2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum bende Eylül annesi Olacağım inşallah kızımız olacak ismini de Eylül düşünüyoruz. Biz Odası'nı Çilek ten aldık baby Coton modeli sade birşey ama ben çok beğenerek aldım tek sıkıntı beşiği sallanmıyor Çilek te sadece tek bir Beşik modeli sallanıyormuş onunda takımı yok almak isteyenarkadaşlara yardımcı olur belki.....

oskeortmen cnm ben senin odayı bulamadım baya geçmişe gittim ama yok tekrar atsana bi bakim nasıl olmuş
şuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.
yalnız bugün biraz hevesim kırıldı arkadaşın eşi çocuk bi doğsun filan gibilerinden bişeyler söyledi. HAKLI aslında .

Eklentiler

• image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 107
kuzusu hap bende de aynı sorunu yapmıştı dr söyledim ferplex şurup verdi çok rahatladım ve içimi çok güzel..
of katti resmen yemekten doymadan kalktigim cok oluyor kabizlik yuzunden sonuc olarak kg. da sikinti oluyor dikkat etmesem yarin saglik ocagina gidecegim sorayim surubu cunli gyno feron barsaklarima hic iyi gelmedi canim...

Kızları slmm..ya bu bu magnezyumu kullanmak sartmi sizce benim bazen geceleri ayagimda kramp giriyor ama 8 saniye felan suruyordur..bol bol maden suyuda iciyorum bilemedim simdi

Benim minigimde 9. haftada başladı öne geçmeye . Çok merak ediyorum ne zaman doğacak :))

Mucks sana sebamedin çocuklar için olan spreyi aldım artık eczacımin önerisiyle sağol umarım unutulmaz en güzel tatillerimizden olur bebisimle bol bol fotoğraf çekilmek istiyorum keyifle

Ay becerebilirim umarım onu kucağımda emzirirken dusunemiyorum sipami canlandiramiyorum gözümde ama umarım onu sütumle besleyebilirim ve şu sağmalcılar işini basarabilirim :) bu konuda kime danisacagimi biliyorum başını agriticam sanırım

Kızlar merhaba benim uterin arterimde centik olusmus bebek 1 hafta geriden geeliyor ve yakın takip edilmem gerekiyormus dr baya gerdi beni. Benimle aynı problemi yasayan var mı acaba aranızda. Oldukca korkuyorum

30. haftadan sonra artık düşük olmaz onun adı canım erken doğum olur.. tabiki de inş bebişin zmnını bekler ama bu haftalarda doğan bebeklerin yaşama şansı çok yüksek.. doktorun bi sıkıntı görse acil bebişini doğurtur zaten.. lütfen biraz sakinleşmeye çalış kendini strese sokma

Tesekkur ederim.Geçen hafta bakıldığında 25mis. Daha önce başka bir yerde bakılanda tek cep 7.1mis. Sizinki kacti? Bugün 100 lük yükleme istediler bir de diyet listesi verdiler
benim detaylida AFI 16 cikti sonra dikkat ettim yediklerime 11 e dustu sonra 16, en son kontrolde 18,8 cikti...dr.umun dedigi ozellikle 200 den sonrasi(20) onemli bu degerlerden de artarsa ilac verilir dedi...yani benim ultrason kagidimda 18,8 yaziyor dr.un tabiri 188...eger senin 25. ise 250 baya fazla gibi geldi...size diyet listesi berdiklerine gore suyun fazla olmasi sekerle ilgili cunki su fazla oldugunda hemen sekerden supheleniyorlar diyeti eksiksiz yerine getirmeye calisin cunki su fazlaligi da sikinti olabilir...beim cumartesi kontrolum vardi hemen sekeli hamurlu seyleri sildim yediklerimden baska caremiz yok...siz bir sonraki kontrolunuzde normal degerlerin kac olmasi gerektigini yine de sorun cunli dr.lara gore bakis acisi farkli olabiliyor...gec olsun...haberleselim yine...

ay yatağında uyuyan o bebişi yerim ben.. tabi şimdi genç kız olmuştur öperim çok
bakalım bnm oğluşum nasıl olucak her dk aklıma geldikçe önce sağlıklı sonra huzurlu mutlu iştahlı bir bebek olsun diye dualar ediorum.. allah izin verir inş da burda bebişlerimiz doğduktan sonra da yazışmaya devam ederiz, dertleşiriz

İtalya da olsa doğum böyle bir sorunun olmayabilirdi ama burda araştırmak gerek detaylı

şuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.
yalnız bugün biraz hevesim kırıldı arkadaşın eşi çocuk bi doğsun filan gibilerinden bişeyler söyledi. HAKLI aslında .
çok güzel olmuş süper valla kocaman ferah bir odası var bebişin.. bizim evin en güzel odası kızımda en ufak odasıda bebişte oldu

Ya sorma ,ben gerçekten bu haftaları gpreceğimi tahmin etmiyordum Allah büyük inş hiç bir sıkıntı yaşamayız hiç birimiz

ya bende yapmasam hiç kimse yapmaz ki bulaşık , çamaşır , temizlik olmadan olmuyor, bir de çalışan inşalarız ona rağmen ev kirleniyor yoksa bende sıkıldım
Belma cnm forumu takip edemiyorum ,sen bir testın sonucunu bekliyordun ,nasıl çıktı inş bir problem olmadı değilmi cnm

bak o ufak kız nasıl büyüdü teyzesi zaman nasıl geçiyor şimdi düşününce ay çok özledim kızımı yazlıkta 3 haftadır

Eklentiler

• 10600491_10152932209042458_3061985655702464097_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 135
of katti resmen yemekten doymadan kalktigim cok oluyor kabizlik yuzunden sonuc olarak kg. da sikinti oluyor dikkat etmesem yarin saglik ocagina gidecegim sorayim surubu cunli gyno feron barsaklarima hic iyi gelmedi canim...
kıyamam ya bilirim ben o halleri.. bak otur 1 kerede 6-7 badem salatalık ye üstüne 1 maden suyu iç bağırsaklarını yumuşatır da rahatlarsın..

benim kızımda cok gazlıydı ayyyy ne gunlerdi maden suyu hımmmm deneyelim insallh

Benim minigimde 9. haftada başladı öne geçmeye . Çok merak ediyorum ne zaman doğacak :))
ahh duygusala bağladım şimdi ne zaman doğacak bir an önce doğsun istiyoruz doğduklarında zaman nasıl geçiyor hiç anlamayacağız bnm kız kocaman oldu hangi ara geçti onca yıl şaka gibi yaa

Kızları slmm..ya bu bu magnezyumu kullanmak sartmi sizce benim bazen geceleri ayagimda kramp giriyor ama 8 saniye felan suruyordur..bol bol maden suyuda iciyorum bilemedim simdi
kullan cnm hergün olmasada gün aşırı iç ben öyle yapıyorum, çok şükür 1 kere yaşadım kramp başkada hiç olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…