- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Bazen çok ama cidden çok yani bayilazagimmmm diyesim geliyor benim kız da aynı yaş grubu bi de bu ara yeni trendi neden neden böyle neden söyle4 yaşta çok dilli oluyorlar benim oğlan da 4 şimdi bayılıyorum bıdı bıdı:)
aynen yaaa ağzını burnunu yiyesim geliyor. sen bebeğin bezini değiştireceksin abisin ya diyorum. aaa o beze mi yapacak kakasını ne pis bebiş diyo:) dedim sıpa sen gçen yaza kadar bezine yaptın sende pistin:) hayır ben temiz kaka yapıyorum diyo :d4 yaşta çok dilli oluyorlar benim oğlan da 4 şimdi bayılıyorum bıdı bıdı:)
saolasin canim tesekkurler.canım ben yeniddoğan magneti almadım ama eltim oğlunun doğum günü için aldı fotomagnet diye bir site gelen magnetler çok güzeldi bir bak istersen.
canım bu neden sendromu birde ergenlikte oluyor o daha fena. anne şunu yapabilir miyim diyor hayır diyorsun nedeeeeeen diye isyan ediyor. kendimden çok net hatırlıyorum :d annem hala anlatır.Bazen çok ama cidden çok yani bayilazagimmmm diyesim geliyor benim kız da aynı yaş grubu bi de bu ara yeni trendi neden neden böyle neden söyle
hahaaaaabenimde 4 yaşındaki yiğenimm ,ablamla telde konuştuğumda daha o doğurmadımı diye bağırıyor
ozel hastaneye mi gidiyorsun?5 eylül gözüküyordu normalde doğum tarihi. 31 ağustos gorunuyor raporda.
Doğru kuzum da yeni olanlar tedirgin olabilir ben ikisini de yaşadım ikisi de zordu diyemem kolaydı da diyemem doğum işte önemli olan anne bebek sağlıklı vikabilbek aslında normale de sezeryansezeryan da girerken dosyamizda riskler yazıyor ve imzalatiliyor hani önceden bilmek sadece tedirginliği arttirir diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz sağ salim alıcaz kucagimizayok canım demek istediğim normal sezryan konusunda. estagfirullah. ben de yanlış anlaşılmak ve yzadığımla kimseye endişe vermek istemem. işte hep bir tercih durumunda kalıyoruz ve artısını eksisini kabul ediyoruz. hamileyiz hepimiz hassasız en iyisini istiyoruz evlatlarımız için, ondan oluyor bu muhabbetler:)
bu bir kabusssssss olmalııııyavrum aile apartmanı bizimki en üstte ben varım altımda eltim onun altında kaynanam. iki sokak ötede de görümcem.
Benimde kızım 6 olacak az kaldı kardeşlerime bakarım ama altlarını değişmem kötü kokuyu diyo hepsi o işten uzak duruyor desene yoksa yıkarken su dokecekmis manasını yedirecekmisaynen yaaa ağzını burnunu yiyesim geliyor. sen bebeğin bezini değiştireceksin abisin ya diyorum. aaa o beze mi yapacak kakasını ne pis bebiş diyo:) dedim sıpa sen gçen yaza kadar bezine yaptın sende pistin:) hayır ben temiz kaka yapıyorum diyo :d
Zaten 3 4 yaş için de erken ergenlik dönemi deniyor ya normal ergenligin bir alt surumu:)) bitmiyor ki yok 2 yaş sendromu yok erken ergenligin 5 yaş sendromu Allah eksiklerini göstermesin tabii hersey bir yana canlar cannncanım bu neden sendromu birde ergenlikte oluyor o daha fena. anne şunu yapabilir miyim diyor hayır diyorsun nedeeeeeen diye isyan ediyor. kendimden çok net hatırlıyorum :d annem hala anlatır.
yavrum aile apartmanı bizimki en üstte ben varım altımda eltim onun altında kaynanam. iki sokak ötede de görümcem.
benim oğlum da her gün bana anne yaaa sen ne tombalak oldun yeaaaa diyor
kilo konusunda çok hassas. babaannesini sevmiyomuş çünkü o çok tombalakmışşimdiki okulundaki öğretmeni de kilolu biraz, anne yaa öğretmenin kocaman bacakları var diyor:) lan dedim evleneceğin kıza Allah sabır versin
Ben varım canım ikinci de kız olduğu için ve ben ilkinde kıyafet olayını gerçekten abarttigim için bir tane hastane çıkışı Bir tane de alt üst takım alacağın o da hani ona özel olmuş olsun diye onun fisinda puseti küçük beşik park yatak bebek arabası hepsini var sayıyorum çünkü yepyeniler yenilerini almak israf olur
tamam canımCanim bizede haber ver gidersen
canim boya kokusu her türlü oluyor benim kızıma aldığım bebekler kemirme bile zarar vermeyen özel bir boyaydi o bile koktu bir kaç gün pencereyi hiç kapatmadan havalandırma yeterli
Mrb banim ilk serklajım çok teşekkür ederim cvp verdiğin için ben sürekli yatıyorum sende öylemisin
Evet cnm serklaj var ben de de ikinci kez soruların varsa cevaplarım seve seve
Bu b3nce günün bombası çok güldüm benim kız gibi anne karnındaki kapalı ama nasıl çıkacak o oradan diyip duruyor garibim
Sen kendini suçlu hissetme gayet güzel bi aciklamayfi nedense tahammulsuz bi millet olma konusunda tam gaz ileri
ya ben bu kaynanana ayrı hayranım ne orjinal bi laf öyle hadi ya seveni çok olacakmış ya kimse sevmese ne olur siz seviyorsunuz yeter ama eşine helal olsun lafı yapistirmis
Mrb cvp verdiğinn için tşk ederim senin ikincigebeliğinmi sürekli yatıyormusuncanim boya kokusu her türlü oluyor benim kızıma aldığım bebekler kemirme bile zarar vermeyen özel bir boyaydi o bile koktu bir kaç gün pencereyi hiç kapatmadan havalandırma yeterli
Evet cnm serklaj var ben de de ikinci kez soruların varsa cevaplarım seve seve
Bu b3nce günün bombası çok güldüm benim kız gibi anne karnındaki kapalı ama nasıl çıkacak o oradan diyip duruyor garibim
Sen kendini suçlu hissetme gayet güzel bi aciklamayfi nedense tahammulsuz bi millet olma konusunda tam gaz ileri
ya ben bu kaynanana ayrı hayranım ne orjinal bi laf öyle hadi ya seveni çok olacakmış ya kimse sevmese ne olur siz seviyorsunuz yeter ama eşine helal olsun lafı yapistirmis
bende koli alacağım ama fiyatlar bu kadar oynuyor mu bilmiyorum. bir gidip bakacağım bakalım haber veririm.cnm evet orda toptancılar var marketler hep ordan alır malzemelerini çoğunlukla da gıda üzerine ama koli hesabı verir onlar 2 -3 paket bez değil 2-3 koli bez almak gerekir bir arkadaşım ordan işyerlerine gıda alışverişi yapıyordu ve makarnayı bile 1 koli alıyorlardı.. yine de imkanın varsa git bak veriyolarsa bize de söylersin biz de gideriz
evet canım.ozel hastaneye mi gidiyorsun?
ya geçenlerde 4-5 aydrı görmediğim kuzenimin 4 yaşındaki oğlunu gördüm çocuk bana "hayırdır hamile misin?" dedi gülmekten öldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?