- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
bu sitede kampanyalar oluyo cok uygun bakabilirsiniz haftaya gelecek gelincede resmini atarımuygunmuş sanki..benim baktıklarım hep 2,5 tlden başlıyordu
hesaplamayı nasıl yapıyorlar acaba..31 ağustos görülecek ama bi hafta ssonra doğum..izninden gidecekmi sonrayamı aktaracaklar..owww kafam karıştı5 eylül gözüküyordu normalde doğum tarihi. 31 ağustos gorunuyor raporda.
bende öyle biliyordum ama bağlamadı ay ben doktoru mu değiştirsem acabaaaaaaa
aynen canım bayramdan sonra istediğimi getirmzse ben alıcam bir takım:) sağım solum pijama gecelik :danladım cnm.öyle almasada sen içine sinen bi tane alırsın artık. aqua nın lohusa takımları çook güzzel.
Sonuna kadar katılıyorum canımgerçi sonrasını okuduğumda ortalık daha da karışmış
Arkadaşlar anlatmış canım cam biberon da çözülür zaten ara ara biberonlar kaynatiyoruz çatlasın o zaman çatlarım mesela ben aventin yeni doğan camini aldım gelir gelmez kaynattim
Arkadaşım çok özür dilerim ama kastedilen şey biri ni seçerken diğerinin sürekli olumsuz tarafları söyleniyor şimdi de bağırsak Florası falan demişsiniz kızım 2430 gr ve 37. Haftada sezeryana alindi sancı falan da yoktu maşallah gayet sağlıklı devam ediyoruz şimdilik konuşurken zorunlu sezeryan olmak zorunda olan ve sancıyı bekleyemeyecek durumda olanları unutuyoruz
Ben de Evimi sirkeli suyla siliyorum cnm en dogali
ben koymadım aklıma da gelmediBu arada kızlar doğum çantasına ben eşim için yedek eşofman altı 2-3 tişört 2-3 iç çamaşırı koyacağım
Yazık son anda adamı unutmayayım rezil olmasın o hengamede:)
tulu çiçeği dahil isim etiketi yok sadece onu kendim yaparım tane fiyatı uygun geldi farklı kampanyalarıda oluyo ınstagramdan bakabilirsinizÇok güzelmiş bende bakıyorum netten peki isim etiketi kesesi varmı üzerinde 1 tl çok uygunmuş
Bu arada kızlar doğum çantasına ben eşim için yedek eşofman altı 2-3 tişört 2-3 iç çamaşırı koyacağım
Yazık son anda adamı unutmayayım rezil olmasın o hengamede:)
Biberon plastikleri sert plastik ve bpa sız, zararı olmaz merak etme. Sıcak sudan kastım fokur fokur kaynayan tencerenin içine koymak değil. Suyu kaynatıp biberonun boyun kısmına gelecek kadar sıcak su içine daldırılması. Cam için de hiç başıma gelmedi ve de duymadım ama önlem olarak sütü biberona koymadan önce sıcak suyla çalkalayıp sütü öyle koy. Bu arada cam biberon çok kullanışlı olmadı benim bebeğim için. Bebek oturmaya başlayıp hareketlendiğinde nesneleri yukarıdan aşağıya bırakmaya yada fırlatmaya bayılıyorlar. Bir tane biberon kırdık öyle bu nedenle ben hep sert plastik kullandım.
ben koymadım aklıma da gelmedisadece kızma ve kendime odaklanmışım. aman hastaneyle ev çok yakın zaten gidip değiştiriversin üstünü.
hangi site canımbu sitede kampanyalar oluyo cok uygun bakabilirsiniz haftaya gelecek gelincede resmini atarım
canim boya kokusu her türlü oluyor benim kızıma aldığım bebekler kemirme bile zarar vermeyen özel bir boyaydi o bile koktu bir kaç gün pencereyi hiç kapatmadan havalandırma yeterlitamam canım bende o frendlynin deterjanından aldım emzik falan yıkamak için onunla silerim heralde. yarın gelecekmiş inşallah mobilyalar. koku sorunundan bahsetmişler birkaç topikte de inşallah olmaz öyle bir sorun. bir de bingonun bebekler için yüzey temizleyicisi varmış onunla temizleyenlerde olmuş.
Evet cnm serklaj var ben de de ikinci kez soruların varsa cevaplarım seve seveCanım mrb sendedemi serklaj var
Bu b3nce günün bombası çok güldüm benim kız gibi anne karnındaki kapalı ama nasıl çıkacak o oradan diyip duruyor garibimhiç sorma geçenlerde eşim gülmekten öldürdü beni:d ee aşkım diyo kızı karnına koyduk koymasına ozamn küçücüktü ama nasıl çıkarcan şimdi ordan onu diyor.
Sen kendini suçlu hissetme gayet güzel bi aciklamayfi nedense tahammulsuz bi millet olma konusunda tam gaz ileriarkadaşlar sabah yorum yapmıştım ama konunun buraya geleceğini bilemedim ben.kendi adıma özür dilerim..sabah yazdım geri döndüğümde baya ilerlemiş gördüm mevzuyu..niyetim bu değildi..mesajım ortamı germe amaçlı değildi küçük bi ricaydı..tekrar özür dilerim ben sebep olduysam
ya ben bu kaynanana ayrı hayranım ne orjinal bi laf öyle hadi ya seveni çok olacakmış ya kimse sevmese ne olur siz seviyorsunuz yeter ama eşine helal olsun lafı yapistirmisböyle kayınvalideye can kurbanbenimki de anca ; sen doğur onun seveni çok olacak diyor...eşimde ondan şüphemiz yok bizim için önemli olan bakma sorunu diyor
hakkaten ya iyi hatırlatınız.yaz günü en azından bi atlet tişört koymak lazım:)ayy hiç aklıma gelmemişti doğum çantasına eşim için birşeyler koymak.. adamı tamamen olayın dışında tutuyorum demek kii
Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
ayy hiç aklıma gelmemişti doğum çantasına eşim için birşeyler koymak.. adamı tamamen olayın dışında tutuyorum demek kii
tamam canım bende o frendlynin deterjanından aldım emzik falan yıkamak için onunla silerim heralde. yarın gelecekmiş inşallah mobilyalar. koku sorunundan bahsetmişler birkaç topikte de inşallah olmaz öyle bir sorun. bir de bingonun bebekler için yüzey temizleyicisi varmış onunla temizleyenlerde olmuş.
site yazmısım canım ama ıntagramda ecrince_hediyeler sayfasındahangi site canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?