2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bu arada bende en sonunda alışverişlerimi bebek için hastane çantasını hazırladım :)
Sadece lahusa gecelik ve pijamasının siparişini veremedim ,tozlu giyimin sitesinde bir problemmi var acep ya üyeliği kabul etmiyor ,gündüzden beri uğraş dur sıkıldım iyice ...
Onun dışında bebeport dedikleri şeyi
Bebek zıbınları 5,6tane kollu kolsuz sıfır kol
Battaniye ,penye battaniye
İkili hastane çıkışları 4adet
Çorap ,şapka ,2,3tulum
Aldım 03ay olacak şekilde
Alt üst şeklindede 3,6aylık aldım ,burda bir arkadaş onlarıda giydirirsin ilk 3ay bişiy olmaz kollarını katlarsın bikere nolucak dedi :)oyle yani
Değentin hasta bezi ,dr brovns doğal akış biberon
Emzirme südyenleri ve atletleri bir iki tane ,
Doğum sonrası korse ,bebek bezi (2,4kilo arası )ıslak mendilleri :)
Medacassol krem(doğum sonr ası çatlaklara ve yuzdeki doğum lekelerine öucize cozum diyorlar )
Sudokrem (pişik kremi )ama bebek için çoook faydalı cildine en iyi gelen kremmiş
Fito krem (googus ucu için )şimdilik bunu aldım ama bakalım inş gerek kalmaz başkasına

slm cnm hoşgeldin ama niye bu kadar geç geldin bebek odan hayırlı olsun boşver sallanmasın sallamaya alışmamış olur bebişin.. benimde aldığım tkm beşiği sabit, sepet beşik aldım onuda sabitledim sallantılı istemedim.. bu arada Eylül en sevdiğim ay ve kızım olsa bende Eylül koyardım aynı aya denk geleceği için doğum güzel olmuş, sağlıkla al bebişini kucağına.. bu arada kaç haftalık gebesin..

Sudokrem (pişik kremi )ama bebek için çoook faydalı cildine en iyi gelen kremmiş
kesinlikle en iyi pişik kremi kızımı doğum yaptığım yıllarda türkiye de yoktu bu krem ablam hollanda da yaşıyor o getirmişti büyük boyu kızımı büyüttü çokta bereketli çünkü küçük bir dokunuş baya kıvamlı.. ablam geliyor çarşamba krem getiricem dedi yok dedim çıkmış burdan aldım ben eczanede bişey gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi taa ki sudokremi görene kadar

Evet cnm ,birde sivilce izlerine ,çıkmaya çalışan yeni sivilcelerede iyi geliyormuş ,yani ben buyuk boy aldım artık kızla ikimiz kullanırız ,yuze bu kremle bakım yapan bile var ..ilginç cidden ama cidden faydalı

sudokrem demek. peki ben de henüz almamıştım pişik kremi. bu kadar iyiyse ondan alayım bari.

bak o ufak kız nasıl büyüdü teyzesi zaman nasıl geçiyor şimdi düşününce ay çok özledim kızımı yazlıkta 3 haftadır

oyyy maşallah.. nası güzelsiniz kızın sna çok benzio canım ne güzel ama gerçekten de anne kız değil abla kardeş gbi duruyosunuz.. genç anne olmanın avantajı bu fotoya bi de eymenin geldiği dha nice mutlu pozlarınız olsun inş..

aaa ben bu kremi hiç duymadım.. sebamedin pişik önleyici kremini aldım, hemen not ediorum sebamed ii gelmezse alır denerim

kıyamam ya bilirim ben o halleri.. bak otur 1 kerede 6-7 badem salatalık ye üstüne 1 maden suyu iç bağırsaklarını yumuşatır da rahatlarsın..
canim maden suyunu da siz burda yazdiktan sonra ben de kullanmaya basladim inanilmsz rahatlatiyor salatalikla da deneyeyim gercekten cok ihtiyacim var rahatlamaya...tarti ile arkadas oldum resmen:)

canim maden suyunu da siz burda yazdiktan sonra ben de kullanmaya basladim inanilmsz rahatlatiyor salatalikla da deneyeyim gercekten cok ihtiyacim var rahatlamaya...tarti ile arkadas oldum resmen:)

tatlım kuru kayısı da ii gelir diyorlar, aklında olsun.. çok geçmiş olsun..

Park yatak ,ana kucağı bebek arabası için acele etmicem inş ,onları ilerleyen haftaşarda yine netten siparış veririm artık :)
Kızlar iyiki internekt var ...olmasaşukadar şeyi almak için bile günlerce araştırmak gezmek lazım :)şu durumda bu bnm için pek mumkun değil

Bnada kuru erik iyi geldi :)hatta şoyle diyim 7,8kuru eriği suya koy 10dk kalsın ,sonra bi güzel ye onları :)üstünede 2barcak su iç :)sonra olanları izle ,
Komik ama cidden kesin çözüm oldu bna bu erik

İtalya da olsa doğum böyle bir sorunun olmayabilirdi ama burda araştırmak gerek detaylı
Burada normal Birsey , sezeryan zaten zorunlu kalmayınca yapmıyorlar, sonrası normal yine, hiç sezeryan Lafı Geçmiyor . Ben Dr Uma Tr deki ilk sezeryansa ikincide sezeryan zorunlu dediğimde oda aslında öylesi daha doğru bence dedi, dogum Süreci uzadıkça, ıkınma ve zorlama iç dikişlere zarar verebikiyormuş. Benim tek endişem arada 25 ay bile olmayacak, biraz yakın bi süreç ama yinede sezeryan olursam Erencik i nasıl kucaklamam, cok zor, kesin patlatırım Dikiş mikiş kalmaz. Kafam Karışık biraz

tatlım kuru kayısı da ii gelir diyorlar, aklında olsun.. çok geçmiş olsun..
evet canim kuru kayisi iyi ama artik o da bazen etkili oluyor bazen hic ise yaramiyor...son 8 haftaya girdim insallah vucudumun kabizlik konusunda duzene girmesi lazim...dogum sonrasi sendromu ile birlikte kabizlik zor olur korkuyorum acikcasi...

evet canim surec senin icin daha zor ilerliyor ama pazar gunu biz de ciktik en fazla 3 saat dolastim hicbir sey almadan eve geldim agilastik artik ben de eksiklerimi netten tamamlayacagim...

saol cnm kızımı bana benzeten çok oluyor bu da bnm hoşuma gidiyor tabisi amin inşallah Eymenim de sağ salim yerini alır yanımda

Canim sezeryan oldun cok aci oluyormu??kac gunde ayaklaniyosun

En iyis cai, birk sllanmasin sallayip da sonra kendine oskence etme. Bende herseyi sabit aldim. Sallamamaya direnecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…