çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan, nerden aldın pekiDaha önce 3lü pijama takımı almıştım bugün de 2li gecelik takımı aldım.Birde emzirme sütyeni aldım.Bu konu konuşuldu mu daha önce hatırlamıyorum ama deneyimli anneler kullanım rahatlığı nasıldır bizimle paylaşır mısınız?Ben süngerli değilde pamuklu penye olanlardan aldım bir tane şimdilik.
Canım rabbim bize kolaylık sağlamış zaten , oturarak kılın olmazsa ayakları uzatıp kılın diyor. inşallah rabbim namazlarımızı kabul eder bazen kılamıyorum özellikle yatsıyı eve 8 de geliyorum eşime sofra hazırla , kaldır akşam namazı ve kazalarını kılıyorum sonra uykum geliyor dayanamıyorum. rabbim kabul eder inşallah ..ya ben hepsini kılamıyorum gün içinde. eve gidincede sürekli masa başında oturduğum için belime ağrı saplanıyor..göbeğim de zaten iyice geriliyor eğilirken zor oluyor..oturararak kılmaya çalışıyorum kılabildiklerimi.kk'da baktım kılanlar nasıl kılıyor diye çoğu ayakta kılmış...bide yazmışlardı bebekte anneyle birlikte kılıyor diye..yapabildiğimiz kadar artık
canım eğer şu diyabet hastalarının kullandığı aletle ölçtülerse sanırım onda yüksek çıkıyo.ben yükleme yaptırdığımda hemşire önce onunla baktı ooo çok yüksek bide laboratuvarda bakalım eğer yine bukadar yüksek çıkarsa yüklemeye gerek yok demişti. onda normal çıkınca yükleme yaptılar. kendiside dedi bunda biraz yüksek çıkabiliyo diye hatta sordu gece tatlı bişeyler yedinmi enson ne yedin diye...slm kızlar ben gecenlerde seker yuklemesı yaptırdım ve 141 cıkmıstı sonucum dr bıkac kezde saglık ocagında kendın yaptır dıger kontrolde gorusuruz dedı yaptırdım once ac ıken kan verdım daha sonra yemek yedıkten 1 saat sonra bu sefer sonuc 190 cıktı ben anlamam ama yuksek demıs saglık ocagındakı ebe esıme cok korkuyorum sızce kotu bısı olur mu ?
Bir şey söyleyeceğim , ne zaman namaza dursam bebek hiç hareketlenmediği kadar hareketleniyor , namaz sonu karnıma bakıp ne güzel kıldık namazımızı di mi kızım diyorum.demek ki hepimizde aynı sıkıntılar var canım...valla ayakta kılanlar zorlanmayanlardır elimden geldiğince kılayım da ayakta veya oturarak niyet önemli olan...namaz kıldığımız da bebiş de tekbir getirirmiş bunu duyduğumda çok duygulanmıştım...
insallah canım bir sey olmaz..kaçlık iğne kullanıyorsunuz bir de mutasyonunuz neydi...Ben kestim 28. haftada. Allah'a emanet yavrularımız, inşallah bir şey olmaz.
sorma belmacım namaza durdum mu aynı hissiyatlar benden de oluyor hemen tepki veriyor muhteşem bir duygu...ben de bazen uyuşuk oldugumda hadi kızım namaza deyip bir güç kalkıyorum kızımla namazımıza...Bir şey söyleyeceğim , ne zaman namaza dursam bebek hiç hareketlenmediği kadar hareketleniyor , namaz sonu karnıma bakıp ne güzel kıldık namazımızı di mi kızım diyorum.
canım benimde şeker yüklemesi 140 çıkmıştı.açlık tokluk yaptırdım.slm kızlar ben gecenlerde seker yuklemesı yaptırdım ve 141 cıkmıstı sonucum dr bıkac kezde saglık ocagında kendın yaptır dıger kontrolde gorusuruz dedı yaptırdım once ac ıken kan verdım daha sonra yemek yedıkten 1 saat sonra bu sefer sonuc 190 cıktı ben anlamam ama yuksek demıs saglık ocagındakı ebe esıme cok korkuyorum sızce kotu bısı olur mu ?
teşekkürler canım bakayım adrese neler varmış...www.icdunyam.com.tr bu adreste bulabilirsin canım 125 tl ye aldım.Araştırmalarıma göre bu model en uygun bu sitedeydi.
iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah güzel haberler alırsınız...Evet benim ust sınırmış inşallah artmaz daha. Sizde riskli bir durum gozukmuyor olmaz da insallah. Perşembe capada heyete girecegim bakalım onlar ne diyecek yine gorusuruz
Çok güzelolmuş ellerine sağlıkslm kızlar sağlıklı huzurlu bol bereketli haftalarsafarili kapı süsü yapmadım diye eşim küstü bana bende gönlünü almak için tablo yaptım 60*40 ebatında odasına asıcaz artık..
bir tane de benden gelsin o zaman :) eşimin 5 yaşında yeğeni var beni her gördüğünde karnımı sevip ablam bak ben burdayım korkma büyü de gel diyo.. biliyorsunuz ben çok kilo almadım o yüzden daha 10 gün kadar önce karnım birden büyümeye başladı beni öyle görünce geldi karnımı sevip diyor ki; ooo sen koca delikanlı olmuşsun maşallah sadece 2 ay kaldı gelmene merak etme tamam mı? Gülmekten karnıma sancılar girdi bizim büyümüşte küçülmüş cimcimeye
Sonunda kocamla kavga ettik iste bozuldu aramiz.dun moralim bozuktu biraz.ne derdin var ailemi mi istemiyosun dedi. Hayir bana bi zararlari yok oyle bisey yok dedim.ama gorumcemin 20 aylik kizi var ona artik tahammul edemedigimi soyledim.huysuz cunki cok tatli ama huysuz iste.hamileyim psikolojim bozuk zaten.aglayan zirlayan cocuk istemiyorum etrafimda ama 1 haftadir tepemde.masallah gitmek bilmediler.en sonunda kocamla aram bozuldu iste.cok kotu bozuldu aramiz
canım imkanın ve yerin varsa dolap da olsun. bir Sürü eşyaları var sonuçta. ben baya yayıldım dolaba. karşısına Yatıp izliyorum sürekli. ve daha bir Sürü hediye gelecek. tıkış tıkış Olmasın şifonyerde.merhaba arkadaşlar ya , biz de ahşap beşik siparişi verdik yaptırıyoruz gürgen ağacıncan şimdi sıra geldi dolaba ben şifonyer yaptırayım yeter diyorum siz ne düşünüyorsunuz yetmez mi
canım hatırladığım kayınvaliden sana iş yaptırmıyordu..yemeği bile o yapıyordu..bikaç gün daha idare edebilseydin keşke..yani kendi yerine koy eşini şahsen bende istemem eşim kendi ailem bizdeyken bişeylerden şikayetçi olmasını..Sonunda kocamla kavga ettik iste bozuldu aramiz.dun moralim bozuktu biraz.ne derdin var ailemi mi istemiyosun dedi. Hayir bana bi zararlari yok oyle bisey yok dedim.ama gorumcemin 20 aylik kizi var ona artik tahammul edemedigimi soyledim.huysuz cunki cok tatli ama huysuz iste.hamileyim psikolojim bozuk zaten.aglayan zirlayan cocuk istemiyorum etrafimda ama 1 haftadir tepemde.masallah gitmek bilmediler.en sonunda kocamla aram bozuldu iste.cok kotu bozuldu aramiz
dur neye katlanamıyorsun, sakin biraz..Ben anladim ki kesin ben cocugum icin bile olsa katlanamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?