2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
işte canım hep mulak durumlar yaşıyoruz her dr.un bakış açısı farklı oluyor...dr.la görüşmeniz sonucunu yazarsan sevinirim bakalım ne diyecek merak ettim...

Tabiki de olabilir sonuçta yeşil turuncu sarı gibi renkler her ikisi için de uygun ben de küçükken fazla birsey almaya karşıyım aslında ikincide öğrendim bunu çünkü kızımın hiç giydiremeden kaldirdiklarim oldu
Canım bebi erken gelmeye çalıştı acil serklaj yapıldı buraya sürekli girmiyorum korkularım yüzünden
28 e gelmisin cnm Allahin izni ile 32 ye geldin mi korkma dedi Dr bana inşallah 37 leri görürüz tabi ki de

Canım ben amway ürünlerinden lock var genel temizlik için onunla sildim.

Cnm dr.unun yorumunu benide etiketleyip paylaşırmısın. Ara ara okuyorum da. Yarın benimde kontrolüm var bende yazarım ama yarın iftara misafir var giremiyebilirim topiğe.

Kusura bakma ben seni dovucem artık izninle bu konuyu konuşmuştuk artık almaya baslayacaksin gönder adresini ben sana gondercem bir takım senin akillanacagin yok:)

Cnm dr.unun yorumunu benide etiketleyip paylaşırmısın. Ara ara okuyorum da. Yarın benimde kontrolüm var bende yazarım ama yarın iftara misafir var giremiyebilirim topiğe.
ben perşembe gidicem akşam randevum..cuma sabah yazarım etiketlerim seni...sende beni etiketlermisin..arada kaynamasın...

Belma cnm forumu takip edemiyorum ,sen bir testın sonucunu bekliyordun ,nasıl çıktı inş bir problem olmadı değilmi cnm
Canım cvs testi bebekten parça alınan testimiz temiz çıktı genetik bir sorun yok anlamındaymış. dün de fenilalanin kan testim vardı o da güzel çıktı. bu perşembe heyetteyiz bakalım , inşallah güzel şeyler duyarız bebekle ilgili zira doktorlar hep takip takip diyorlar içimi daraltıyorlar. bebekte gerileme var mı yok mu ona bakacaklar. varsa yine test isteyebilirlermiş. daha ne test yapılacak bilmiyorum ki ? zaten 56 günüm kaldı doğuma stresten doğurcam yemin ederim.

iyiyim Allah a şükür canım ama sancı olunca elim ayağım boşalıyo bi saat kadar önce bi sancım oldu ayyy kötüydü işte. Allah tan doktora gitme zamanı geldi. sancıdan sonra bebek hareket edince anca sakinleşiyorumne acayip bişey oldum çıktım ben yaa

Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...

ben dyson almayı düşünüyorum, önceden vestel vardı hiç memnun kalmadım

Benimkide sureklı kucak istıyo ama dıkkat etmeye calısıyorum Rabbime emanet artık oturdugum yerde almaya calısıyorum benımde kasıgım takılıyo resmen yuruyemiyorum bazen korkuyorum ılk hamılelikle alakası yok bu zor gecıyo hıc dınlenmeye vaktım yok ama karnımızdakı kuzularda bıze muhtac elimizden geldıkce dıkkat etmeye çalısalım artık napalım az kaldı nasıpse

ben perşembe gidicem akşam randevum..cuma sabah yazarım etiketlerim seni...sende beni etiketlermisin..arada kaynamasın...

Sen kan pıhtılaşması sorunu yaşayanların topiğini de takip ediyorun değil mi?? Oradakiler nasıl doğum yapmışlar bilgin var mı? Ben burayı zor takip ediyorum ordada sayfaların maşallahı var.

senin kaç geninde vardı pıhtılaşma

Genetik araştırma sonucunda MTHFR C677T ve Factor XIII V34L heterozigot mutant olduğu,PAI-1 genotipinin 4G/4G çıktı canım bende.

Bizimkide hiiiç birşeye karışmıyor sadece alınanlara ve yapılanlar gelip bakıyor meraktan o da zaten. Almadığı yetmezmiş gibi sürekli eşimden birşeyler istiyor zaten biz evlendiğimizden beri borç ödüyoruz bide bebek geliyor şimdi hiç düşünmüyorlar ancak millet onlara hep getirsin onlar yesin. Sinir oluyorum Ya bide geçen gün evde boya yapıldı malum temizlikle falan uğraştım evde bütün gün akşama iftara davet edilmişler ama sadece kendi gitti kayınpeder 2 kaynım ve babane gitmedi onları da utanmadan bu halimle onca yorgunluğumla bana gönderdi iftara. Ağladım sinirden resmen. Eşimde artık bişe diyemedi ama çok sinirlendi annesine. Ay ne dolmuşum bende

Canım hiç korkma bende ılkınde zorunlu sezeryan oldum bundada mecbur olucam genel anestezı aldım bır saat sonra kuzumu emzırdım hafıf oturdum hıcte korktugum gıbı gecmedı bi kac gunde toparladım tabıkı dıkış acısı az bıraz oluyo ama elinı kessen oda acıyo hıç takılma soylenenlere uyuyup uyanıp o mis kokuyu içine cekip o bal suratı gorunce hersey gecıyo gıdıyo yeterki kuzularımız saglıkla doğsun normal yada sezeryan sonundakı mutluluk aynı ya oradı önemli

Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...

patatescim ben de karcher diye bi markanın buharlı temizlik robotu var.. aslında her işe yarıyoor.. ama bunun esas hakkını veren annem :) malum bn ev işi yapmayı pek sevmiorum ama yardıma gelen ablamız da çok memnun.. cihazın bir sürü ek aparatı var, onlar sayesinde halıları, koltukları, tüm yüzeyleri, hatta camları silebiliyorsun.. mutfak dolaplarının içini, gardropları, çekmeceleri temizleyebiliyorsun, hatta stor perdelerimiz varya onları bile yıkayıp, ütüleyebiliyorsun yerinden çıkarmadan bunu ayrıca kuru temizlik için de kullanabiliyorsun yani normal elektrik süpürgesi gbi umarım yardımcı olabilmişimdir..

çook teşekkür ederim, gayet detaylı olmuş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…