Sonunda kocamla kavga ettik iste bozuldu aramiz.dun moralim bozuktu biraz.ne derdin var ailemi mi istemiyosun dedi. Hayir bana bi zararlari yok oyle bisey yok dedim.ama gorumcemin 20 aylik kizi var ona artik tahammul edemedigimi soyledim.huysuz cunki cok tatli ama huysuz iste.hamileyim psikolojim bozuk zaten.aglayan zirlayan cocuk istemiyorum etrafimda ama 1 haftadir tepemde.masallah gitmek bilmediler.en sonunda kocamla aram bozuldu iste.cok kotu bozuldu aramiz
anladım canım..bu seferki hakkında bişey dedimi doktorunBek fıtığım oldugu için epidural yada spinal önermedıler acıkcası bende korktum kuzenım cok cektı onun agrısını herkezde olucak dıye bişi yok ama tedırgın oldun bıde o geycana gelemıycektım sanki doktorumda genel onerdı clexsane ve asprınde kullandıgım için kanama rıskınden hep korkuyosum genel dedıler hıc reddetmedım cokta rahat ettım yarım saat sonra ayıldım anestezı veren doktor cok önemli azve yeterli verılmiş bana hemen ayıldım hiç sersemlemedım şükür
canım imkanın ve yerin varsa dolap da olsun. bir Sürü eşyaları var sonuçta. ben baya yayıldım dolaba. karşısına Yatıp izliyorum sürekli. ve daha bir Sürü hediye gelecek. tıkış tıkış Olmasın şifonyerde.
bende bakayım oraya o zaman miskcimn11' de de çok oluyormuş bez kampanyası canım..eşim orayı takip edicem dedi...
Bitane de bende gelsin o halde :) Kuzenimin oğlu 4 yaşında annesi bak teyzenin karnında bebek var dedi karnıma bakıp teyze sen bebek mi yuttun dediHerkesin anısı var belli ... Banada misafir gelmişti ark cocukları 2 tane 4 yasında felan bizim oglan için yaptığımız odaya girdiler birbirlerine onu elleme önce bebek kullanıcak sonra biz dıyorlar sonra beni gördüler bebek Nerde dediler bende karnımda dedim bana neden çıkartmadın dedi
Saol canım www.icdunyam.com.tr diye bir site var ordan buldum.çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan, nerden aldın peki
allahh seniiii
kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum yaKusura bakma ben seni dovucem artık izninle bu konuyu konuşmuştuk artık almaya baslayacaksin gönder adresini ben sana gondercem bir takım senin akillanacagin yok:)
Kilodan bahsedilmiş hep az kilo alanlar yazmış çok alanlar benim gibi konu dışı
Belmacim yetistirmek zor olur 36HAFTA baslasan simdiden en onemlilerini al gerisini icine nezamn siniyosa ozmn halledersin.Allah evlatlarimizi bizlere bizide onlara bagislasin hayirlisiyla insallahkuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
ne biliyim bebek odası almadık ya , bişifonyer bi beşik yeter diye düşündük.canım imkanın ve yerin varsa dolap da olsun. bir Sürü eşyaları var sonuçta. ben baya yayıldım dolaba. karşısına Yatıp izliyorum sürekli. ve daha bir Sürü hediye gelecek. tıkış tıkış Olmasın şifonyerde.
kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
bir tane de ben anlatayım komşumun 3 - 4 yaşlarında kızı var her gün kapıyı çalıp bebek çıktı mı diye soru yo geçen akşam bebek ağzından mı çıkacak dediBitane de bende gelsin o halde :) Kuzenimin oğlu 4 yaşında annesi bak teyzenin karnında bebek var dedi karnıma bakıp teyze sen bebek mi yuttun dedi
Daha benden anlayis bekliyo.anne babasina karsi ekstra ozen bekliyo ki benim bu aralar kendime bile tahammulum yok! Gitsin herkes kendi evine ya offf!valla canım eşin de anlayışlı olsun yani, bu dönemde insan kendine bile tahammül edemiyor. insan kendi halinde rahat olsun istiyor . benim de hiç gelenim gidenim karışanım yok. yemek temzilik hiç bi iş yapmıyorum yine de eşimle tartışacak şey buluyorum yani
hepsiburada.com da 200 tane 1 numara prima 2 tane ıslak mendil 77 liraydı sanırım baya uygun geldi bana ama hala almadımbende bakayım oraya o zaman miskcim
yemişim onların lordluklarınıAma öyle yaaa( Eşimde bende tek çocuğuz, ailem uzakta
Eşimin ailesinde ilişkiler de çok Avrupai valla sanırsın hepsi lord düşes
9 kilo aldım canım ama cok takmıyorum hatta hiç :))) saglık olsunsen kaç kilo aldın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?