- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Canim bunu hangi malzemeden yapıyorsun karton mu ??
evet arada takip ediyorum orayı ama oraya genelde pıhtılaşmayı yeni öğrenenler yada araştırma evresinde olanlar geliyor ..iğneyi nasıl vururum, neresi daha az acıtır tarzı sorular oldukça fazla...hamileliğin sonlarını yaşayanlar pek yok..bide ben sezeryan konusunda soru sormuştum kimi normal kimi sezeryan demişti.hatta birinin doktoru normal demişti ama o sezeryan istiyordu riske girmemek için..ama sezeryanın hangi çeşit olacağını ilk @ayışğından duydum..bi rara sorayım cevap bulabilirsem burda paylaşırım..Sen kan pıhtılaşması sorunu yaşayanların topiğini de takip ediyorun değil mi?? Oradakiler nasıl doğum yapmışlar bilgin var mı? Ben burayı zor takip ediyorum ordada sayfaların maşallahı var.
Genetik araştırma sonucunda MTHFR C677T ve Factor XIII V34L heterozigot mutant olduğu,PAI-1 genotipinin 4G/4G çıktı canım bende.
ben artık 2 haftadır oturarak kılıyorum , bende secdeye gidemiyordum gittiğim zaman kasıklarım ağrıyordu. oturarak ima ile kılabiliyorum. ama yatsı çok geç olduğu için beni zorluyor bazen de uyuyakalıyorum allah affetsin. çok üzülüyorum yatsıyı bazen kılamıyorum. bir de ben çalıştığım için ikindi ve öğleni de kaza yapıyorum. elimizden geldiğince kılmaya çalışıyorum canım . normalde hareketliyim ama dediğim gibi secdeye gidemiyorum.Kızlar artık ayakta namaz kilamiyorumoturarak kılıyorm anca özellikle yatsıda siz nasıl kılıyorsunuz? ben secdeye giderken zorlandığım için böyle devam edicm dün misafirlikteydik ben normalde hareketliyimdir ah diyorlar nolmus sana böyle hersey bebislerimiz için artik benim icin günlük hayatim zorlasmaya başladı ..
tşk ediyorum yaaaaCanım hiç korkma bende ılkınde zorunlu sezeryan oldum bundada mecbur olucam genel anestezı aldım bır saat sonra kuzumu emzırdım hafıf oturdum hıcte korktugum gıbı gecmedı bi kac gunde toparladım tabıkı dıkış acısı az bıraz oluyo ama elinı kessen oda acıyo hıç takılma soylenenlere uyuyup uyanıp o mis kokuyu içine cekip o bal suratı gorunce hersey gecıyo gıdıyo yeterki kuzularımız saglıkla doğsun normal yada sezeryan sonundakı mutluluk aynı ya oradı önemli
dyson eşimin ailesinde çok kullanılıyor, memnunlar ama pahalı oldukça belirlediğin bir model var mı kafanda, nerelerde satılıyor?
Merhaba,konuactim ama burdan da sorayim arkadaslar anne cantasi aldiniz mi? Onerebileceginiz bi model varmi? Ben okiedog dahoma sumodusundum ama...
benim eltim 4 sezeryan oldu. 4. de yanında ben vardım okadar rahat kalktıki ikimizde şaşırdık. sütü falanda geldi. şu anki tek sorunu ayakları biraz üşüse karnı ağrıyo doktora gitti doktor senin ağrımasında kimin ağrısın demiş haklı olaraktşk ediyorum yaaaavalla bunları duymaya ihtiyacımız var...peki neden genel oldu..senmi istedin genel olmasını
ozlemnrtrlk
Ben bu kelebeklerden yapıp ikeada derin camlı çerçeveler var ya ona koyup hediye götürmüştüm. Malzeme olarak tchibo da ara ara scrapbooking malzemeleri geliyor. Ordan aldığım kartonları kullanmıştım. Ne çok ince ne çok kalın hem de kendinden desenli :) bulursam netten fotoğrafını eklerim kartonun ama kırtasiyelerde özellikle mimarlık için maket malzemesi satan kırtasiyelerde çok çeşit bulabilirsiniz bu kelebekler için :)
Bir de bir hilemi paylaşayım ben beğendiğim şablon için bilgisayar ekranına eskiz kağıdı yada kurabiye yaparken fırında kullandığımız yağlı kağıtlardan yapıştırıp çıkartıyorum :) çıktı al üstünden geçle uğraşmıyorum hem böylelikle mesela iki modelin beğendiğim kısımlarını birleştirebiliyorum :)
benim detaylida AFI 16 cikti sonra dikkat ettim yediklerime 11 e dustu sonra 16, en son kontrolde 18,8 cikti...dr.umun dedigi ozellikle 200 den sonrasi(20) onemli bu degerlerden de artarsa ilac verilir dedi...yani benim ultrason kagidimda 18,8 yaziyor dr.un tabiri 188...eger senin 25. ise 250 baya fazla gibi geldi...size diyet listesi berdiklerine gore suyun fazla olmasi sekerle ilgili cunki su fazla oldugunda hemen sekerden supheleniyorlar diyeti eksiksiz yerine getirmeye calisin cunki su fazlaligi da sikinti olabilir...beim cumartesi kontrolum vardi hemen sekeli hamurlu seyleri sildim yediklerimden baska caremiz yok...siz bir sonraki kontrolunuzde normal degerlerin kac olmasi gerektigini yine de sorun cunli dr.lara gore bakis acisi farkli olabiliyor...gec olsun...haberleselim yine...
kizlar yenidogan magnet aldiniz mi hediye hangi site guvenilirdir bilgisi olan var mi gunaydin bu arada :)
tulu çiçeği dahil isim etiketi yok sadece onu kendim yaparım tane fiyatı uygun geldi farklı kampanyalarıda oluyo ınstagramdan bakabilirsiniz
iyiyim Allah a şükür canım ama sancı olunca elim ayağım boşalıyobi saat kadar önce bi sancım oldu ayyy kötüydü işte. Allah tan doktora gitme zamanı geldi. sancıdan sonra bebek hareket edince anca sakinleşiyorum ne acayip bişey oldum çıktım ben yaa
yol canım benim şöyle oldu ben rapor için 31+2 de gittim doktor tam 32+ göstermiş yani beş gün sonra gitmem geeekeirken ben beş gün önce gitmişim o da git gel yaptırmamak için öyle yaptı heralde. Yoksa ultrason ölçümleri var sonuçta o yazılan rapora göre doğuma gidicem diye bişey yoktur heralde. Tıbbı bir zorunluluk olmadığı surece aezeryan istemiyorum. Yani bebeğin bir,sıkıntısı yoksa suyu iyiyse 41+ ya kadar beklerim ben kendimde 42 haftalık doğmuşum yani doğmaya niyetim yokmuş sezeyanla almışlar ama bekleme taraftarıyım. Doktorumda öyle dedi.hepsi aynisin yapio 40.hafta erken gelsin sezeryan yapalim direk diye
bende genelde fikirleri ordan alıyorum süs yastık modeli beşik için süsleme hepsinin modellerini ordan aldım başladım hafta sonu bitirirsem onlarıda paylaşcam inşallahben de sürekli instagramı takip ediorum, çok güzel şeyler denk geliyor, ordan almasak bile fikir vermesi açısından çok faydalı
ben dyson almayı düşünüyorum, önceden vestel vardı hiç memnun kalmadım
bir tane de benden gelsin o zaman :) eşimin 5 yaşında yeğeni var beni her gördüğünde karnımı sevip ablam bak ben burdayım korkma büyü de gel diyo.. biliyorsunuz ben çok kilo almadım o yüzden daha 10 gün kadar önce karnım birden büyümeye başladı beni öyle görünce geldi karnımı sevip diyor ki; ooo sen koca delikanlı olmuşsun maşallah sadece 2 ay kaldı gelmene merak etme tamam mı? Gülmekten karnıma sancılar girdi bizim büyümüşte küçülmüş cimcimeyebir tanede eltiminkinden geldi. iki üç akşam önce bebeğime bir patik örmeye niyetlendim beceremedim bir türlü eltimin yanındaydım dedim ben eve gidiyom örnek çıkaracağım. eltimn oğluda (oda 4 yaşında) yavrum nasıl anladıysa artık. arabalarıyla oynuyordu bir fırladı yerinden "neee bebişi çıkarmaya mı gidiyosuuuuuuunnnn? " diye. başladık gülmeye hayır falan dedik ama anlamıyor çocuk. başladı ağlamaya yengem bebişi çıkarcak beni götürmüyosunuz bende gitcem bebeğe bakıcam diye zor ikna ettik. ertesi sabah sabahın köründe kapıdalardı. bakıyım diyo hala karnında mı
yuh ya senin kaynanada Allahlıkmış canım. Bu ne ya yardım edeceği yerde başına iş açıyor daha çok yuh.Bizimkide hiiiç birşeye karışmıyor sadece alınanlara ve yapılanlar gelip bakıyor meraktan o da zaten. Almadığı yetmezmiş gibi sürekli eşimden birşeyler istiyor zaten biz evlendiğimizden beri borç ödüyoruz bide bebek geliyor şimdi hiç düşünmüyorlar ancak millet onlara hep getirsin onlar yesin. Sinir oluyorumYa bide geçen gün evde boya yapıldı malum temizlikle falan uğraştım evde bütün gün akşama iftara davet edilmişler ama sadece kendi gitti kayınpeder 2 kaynım ve babane gitmedi onları da utanmadan bu halimle onca yorgunluğumla bana gönderdi iftara. Ağladım sinirden resmen. Eşimde artık bişe diyemedi ama çok sinirlendi annesine. Ay ne dolmuşum bende
bir tane de benden gelsin o zaman :) eşimin 5 yaşında yeğeni var beni her gördüğünde karnımı sevip ablam bak ben burdayım korkma büyü de gel diyo.. biliyorsunuz ben çok kilo almadım o yüzden daha 10 gün kadar önce karnım birden büyümeye başladı beni öyle görünce geldi karnımı sevip diyor ki; ooo sen koca delikanlı olmuşsun maşallah sadece 2 ay kaldı gelmene merak etme tamam mı? Gülmekten karnıma sancılar girdi bizim büyümüşte küçülmüş cimcimeye
Bek fıtığım oldugu için epidural yada spinal önermedıler acıkcası bende korktum kuzenım cok cektı onun agrısını herkezde olucak dıye bişi yok ama tedırgın oldun bıde o geycana gelemıycektım sanki doktorumda genel onerdı clexsane ve asprınde kullandıgım için kanama rıskınden hep korkuyosum genel dedıler hıc reddetmedım cokta rahat ettım yarım saat sonra ayıldım anestezı veren doktor cok önemli azve yeterli verılmiş bana hemen ayıldım hiç sersemlemedım şükürtşk ediyorum yaaaavalla bunları duymaya ihtiyacımız var...peki neden genel oldu..senmi istedin genel olmasını
doktorum eylülün onundan sonra olur dedi. sağsalim doğarlar inşallahmaşallah 30 hafta olmuş artık allahın izniyle bu saatten sonra birşey olmazsadece belki bebişin biraz sabırsız olur erken gelir annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?