haaaaa bide kocalar vardı dımıBu arada kızlar doğum çantasına ben eşim için yedek eşofman altı 2-3 tişört 2-3 iç çamaşırı koyacağım
Yazık son anda adamı unutmayayım rezil olmasın o hengamede:)
böyle kayınvalideye can kurbanbenimki de anca ; sen doğur onun seveni çok olacak diyor...eşimde ondan şüphemiz yok bizim için önemli olan bakma sorunu diyor
öyle söyleme lütfen üzülürüm birkaç mesaj üst üste kas yaparken göz çıkarır tarzda okudum onun için sert yazmış olabilirim herkesin herseyi özgürce yazmasina karsyim açıkçası yani karsidakini düşünmek lazım lütfen paylasimlarina devam et yanlış anlaşılma olabilir.canım benim de sancım yoktu, normal doğumun sezeryana göre bir artısından bahsettim benim bebeğim daha sağlıklı doğdu demedim ben. sezryanla doğanlar sağlıksız oluyor da demedim. yazdığım şeyin korkutucu/küçük düşürücü vs hiçbir anlamı yok. sağlıklıysa ne güzel maşallah kızına :) o zaman hakkaten kimse bişey yazamaz ki. mesela oda yapan arkadaşlar oldu ben oda yapamıyorum bebeğime, yazmayın oda resimleri paylaşmayın mı diyeyim.
neyse ben artık bu konuda tek bir şey yazmayacağım. normal sezeryan konusuna girmemdeki tek sebep de ssvd bilgisi soran arkadaştı. onu da yazmayacağım artık.
hahaaaaaya geçenlerde 4-5 aydrı görmediğim kuzenimin 4 yaşındaki oğlunu gördüm çocuk bana "hayırdır hamile misin?" dedi gülmekten öldüm.
yok artık bu yeni nesil çok fenaaaaaaaaya geçenlerde 4-5 aydrı görmediğim kuzenimin 4 yaşındaki oğlunu gördüm çocuk bana "hayırdır hamile misin?" dedi gülmekten öldüm.
bizimki maşallah eli çok açık torun konusunda. hamileliğimi öğrendiğinden beri sürekli bişeyler alıyor. bizim tek sıkıntımız her kaynana gibi herşeye çok karışıyor olması süreklii en iyisini o biliyor sanki. ama eşim sağolsun lafı gediğine oturtuveriyor sonra bir süre karışmıyoriyi ki varsınız siz de sevmezseniz kim sever yavrumuzu deseydin misk
haaaaa bide kocalar vardı dımınasılda unutmuşuz
hesaplamayı nasıl yapıyorlar acaba..31 ağustos görülecek ama bi hafta ssonra doğum..izninden gidecekmi sonrayamı aktaracaklar..owww kafam karıştı
canım çok uygunaymış instagramdan mı takip ediyorsunuz nerden buluyorsunuz böyle hayran kaldım:)Kizlar bisey soracan suanda bu kokulu taslarda indirim var tullu suslu tanesi 1 tl iyimi sizce mevlit icin ayrica bunlardanda yaptirsammi 6 cm boyutu bir fikir verirmisiniz
canım ben dün çalışabilir raporu aldım. beklenen doğum tarihi 31 ağustosa geliyor rapora gore 1 hafta öne aldı niye öyle oldu anlamadım.
kızlar bende doktora sordum ultrasondaki haftaya göre mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanacak dedim.doktorum adet tarihine göre dedi aslında bendede erken döllenme olmuş ama ben adet tarihine göre 32+0 için randevu aldım.bu tarihte verilecekmiş daha önce olmaz dedi.bundan 4-5 sene öncede ilk hamileliğimde yine aynı hastane ve aynı doktordan 31+5 de almıştım.sanırım şimdi dikkat ediliyor artık.çalışabilir raporu değilde çalışamaz rapaoru benim için pek bir iyi olmuştu:)3-4 gün erken ayrıldım izne.yine tam olarak kullandım ama iş yerinde bu sıkıntı olabilir bence o tarihten sonra doğum yaparsan daha az kullanmış olacaksın doğum iznini.hesaplamayı nasıl yapıyorlar acaba..31 ağustos görülecek ama bi hafta ssonra doğum..izninden gidecekmi sonrayamı aktaracaklar..owww kafam karıştı
iyi ki varsınız siz de sevmezseniz kim sever yavrumuzu deseydin misk
bizimki maşallah eli çok açık torun konusunda. hamileliğimi öğrendiğinden beri sürekli bişeyler alıyor. bizim tek sıkıntımız her kaynana gibi herşeye çok karışıyor olması süreklii en iyisini o biliyor sanki. ama eşim sağolsun lafı gediğine oturtuveriyor sonra bir süre karışmıyordikkatinizi çekerim bir süre sadece
hahaaaaabenimde 4 yaşındaki yiğenimm ,ablamla telde konuştuğumda daha o doğurmadımı diye bağırıyor
yok artık bu yeni nesil çok fenaaaaaaaa
aman boşver miss...vurdumduymaz olmasından iyidir...bırak alsın getirsin..eşinde senin yerine lafını esirgemiyormuş bak keyfine...he anne sensin deyip geçbizimki maşallah eli çok açık torun konusunda. hamileliğimi öğrendiğinden beri sürekli bişeyler alıyor. bizim tek sıkıntımız her kaynana gibi herşeye çok karışıyor olması süreklii en iyisini o biliyor sanki. ama eşim sağolsun lafı gediğine oturtuveriyor sonra bir süre karışmıyordikkatinizi çekerim bir süre sadece
yavrum aile apartmanı bizimki en üstte ben varım altımda eltim onun altında kaynanam. iki sokak ötede de görümcem.boşuna dememişler kaynana gibi karışıyor diye:)) işin doğası bu:) en güzeli uzak olmak ben uzağa geldim kayınvalidemi sevmeye başladım
kendince laf veriyor işte napsınn.canim boya kokusu her türlü oluyor benim kızıma aldığım bebekler kemirme bile zarar vermeyen özel bir boyaydi o bile koktu bir kaç gün pencereyi hiç kapatmadan havalandırma yeterli
Evet cnm serklaj var ben de de ikinci kez soruların varsa cevaplarım seve seve
Bu b3nce günün bombası çok güldüm benim kız gibi anne karnındaki kapalı ama nasıl çıkacak o oradan diyip duruyor garibim
Sen kendini suçlu hissetme gayet güzel bi aciklamayfi nedense tahammulsuz bi millet olma konusunda tam gaz ileri
ya ben bu kaynanana ayrı hayranım ne orjinal bi laf öyle hadi ya seveni çok olacakmış ya kimse sevmese ne olur siz seviyorsunuz yeter ama eşine helal olsun lafı yapistirmis
canım çok uygunaymış instagramdan mı takip ediyorsunuz nerden buluyorsunuz böyle hayran kaldım:)
ben beğendim canım.
evet ınstagramdan masa başı çalışan olunca işlerin arasında nerde ne var bakmaktan gözlerim dönüyo akşama:) indirimler yeni neler var buldukca paylaşmaya çalışıyoruz. sağlıkla kucağımıza alalımda sonra gazı nasıl çıkacak pişik oldumu diye konuşalım inşallah
ya geçenlerde 4-5 aydrı görmediğim kuzenimin 4 yaşındaki oğlunu gördüm çocuk bana "hayırdır hamile misin?" dedi gülmekten öldüm.
Ben varım canım ikinci de kız olduğu için ve ben ilkinde kıyafet olayını gerçekten abarttigim için bir tane hastane çıkışı Bir tane de alt üst takım alacağın o da hani ona özel olmuş olsun diye onun fisinda puseti küçük beşik park yatak bebek arabası hepsini var sayıyorum çünkü yepyeniler yenilerini almak israf olurpeki kızlar ikinci ya da üçüncü gebeliği olanlar bebekler için ne aldılar?
bende bunu sorabilirmiyim,ben daha bişey almadım.hastane çıkışı almayı düşünüyorum
şimdilik.
öyle söyleme lütfen üzülürüm birkaç mesaj üst üste kas yaparken göz çıkarır tarzda okudum onun için sert yazmış olabilirim herkesin herseyi özgürce yazmasina karsyim açıkçası yani karsidakini düşünmek lazım lütfen paylasimlarina devam et yanlış anlaşılma olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?