2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
4 yaşta çok dilli oluyorlar benim oğlan da 4 şimdi bayılıyorum bıdı bıdı:)
aynen yaaa ağzını burnunu yiyesim geliyor. sen bebeğin bezini değiştireceksin abisin ya diyorum. aaa o beze mi yapacak kakasını ne pis bebiş diyo:) dedim sıpa sen gçen yaza kadar bezine yaptın sende pistin:) hayır ben temiz kaka yapıyorum diyo :d

Bazen çok ama cidden çok yani bayilazagimmmm diyesim geliyor benim kız da aynı yaş grubu bi de bu ara yeni trendi neden neden böyle neden söyle
canım bu neden sendromu birde ergenlikte oluyor o daha fena. anne şunu yapabilir miyim diyor hayır diyorsun nedeeeeeen diye isyan ediyor. kendimden çok net hatırlıyorum :d annem hala anlatır.

hahaaaaabenimde 4 yaşındaki yiğenimm ,ablamla telde konuştuğumda daha o doğurmadımı diye bağırıyor

benim oğlum da her gün bana anne yaaa sen ne tombalak oldun yeaaaa diyor
kilo konusunda çok hassas. babaannesini sevmiyomuş çünkü o çok tombalakmış şimdiki okulundaki öğretmeni de kilolu biraz, anne yaa öğretmenin kocaman bacakları var diyor:) lan dedim evleneceğin kıza Allah sabır versin

Doğru kuzum da yeni olanlar tedirgin olabilir ben ikisini de yaşadım ikisi de zordu diyemem kolaydı da diyemem doğum işte önemli olan anne bebek sağlıklı vikabilbek aslında normale de sezeryansezeryan da girerken dosyamizda riskler yazıyor ve imzalatiliyor hani önceden bilmek sadece tedirginliği arttirir diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz sağ salim alıcaz kucagimiza

Benimde kızım 6 olacak az kaldı kardeşlerime bakarım ama altlarını değişmem kötü kokuyu diyo hepsi o işten uzak duruyor desene yoksa yıkarken su dokecekmis manasını yedirecekmis

canım bu neden sendromu birde ergenlikte oluyor o daha fena. anne şunu yapabilir miyim diyor hayır diyorsun nedeeeeeen diye isyan ediyor. kendimden çok net hatırlıyorum :d annem hala anlatır.
Zaten 3 4 yaş için de erken ergenlik dönemi deniyor ya normal ergenligin bir alt surumu:)) bitmiyor ki yok 2 yaş sendromu yok erken ergenligin 5 yaş sendromu Allah eksiklerini göstermesin tabii hersey bir yana canlar cannn

yavrum aile apartmanı bizimki en üstte ben varım altımda eltim onun altında kaynanam. iki sokak ötede de görümcem.

ay Allah yardım etsin canım ne zor ya biz farklı şehirdeydik ama ona rağmen çok müdahale görüyorduk evimize. ilk evlenen ve ilk bebek sahibi olan eşim olunca tüm ilgi bizdeydi. kardeşleri evlenince biraz ilgi dağıldı. biz de yurtdışına çıkınca ister istemez eskisi kadar telefonda bile görüşülmüyor. iyi geldi bize.

tombalaklı konusuna hiç girmeyeleim.benim bi halam var baya bi tombiş...hatta bu yüzden çok taklırız biz ona...yiğenim diyormuşki ; anne sanki teyzem git gide nilifer halaya benzemeye başladı...gelirsem onun dilini koparırım dedim

bizimki gibi olmuş benim de 2 oğlan olunca 2 hastane çıkış aldım, bir kaç çorap bir battaniye:) 2 de nevresim takımı. kalanı abisinden:)

Mrb cvp verdiğinn için tşk ederim senin ikincigebeliğinmi sürekli yatıyormusun

bende koli alacağım ama fiyatlar bu kadar oynuyor mu bilmiyorum. bir gidip bakacağım bakalım haber veririm.

ben o sabun sayfasını açtım ama hesap gizli diyor..illa teldenmi girmek gerekiyor

ya geçenlerde 4-5 aydrı görmediğim kuzenimin 4 yaşındaki oğlunu gördüm çocuk bana "hayırdır hamile misin?" dedi gülmekten öldüm.

Arkadaşımın kızı kardeş istemiyormuş. Geçen beni gördü annesine diyor ki annecim senin karnın bu kadar büyük değil yeni bi bebek senin karnına sığmaz kuzucuk teyzemin karnı çok genişmiş o yüzden onunkine sığmış sıpa kendisi nerden çıkmışsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…