2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz
Çok güzelmiş bende bakıyorum netten peki isim etiketi kesesi varmı üzerinde 1 tl çok uygunmuş

Evet canım enfeksiyon tehlikeli riskli. Onlari daha dikkatli kullan. Inşallah tekrarlamaz

böyle kayınvalideye can kurbanbenimki de anca ; sen doğur onun seveni çok olacak diyor...eşimde ondan şüphemiz yok bizim için önemli olan bakma sorunu diyor

canım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.

Eğer tam 32. haftan değilse tarihle oynamıştır örnek 31+4 sündür mesela 32+0 olduğu gün alman gerekiyor die biliyorum ben benimde tarihle oynicaklar sanırım normal raporda bende erken gideceğim

Aynen canim cok net ve kibar yazmissin super vallah bazilarimiz bilmek istiyo bazilarimiz istemiyo ama sonucda ozguruz fikrimizi paylasmakda bukadar basit...stresede gerek yok dogum korkusu hepimizde var ama zaten bunu yasiycaz bitdi birimiz bilerek gircez doguma birimiz hicbisey bilmeden tercihimiz hangi dogum sekliyse onu secicez bukadar

Kizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz
uygunmuş sanki..benim baktıklarım hep 2,5 tlden başlıyordu

canım ne kadar şanslısın öyle.maşallah nazar değmesin.pijamaları hep lohusa tarzı alma ama.o kadar pijamayı bi kaç yıl giyersin çünki:)

Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
Canım ben rowenta xxl silence cyclone aldım çok ama çok memnunum emiş gücü süper çok pratik hantal değil ve aşırı sessiz kafa patlatmiyor yani kesinlikle düşün derim
Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
W

canım ne kadar şanslısın öyle.maşallah nazar değmesin.pijamaları hep lohusa tarzı alma ama.o kadar pijamayı bi kaç yıl giyersin çünki:)
zaten sıkıntı orda hiç biri lohusa tarzı almamış ki :) oysaki benim tek istediğim bir takım lhusa pijamasıydı :) bakalım kayın validem bukez lohusa alır inşallah

zaten sıkıntı orda hiç biri lohusa tarzı almamış ki :) oysaki benim tek istediğim bir takım lhusa pijamasıydı :) bakalım kayın validem bukez lohusa alır inşallah
anladım cnm.öyle almasada sen içine sinen bi tane alırsın artık. aqua nın lohusa takımları çook güzzel.

kizlar yenidogan magnet aldiniz mi hediye hangi site guvenilirdir bilgisi olan var mi gunaydin bu arada :)
ben izne ayrıldığım dönem kendim yapmak istiyorum tabi ozamana kadar halim olursa şimdiden doğru düzgün oturamıyorum..olmadı gitti gidiyordan bakıcam..her keseye uygun çeşit oluyor genelde...bide alacağın satıcının yorumlarına bakarak almanı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…