2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gebeliğin bu haftasındayken kesin sezeryan olmanıza nasıl karar verdi doktor yani etken nedir? merak ettim. çok erken değilmi kesin doğum şekli için. benim doktorum 36. haftadan sonra netleşir dedi.
Canim benim doktorumda 34haftaya birakdi dogum sekli nasil olur konusunu normal dogumdan yana olan bi doktor ben evliliyimin basinda vajinismus atlatdigim icin acikcasi cekiniyorum normalden

hiç sorma geçenlerde eşim gülmekten öldürdü beni:d ee aşkım diyo kızı karnına koyduk koymasına ozamn küçücüktü ama nasıl çıkarcan şimdi ordan onu diyor.

kızlaaarr...bızım prenses ve prenslerıın dogumdan sonra malum önü kış....peluş battaniye arıyorum..alan varmı?

demek ki hepimizde aynı sıkıntılar var canım...valla ayakta kılanlar zorlanmayanlardır elimden geldiğince kılayım da ayakta veya oturarak niyet önemli olan...namaz kıldığımız da bebiş de tekbir getirirmiş bunu duyduğumda çok duygulanmıştım...

bence de herkes istediği gibi paylaşım yapmalı, korkuyoruz ya da olumsuz yönler paylaşılıuor diye duymak istememek çok saçma, bir şeyleri bilelim ki ona göre karar verelim ya da önlem alalım. süpriz bir şey değil zaten bunlar 7 aydır bildiğimiz şeyler.

Uzatıcakmısınız ben söyleyeceğimi söyledim banavsaygı duy demeyi biliyosunuz ama siz bana saygı duyuyomusunz acaba senin çevrendeki 13 yaşındaki kızlar bunu biliyor olabilir benim çevremde çok kadın oldu büyürken. kadın ağırlıklı bir aileyiz neredeyse tamamı normal doğum yaptı ama hiçbirinden sizin yazdığınız şeyleri duymadım biz bu konuda çok olumlu ve korkutulmadan büyütüldük kaldıki bu konuda fikrimi başka açmış olduğunuz sayfada söyledim bugüne oadar hiçbir forumda birinin tercihini kötüleyecek yada hakarete vardıracak bişey söylemedim bu tavrınız hiç yapıcı değil

Canim benim doktorumda 34haftaya birakdi dogum sekli nasil olur konusunu normal dogumdan yana olan bi doktor ben evliliyimin basinda vajinismus atlatdigim icin acikcasi cekiniyorum normalden
hee yani tıbbi bir zorunluluk yok. seninki isteğe bağlı olacak o zman. forumda görmüştüm bi kaç topik vajinusmustan sonra normal doğum diye baktın mı onlara canım.

Manasiz anlamsiz yerlere cekildi.ben anlamiyorum misk tovbe tovbe insanlar cocuguu yaparken doguracaklariji bilmiyolarmi yada halen daha leylek hikayesinin etkisi gecmemis ki bu yasda.

bence konuyu manasız yerlere çekip uzatan sensin arkadaşım.. forumu da gerdin.. kurduğun cümleler hiç hoş değil.. burda herkes çocuğu nasıl yapacağını da doğuracağını da biliyor merak etme.. senden tek istenen duyduğun gördüğün ya da okuduğun her olumsuzluğu burda paylaşmaman yönündeydi, bunu anlayıp buna göre davranmak da sana yakışan olurdu..

Misk de bende sezeryan dogum hakkinda konusulan korkutucu negatif yazilara karsiyiz ama bunu sakin bi dille yazdi misk.kaldiki bana bende canim her ikisi riskleri var her ikisinde sorunlar cikabiliyo her ikisinde kesi var biri kolay diye bisey yok anlaminda yazdim anlamsizca tepki aldik hepimiz korkuyoruz ama bilmeliyiz bana normal dogum yap kalbinde aritmi var(gercekdrn var)denilse bilmem lazim nolcak digerinede sezeryan olmak zorundasin denilse basina ne gelecegini bilmek zorunda sonucda bilmek zorundayiz hepimiz

Uzatan benmiyim yoksa senin gibi agresif mesajlar mi dikkatli okh bence arkadasimm

hee yani tıbbi bir zorunluluk yok. seninki isteğe bağlı olacak o zman. forumda görmüştüm bi kaç topik vajinusmustan sonra normal doğum diye baktın mı onlara canım.
Evet canim baktim ama psikolojik olarak kendimi kasmak istemiyorum acikcasi dogumda)tabiki hepimiz icin hayirlisi olsun

evet bende duyunca bi tuhaf olmuştum : ) niyet önemli dediğin gibi...sonuçta din zorlaştırmaz

Oturarak kıl canım bende öyle yapıyorum artık varisim arttı ayakta çok baskı yapıyor

ben dün aldım canım. benim doktorum ultrason muayenesi sonrasında verdi ekstra birşey istemedi.

canım dr.um normal doğum olur diyor fakat sezeryan türlerinden epidural ve spinali direk eledi çünki omurilikten verilen ilaçtan dolayı beyne giden kan yolunda sıkıntı olabilir clexan kullandığımdan dolayı bu yüzden bu 2 doğum şeklini riskten dolayı eledi...ben de sezeryan olacaksa genel değil epidural veya spinal olsun diyecektim ama kabul etmedi...ama iğnenin normal doğuma etkisi yok yapabilirsin dedi fakat geçmişte yaşadığım şeylerden ötürü tek düşündüğüm şey kızımı sağlıcakla kucağıma almak bu yüzden de genel sezeryan olacağım kısmetse...39. hafta itibari ile yapabiliriz dedi bir aksilik olmazsa 24ağustos -30 eylül arası...

arkadaşlar sabah yorum yapmıştım ama konunun buraya geleceğini bilemedim ben.kendi adıma özür dilerim..sabah yazdım geri döndüğümde baya ilerlemiş gördüm mevzuyu..niyetim bu değildi..mesajım ortamı germe amaçlı değildi küçük bi ricaydı..tekrar özür dilerim ben sebep olduysam

Son düzenleme:
Hanımlar konuyu değiştirelim lütfennn
Çanta hazırlamaya başlayan var mı?? aklıma bu geldi ilk
benim Bölük pörçük hazır. Bebeğin kıyafetleri hazır ama yerleştiremedim henüz. bu arala bebek şekerine odaklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…