2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Valla canım benım gıbı duz yastık kullanan hatta bazen yastıksız yatan bırının cıft yastıga alışması çok zor
dun gece koydum bı baktım yastıgın bırı yok yanıma gelmişsonra mıdem kotu tabı kalktım gavıscon ıctım ole yattım sonra uyu uyuyabılırsen

Hangi memlekette yaşıyorsunuz eğer bursa da yaşıyorsanız doruk çekirge hastanesinde Dr suhendan hanım var bu doktor çok sayıda sezeryandan sonra normal doğum yaptırmış
Çok TSK cnm, suan yurtdışındayım ama 1 ay sonra İstanbul da Olacağım ve doğumu bekleyeceğim, ben de yakınımda uygun bi Dr bulurum İnş

ya ben hepsini kılamıyorum gün içinde. eve gidincede sürekli masa başında oturduğum için belime ağrı saplanıyor..göbeğim de zaten iyice geriliyor eğilirken zor oluyor..oturararak kılmaya çalışıyorum kılabildiklerimi.kk'da baktım kılanlar nasıl kılıyor diye çoğu ayakta kılmış...bide yazmışlardı bebekte anneyle birlikte kılıyor diye..yapabildiğimiz kadar artık

Son düzenleme:
Katiliyorum sana arkadasim bukadar korkucaksak ooo ayrica korkanlar okumasin ben buraya birseyler ogrenmrkcin giriyorum tecrubeli annelerin bilgilerine ihtiyacim var acikcasi.dogumuma da cahilce girmek istemiyorum evet bende sezeryan dusunuyorum ozel sebeplerim var buna ama bunu burda soramiycaksam ogrenemiyceksem ne anlami kaldi konusmamizin...sonucda forumun basligina zit bisey yazmadim hamileyim korkularim var ve bilmem gereken seyler var yersiz tepkiler beni ilgilendirmiyo acikcasi mantikli yanitlar ilgilendiriyo

Magazadaki kiz ole yapmak zararli dedi canim
canım nette bütün doktor sitelerinde bu yöntemi söylüyo.tabi su çok sıcak değil ılığa yakın olacak.en güzeli normal dolap kısmında önce çözülmesini beklemek ama oda çok uzun saatler sürer.

Ya bende sezerysn dusundugum icin bazen gicik oluyorum ole mesajlara yazilara ama gercek bu annem normal dogurmus cok agrili diyo teyzem de normal dogum yapmis dikisi bile yok yapisal bisey
bu sezeryan korkusu bende çocukluktan geliyor sanırım. bilinç altıma işlemiş. benim annem beni sezeryanla doğurmuş 42 haftalık doğmuşum tabi 1991 yılının şartları bugünki gibi değil. annem aani bir hareket yapsa ağır kaldırsa ayaklarını üşütse hemen dikişlerinin olduğu yer ağrırdı 24 yaşıma geldim geçen kış karda akıllı annem kapının önünü temizlemeye çıkmış tabi bir güzel üşütmüş. bana bir gösterdi o dikiş olan yerkıpkırmızı çok sızlıyor demişti. ama dediğim gibi 24 önce yapılmış bir ameliyattan bahsediyoruz. şimdi durum çok çok iyidir eminim. ama benim içimdeki bu sezeryan korkusu annemden geliyor. dün hastaneden çıkarken asansore bindik buyuk hasta asansorüydü bir üst kata çıktı asansör sezeryana gidsen bir kadın bindirdiler sedye annesi de onunla bindi asansöre. kadın ağlamaklı Allah sağlıkla kavuştursun yavruna dedim elini tuttum. 8. katta indirdiler onu kadın indi asansörden ben başladım ağlamaya eşim şaşkın şaşkın suratıma bakıyo:) yani doğumum sırasında falan sezeyana girmem gerekirse zorunlu olarak beni daha hastaneye gelmeden uyutsunlar diyorum. ama sonra uyumaktanda korkuyorum epidural yaptırırım diyorum. sonuç olarak çok tırrrrrsıyorummmmm

canım ben de ara ara evin tamamını sirkeli su ile temizliyorum evin havası birden değişiyor insanın üzerine bir rahatlama hissi yayılıyor...

iğnelerden dolayı genelmi yapılıyormuş..ay hakkımızda hayırlısı ayışığı..sağlıkla alalımda kucaklarımıza...bizimde her şey güzel ama işte nasip diyelim..önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı..

canım bende hem sezeyanı izledim hem normal doğumu. bana da belirsizlik daha kötü geliyor ne olacaksa bileyim istiyorum.

yudum yudum süt içmekte iyi geliyor reflüye. .saraçoğlundan duymuştum..

Bu insanlar biz diye iki grupa ayirip polemik yaratmanin bi anlami yok.dogum videolarida izliyorum okuyorumda bunlari izleyenler okuyanlar basindan gecenler yasanlardan birseyler ogrenmrkcin giriyoruz buraya yoksa kendi adima bos bos sohbet etmeye girmiyorum kendi adima saygi duy bence herkes senin gibi korkmaya biliyor dogumdan ve birseyleri bilerek bilgili bisekilde girmek istiyoruz doguma ayrica kesi zaten her ikisinde var bunu 13yasinda kiz cocugu bile biliyor

canım bende hem sezeyanı izledim hem normal doğumu. bana da belirsizlik daha kötü geliyor ne olacaksa bileyim istiyorum.
Aynen canim benee izledim izliyorumda ve basima ne gelecekse bilmek istiyorum sonucda insaniz hepimizinki can hepimiz korkuyoruz ama doguma cahil bi sekilde girmek dogru degil birbirimizden birseyler ogrenmiyceksek ozmn ne anlami kaldi cocugu yaparkende biliyorduk dogurmamiz gerektigini leylekler getirmeyecegini tovbe tovbe))))

konu nereye gelmiş akaycım..bence akışına bırak sohpeti...

gebeliğin bu haftasındayken kesin sezeryan olmanıza nasıl karar verdi doktor yani etken nedir? merak ettim. çok erken değilmi kesin doğum şekli için. benim doktorum 36. haftadan sonra netleşir dedi.

Manasiz anlamsiz yerlere cekildi.ben anlamiyorum misk tovbe tovbe insanlar cocuguu yaparken doguracaklariji bilmiyolarmi yada halen daha leylek hikayesinin etkisi gecmemis ki bu yasda.
bak hala aynı yerdeyiz ama...
lohusa pijaması almışmıydın sen

Merhaba kızlar.. zaman daraldıkça stres artmış doğumlar konuşulmaya başlanmış.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin doğumları kolay geçer... güzel anıları hatırlarız sadece (çok iyimser gördüm kendimi ) 32.haftası olupta çalışabilir raporu alan var mı aranızda?? tahlil istiyorlar mı onu merak ediyorum randevum 3 te o saatte kan tahlili yaptıramam diye aklıma takıldı

aykacım demek istediğim misk pozitif şeylerden bahsedelim demiş sezeryanla ilgili sende normal doğumun negatifliklerinden bahsetmişsin. Doğumun hangi şekli olursa olsun negatif şeyler konuşmak ki doğum zamanına yaklaştıkça hepimizi korkutup endişeye sokuyor. Ne kadar pozitif şeyler konuşulursa doğum şekilleriyle ilgili o kadar iyi bizler için. Tabiki de hepimiz biliyoruz az çok her iki doğumda da yaşanabilecekleri.

amaaan arkadaşlar bu sezeryan vajinal konusu çok uzamadı mı?
kimisi başına geleceği en ince ayrıntısına kdr bilmek ister, kimisi de fazla okuyup gereksiz stres olmak istemez.. bu kdr basit.. her 2 taraf içinde birbirine anlayışlı ve hoşgörülü yaklaşmak bu kdr zor olmamalı bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…