şuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.oskeortmen cnm ben senin odayı bulamadım baya geçmişe gittim ama yok tekrar atsana bi bakim nasıl olmuş
of katti resmen yemekten doymadan kalktigim cok oluyor kabizlik yuzunden sonuc olarak kg. da sikinti oluyor dikkat etmesem yarin saglik ocagina gidecegim sorayim surubu cunli gyno feron barsaklarima hic iyi gelmedi canim...kuzusu hap bende de aynı sorunu yapmıştı dr söyledim ferplex şurup verdi çok rahatladım ve içimi çok güzel..
cnm ilk 5 ay hep 1 hafta önde gittiğinden 5. ayda 1 hafta öne çekti erken döllenme dedi ama 5. aydan sonra önde çıkarsa gelişimi güzel demektir artık satla oynanmaz dedi.. bu arada umarım bizde gidebilirizçok ihtiyacım var değişikliğe 1 aydır evde çok sıkıldım..
Mucks sana sebamedin çocuklar için olan spreyi aldım artık eczacımin önerisiyle sağol umarım unutulmaz en güzel tatillerimizden olur bebisimle bol bol fotoğraf çekilmek istiyorum keyifleYok be tatlım tatilin kötüsü olur mu, deniz kum Güneş Şahane birsey, sadece 50 koruma faktör al ve deniz sonrası gölgede dinlen, zaten çok sıcak istesende Güneşte duramazsın feci sıcak bence, tadını çıkart bol bol
Ay becerebilirim umarım onu kucağımda emzirirken dusunemiyorum sipami canlandiramiyorum gözümde ama umarım onu sütumle besleyebilirim ve şu sağmalcılar işini basarabilirim :) bu konuda kime danisacagimi biliyorum başını agriticam sanırımcanım doyduktan sonra genelde emzirmeye başladığından 2 saat sonra emziriyorsun. bebek öyle istiyor. daha erken ağlarsa daha erken emziriyorsun tabi ama 10 dk olmuyor o aralık. ve zaten süt kesilmiyor emzirdiğimizde gelmeye devam ediyor.
ikinci düşükteki sancılar sıkıntılar yine başladı katti sancı vurdukça moralim bozuluyo. gerçi doktorum bebek hareketliyse bi sorun yoktur dedi kontrolleri sıklaştırdı. sıpada sancı oldukça sanki içerde takla atıyo nasıl yoruyo beni bi bilsen
yemekte yiyememeye başladım ne alakaysa bol bol meyve yoğurt süt salatalık domates yiyorum bunlar yetermi bebişe onuda bilmiyorum. mutfakla oturma odası arasında sürekli git gel halindeyimdüzgün yiyemediğimden midir nedir gece acıkmalarıda başladı 3 gündür oofff oofff annemlerede söyliyemiyorum sancım var diye. desem ortalık ayağa kalkcak yine düşecek herhalde diye
benim detaylida AFI 16 cikti sonra dikkat ettim yediklerime 11 e dustu sonra 16, en son kontrolde 18,8 cikti...dr.umun dedigi ozellikle 200 den sonrasi(20) onemli bu degerlerden de artarsa ilac verilir dedi...yani benim ultrason kagidimda 18,8 yaziyor dr.un tabiri 188...eger senin 25. ise 250 baya fazla gibi geldi...size diyet listesi berdiklerine gore suyun fazla olmasi sekerle ilgili cunki su fazla oldugunda hemen sekerden supheleniyorlar diyeti eksiksiz yerine getirmeye calisin cunki su fazlaligi da sikinti olabilir...beim cumartesi kontrolum vardi hemen sekeli hamurlu seyleri sildim yediklerimden baska caremiz yok...siz bir sonraki kontrolunuzde normal degerlerin kac olmasi gerektigini yine de sorun cunli dr.lara gore bakis acisi farkli olabiliyor...gec olsun...haberleselim yine...Tesekkur ederim.Geçen hafta bakıldığında 25mis. Daha önce başka bir yerde bakılanda tek cep 7.1mis. Sizinki kacti? Bugün 100 lük yükleme istediler bir de diyet listesi verdiler
Cnm ben uyutup yatağına yatırıyordum çok gaz sorunu olmasına rağmen sallamadım hiç sakinleştirip yatağına bıraktım öyle alıştı.. O yıllarda ana kucağı seçenekleri de sınırlıydı şimdi gerçekten çok çeşit var bahsettiğin ürün güzele benziyor güle güle kullanmak nasip olsun bebişim..
İtalya da olsa doğum böyle bir sorunun olmayabilirdiBen 2 gün önce Yorum yaptığımızda kk deki altta çıkan günlük gebelik takviminde, Ikinci gebelikse ssvd i araştırabilirsiniz diye yazıyordu ordan başladım yoksa hiç haberim olmazdı. İst geldiğimde son dk geliş yapıyoruz ve randevular dolu olduğundan hep acil Dr Una muayene olma gibi bir huyumuz var, hepsinde 1 ya da 2 Ekim gün verdi, kimsenin önerdiği yok Haklısın ama 14 ay ara ile normal dogum yapmışlar bile varmış. Oğlum şuan 22 aylık olacak ve 13,5 kilo. Gün içinde kaç kere kaldırmak zorunda kalıyorum anlatamam, bugün hele feci bir bel ağrısı başladı, laf anlayacak yasta değil devamlı sevilmek istiyor ya da odadan odaya Geçmiyor, masaya oturmuyor merdivenden çıkmıyor habire bi aglak ilgi isteği söz konusu. Bu ilgi dogum sonrası daha da artıyormuş, bi Arkadaşımın sırf bu Yüzden dikişleri patladı 10. Günde, bu riski almak istemiyorum, zaten sezeryan zor Birsey ve ben hiçbir kolaylığını görmedim. Ilkinde o kadar çok normal istedim ama 40+3 te kontrol sonrası birkaç hastane ve Dr görüşüyle sezeryana alındım. Hiç istemediğim için mi ne zor geçti sezeryan ve sonrası. Tekrar hem onu Çek hem Dikiş patlat of offf, hiç düşünmek istemiyorum 3 ay sonramı
çok güzel olmuş süper valla kocaman ferah bir odası var bebişin.. bizim evin en güzel odası kızımda en ufak odasıda bebişte olduşuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.
yalnız bugün biraz hevesim kırıldı arkadaşın eşi çocuk bi doğsun filan gibilerinden bişeyler söyledi. HAKLI aslında .
Ya sorma ,ben gerçekten bu haftaları gpreceğimi tahmin etmiyorduminşallah ikiniz içinde en iyisi olur bak 29 lari gördün 3 hafta daha dayan sonrası da korkma insallah
Ben de dikisliyim ben de de akıntı problemi var bir kere fitil kullandım ama sonra yine oldu kokusuz renksiz ve kaşıntı siz olduğu için telaş yapmiyorjm
Canim ya araya girmek gibi olmasın ama ben kızımda kpssye haxirlandigim için kullandım hamam sonrası çok zor oldu 1 yaşına gelince zaten hamam olmuyor ama çocuk zaten alismis oluyor hadi bakalım elde sallamalar başladı ayağa alıştırana kadar bir hafta ne çektim sonra da kendi yatağında uyumaya alistirdi m ama 3 gün mahvoldu 1 saat aralıksız ağladığını biliyorum ama sakın Beşiktepe sallamaya alıştırma hele sakin bi bebekse kızım çok sakini ama 4 ay ben çalıştım annem baktı ve alistirmis oldular
canım yine sana da söylüyorum kolik yada gaz sancısı sorunu yoksa kullanılmamalı sonrası çok zor tecrübeyle sabit
Belma cnm forumu takip edemiyorum ,sen bir testın sonucunu bekliyordun ,nasıl çıktı inş bir problem olmadı değilmi cnmya bende yapmasam hiç kimse yapmaz kibulaşık , çamaşır , temizlik olmadan olmuyor, bir de çalışan inşalarız ona rağmen ev kirleniyor yoksa bende sıkıldım
bak o ufak kız nasıl büyüdü teyzesi zaman nasıl geçiyor şimdi düşününceay yatağında uyuyan o bebişi yerim ben.. tabi şimdi genç kız olmuştur öperim çok
bakalım bnm oğluşum nasıl olucak her dk aklıma geldikçe önce sağlıklı sonra huzurlu mutlu iştahlı bir bebek olsun diye dualar ediorum.. allah izin verir inş da burda bebişlerimiz doğduktan sonra da yazışmaya devam ederiz, dertleşiriz
kıyamam ya bilirim ben o halleri.. bak otur 1 kerede 6-7 badem salatalık ye üstüne 1 maden suyu iç bağırsaklarını yumuşatır da rahatlarsın..of katti resmen yemekten doymadan kalktigim cok oluyor kabizlik yuzunden sonuc olarak kg. da sikinti oluyor dikkat etmesem yarin saglik ocagina gidecegim sorayim surubu cunli gyno feron barsaklarima hic iyi gelmedi canim...
benim kızımda cok gazlıydı ayyyy ne gunlerdiBen kızımda çektiğim gaz sancısını hiçbir bebekte görmedim çevremde umarım oğlum rahat olurum sende şimdiden yayma öyle çok sancılı olacak diye insallah rahat olurlar tüm bebislergebelikte ve emzirme döneminde maden suyu içmek bebekte gaz olmasını engellermiş hemşire olan bi kuzenim var o demişti bol bol içiyorum bakalım dogrumu hem maden suyu süt yapıyormuş aklında olsun cnm
ahh duygusala bağladım şimdi ne zaman doğacak bir an önce doğsun istiyoruz doğduklarında zaman nasıl geçiyor hiç anlamayacağız bnm kız kocaman oldu hangi ara geçti onca yıl şaka gibi yaaBenim minigimde 9. haftada başladı öne geçmeye . Çok merak ediyorum ne zaman doğacak :))
kullan cnm hergün olmasada gün aşırı iç ben öyle yapıyorum, çok şükür 1 kere yaşadım kramp başkada hiç olmadı..Kızları slmm..ya bu bu magnezyumu kullanmak sartmi sizce benim bazen geceleri ayagimda kramp giriyor ama 8 saniye felan suruyordur..bol bol maden suyuda iciyorum bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?