- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
benim kocam sağolsun pek müdehaleye maal vermiyoray Allah yardım etsin canım ne zor ya biz farklı şehirdeydik ama ona rağmen çok müdahale görüyorduk evimize. ilk evlenen ve ilk bebek sahibi olan eşim olunca tüm ilgi bizdeydi. kardeşleri evlenince biraz ilgi dağıldı. biz de yurtdışına çıkınca ister istemez eskisi kadar telefonda bile görüşülmüyor. iyi geldi bize.
Aynen hatta eşime takılıyorum 0 maliyetle çocuk buyutecem diye ama göndereceğim kresin ayligindan haberi yok henuzbizimki gibi olmuş benim de 2 oğlan olunca 2 hastane çıkış aldım, bir kaç çorap bir battaniye:) 2 de nevresim takımı. kalanı abisinden:)
evet aslında 3. Ama serklaj 2 ilkini kaybetmistim kızımda da çok yatıyorum bu sefer biraz daha rahatım yani oturuyorum arada is falan yapmiyotum tabiki senin neden serklajMrb cvp verdiğinn için tşk ederim senin ikincigebeliğinmi sürekli yatıyormusun
benim kocam sağolsun pek müdehaleye maal vermiyorhatta eltimle kaynım çok kavga etmiştir bu sebeple. eşimin adı bülent eltim hep söylenir kaynıma bak bülent lafını soyelüyor ezdirmiyor karısını sen bi ağzını açamıyorsun diye :)
Canim bunu hangi malzemeden yapıyorsun karton mu ??Bu kelebeklerden yapıp kızımın duvarının bi bölümünü süslücm ortalarinada küçük inci boncuklardan koyucam bittigindede paylasrm pembeli resim bizimki :) kuzenim kendi evi icin yapmıştı mavi duvarli resim erkek anneleri icin onuda paylasaym
aaa ben indirim çekini bilmiyordum. hepsiburada ya da bir bakayım .Cnm bende halen altı bezli bi bebiş var, ben geç keşfettim , son birkaç aydır hepsiburada.com dan alıyorum. Aylık koli fiyatları cok cok uygun ve haftasonu ne alırsan al 100 tl lik alışverişe 25 tl indirim kuponu veriyor. Bebek bezinden ziyade Islak mendilde cok gidiyor, onuda koliyle alıyorum cok uyguna geliyor ve Kapıya teslim olması Şahane . Boşuna oralara gidip Yük yapma bence
Ne alirsan hepsini görmek istiyorum hatunnnnnbende koli alacağım ama fiyatlar bu kadar oynuyor mu bilmiyorum. bir gidip bakacağım bakalım haber veririm.
o çok zor yaaa hani kıskançlık illa olur ama kardes istememe farklı bir durum benim arkadasimin da kızı var o da erkek kardesi olacağını duyunca bütün gün aglamisArkadaşımın kızı kardeş istemiyormuş. Geçen beni gördü annesine diyor ki annecim senin karnın bu kadar büyük değil yeni bi bebek senin karnına sığmaz kuzucuk teyzemin karnı çok genişmiş o yüzden onunkine sığmışsıpa kendisi nerden çıkmışsa
Canim bunu hangi malzemeden yapıyorsun karton mu ??
burda arkadaslar 32 + da alınır yazmıstı dr.um da aynısını söyledi sen yine sor canım...benim ki 31+2 de yazdı o yüzden mi 1 hafta oynadı acaba.
takip etmen gerekiyo diye biliyorum açılıyo hemenben o sabun sayfasını açtım ama hesap gizli diyor..illa teldenmi girmek gerekiyor
canım benimde cinsiyetleri farklı ama bende küçükken evde abisininkileri giydirmeyi düşünüyorum aslına bakarsanBen varım canım ikinci de kız olduğu için ve ben ilkinde kıyafet olayını gerçekten abarttigim için bir tane hastane çıkışı Bir tane de alt üst takım alacağın o da hani ona özel olmuş olsun diye onun fisinda puseti küçük beşik park yatak bebek arabası hepsini var sayıyorum çünkü yepyeniler yenilerini almak israf olur
hepsi aynisin yapio 40.hafta erken gelsin sezeryan yapalim direk diyeevet canım.
n11' de de çok oluyormuş bez kampanyası canım..eşim orayı takip edicem dedi...aaa ben indirim çekini bilmiyordum. hepsiburada ya da bir bakayım .
Canım bende cilekten almaya karar verdim çok hoşuma gitti ben sadece büyüyen bebek karyolasini alcam baby cotton benim beğendigimde yatağı+uyku seti içinde kumaşida mobilyasida hoşuma gitti
Canım bebi erken gelmeye çalıştı acil serklaj yapıldı buraya sürekli girmiyorum korkularım yüzündenAynen hatta eşime takılıyorum 0 maliyetle çocuk buyutecem diye ama göndereceğim kresin ayligindan haberi yok henuz
evet aslında 3. Ama serklaj 2 ilkini kaybetmistim kızımda da çok yatıyorum bu sefer biraz daha rahatım yani oturuyorum arada is falan yapmiyotum tabiki senin neden serklaj
Kafam karıştı şimdi ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kızım doğmadan önce gece uyuyamadım 3 buçuk gibi 3 kayısı yedim 1 bardak su içtim. saat 5:30 da sancıyla uyandım suyum geldi acil dr.a gittim. Anestezi uzmanı bir şeyler yemişsin genel anestezi yapamam, kan sulandırıcı yapmışsın spinal yapamam dedi. Kararı bana bıraktı. Bende bizim için hangisi en az riskliyse onu yapın demiştim. Genel anestezi dedi, ameliyathanede spinal anetezi uyguladılar. Dr. kararını değiştirmiş. Yarın dr. kontrolüm var bir sorayım bende sezaryen olursam nasıl bir yöntem uygulayacak acaba?canım çok manalı bir konuya değinmişsin...son kontrolumde dr.uma epidural veya spinal olmak istiyorum dedim dr.um iğnelerden dolayı anestezi dr.u yapmaz dedi çok üzüldüm...süreç normal doğuma elveriyor fakat bir de kullandığım ilaç ve adenom durumundan dolayı şahsi kararım genel sezeryan olacak yönünde herhangi bir erken doğum olmazsa inşallah...ve o kadar özeniyorum ki normal doğum yapacaklara...bir de burda sezeryan ile ilgili olumsuz yorumlarda üzüntüm daha da artıyor..dediğin gibi desteğe ihtiyacımız var canım...
canım güle güle kullan nereden aldınız acaba ve de fıyatı nedir...Daha önce 3lü pijama takımı almıştım bugün de 2li gecelik takımı aldım.Birde emzirme sütyeni aldım.Bu konu konuşuldu mu daha önce hatırlamıyorum ama deneyimli anneler kullanım rahatlığı nasıldır bizimle paylaşır mısınız?Ben süngerli değilde pamuklu penye olanlardan aldım bir tane şimdilik.
çok güzelmiş canım. sen takılma öyle söyleyenlere ne istiyorsan al, ne demek çocuk doğsun da falan. çocuk durumunu hiçbirimiz bilemeyiz , şimdiden tasa etmenin anlamı yok. hele de hamileliğin güzel gidiyorsa. ben kendim için eşya alamıyorum ama benim durumum farklı fobi oluştu bende , eşyalara dahi dokunamıyorum o yüzden daha hiçbirşeyini almadım. ama hamileliği güzel geçen anneler istediklerini alsınlar, hevesinizi kırmayın sakın , böyle söyleyenlere de takılmayın.şuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.
yalnız bugün biraz hevesim kırıldı arkadaşın eşi çocuk bi doğsun filan gibilerinden bişeyler söyledi. HAKLI aslında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?