- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Ne demis o cok halli ic karartici arkadas acaba? Bosver takma.şuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.
yalnız bugün biraz hevesim kırıldı arkadaşın eşi çocuk bi doğsun filan gibilerinden bişeyler söyledi. HAKLI aslında .
Cok guzel olmus canimmustalık eserim
Canım bana hiç sorma, ben normalden yanaydım ve zorunlu sezeryana alındım , hiç istemediğimden mi ne çok kötü geçti, o gün ve aylar sonrası Hatırlamak bile istemiyorumCanim sezeryan oldun cok aci oluyormu??kac gunde ayaklaniyosun
Evet simdilik bitane olmus yarim cm falan damar gibi degil de hani lastik iz yapar ya onun gibi pembemsi bi renk.. Ama yine de moralimi bozmaya yetti gindeuc kez yaglaniyorum kremleniyorum artik..sadece 1 tane mi? kırmızı çizgi şeklinde mi? damar gibi görünenlerden mi?
Varisim yok canim, ama damarlar hafif belirginlesti ozellikle dizimin arka taraflarinda hemoroid de kanama falan seklinde degil ama cocugun barsaklara yaptigi baskiyla cok hafif bi sekilde disa portleme oluyor ama henuz kanama falan olmadi cok sukur sende durumlar nedir?Kızlar hemoroid veya varisi olan varmı
Bendede o sorun varrKızlar hemoroid veya varisi olan varmı
Kizlar yatagimizi kurduk, araba koltugumuz icin siparis ettigimiz pembe set de geldi, bu da bez cantasi olarak kullanmayi dusunup siparis ettigim canta...
Jansport canim. Internetten siparis verdim. Aslinda bez cantasi degil laptop alabilen ogrenci cantasi diye geciyor, ama baya bi gozu var buyuk ve dayanikli cok pahali da degildi.Çanta da güzelmiş canım nerde n aldin
Bende inşallah bu sabah erkenden icecegim hadi bakalım :)Evt süt ürünleri de etkiliyor bildiğim kadarıyla.. Bir de bana doktorum aç karnına al demişti, hemşire de aç karnına daha etkili olduğu için aç karnına tavsiye ediyoruz demişti. O yüzden ben aç almaya çalışıyorum. Gece bulantı yapmıyor ama mesela gece unutup sabah eşimi işe yolladıktan sonra alırsam o zaman bulantı hissediyorum. Ben de tuvalete kalkmazsam namaza kalktığımda yatarken içip yatıyorum :) henüz bulantı yaşamadım :)
Canım sıcak su dolu bir kapta poşeti çozduruyordum sonra biberon aktariyordum.peki canim sut dondurucuyami atiyosun sonra nasil cozuyorsun
al bendende o kadar ya hiç bi ilaç kullanmak istemiyorum idrar yolu enfeksiyonu için 2 ilça başladı doktorum kan ilacım var vitamin ilacı var ben hayatımda bu kadar ilaç içmedim hiçbirinide düzenli almıyorum nolucak bilmiyorum ya
Bu sefer olmuş cnm ellerine sağlıkustalık eserim
Sağol canım. oldu valla seriye bağlamam gerekiyor. yapabildiğim kadar yapıcam inşallah.Bu sefer olmuş cnm ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?