Çok güzelmiş bende bakıyorum netten peki isim etiketi kesesi varmı üzerinde 1 tl çok uygunmuşKizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz
canım bana da dr.um haftaya yazacak 32+ dacanım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.
Evet canım enfeksiyon tehlikeli riskli. Onlari daha dikkatli kullan. Inşallah tekrarlamazbenim enfeksiyon için olanın biri 15 günlük falan diğeride 1 haftalıktı 1 tanede toz verdi o 1 günlüktü nefret ediyorum ilaç içmekten ama enfeksiyon tehlikeli bebeğine geçer falan dediler korktum zorla içmeye calışıyorum onu
böyle kayınvalideye can kurbanaayy pijama konusu yılan hikayesi oldu bizde kayın validemn yanında lohusa takımı alacağım diye ağzımı açmış bulundum. ertesi gün bir baktım 3 tane kısa kollu uzun gecelik almış gelmiş. öncesinde de beyaz çok güzel bir alt üst pijama takımı almıştı. sağol anne dedim ben birde sabahlıklı 3 lü takımlar var onlardan alacağım dedim. geçen hafta bulgaristana gittiler kayınple giderken de bana diyor sen alma kızım beğendiklerini babanın telefonuna resim at ben sana alacağım bulgaristandan dedi. kendi annemde almış lc waikikiden alt üst bir takım evde adım atsam pijamaya denk geliyorum ama hala istediğim lohusa takımı yok. bakalım bayrama gelecek kayınvalidem nasıl bişey almış görücez.
ben dün aldım canım. benim doktorum ultrason muayenesi sonrasında verdi ekstra birşey istemedi.
canım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.
benim ki 31+2 de yazdı o yüzden mi 1 hafta oynadı acaba.canım bana da dr.um haftaya yazacak 32+ da
Aynen canim cok net ve kibar yazmissin super vallah bazilarimiz bilmek istiyo bazilarimiz istemiyo ama sonucda ozguruz fikrimizi paylasmakda bukadar basit...stresede gerek yok dogum korkusu hepimizde var ama zaten bunu yasiycaz bitdi birimiz bilerek gircez doguma birimiz hicbisey bilmeden tercihimiz hangi dogum sekliyse onu secicez bukadarhanımlar tabi artık doğum yaklaşıyor ve hepimizin aklında normal olsun sezeryan olsun nasıl olcak düşüncesi var .. burda hiç birimiz ilkel sartlarda değiliz alllah sükür düşünün ananelerimizi evde tarlada doğum yaptıklarını söleyenler sonrasında kaynana korkusuna lohusalığını bile yaşayamadan tarlada evde çalışmak zorunda olanlar halimize sükürler olsun .. burda bir sürü kişiyiz kimse birbiriyle aynı düşünceye sahip olacak diye bi durum yok zaten eger öle olsaydı bu cok ilginç olurdu kimimiz merak ediyoruz acaba nasıl olacak diye kimimiz bilmek istemiyor bu cok normal ben kendi adıma bazı duymak istemediğim yorumları okumuyorum hamileliğimiz sonlarına geliyoruz artık havalar sıcak birbirimizi strese sokmaya ne gerek varr.. rabbim hepimizie kolay doğumlar nasip eder inşallah...
evet bende özellikle coraspini merak ediyorm..öğrenince direk yazıcam burayacanım bir de bende coraspini kesti içmeyeceğim artık ama içim içimi yiyor acaba bir şey olur mu diye bakalım coraspin için sana ne diyecek ...
bende öyle biliyordum ama bağlamadı ay ben doktoru mu değiştirsem acabaaaaaaaaa ben nst ye bağlanıcam diye biliyorum acaba bizim doktorun uygulaması mı farklı yoksa ben mi yanlış anladım iyice merakım arttı
uygunmuş sanki..benim baktıklarım hep 2,5 tlden başlıyorduKizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz
canım ne kadar şanslısın öyle.maşallah nazar değmesin.pijamaları hep lohusa tarzı alma ama.o kadar pijamayı bi kaç yıl giyersin çünki:)aayy pijama konusu yılan hikayesi oldu bizde kayın validemn yanında lohusa takımı alacağım diye ağzımı açmış bulundum. ertesi gün bir baktım 3 tane kısa kollu uzun gecelik almış gelmiş. öncesinde de beyaz çok güzel bir alt üst pijama takımı almıştı. sağol anne dedim ben birde sabahlıklı 3 lü takımlar var onlardan alacağım dedim. geçen hafta bulgaristana gittiler kayınple giderken de bana diyor sen alma kızım beğendiklerini babanın telefonuna resim at ben sana alacağım bulgaristandan dedi. kendi annemde almış lc waikikiden alt üst bir takım evde adım atsam pijamaya denk geliyorum ama hala istediğim lohusa takımı yok. bakalım bayrama gelecek kayınvalidem nasıl bişey almış görücez.
niye öyle bişey yaptıki..kaçı diyordu normalde sanacanım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.
Canım ben rowenta xxl silence cyclone aldım çok ama çok memnunum emiş gücü süper çok pratik hantal değil ve aşırı sessiz kafa patlatmiyor yani kesinlikle düşün derimBen bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
WBen bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
zaten sıkıntı orda hiç biri lohusa tarzı almamış ki :) oysaki benim tek istediğim bir takım lhusa pijamasıydı :) bakalım kayın validem bukez lohusa alır inşallahcanım ne kadar şanslısın öyle.maşallah nazar değmesin.pijamaları hep lohusa tarzı alma ama.o kadar pijamayı bi kaç yıl giyersin çünki:)
5 eylül gözüküyordu normalde doğum tarihi. 31 ağustos gorunuyor raporda.niye öyle bişey yaptıki..kaçı diyordu normalde sana
canım ben yeniddoğan magneti almadım ama eltim oğlunun doğum günü için aldı fotomagnet diye bir site gelen magnetler çok güzeldi bir bak istersen.kizlar yenidogan magnet aldiniz mi hediye hangi site guvenilirdir bilgisi olan var mi gunaydin bu arada :)
anladım cnm.öyle almasada sen içine sinen bi tane alırsın artık. aqua nın lohusa takımları çook güzzel.zaten sıkıntı orda hiç biri lohusa tarzı almamış ki :) oysaki benim tek istediğim bir takım lhusa pijamasıydı :) bakalım kayın validem bukez lohusa alır inşallah
ben izne ayrıldığım dönem kendim yapmak istiyorum tabi ozamana kadar halim olursa şimdiden doğru düzgün oturamıyorum..olmadı gitti gidiyordan bakıcam..her keseye uygun çeşit oluyor genelde...bide alacağın satıcının yorumlarına bakarak almanı tavsiye ederim..kizlar yenidogan magnet aldiniz mi hediye hangi site guvenilirdir bilgisi olan var mi gunaydin bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?