slm cnm hoşgeldin ama niye bu kadar geç geldinMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum bende Eylül annesi Olacağım inşallah kızımız olacak ismini de Eylül düşünüyoruz. Biz Odası'nı Çilek ten aldık baby Coton modeli sade birşey ama ben çok beğenerek aldım tek sıkıntı beşiği sallanmıyor Çilek te sadece tek bir Beşik modeli sallanıyormuş onunda takımı yok almak isteyenarkadaşlara yardımcı olur belki.....
kesinlikle en iyi pişik kremi kızımı doğum yaptığım yıllarda türkiye de yoktu bu krem ablam hollanda da yaşıyor o getirmişti büyük boyu kızımı büyüttü çokta bereketli çünkü küçük bir dokunuş baya kıvamlı.. ablam geliyor çarşamba krem getiricem dedi yok dedim çıkmış burdan aldım benSudokrem (pişik kremi )ama bebek için çoook faydalı cildine en iyi gelen kremmiş
Evet cnm ,birde sivilce izlerine ,çıkmaya çalışan yeni sivilcelerede iyi geliyormuş ,yani ben buyuk boy aldım artık kızla ikimiz kullanırız ,yuze bu kremle bakım yapan bile var ..kesinlikle en iyi pişik kremi kızımı doğum yaptığım yıllarda türkiye de yoktu bu krem ablam hollanda da yaşıyor o getirmişti büyük boyu kızımı büyüttü çokta bereketli çünkü küçük bir dokunuş baya kıvamlı.. ablam geliyor çarşamba krem getiricem dedi yok dedim çıkmış burdan aldım beneczanede bişey gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi taa ki sudokremi görene kadar
sudokrem demek. peki ben de henüz almamıştım pişik kremi. bu kadar iyiyse ondan alayım bari.kesinlikle en iyi pişik kremi kızımı doğum yaptığım yıllarda türkiye de yoktu bu krem ablam hollanda da yaşıyor o getirmişti büyük boyu kızımı büyüttü çokta bereketli çünkü küçük bir dokunuş baya kıvamlı.. ablam geliyor çarşamba krem getiricem dedi yok dedim çıkmış burdan aldım beneczanede bişey gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi taa ki sudokremi görene kadar
bak o ufak kız nasıl büyüdü teyzesi zaman nasıl geçiyor şimdi düşününceay çok özledim kızımı yazlıkta 3 haftadır
kesinlikle en iyi pişik kremi kızımı doğum yaptığım yıllarda türkiye de yoktu bu krem ablam hollanda da yaşıyor o getirmişti büyük boyu kızımı büyüttü çokta bereketli çünkü küçük bir dokunuş baya kıvamlı.. ablam geliyor çarşamba krem getiricem dedi yok dedim çıkmış burdan aldım beneczanede bişey gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi taa ki sudokremi görene kadar
canim maden suyunu da siz burda yazdiktan sonra ben de kullanmaya basladim inanilmsz rahatlatiyor salatalikla da deneyeyim gercekten cok ihtiyacim var rahatlamaya...tarti ile arkadas oldum resmen:)kıyamam ya bilirim ben o halleri.. bak otur 1 kerede 6-7 badem salatalık ye üstüne 1 maden suyu iç bağırsaklarını yumuşatır da rahatlarsın..
canim maden suyunu da siz burda yazdiktan sonra ben de kullanmaya basladim inanilmsz rahatlatiyor salatalikla da deneyeyim gercekten cok ihtiyacim var rahatlamaya...tarti ile arkadas oldum resmen:)
Bnada kuru erik iyi geldi :)hatta şoyle diyim 7,8kuru eriği suya koy 10dk kalsın ,sonra bi güzel ye onları :)üstünede 2barcak su iç :)sonra olanları izle ,canim maden suyunu da siz burda yazdiktan sonra ben de kullanmaya basladim inanilmsz rahatlatiyor salatalikla da deneyeyim gercekten cok ihtiyacim var rahatlamaya...tarti ile arkadas oldum resmen:)
Burada normal Birsey , sezeryan zaten zorunlu kalmayınca yapmıyorlar, sonrası normal yine, hiç sezeryan Lafı Geçmiyor . Ben Dr Uma Tr deki ilk sezeryansa ikincide sezeryan zorunlu dediğimde oda aslında öylesi daha doğru bence dedi, dogum Süreci uzadıkça, ıkınma ve zorlama iç dikişlere zarar verebikiyormuş. Benim tek endişem arada 25 ay bile olmayacak, biraz yakın bi süreç ama yinede sezeryan olursam Erencik i nasıl kucaklamam, cok zor, kesin patlatırım Dikiş mikiş kalmaz. Kafam Karışık birazİtalya da olsa doğum böyle bir sorunun olmayabilirdiama burda araştırmak gerek detaylı
evet canim kuru kayisi iyi ama artik o da bazen etkili oluyor bazen hic ise yaramiyor...son 8 haftaya girdim insallah vucudumun kabizlik konusunda duzene girmesi lazim...dogum sonrasi sendromu ile birlikte kabizlik zor olur korkuyorum acikcasi...tatlım kuru kayısı da ii gelir diyorlar, aklında olsun.. çok geçmiş olsun..
Bende tavsiye uzerine sudokrem aldim.gercekten pisik icin en iyi kremmis..Evet cnm ,birde sivilce izlerine ,çıkmaya çalışan yeni sivilcelerede iyi geliyormuş ,yani ben buyuk boy aldım artık kızla ikimiz kullanırız ,yuze bu kremle bakım yapan bile var ..ilginç cidden ama cidden faydalı
evet canim surec senin icin daha zor ilerliyor ama pazar gunu biz de ciktik en fazla 3 saat dolastim hicbir sey almadan eve geldim agilastik artik ben de eksiklerimi netten tamamlayacagim...Park yatak ,ana kucağı bebek arabası için acele etmicem inş ,onları ilerleyen haftaşarda yine netten siparış veririm artık :)
Kızlar iyiki internekt var ...olmasaşukadar şeyi almak için bile günlerce araştırmak gezmek lazım :)şu durumda bu bnm için pek mumkun değil
saol cnm kızımı bana benzeten çok oluyor bu da bnm hoşuma gidiyor tabisioyyy maşallah.. nası güzelsinizkızın sna çok benzio canım ne güzel ama gerçekten de anne kız değil abla kardeş gbi duruyosunuz.. genç anne olmanın avantajı bu fotoya bi de eymenin geldiği dha nice mutlu pozlarınız olsun inş..
evet cnm süper bir krem hiç pişik sorunu yaşamamıştım kızımda..sudokrem demek. peki ben de henüz almamıştım pişik kremi. bu kadar iyiyse ondan alayım bari.
Canim sezeryan oldun cok aci oluyormu??kac gunde ayaklaniyosunBurada normal Birsey , sezeryan zaten zorunlu kalmayınca yapmıyorlar, sonrası normal yine, hiç sezeryan Lafı Geçmiyor . Ben Dr Uma Tr deki ilk sezeryansa ikincide sezeryan zorunlu dediğimde oda aslında öylesi daha doğru bence dedi, dogum Süreci uzadıkça, ıkınma ve zorlama iç dikişlere zarar verebikiyormuş. Benim tek endişem arada 25 ay bile olmayacak, biraz yakın bi süreç ama yinede sezeryan olursam Erencik i nasıl kucaklamam, cok zor, kesin patlatırım Dikiş mikiş kalmaz. Kafam Karışık biraz
En iyis cai, birk sllanmasin sallayip da sonra kendine oskence etme. Bende herseyi sabit aldim. Sallamamaya direnecegim :)Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum bende Eylül annesi Olacağım inşallah kızımız olacak ismini de Eylül düşünüyoruz. Biz Odası'nı Çilek ten aldık baby Coton modeli sade birşey ama ben çok beğenerek aldım tek sıkıntı beşiği sallanmıyor Çilek te sadece tek bir Beşik modeli sallanıyormuş onunda takımı yok almak isteyenarkadaşlara yardımcı olur belki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?