2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben kızımda çektiğim gaz sancısını hiçbir bebekte görmedim çevremde umarım oğlum rahat olurum sende şimdiden yayma öyle çok sancılı olacak diye insallah rahat olurlar tüm bebisler gebelikte ve emzirme döneminde maden suyu içmek bebekte gaz olmasını engellermiş hemşire olan bi kuzenim var o demişti bol bol içiyorum bakalım dogrumu hem maden suyu süt yapıyormuş aklında olsun cnm

Cnm ben uyutup yatağına yatırıyordum çok gaz sorunu olmasına rağmen sallamadım hiç sakinleştirip yatağına bıraktım öyle alıştı.. O yıllarda ana kucağı seçenekleri de sınırlıydı şimdi gerçekten çok çeşit var bahsettiğin ürün güzele benziyor güle güle kullanmak nasip olsun bebişim..

Canim bizede haber ver gidersen

Bende mamaroo alcakdim ama bebis hareketli oldumu tehlikeli oluyomus dediler((

cnm genelde doğum sonrası üşüme ara ara geliyor bende o ihtimale karşın sabahlığımı mevsimlik triko aldım üşürsem üstüme onu alırım diye aksi halde evet eylül sıcak oluyor emzirirken de ter basıyor zaten sürekli.. şalı al bence yanına üşüdüğünde üstüne alman da kolay olur..

Bende mamaroo alcakdim ama bebis hareketli oldumu tehlikeli oluyomus dediler((
kuzum 6 ay sakin kalıyor bebişler 6 aydan sonra tutunup kalkmaya dönme hareketleri kuvvetlenmeye başlayınca hepsi tehlike aslında o yüzden sürekli kullanılacak beşiği derin almak gerek..

Canim gerek kalmaz kalin sabahligin olsun yeterbence eylul zaten sicak ben ole yapmayi dusunuyorum Rabbimin iznile

kuzum 6 ay sakin kalıyor bebişler 6 aydan sonra tutunup kalkmaya dönme hareketleri kuvvetlenmeye başlayınca hepsi tehlike aslında o yüzden sürekli kullanılacak beşiği derin almak gerek..
Canim mamaroodan vazgecme sebebim aslinda magazada 3aylik tatlimi tatli bebisi olan bi anneydi bebegim hareketli bizde var dedi ama tehlikeli dedi tavsiye etmem dedi beni cekindirdi kararimdan((

cnm benim dr da aylık çağırıyor bende haftaya bugün gideceğim bakalım sonrasında ne kadar aralıklarla çağıracak ama sende veya bebekte bir sorun yoksa normal ayda 1 çağırması.. 36 dan sonra her hafta çağırabilir..

Canim mamaroodan vazgecme sebebim aslinda magazada 3aylik tatlimi tatli bebisi olan bi anneydi bebegim hareketli bizde var dedi ama tehlikeli dedi tavsiye etmem dedi beni cekindirdi kararimdan((
bilemedim ki aslında her bebek bir değil bazı ürünleri bazı anneler çok beğenirken bazıları hiç kullanmayabiliyor bence tamamen kişiye göre değişiyor..

bilemedim ki aslında her bebek bir değil bazı ürünleri bazı anneler çok beğenirken bazıları hiç kullanmayabiliyor bence tamamen kişiye göre değişiyor..
Aynen canim bebisler nasil isterlerse artik onlara gore alisverisler yapcaz insallah onlar memnun olsunlarda

cnm evet orda toptancılar var marketler hep ordan alır malzemelerini çoğunlukla da gıda üzerine ama koli hesabı verir onlar 2 -3 paket bez değil 2-3 koli bez almak gerekir bir arkadaşım ordan işyerlerine gıda alışverişi yapıyordu ve makarnayı bile 1 koli alıyorlardı.. yine de imkanın varsa git bak veriyolarsa bize de söylersin biz de gideriz

Ahh bende kızımı hiç sallamadim memede uyiyodu şimdi iki tane aynı şekilde buyitebilecekmiyim acaba ikiside aynı anda ağlarda naparim diye dusunyorum inşallah uslu olurlar da gerek kalmaz

kızlar evde sıkıntıdan bebek şekeri yapmaya karar verdim. bu ilki. biraz suaygırına benzedi bi dahaki fil olacak inşallah )
bnm yaptığım fili gördün mü özge beğendiysen şablon atarım sana özelden.. yada bu fili biraz daha değiştir filide benzetirsen süper olacak balonlar iyi fikir..

Ferrum vuruldum cnm 1 gun ara ile. Kabuzlik sorunun varsa igne yerine surupta kullanabilirsin bende daha ince hap kullanirken kabizlik yapiyordu hap yetersiz kaldigi icin doktor suruba ve igneye baslatti igne bitti suruba devam ediyorum hem midemi rahatsiz etmiyor hemde kabizlik yapmiyor hemde tadi cok guzel ☺vagaferon diye bir surup bi sor istersen doktoruna

Kizlar fb ve digeri ssvd ne nedemek
Ilk annelerimizin ilgisini çekecek bir konu değil cnm
FB: Facebook
Ssvd: sezeryan sonrası normal dogum .
Bazı annelere ilkinde sezeryan yapıp ikinciyi normal istedikleri halde ülkemizde bu pek desteklenmiyor, ona uygun Dr ve hastane arıyoruz cnm

Bazı annelere ilkinde sezeryan yapıp ikinciyi normal istedikleri halde ülkemizde bu pek desteklenmiyor, ona uygun Dr ve hastane arıyoruz cnm
istanbuldaysan bnm dr önerebilirim ben ilkini normal yaptım ama sonrasında rahim ameliyatı oldum herkes ameliyat olduğum için sezeryan olacağımı düşünüyordu ki ilk hamile kaldığımda gittiğim dr da öyle söyledi sonra eski dr döndüm ne alaka aradan yıllar geçmiş tabiki normal doğum olur dedi.. konuyu bilmiyorum ama arayıştayım dediğin için yazmak istedim balat hastanesi ayvansarayda dr meltem özbene gidiyorum ben.. bu arada ilk doğumu yapalı 2-3 yıl olduysa hiçbir dr önermez normali ama uzun zaman geçtiyse yapılabilir..

Cnm bende halen altı bezli bi bebiş var, ben geç keşfettim , son birkaç aydır hepsiburada.com dan alıyorum. Aylık koli fiyatları cok cok uygun ve haftasonu ne alırsan al 100 tl lik alışverişe 25 tl indirim kuponu veriyor. Bebek bezinden ziyade Islak mendilde cok gidiyor, onuda koliyle alıyorum cok uyguna geliyor ve Kapıya teslim olması Şahane . Boşuna oralara gidip Yük yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…