2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
öyle söyleme lütfen üzülürüm birkaç mesaj üst üste kas yaparken göz çıkarır tarzda okudum onun için sert yazmış olabilirim herkesin herseyi özgürce yazmasina karsyim açıkçası yani karsidakini düşünmek lazım lütfen paylasimlarina devam et yanlış anlaşılma olabilir.

iyi ki varsınız siz de sevmezseniz kim sever yavrumuzu deseydin misk
bizimki maşallah eli çok açık torun konusunda. hamileliğimi öğrendiğinden beri sürekli bişeyler alıyor. bizim tek sıkıntımız her kaynana gibi herşeye çok karışıyor olması süreklii en iyisini o biliyor sanki. ama eşim sağolsun lafı gediğine oturtuveriyor sonra bir süre karışmıyor dikkatinizi çekerim bir süre sadece

hesaplamayı nasıl yapıyorlar acaba..31 ağustos görülecek ama bi hafta ssonra doğum..izninden gidecekmi sonrayamı aktaracaklar..owww kafam karıştı

canım 37den sonra mesela 38de doğum yaptın. 2 hafta kaldı ya hani, o da doğum sonrasına aktarılıyor yanmıyor yani. dolayısıyla mesela 8 haftan vardı doğumdan sonra, 10 haftan olmuş oluyor.

Kizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz
canım çok uygunaymış instagramdan mı takip ediyorsunuz nerden buluyorsunuz böyle hayran kaldım:)
ben beğendim canım.

canım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.
hesaplamayı nasıl yapıyorlar acaba..31 ağustos görülecek ama bi hafta ssonra doğum..izninden gidecekmi sonrayamı aktaracaklar..owww kafam karıştı
kızlar bende doktora sordum ultrasondaki haftaya göre mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanacak dedim.doktorum adet tarihine göre dedi aslında bendede erken döllenme olmuş ama ben adet tarihine göre 32+0 için randevu aldım.bu tarihte verilecekmiş daha önce olmaz dedi.bundan 4-5 sene öncede ilk hamileliğimde yine aynı hastane ve aynı doktordan 31+5 de almıştım.sanırım şimdi dikkat ediliyor artık.çalışabilir raporu değilde çalışamaz rapaoru benim için pek bir iyi olmuştu:)3-4 gün erken ayrıldım izne.yine tam olarak kullandım ama iş yerinde bu sıkıntı olabilir bence o tarihten sonra doğum yaparsan daha az kullanmış olacaksın doğum iznini.

boşuna dememişler kaynana gibi karışıyor diye:)) işin doğası bu:) en güzeli uzak olmak ben uzağa geldim kayınvalidemi sevmeye başladım

hahaaaaabenimde 4 yaşındaki yiğenimm ,ablamla telde konuştuğumda daha o doğurmadımı diye bağırıyor

yok artık bu yeni nesil çok fenaaaaaaaa

bir tanede eltiminkinden geldi. iki üç akşam önce bebeğime bir patik örmeye niyetlendim beceremedim bir türlü eltimin yanındaydım dedim ben eve gidiyom örnek çıkaracağım. eltimn oğluda (oda 4 yaşında) yavrum nasıl anladıysa artık. arabalarıyla oynuyordu bir fırladı yerinden "neee bebişi çıkarmaya mı gidiyosuuuuuuunnnn? " diye. başladık gülmeye hayır falan dedik ama anlamıyor çocuk. başladı ağlamaya yengem bebişi çıkarcak beni götürmüyosunuz bende gitcem bebeğe bakıcam diye zor ikna ettik. ertesi sabah sabahın köründe kapıdalardı. bakıyım diyo hala karnında mı

aman boşver miss...vurdumduymaz olmasından iyidir...bırak alsın getirsin..eşinde senin yerine lafını esirgemiyormuş bak keyfine...he anne sensin deyip geç

peki kızlar ikinci ya da üçüncü gebeliği olanlar bebekler için ne aldılar?
bende bunu sorabilirmiyim,ben daha bişey almadım.hastane çıkışı almayı düşünüyorum
şimdilik.

kendince laf veriyor işte napsınn.

karnın kapalııı nasıl doğurcanzeki kızmış ama ..güzel soru

peki kızlar ikinci ya da üçüncü gebeliği olanlar bebekler için ne aldılar?
bende bunu sorabilirmiyim,ben daha bişey almadım.hastane çıkışı almayı düşünüyorum
şimdilik.
Ben varım canım ikinci de kız olduğu için ve ben ilkinde kıyafet olayını gerçekten abarttigim için bir tane hastane çıkışı Bir tane de alt üst takım alacağın o da hani ona özel olmuş olsun diye onun fisinda puseti küçük beşik park yatak bebek arabası hepsini var sayıyorum çünkü yepyeniler yenilerini almak israf olur

yok canım demek istediğim normal sezryan konusunda. estagfirullah. ben de yanlış anlaşılmak ve yzadığımla kimseye endişe vermek istemem. işte hep bir tercih durumunda kalıyoruz ve artısını eksisini kabul ediyoruz. hamileyiz hepimiz hassasız en iyisini istiyoruz evlatlarımız için, ondan oluyor bu muhabbetler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…