2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
5 eylül gözüküyordu normalde doğum tarihi. 31 ağustos gorunuyor raporda.
hesaplamayı nasıl yapıyorlar acaba..31 ağustos görülecek ama bi hafta ssonra doğum..izninden gidecekmi sonrayamı aktaracaklar..owww kafam karıştı

Bu arada kızlar doğum çantasına ben eşim için yedek eşofman altı 2-3 tişört 2-3 iç çamaşırı koyacağım
Yazık son anda adamı unutmayayım rezil olmasın o hengamede:)

canım benim de sancım yoktu, normal doğumun sezeryana göre bir artısından bahsettim benim bebeğim daha sağlıklı doğdu demedim ben. sezryanla doğanlar sağlıksız oluyor da demedim. yazdığım şeyin korkutucu/küçük düşürücü vs hiçbir anlamı yok. sağlıklıysa ne güzel maşallah kızına :) o zaman hakkaten kimse bişey yazamaz ki. mesela oda yapan arkadaşlar oldu ben oda yapamıyorum bebeğime, yazmayın oda resimleri paylaşmayın mı diyeyim.
neyse ben artık bu konuda tek bir şey yazmayacağım. normal sezeryan konusuna girmemdeki tek sebep de ssvd bilgisi soran arkadaştı. onu da yazmayacağım artık.

Bu arada kızlar doğum çantasına ben eşim için yedek eşofman altı 2-3 tişört 2-3 iç çamaşırı koyacağım
ben koymadım aklıma da gelmedi sadece kızma ve kendime odaklanmışım. aman hastaneyle ev çok yakın zaten gidip değiştiriversin üstünü.

Çok güzelmiş bende bakıyorum netten peki isim etiketi kesesi varmı üzerinde 1 tl çok uygunmuş
tulu çiçeği dahil isim etiketi yok sadece onu kendim yaparım tane fiyatı uygun geldi farklı kampanyalarıda oluyo ınstagramdan bakabilirsiniz

ayy hiç aklıma gelmemişti doğum çantasına eşim için birşeyler koymak.. adamı tamamen olayın dışında tutuyorum demek kii

Canım cam biberonlar için koruyucu kılıflar var. (Yani aventin kendi biberonu için üretmiş olduğu kılıflar var mesela) arkadaşım kullanmıştı ve hiç kırılma çatlama yaşamadım demişti. Darbelere karşı koruyormuş. Ben de aldım ve böyle ince süngerimsi lastikli gibi bi yapısı, sert bi yüzeye vurduğumuzda o tok cam sesini duymadık. Hatta ben korktuğumdan olayı abarttım ve mama sandalyesini almıştık mama sandalyesinde oturuyormuş gibi düşünüp o yükseklikten mermere bıraktım ama birşey olmadı :) Bilgin olsun :)

canim boya kokusu her türlü oluyor benim kızıma aldığım bebekler kemirme bile zarar vermeyen özel bir boyaydi o bile koktu bir kaç gün pencereyi hiç kapatmadan havalandırma yeterli

Canım mrb sendedemi serklaj var
Evet cnm serklaj var ben de de ikinci kez soruların varsa cevaplarım seve seve
hiç sorma geçenlerde eşim gülmekten öldürdü beni:d ee aşkım diyo kızı karnına koyduk koymasına ozamn küçücüktü ama nasıl çıkarcan şimdi ordan onu diyor.
Bu b3nce günün bombası çok güldüm benim kız gibi anne karnındaki kapalı ama nasıl çıkacak o oradan diyip duruyor garibim
Sen kendini suçlu hissetme gayet güzel bi aciklamayfi nedense tahammulsuz bi millet olma konusunda tam gaz ileri
böyle kayınvalideye can kurbanbenimki de anca ; sen doğur onun seveni çok olacak diyor...eşimde ondan şüphemiz yok bizim için önemli olan bakma sorunu diyor
ya ben bu kaynanana ayrı hayranım ne orjinal bi laf öyle hadi ya seveni çok olacakmış ya kimse sevmese ne olur siz seviyorsunuz yeter ama eşine helal olsun lafı yapistirmis

Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...

benimki fakir'in canım, ek parçaları da var, derzleri vs yüksek buharla temizlemek için. ama ben genelde yerleri silmek için kullanıyorum. steam mop olarak geçiyor, elektrik süpürgesinde philips diyorum ben, çok memnunum, trde de philips kullandım burada da. ikisi de çok iyi çıktı.

Friendly markasının da görmüştüm sanırım yüzey temizleyicisini ama bibern ve emzik temizleyicisi ilk etapta yeterli olur diye düşündüm. Sonrasında ise arkadaşlar da yazmış hem bebek odasını hem yerleri hep sirkeli su ile temizletmeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…