2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sadece 1 tane mi? kırmızı çizgi şeklinde mi? damar gibi görünenlerden mi?
Evet simdilik bitane olmus yarim cm falan damar gibi degil de hani lastik iz yapar ya onun gibi pembemsi bi renk.. Ama yine de moralimi bozmaya yetti gindeuc kez yaglaniyorum kremleniyorum artik..

Kızlar hemoroid veya varisi olan varmı
Varisim yok canim, ama damarlar hafif belirginlesti ozellikle dizimin arka taraflarinda hemoroid de kanama falan seklinde degil ama cocugun barsaklara yaptigi baskiyla cok hafif bi sekilde disa portleme oluyor ama henuz kanama falan olmadi cok sukur sende durumlar nedir?

Bende inşallah bu sabah erkenden icecegim hadi bakalım :)

Ben vitamini 2 ay önce bıraktım demir de artık eksikliği çok rahatsız etmeye başladı kullandığım en düzenli ilaç idrar yolu enfeksiyonu ve mantar için olanlar onlarda zaten 2 yada 3 günlük. Hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı hiç

Kızlar artık ayakta namaz kilamiyorum oturarak kılıyorm anca özellikle yatsıda siz nasıl kılıyorsunuz? ben secdeye giderken zorlandığım için böyle devam edicm dün misafirlikteydik ben normalde hareketliyimdir ah diyorlar nolmus sana böyle hersey bebislerimiz için artik benim icin günlük hayatim zorlasmaya başladı ..

Bu kelebeklerden yapıp kızımın duvarının bi bölümünü süslücm ortalarinada küçük inci boncuklardan koyucam bittigindede paylasrm pembeli resim bizimki :) kuzenim kendi evi icin yapmıştı mavi duvarli resim erkek anneleri icin onuda paylasaym

Eklentiler

• 20150707_002631.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG-20150620-WA0000.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…