- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
işte canım hep mulak durumlar yaşıyoruz her dr.un bakış açısı farklı oluyor...dr.la görüşmeniz sonucunu yazarsan sevinirim bakalım ne diyecek merak ettim...Kafam karıştı şimdi ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kızım doğmadan önce gece uyuyamadım 3 buçuk gibi 3 kayısı yedim 1 bardak su içtim. saat 5:30 da sancıyla uyandım suyum geldi acil dr.a gittim. Anestezi uzmanı bir şeyler yemişsin genel anestezi yapamam, kan sulandırıcı yapmışsın spinal yapamam dedi. Kararı bana bıraktı. Bende bizim için hangisi en az riskliyse onu yapın demiştim. Genel anestezi dedi, ameliyathanede spinal anetezi uyguladılar. Dr. kararını değiştirmiş. Yarın dr. kontrolüm var bir sorayım bende sezaryen olursam nasıl bir yöntem uygulayacak acaba?
Tabiki de olabilir sonuçta yeşil turuncu sarı gibi renkler her ikisi için de uygun ben de küçükken fazla birsey almaya karşıyım aslında ikincide öğrendim bunu çünkü kızımın hiç giydiremeden kaldirdiklarim olducanım benimde cinsiyetleri farklı ama bende küçükken evde abisininkileri giydirmeyi düşünüyorum aslına bakarsan
dışarıya birkaç kıyafet alırım.bende israf olur diye almak istemiyorum zaten çok giyilmiyor çabuk büyüyorlar.
28 e gelmisin cnm Allahin izni ile 32 ye geldin mi korkma dedi Dr bana inşallah 37 leri görürüz tabi ki deCanım bebi erken gelmeye çalıştı acil serklaj yapıldı buraya sürekli girmiyorum korkularım yüzünden
Canım ben amway ürünlerinden lock var genel temizlik için onunla sildim.Gunaydin guzel anneler. Mobilyasi gelenler bebek moblyanizi nele temizlediniz? Nasl deterjan kullandiniz. Acaba bebegin giysilerini yikadigi deterjanla mi silsem ya da frendly bebek ici bulasik deterjani aldim onla su yapip mi silsem. Camasir suuyla sileim var aslinda da guvenemedim.
anladım canım..bakalım benim doktor ne dicek perşembe gidicem son defa..genel olma durumunu duymam iyi oldu..benimde tek düşüncem kucağıma alayımda..bana 38. haftada olur demişti 5-10 eylül arası tarih vermişti..bakalım yeni başlayacağım doktorum ne dicek..tarih değişecekmi
Kusura bakma ben seni dovucem artık izninle bu konuyu konuşmuştuk artık almaya baslayacaksin gönder adresini ben sana gondercem bir takım senin akillanacagin yok:)çok güzelmiş canım. sen takılma öyle söyleyenlere ne istiyorsan al, ne demek çocuk doğsun da falan. çocuk durumunu hiçbirimiz bilemeyiz , şimdiden tasa etmenin anlamı yok. hele de hamileliğin güzel gidiyorsa. ben kendim için eşya alamıyorum ama benim durumum farklı fobi oluştu bende , eşyalara dahi dokunamıyorum o yüzden daha hiçbirşeyini almadım. ama hamileliği güzel geçen anneler istediklerini alsınlar, hevesinizi kırmayın sakın , böyle söyleyenlere de takılmayın.
canım bir de bende coraspini kesti içmeyeceğim artık ama içim içimi yiyor acaba bir şey olur mu diye bakalım coraspin için sana ne diyecek ...
www.icdunyam.com.tr bu adreste bulabilirsin canım 125 tl ye aldım.Araştırmalarıma göre bu model en uygun bu sitedeydi.canım güle güle kullan nereden aldınız acaba ve de fıyatı nedir...
ben perşembe gidicem akşam randevum..cuma sabah yazarım etiketlerim seni...sende beni etiketlermisin..arada kaynamasın...Cnm dr.unun yorumunu benide etiketleyip paylaşırmısın. Ara ara okuyorum da. Yarın benimde kontrolüm var bende yazarım ama yarın iftara misafir var giremiyebilirim topiğe.
Canım cvs testi bebekten parça alınan testimiz temiz çıktı genetik bir sorun yok anlamındaymış. dün de fenilalanin kan testim vardı o da güzel çıktı. bu perşembe heyetteyiz bakalım , inşallah güzel şeyler duyarız bebekle ilgili zira doktorlar hep takip takip diyorlar içimi daraltıyorlar. bebekte gerileme var mı yok mu ona bakacaklar. varsa yine test isteyebilirlermiş. daha ne test yapılacak bilmiyorum ki ? zaten 56 günüm kaldı doğuma stresten doğurcam yemin ederim.Belma cnm forumu takip edemiyorum ,sen bir testın sonucunu bekliyordun ,nasıl çıktı inş bir problem olmadı değilmi cnm
senin kaç geninde vardı pıhtılaşmaBen kestim 28. haftada. Allah'a emanet yavrularımız, inşallah bir şey olmaz.
iyiyim Allah a şükür canım ama sancı olunca elim ayağım boşalıyo30. haftadan sonra artık düşük olmaz onun adı canım erken doğum olur.. tabiki de inş bebişin zmnını bekler ama bu haftalarda doğan bebeklerin yaşama şansı çok yüksek.. doktorun bi sıkıntı görse acil bebişini doğurtur zaten.. lütfen biraz sakinleşmeye çalış kendini strese sokma
Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
Benimkide sureklı kucak istıyo ama dıkkat etmeye calısıyorum Rabbime emanet artık oturdugum yerde almaya calısıyorum benımde kasıgım takılıyo resmen yuruyemiyorum bazen korkuyorum ılk hamılelikle alakası yok bu zor gecıyo hıc dınlenmeye vaktım yok ama karnımızdakı kuzularda bıze muhtac elimizden geldıkce dıkkat etmeye çalısalım artık napalım az kaldı nasıpseİnş cnm. Bizimki biraz kucakçı ama yası geregi tabi normal, belki 2-3 ay sonra huyu değişir, ben de pek canımın kıymetini bilmiyorum galiba, bugün cok kucagımdaydı öğlenden beri agrıdan kıvranıyorum, sağ kasığım fena Ağrı yapıyor, ilk defa böyle oldum, 5 dk ayakta dursam Ağrı saplanıyor, inş Birsey yoktur
ben perşembe gidicem akşam randevum..cuma sabah yazarım etiketlerim seni...sende beni etiketlermisin..arada kaynamasın...
senin kaç geninde vardı pıhtılaşma
Bizimkide hiiiç birşeye karışmıyor sadece alınanlara ve yapılanlar gelip bakıyor meraktan o da zaten. Almadığı yetmezmiş gibi sürekli eşimden birşeyler istiyor zaten biz evlendiğimizden beri borç ödüyoruz bide bebek geliyor şimdi hiç düşünmüyorlar ancak millet onlara hep getirsin onlar yesin. Sinir oluyorumbizimki maşallah eli çok açık torun konusunda. hamileliğimi öğrendiğinden beri sürekli bişeyler alıyor. bizim tek sıkıntımız her kaynana gibi herşeye çok karışıyor olması süreklii en iyisini o biliyor sanki. ama eşim sağolsun lafı gediğine oturtuveriyor sonra bir süre karışmıyordikkatinizi çekerim bir süre sadece
Canım hiç korkma bende ılkınde zorunlu sezeryan oldum bundada mecbur olucam genel anestezı aldım bır saat sonra kuzumu emzırdım hafıf oturdum hıcte korktugum gıbı gecmedı bi kac gunde toparladım tabıkı dıkış acısı az bıraz oluyo ama elinı kessen oda acıyo hıç takılma soylenenlere uyuyup uyanıp o mis kokuyu içine cekip o bal suratı gorunce hersey gecıyo gıdıyo yeterki kuzularımız saglıkla doğsun normal yada sezeryan sonundakı mutluluk aynı ya oradı önemlibundan 2-3 ay önce hatunun biri konu açmıştı..normal doğum hakkında ..kötü ne varsa anlatmıştı...sitede çok tepki çekmişti... insanları tedirgin edip korkuttuğu için....ben zorunlu sezeryan olucam..ki bu şekilde olucak bir çok arkadaşımız var.minik bi isteğimvar.. arkadaşlardan rica ediyorum sezeryan hakkındaki duydukları kötü şeyleri burda paylaşmasınlar...nasıl normal doğum burda en güzel şekillerde anlatılıyorsa /birbirimize destek amaçlı / aynı hassasiyeti sezeryanlılar içinde istiyorum ..bizimde desteğe ihtiyacımız var..tabi bu benim şahsi fikrim...
Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
dyson eşimin ailesinde çok kullanılıyor, memnunlar ama pahalı oldukça belirlediğin bir model var mı kafanda, nerelerde satılıyor?ben dyson almayı düşünüyorum, önceden vestel vardı hiç memnun kalmadım
çook teşekkür ederim, gayet detaylı olmuş canım :)patatescim ben de karcher diye bi markanın buharlı temizlik robotu var.. aslında her işe yarıyoor.. ama bunun esas hakkını veren annem :) malum bn ev işi yapmayı pek sevmiorum ama yardıma gelen ablamız da çok memnun.. cihazın bir sürü ek aparatı var, onlar sayesinde halıları, koltukları, tüm yüzeyleri, hatta camları silebiliyorsun.. mutfak dolaplarının içini, gardropları, çekmeceleri temizleyebiliyorsun, hatta stor perdelerimiz varya onları bile yıkayıp, ütüleyebiliyorsun yerinden çıkarmadanbunu ayrıca kuru temizlik için de kullanabiliyorsun yani normal elektrik süpürgesi gbi umarım yardımcı olabilmişimdir..
anladım cnm.öyle almasada sen içine sinen bi tane alırsın artık. aqua nın lohusa takımları çook güzzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?