2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim kocam sağolsun pek müdehaleye maal vermiyor hatta eltimle kaynım çok kavga etmiştir bu sebeple. eşimin adı bülent eltim hep söylenir kaynıma bak bülent lafını soyelüyor ezdirmiyor karısını sen bi ağzını açamıyorsun diye :)

bizimki gibi olmuş benim de 2 oğlan olunca 2 hastane çıkış aldım, bir kaç çorap bir battaniye:) 2 de nevresim takımı. kalanı abisinden:)
Aynen hatta eşime takılıyorum 0 maliyetle çocuk buyutecem diye ama göndereceğim kresin ayligindan haberi yok henuz
Mrb cvp verdiğinn için tşk ederim senin ikincigebeliğinmi sürekli yatıyormusun
evet aslında 3. Ama serklaj 2 ilkini kaybetmistim kızımda da çok yatıyorum bu sefer biraz daha rahatım yani oturuyorum arada is falan yapmiyotum tabiki senin neden serklaj

benim eşim annesine çok düşkündü, kırılmasın etmesin bilmemne.. ben sağlam durdum, birkaç denemeden sonra onlar da anladılar, herkes birbirini olduğu gibi kabul etti:) bi de eşimle aramızda tartışma olmasına izin vermiyorum artık. bişey olsa bile cevap vermiyorum eşime laf düşüyor bu sayede.

Canim bunu hangi malzemeden yapıyorsun karton mu ??

aaa ben indirim çekini bilmiyordum. hepsiburada ya da bir bakayım .

bende koli alacağım ama fiyatlar bu kadar oynuyor mu bilmiyorum. bir gidip bakacağım bakalım haber veririm.
Ne alirsan hepsini görmek istiyorum hatunnnnn
o çok zor yaaa hani kıskançlık illa olur ama kardes istememe farklı bir durum benim arkadasimin da kızı var o da erkek kardesi olacağını duyunca bütün gün aglamis

Canim bunu hangi malzemeden yapıyorsun karton mu ??

ozlemnrtrlk
Ben bu kelebeklerden yapıp ikeada derin camlı çerçeveler var ya ona koyup hediye götürmüştüm. Malzeme olarak tchibo da ara ara scrapbooking malzemeleri geliyor. Ordan aldığım kartonları kullanmıştım. Ne çok ince ne çok kalın hem de kendinden desenli :) bulursam netten fotoğrafını eklerim kartonun ama kırtasiyelerde özellikle mimarlık için maket malzemesi satan kırtasiyelerde çok çeşit bulabilirsiniz bu kelebekler için :)
Bir de bir hilemi paylaşayım ben beğendiğim şablon için bilgisayar ekranına eskiz kağıdı yada kurabiye yaparken fırında kullandığımız yağlı kağıtlardan yapıştırıp çıkartıyorum :) çıktı al üstünden geçle uğraşmıyorum hem böylelikle mesela iki modelin beğendiğim kısımlarını birleştirebiliyorum :)

Son düzenleme:
Namaz konusu geçmiş. Ben aylardır oturarak kılıyorum.. Ayakta niyet ediyorum, ilk rekatta secdeye gidene kadar normal kılıyorum sonra secdeye giderken oturuyorum. Sonrasında da kalkmadan oturduğum yerde rüku için az eğilerek, secde için ise eğilebildiğim kadar eğilerek kılıp bitiriyorum namazımı.

canım benimde cinsiyetleri farklı ama bende küçükken evde abisininkileri giydirmeyi düşünüyorum aslına bakarsan
dışarıya birkaç kıyafet alırım.bende israf olur diye almak istemiyorum zaten çok giyilmiyor çabuk büyüyorlar.

Canım bende cilekten almaya karar verdim çok hoşuma gitti ben sadece büyüyen bebek karyolasini alcam baby cotton benim beğendigimde yatağı+uyku seti içinde kumaşida mobilyasida hoşuma gitti

ben herşeyi halısı, cibinliği falan dahil bir fiyat aldım, sen de aldın mı? ne kadara geliyor, özel msj atamadım da :)

Merhaba,konuactim ama burdan da sorayim arkadaslar anne cantasi aldiniz mi? Onerebileceginiz bi model varmi? Ben okiedog dahoma sumodusundum ama...

Daha önce 3lü pijama takımı almıştım bugün de 2li gecelik takımı aldım.Birde emzirme sütyeni aldım.Bu konu konuşuldu mu daha önce hatırlamıyorum ama deneyimli anneler kullanım rahatlığı nasıldır bizimle paylaşır mısınız?Ben süngerli değilde pamuklu penye olanlardan aldım bir tane şimdilik.

Eklentiler

• 7f5aa0fb-80b1-43f7-99c0-f6494aad61bf.webp
    8 KB · Görüntüleme: 78
  • d4228676-4fcf-43b5-90e8-bc55cb74f1e4.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 67
Canım bebi erken gelmeye çalıştı acil serklaj yapıldı buraya sürekli girmiyorum korkularım yüzünden

Kafam karıştı şimdi ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kızım doğmadan önce gece uyuyamadım 3 buçuk gibi 3 kayısı yedim 1 bardak su içtim. saat 5:30 da sancıyla uyandım suyum geldi acil dr.a gittim. Anestezi uzmanı bir şeyler yemişsin genel anestezi yapamam, kan sulandırıcı yapmışsın spinal yapamam dedi. Kararı bana bıraktı. Bende bizim için hangisi en az riskliyse onu yapın demiştim. Genel anestezi dedi, ameliyathanede spinal anetezi uyguladılar. Dr. kararını değiştirmiş. Yarın dr. kontrolüm var bir sorayım bende sezaryen olursam nasıl bir yöntem uygulayacak acaba?

canım güle güle kullan nereden aldınız acaba ve de fıyatı nedir...

şuan Dağınık ve eksiklerimiz var son halini atarım inşallah.
yalnız bugün biraz hevesim kırıldı arkadaşın eşi çocuk bi doğsun filan gibilerinden bişeyler söyledi. HAKLI aslında .
çok güzelmiş canım. sen takılma öyle söyleyenlere ne istiyorsan al, ne demek çocuk doğsun da falan. çocuk durumunu hiçbirimiz bilemeyiz , şimdiden tasa etmenin anlamı yok. hele de hamileliğin güzel gidiyorsa. ben kendim için eşya alamıyorum ama benim durumum farklı fobi oluştu bende , eşyalara dahi dokunamıyorum o yüzden daha hiçbirşeyini almadım. ama hamileliği güzel geçen anneler istediklerini alsınlar, hevesinizi kırmayın sakın , böyle söyleyenlere de takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…