüme onu alırım diye aksi halde evet eylül sıcak oluyor emzirirken de ter basıyor zaten sürekli.. şalı al bence yanına üşüdüğünde üstüne alman da kolay olur..kızlar bayramdan sonra doğum çantamı hazırlayacağım. eylülde havaların pek de soğuk olacağını düşünmüyorum. ama kan da kaybetmiş olacağız. üşür müyüz ki. yani ekstradan bi şal hırka falan koysam mı. kayınvalidem özel yelek ve şal ördürtmüş lohusa dönemi için ama hastanede o tarz bişey giymem heraldeama şal güzeldi. onu alabilirim. çok kararsız kaldım. bir sürü ıvır zıvır da koymak istemiyorum çantaya
kuzum 6 ay sakin kalıyor bebişler 6 aydan sonra tutunup kalkmaya dönme hareketleri kuvvetlenmeye başlayınca hepsi tehlike aslında o yüzden sürekli kullanılacak beşiği derin almak gerek..Bende mamaroo alcakdim ama bebis hareketli oldumu tehlikeli oluyomus dediler((
Canim gerek kalmaz kalin sabahligin olsun yeterbence eylul zaten sicak ben ole yapmayi dusunuyorum Rabbimin iznilekızlar bayramdan sonra doğum çantamı hazırlayacağım. eylülde havaların pek de soğuk olacağını düşünmüyorum. ama kan da kaybetmiş olacağız. üşür müyüz ki. yani ekstradan bi şal hırka falan koysam mı. kayınvalidem özel yelek ve şal ördürtmüş lohusa dönemi için ama hastanede o tarz bişey giymem heraldeama şal güzeldi. onu alabilirim. çok kararsız kaldım. bir sürü ıvır zıvır da koymak istemiyorum çantaya
Canim mamaroodan vazgecme sebebim aslinda magazada 3aylik tatlimi tatli bebisi olan bi anneydi bebegim hareketli bizde var dedi ama tehlikeli dedi tavsiye etmem dedi beni cekindirdi kararimdan((kuzum 6 ay sakin kalıyor bebişler 6 aydan sonra tutunup kalkmaya dönme hareketleri kuvvetlenmeye başlayınca hepsi tehlike aslında o yüzden sürekli kullanılacak beşiği derin almak gerek..
cnm benim dr da aylık çağırıyor bende haftaya bugün gideceğim bakalım sonrasında ne kadar aralıklarla çağıracak ama sende veya bebekte bir sorun yoksa normal ayda 1 çağırması.. 36 dan sonra her hafta çağırabilir..şimdi doktordan geldik kızlar 1750gr olmuş kızım. Hala başı aşağıda çok şükür. Gayet iyi dedi yine bir daha ki ay gel dedi. Yani bir dahaki kontrolde 36 haftalık olacağım bu haftalarda 1 ay geç değil mi ya.
bilemedim ki aslında her bebek bir değil bazı ürünleri bazı anneler çok beğenirken bazıları hiç kullanmayabiliyor bence tamamen kişiye göre değişiyor..Canim mamaroodan vazgecme sebebim aslinda magazada 3aylik tatlimi tatli bebisi olan bi anneydi bebegim hareketli bizde var dedi ama tehlikeli dedi tavsiye etmem dedi beni cekindirdi kararimdan((
Aynen canim bebisler nasil isterlerse artik onlara gore alisverisler yapcaz insallah onlar memnun olsunlardabilemedim ki aslında her bebek bir değil bazı ürünleri bazı anneler çok beğenirken bazıları hiç kullanmayabiliyor bence tamamen kişiye göre değişiyor..
cnm evet orda toptancılar var marketler hep ordan alır malzemelerini çoğunlukla da gıda üzerine ama koli hesabı verir onlar 2 -3 paket bez değil 2-3 koli bez almak gerekir bir arkadaşım ordan işyerlerine gıda alışverişi yapıyordu ve makarnayı bile 1 koli alıyorlardı.. yine de imkanın varsa git bak veriyolarsa bize de söylersin biz de giderizya kızlar ne diyecem , şimdi iş yerinden biri ile bebek bezini konuşuyorduk , bana Bayrampaşa rami topntancılardan toptan aldığını söyledi . mesela prima Premium care için paket fiyatının normal marketlere göre 10-15 tl oynadığını söyledi. 2-3 paket oluınca indirim de oluyormuş. hiç duymadım ramiyi ? bilen var mıydı aramızda ? olmadı bu haftasonu gidip baksam mı ki ?
Maşallah çok cici ler sağlıkla gitsin insallahTeyzeleriiiii oglusumun dolabı hazır ...Eki Görüntüle 1575206 Eki Görüntüle 1575208 Eki Görüntüle 1575210 Eki Görüntüle 1575212
Ahh bende kızımı hiç sallamadim memede uyiyodu şimdi iki tane aynı şekilde buyitebilecekmiyim acaba ikiside aynı anda ağlarda naparim diye dusunyorum inşallah uslu olurlar da gerek kalmazCnm bence 1. Güzel duruyor ama sallamaya alıştırırsan sana zor olur bence.. Ben kızımı hiç sallamadım hep kucağımda uyuttum yatağına koydum uyuttum çok rahat ettim.. Susmuyor diye sallanan bebekler aslında sevdiklerinden değil beyin sağa sola dönmekten basdonmesi olduğundan susuyorlar sonrada alışkanlık yapıyor..
bnm yaptığım fili gördün mü özge beğendiysen şablon atarım sana özelden.. yada bu fili biraz daha değiştirkızlar evde sıkıntıdan bebek şekeri yapmaya karar verdim. bu ilki. biraz suaygırına benzedi bi dahaki fil olacak inşallah)
Ferrum vuruldum cnm 1 gun ara ile. Kabuzlik sorunun varsa igne yerine surupta kullanabilirsin bende daha ince hap kullanirken kabizlik yapiyordu hap yetersiz kaldigi icin doktor suruba ve igneye baslatti igne bitti suruba devam ediyorum hem midemi rahatsiz etmiyor hemde kabizlik yapmiyor hemde tadi cok guzel ☺vagaferon diye bir surup bi sor istersen doktorunagecmis olsun canim bende hap kabizlik yaptigi icin cok sikayetci olmaya basladim dahiliye dr.u onerdi kadin dogum dr.um da onay verdi yoksa ilac bana uetiyordu ama kabizlik artik ciddi sekilde olmaya baslayinca niraz rahatlamak icin vurulacagim...peki sen hangi igneyi kac gun ara ile vuruldun...
Kizlar fb ve digeri ssvd ne nedemek
kuzusu hap bende de aynı sorunu yapmıştı dr söyledim ferplex şurup verdi çok rahatladım ve içimi çok güzel..bende hap kabizlik yaptigi icin cok sikayetci olmaya basladim
istanbuldaysan bnm dr önerebilirim ben ilkini normal yaptım ama sonrasında rahim ameliyatı oldum herkes ameliyat olduğum için sezeryan olacağımı düşünüyordu ki ilk hamile kaldığımda gittiğim dr da öyle söyledi sonra eski dr döndüm ne alaka aradan yıllar geçmiş tabiki normal doğum olur dedi.. konuyu bilmiyorum ama arayıştayım dediğin için yazmak istedim balat hastanesi ayvansarayda dr meltem özbene gidiyorum ben.. bu arada ilk doğumu yapalı 2-3 yıl olduysa hiçbir dr önermez normali ama uzun zaman geçtiyse yapılabilir..Bazı annelere ilkinde sezeryan yapıp ikinciyi normal istedikleri halde ülkemizde bu pek desteklenmiyor, ona uygun Dr ve hastane arıyoruz cnm
Cnm bende halen altı bezli bi bebiş var, ben geç keşfettim , son birkaç aydır hepsiburada.com dan alıyorum. Aylık koli fiyatları cok cok uygun ve haftasonu ne alırsan al 100 tl lik alışverişe 25 tl indirim kuponu veriyor. Bebek bezinden ziyade Islak mendilde cok gidiyor, onuda koliyle alıyorum cok uyguna geliyor ve Kapıya teslim olması Şahane . Boşuna oralara gidip Yük yapma benceya kızlar ne diyecem , şimdi iş yerinden biri ile bebek bezini konuşuyorduk , bana Bayrampaşa rami topntancılardan toptan aldığını söyledi . mesela prima Premium care için paket fiyatının normal marketlere göre 10-15 tl oynadığını söyledi. 2-3 paket oluınca indirim de oluyormuş. hiç duymadım ramiyi ? bilen var mıydı aramızda ? olmadı bu haftasonu gidip baksam mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?