2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet arada takip ediyorum orayı ama oraya genelde pıhtılaşmayı yeni öğrenenler yada araştırma evresinde olanlar geliyor ..iğneyi nasıl vururum, neresi daha az acıtır tarzı sorular oldukça fazla...hamileliğin sonlarını yaşayanlar pek yok..bide ben sezeryan konusunda soru sormuştum kimi normal kimi sezeryan demişti.hatta birinin doktoru normal demişti ama o sezeryan istiyordu riske girmemek için..ama sezeryanın hangi çeşit olacağını ilk @ayışğından duydum..bi rara sorayım cevap bulabilirsem burda paylaşırım..

ben artık 2 haftadır oturarak kılıyorum , bende secdeye gidemiyordum gittiğim zaman kasıklarım ağrıyordu. oturarak ima ile kılabiliyorum. ama yatsı çok geç olduğu için beni zorluyor bazen de uyuyakalıyorum allah affetsin. çok üzülüyorum yatsıyı bazen kılamıyorum. bir de ben çalıştığım için ikindi ve öğleni de kaza yapıyorum. elimizden geldiğince kılmaya çalışıyorum canım . normalde hareketliyim ama dediğim gibi secdeye gidemiyorum.

tşk ediyorum yaaaavalla bunları duymaya ihtiyacımız var...peki neden genel oldu..senmi istedin genel olmasını

dyson eşimin ailesinde çok kullanılıyor, memnunlar ama pahalı oldukça belirlediğin bir model var mı kafanda, nerelerde satılıyor?

media marktta bakmıştım, kozyatağı carrefourda bir yerde satılıyordu bir de istanbul bilişimde vardı. satıcı ile konuştuğumuzda hepsi birbirinin aynı demişti :) 1.300den başlayıp 2.000i geçiyordu. fiyatı pahalı olanlar anti alerjik falan olanlar ama zaten en ucuzunda da aynı donanımlar varmış.

ben bunu alacağım:
http://m.istanbulbilisim.com.tr/dyson-dc33c-mattress-elekrikli-supurge-fiyati,156966.html

istanbul bilişimde en ucuz :)hep de indirimde

Merhaba,konuactim ama burdan da sorayim arkadaslar anne cantasi aldiniz mi? Onerebileceginiz bi model varmi? Ben okiedog dahoma sumodusundum ama...

ben aldım canım.. bi tane yandan asmalı skiphop paris, bi tane de sırttan asmalı okiedog urban trek aldım.. sırttan asmalı dha kullanışlı gbi geldi, ama bazen klasik giyindiğimde sırt çantası hoş durmaz diye yandan asmalıyı da aldım

tşk ediyorum yaaaavalla bunları duymaya ihtiyacımız var...peki neden genel oldu..senmi istedin genel olmasını
benim eltim 4 sezeryan oldu. 4. de yanında ben vardım okadar rahat kalktıki ikimizde şaşırdık. sütü falanda geldi. şu anki tek sorunu ayakları biraz üşüse karnı ağrıyo doktora gitti doktor senin ağrımasında kimin ağrısın demiş haklı olarakbaşka hiç bi sıkıntısı yok Allah a şükür

Evet cnm hatta ikeada morunu yapmslar bu kelebeklerin cercevede vardı ama o çerçevelerden alp içine pembe çiçek koymuştum öyle zden onu yapmaktan vazgectm kiracyz duvar kağıdı var heryerde ev sahibi çivi çakmaya izin vermediği için bantla çözücm bu işi büyük kirtasiyelerde daha gzl karton çeşitleri vardır ben agridan gezemedm malesf

Evet benim ust sınırmış inşallah artmaz daha. Sizde riskli bir durum gozukmuyor olmaz da insallah. Perşembe capada heyete girecegim bakalım onlar ne diyecek yine gorusuruz

kizlar yenidogan magnet aldiniz mi hediye hangi site guvenilirdir bilgisi olan var mi gunaydin bu arada :)

cnm bi arkadaşım böyle şeyler yapıyor ve instagramda satıyoor :) bnm ve bebişin tüm hediyeliklerini o yapıyor sağolsun.. ben beğendiğim magnetin fotosunu gönderiyorum, fikir olur

Eklentiler

• magnet.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 121
tulu çiçeği dahil isim etiketi yok sadece onu kendim yaparım tane fiyatı uygun geldi farklı kampanyalarıda oluyo ınstagramdan bakabilirsiniz

ben de sürekli instagramı takip ediorum, çok güzel şeyler denk geliyor, ordan almasak bile fikir vermesi açısından çok faydalı

maşallah 30 hafta olmuş artık allahın izniyle bu saatten sonra birşey olmaz sadece belki bebişin biraz sabırsız olur erken gelir annesi..

hepsi aynisin yapio 40.hafta erken gelsin sezeryan yapalim direk diye
yol canım benim şöyle oldu ben rapor için 31+2 de gittim doktor tam 32+ göstermiş yani beş gün sonra gitmem geeekeirken ben beş gün önce gitmişim o da git gel yaptırmamak için öyle yaptı heralde. Yoksa ultrason ölçümleri var sonuçta o yazılan rapora göre doğuma gidicem diye bişey yoktur heralde. Tıbbı bir zorunluluk olmadığı surece aezeryan istemiyorum. Yani bebeğin bir,sıkıntısı yoksa suyu iyiyse 41+ ya kadar beklerim ben kendimde 42 haftalık doğmuşum yani doğmaya niyetim yokmuş sezeyanla almışlar ama bekleme taraftarıyım. Doktorumda öyle dedi.

ben de sürekli instagramı takip ediorum, çok güzel şeyler denk geliyor, ordan almasak bile fikir vermesi açısından çok faydalı
bende genelde fikirleri ordan alıyorum süs yastık modeli beşik için süsleme hepsinin modellerini ordan aldım başladım hafta sonu bitirirsem onlarıda paylaşcam inşallah

bir tane de benden gelsin o zaman :) eşimin 5 yaşında yeğeni var beni her gördüğünde karnımı sevip ablam bak ben burdayım korkma büyü de gel diyo.. biliyorsunuz ben çok kilo almadım o yüzden daha 10 gün kadar önce karnım birden büyümeye başladı beni öyle görünce geldi karnımı sevip diyor ki; ooo sen koca delikanlı olmuşsun maşallah sadece 2 ay kaldı gelmene merak etme tamam mı? Gülmekten karnıma sancılar girdi bizim büyümüşte küçülmüş cimcimeye

yuh ya senin kaynanada Allahlıkmış canım. Bu ne ya yardım edeceği yerde başına iş açıyor daha çok yuh.

koca delikanlı omuşsun heee ay çok güldüm maşallah

Bek fıtığım oldugu için epidural yada spinal önermedıler acıkcası bende korktum kuzenım cok cektı onun agrısını herkezde olucak dıye bişi yok ama tedırgın oldun bıde o geycana gelemıycektım sanki doktorumda genel onerdı clexsane ve asprınde kullandıgım için kanama rıskınden hep korkuyosum genel dedıler hıc reddetmedım cokta rahat ettım yarım saat sonra ayıldım anestezı veren doktor cok önemli azve yeterli verılmiş bana hemen ayıldım hiç sersemlemedım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…