2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

yok canım elbette konuşacağız fikirlerimiz farklı olabilir, gerilmedim ben sen de gerilme:) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

benim Bölük pörçük hazır. Bebeğin kıyafetleri hazır ama yerleştiremedim henüz. bu arala bebek şekerine odaklandım

benimki hazır http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hastane-cantamiz-resimli.835245/
bu linkten bakabilirsin. kendi eşyalarımı tam hazırlamadım daha ama bebişim hazır.

Ben sizden 2 hafta falan geriden geldiğim için daha başlamadım sizden kopya çekeyim bende hazırlarken

anladım canım..bakalım benim doktor ne dicek perşembe gidicem son defa..genel olma durumunu duymam iyi oldu..benimde tek düşüncem kucağıma alayımda..bana 38. haftada olur demişti 5-10 eylül arası tarih vermişti..bakalım yeni başlayacağım doktorum ne dicek..tarih değişecekmi

Ben daha önce sezeryan oldum öyle abartılacak kadar korkunç bir durum değil canım zaten bebeğine yetmek için insan kendini hemen toparlıyor ben genel anesteziyle oldum ilk gün yardım alıyorsun kalkmak için 2 gün hastanede bebgimu kendim alıp emziriyordum eve ciktigimdada gayet iyiydim 4kiz kardeşiz hepimiz 2ser 3er sezeryanla çocuk dovirduk hicbitimizdede ahlanip vahlanacak bir durum olmadı inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularimizi kucagimiza

haklısın canım sezeryanı istemesek bile her zaman aklımızda tutmalıyız. yeterki sağlıkla kavuşalım diretmeye gerek yok. benim de doktorum müdahale etmeyeceğiz kendisi gelirse herşey yolunda giderse normal olur dedi. ama olmaz sezeryana almamız gerek dediği anda kabul ederim ben de...

Medeni bakis acindan dolayi tesekkur ediyorum kendi adima canim))

Sonuna kadar katılıyorum canımgerçi sonrasını okuduğumda ortalık daha da karışmış
Kizlar gunaydinlar aklimi sabah sabah su soru kurcaliyo sagilmis sutumuzu dondurucuyami aticaz???ve nasil cozucez sutu?bide bebisleri emzirmeden once gogusumuzu neyle yikiycaz yadasilecegiz???
Arkadaşlar anlatmış canım cam biberon da çözülür zaten ara ara biberonlar kaynatiyoruz çatlasın o zaman çatlarım mesela ben aventin yeni doğan camini aldım gelir gelmez kaynattim
Arkadaşım çok özür dilerim ama kastedilen şey biri ni seçerken diğerinin sürekli olumsuz tarafları söyleniyor şimdi de bağırsak Florası falan demişsiniz kızım 2430 gr ve 37. Haftada sezeryana alindi sancı falan da yoktu maşallah gayet sağlıklı devam ediyoruz şimdilik konuşurken zorunlu sezeryan olmak zorunda olan ve sancıyı bekleyemeyecek durumda olanları unutuyoruz
Ben de Evimi sirkeli suyla siliyorum cnm en dogali

Kizlar gunaydinlar aklimi sabah sabah su soru kurcaliyo sagilmis sutumuzu dondurucuyami aticaz???ve nasil cozucez sutu?bide bebisleri emzirmeden once gogusumuzu neyle yikiycaz yadasilecegiz???
Evet bende bunları merak ediyorum bilen varsa anlatsa benim iki tane bakalım inşallah o lara ywtisirimde satacak sut olut

pijamaya girdim bende ama rağbet görmedi
aayy pijama konusu yılan hikayesi oldu bizde kayın validemn yanında lohusa takımı alacağım diye ağzımı açmış bulundum. ertesi gün bir baktım 3 tane kısa kollu uzun gecelik almış gelmiş. öncesinde de beyaz çok güzel bir alt üst pijama takımı almıştı. sağol anne dedim ben birde sabahlıklı 3 lü takımlar var onlardan alacağım dedim. geçen hafta bulgaristana gittiler kayınple giderken de bana diyor sen alma kızım beğendiklerini babanın telefonuna resim at ben sana alacağım bulgaristandan dedi. kendi annemde almış lc waikikiden alt üst bir takım evde adım atsam pijamaya denk geliyorum ama hala istediğim lohusa takımı yok. bakalım bayrama gelecek kayınvalidem nasıl bişey almış görücez.

Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...

canım bir de bende coraspini kesti içmeyeceğim artık ama içim içimi yiyor acaba bir şey olur mu diye bakalım coraspin için sana ne diyecek ...

Ben ne hakaretde bulunmadim nede cahilce bi tepkide veya aciklamada benim etrafimda derken yine bi laf neyse herkes kendini bilir canim.diyip geceyim bu lafina anlamsiz belliki.kaldiki kesiyi soylemek hakaretse bisey anlamadimben sizden hakikaten amacinizi anlamadim saygi duymasi gereken sizsinjz 100defa yazdim cunku herkesin kendi secjmi hepimize hayirli dogumlar nasip olsun diye siz halen daha yazdiginiz seye bakin garip yaa

tşk ederim canım..bunları duymak iyi geldi.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Kizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-07-08-38-18.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 92
hanımlar tabi artık doğum yaklaşıyor ve hepimizin aklında normal olsun sezeryan olsun nasıl olcak düşüncesi var .. burda hiç birimiz ilkel sartlarda değiliz alllah sükür düşünün ananelerimizi evde tarlada doğum yaptıklarını söleyenler sonrasında kaynana korkusuna lohusalığını bile yaşayamadan tarlada evde çalışmak zorunda olanlar halimize sükürler olsun .. burda bir sürü kişiyiz kimse birbiriyle aynı düşünceye sahip olacak diye bi durum yok zaten eger öle olsaydı bu cok ilginç olurdu kimimiz merak ediyoruz acaba nasıl olacak diye kimimiz bilmek istemiyor bu cok normal ben kendi adıma bazı duymak istemediğim yorumları okumuyorum hamileliğimiz sonlarına geliyoruz artık havalar sıcak birbirimizi strese sokmaya ne gerek varr.. rabbim hepimizie kolay doğumlar nasip eder inşallah...

Ben sirkeli su ile silmistim canım bayagi dir da havalaniyor.
bayramda n sonra da çamaşırları yıkayıp dolabı tekrar silip kullanıma hazır hale getireceğim

canım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…