Canım nıye patlasın dikişlerın yaa Allah korusun benımde kızlarımın arası 24 ay olucak ve sezeryan olmustum buda ole olucak nasipse ama doktorum hıc bı sıkıntı olmaz dedı kızım 13 kg ilk bır hafta falan almazsın ayakta kucagına oturdugun yerde kucagına verırler zaten bılıyosun ilkinden vucut kendını topladıkca rahatlıyo yavas yavas bızde toparlarız dert etme bence yakınımda 13 ay arayla sezeryan olan tanıdıgım var masallah bişi olmadıBurada normal Birsey , sezeryan zaten zorunlu kalmayınca yapmıyorlar, sonrası normal yine, hiç sezeryan Lafı Geçmiyor . Ben Dr Uma Tr deki ilk sezeryansa ikincide sezeryan zorunlu dediğimde oda aslında öylesi daha doğru bence dedi, dogum Süreci uzadıkça, ıkınma ve zorlama iç dikişlere zarar verebikiyormuş. Benim tek endişem arada 25 ay bile olmayacak, biraz yakın bi süreç ama yinede sezeryan olursam Erencik i nasıl kucaklamam, cok zor, kesin patlatırım Dikiş mikiş kalmaz. Kafam Karışık biraz
Bende oturup kılıyorum canım karnım irı sıkısıyo gıdemıyorum secdeye gıtsen ıkı buklum kalkamıyorum Mazeretımız var Rabbim kabul etsın inş normalde ayakta okuyorum rukudan sonra secde yerınde sandalyeye oturuyorum sonra gerı ayakta kıyamda duruyorumKızlar artık ayakta namaz kilamiyorumoturarak kılıyorm anca özellikle yatsıda siz nasıl kılıyorsunuz? ben secdeye giderken zorlandığım için böyle devam edicm dün misafirlikteydik ben normalde hareketliyimdir ah diyorlar nolmus sana böyle hersey bebislerimiz için artik benim icin günlük hayatim zorlasmaya başladı ..
Kullanılan malzeme ne acaba çok şirin gözüküyor kolay gelsin canimBu kelebeklerden yapıp kızımın duvarının bi bölümünü süslücm ortalarinada küçük inci boncuklardan koyucam bittigindede paylasrm pembeli resim bizimki :) kuzenim kendi evi icin yapmıştı mavi duvarli resim erkek anneleri icin onuda paylasaym
Kullanılan malzeme ne acaba çok şirin gözüküyor kolay gelsin canim
Teşekkürler canım bugün 30.haftaya girdik bende sallanması taraftarı Değilim ama eşim biraz direndi sallansın uyumazsa sallarız diye inşallah bebeğim annesini mahcup etmez inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnaklara...slm cnm hoşgeldin ama niye bu kadar geç geldinbebek odan hayırlı olsun boşver sallanmasın sallamaya alışmamış olur bebişin.. benimde aldığım tkm beşiği sabit, sepet beşik aldım onuda sabitledim sallantılı istemedim.. bu arada Eylül en sevdiğim ay ve kızım olsa bende Eylül koyardım aynı aya denk geleceği için doğum güzel olmuş, sağlıkla al bebişini kucağına.. bu arada kaç haftalık gebesin..
İnş cnm. Bizimki biraz kucakçı ama yası geregi tabi normal, belki 2-3 ay sonra huyu değişir, ben de pek canımın kıymetini bilmiyorum galiba, bugün cok kucagımdaydı öğlenden beri agrıdan kıvranıyorum, sağ kasığım fena Ağrı yapıyor, ilk defa böyle oldum, 5 dk ayakta dursam Ağrı saplanıyor, inş Birsey yokturCanım nıye patlasın dikişlerın yaa Allah korusun benımde kızlarımın arası 24 ay olucak ve sezeryan olmustum buda ole olucak nasipse ama doktorum hıc bı sıkıntı olmaz dedı kızım 13 kg ilk bır hafta falan almazsın ayakta kucagına oturdugun yerde kucagına verırler zaten bılıyosun ilkinden vucut kendını topladıkca rahatlıyo yavas yavas bızde toparlarız dert etme bence yakınımda 13 ay arayla sezeryan olan tanıdıgım var masallah bişi olmadı
çilekten safari bebek odası düşünüyorum, alan var mı? bir de kız için mi uygun sizce erkek için mi?
https://www.cilek.com/eng/safari-natura-8926
Canim kullan at alt acmalar var ya onlardan da al istersen yanina ben o beek besigine koycam hastanede onlardan. Eldiven takimlarin icinde vadir diye dusunuyorum. Birde normal dogum olacaksa dogumdan sonra hasanede bir dus alirin dediler bana hem sutun inmei kolaylasiyormus o yuzden havlu falan da koydum ben. Birde korse demissin ya su elbiselerin altina iydiklerimizden mi aldin yoksa sadece karin bolgei icin bel korseai mi aldin?Kızlar bu arada bende en sonunda alışverişlerimi bebek için hastane çantasını hazırladım :)
Sadece lahusa gecelik ve pijamasının siparişini veremedim ,tozlu giyimin sitesinde bir problemmi var acep ya üyeliği kabul etmiyor ,gündüzden beri uğraş dur sıkıldım iyice ...
Onun dışında bebeport dedikleri şeyi
Bebek zıbınları 5,6tane kollu kolsuz sıfır kol
Battaniye ,penye battaniye
İkili hastane çıkışları 4adet
Çorap ,şapka ,2,3tulum
Aldım 03ay olacak şekilde
Alt üst şeklindede 3,6aylık aldım ,burda bir arkadaş onlarıda giydirirsin ilk 3ay bişiy olmaz kollarını katlarsın bikere nolucak dedi :)oyle yani
Değentin hasta bezi ,dr brovns doğal akış biberon
Emzirme südyenleri ve atletleri bir iki tane ,
Doğum sonrası korse ,bebek bezi (2,4kilo arası )ıslak mendilleri :)
Medacassol krem(doğum sonr ası çatlaklara ve yuzdeki doğum lekelerine öucize cozum diyorlar )
Sudokrem (pişik kremi )ama bebek için çoook faydalı cildine en iyi gelen kremmiş
Fito krem (googus ucu için )şimdilik bunu aldım ama bakalım inş gerek kalmaz başkasına
benim enfeksiyon için olanın biri 15 günlük falan diğeride 1 haftalıktı 1 tanede toz verdi o 1 günlüktü nefret ediyorum ilaç içmekten ama enfeksiyon tehlikeli bebeğine geçer falan dediler korktum zorla içmeye calışıyorum onuBen vitamini 2 ay önce bıraktımdemir de artık eksikliği çok rahatsız etmeye başladı kullandığım en düzenli ilaç idrar yolu enfeksiyonu ve mantar için olanlar onlarda zaten 2 yada 3 günlük. Hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı hiç
Canim kullan at alt acmalar var ya onlardan da al istersen yanina ben o beek besigine koycam hastanede onlardan. Eldiven takimlarin icinde vadir diye dusunuyorum. Birde normal dogum olacaksa dogumdan sonra hasanede bir dus alirin dediler bana hem sutun inmei kolaylasiyormus o yuzden havlu falan da koydum ben. Birde korse demissin ya su elbiselerin altina iydiklerimizden mi aldin yoksa sadece karin bolgei icin bel korseai mi aldin?
Gunaydin guzel anneler. Mobilyasi gelenler bebek moblyanizi nele temizlediniz? Nasl deterjan kullandiniz. Acaba bebegin giysilerini yikadigi deterjanla mi silsem ya da frendly bebek ici bulasik deterjani aldim onla su yapip mi silsem. Camasir suuyla sileim var aslinda da guvenemedim.
bu açıklar ıcın bıle dogum sonrasında fazla açık bence canım ..lohusa lohusa usutmeyelım sonrahttps://www.markafoni.com/siyah-inc...pamuklu-likrali-sabahlik-takim/urun/11837719/
kızlar güzelmiş uygunmuş da açıklar için güzel gecelik sabahlık
sabunlu su ve sirkeli suyla silebilirsin.Gunaydin guzel anneler. Mobilyasi gelenler bebek moblyanizi nele temizlediniz? Nasl deterjan kullandiniz. Acaba bebegin giysilerini yikadigi deterjanla mi silsem ya da frendly bebek ici bulasik deterjani aldim onla su yapip mi silsem. Camasir suuyla sileim var aslinda da guvenemedim.
Magazadaki kiz ole yapmak zararli dedi canimCanım sıcak su dolu bir kapta poşeti çozduruyordum sonra biberon aktariyordum.
Canim bide normal dogumunda riskleri var ona bakarsak vajina genislemesi aylarca iliskiye girememe iste dikislerin gec iyilesmesii bir suru sey var ve bagirsaga dogru olan yer var ya oraya kad kesi atiliyo yani her ikisinde dikis varbundan 2-3 ay önce hatunun biri konu açmıştı..normal doğum hakkında ..kötü ne varsa anlatmıştı...sitede çok tepki çekmişti... insanları tedirgin edip korkuttuğu için....ben zorunlu sezeryan olucam..ki bu şekilde olucak bir çok arkadaşımız var.minik bi isteğimvar.. arkadaşlardan rica ediyorum sezeryan hakkındaki duydukları kötü şeyleri burda paylaşmasınlar...nasıl normal doğum burda en güzel şekillerde anlatılıyorsa /birbirimize destek amaçlı / aynı hassasiyeti sezeryanlılar içinde istiyorum ..bizimde desteğe ihtiyacımız var..tabi bu benim şahsi fikrim...
her şeyi dökmüşsün ortayaCanim bide normal dogumunda riskleri var ona bakarsak vajina genislemesi aylarca iliskiye girememe iste dikislerin gec iyilesmesii bir suru sey var ve bagirsaga dogru olan yer var ya oraya kad kesi atiliyo yani her ikisinde dikis var
Ben 2 gün önce Yorum yaptığımızda kk deki altta çıkan günlük gebelik takviminde, Ikinci gebelikse ssvd i araştırabilirsiniz diye yazıyordu ordan başladım yoksa hiç haberim olmazdı. İst geldiğimde son dk geliş yapıyoruz ve randevular dolu olduğundan hep acil Dr Una muayene olma gibi bir huyumuz var, hepsinde 1 ya da 2 Ekim gün verdi, kimsenin önerdiği yok Haklısın ama 14 ay ara ile normal dogum yapmışlar bile varmış. Oğlum şuan 22 aylık olacak ve 13,5 kilo. Gün içinde kaç kere kaldırmak zorunda kalıyorum anlatamam, bugün hele feci bir bel ağrısı başladı, laf anlayacak yasta değil devamlı sevilmek istiyor ya da odadan odaya Geçmiyor, masaya oturmuyor merdivenden çıkmıyor habire bi aglak ilgi isteği söz konusu. Bu ilgi dogum sonrası daha da artıyormuş, bi Arkadaşımın sırf bu Yüzden dikişleri patladı 10. Günde, bu riski almak istemiyorum, zaten sezeryan zor Birsey ve ben hiçbir kolaylığını görmedim. Ilkinde o kadar çok normal istedim ama 40+3 te kontrol sonrası birkaç hastane ve Dr görüşüyle sezeryana alındım. Hiç istemediğim için mi ne zor geçti sezeryan ve sonrası. Tekrar hem onu Çek hem Dikiş patlat of offf, hiç düşünmek istemiyorum 3 ay sonramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?