2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Haklısın yani zaten bunlar çocuk sesleri olmadan geçirdiğimiz son sakin günlerimiz
Bugünlerde senin evde huzurlu olman sakin olman gerekirken misafir işi olmamış
Eşine anlat al karşına, nasıl hissettiğini hamileliğin kolay olmadığını, evde rahat etmek istediğini,
Ama sen evde misafir var diye rahatsız olma, kusura bakma de uzat ayaklarını ay şuram ağrıyor çok de kalkma ayağa işini başkasına yaptır baktın gitmiyorlar

anladım canım..bu seferki hakkında bişey dedimi doktorun

Bize çok hediye gelmez kesin çok kıskandım

Bitane de bende gelsin o halde :) Kuzenimin oğlu 4 yaşında annesi bak teyzenin karnında bebek var dedi karnıma bakıp teyze sen bebek mi yuttun dedi

Kusura bakma ben seni dovucem artık izninle bu konuyu konuşmuştuk artık almaya baslayacaksin gönder adresini ben sana gondercem bir takım senin akillanacagin yok:)
kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya

Merhaba Arkadaşlar , 27 haftaya girdim doktorum bu hafta beni çağırdı şeker yüklemesi için , bu tv falan şeker yüklemesi yaptırmayın erken doğum oluyor falan haberlerini duyunca korktum , şeker yüklemesi yapıp da herhangi bir sorun yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim...

kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
Belmacim yetistirmek zor olur 36HAFTA baslasan simdiden en onemlilerini al gerisini icine nezamn siniyosa ozmn halledersin.Allah evlatlarimizi bizlere bizide onlara bagislasin hayirlisiyla insallah

ya ne bile
ne biliyim bebek odası almadık ya , bişifonyer bi beşik yeter diye düşündük.

Canım hangimizin bebeğinin garantisi var ki yarına çıkacağından, korkutma kendini
Çok bir şey almasan bile en azından acil lazım olacak 2 takım hastane çıkışın, 2 kendine pijaman hazır olsun
Diğerlerini halledersin bir şekilde

Bitane de bende gelsin o halde :) Kuzenimin oğlu 4 yaşında annesi bak teyzenin karnında bebek var dedi karnıma bakıp teyze sen bebek mi yuttun dedi
bir tane de ben anlatayım komşumun 3 - 4 yaşlarında kızı var her gün kapıyı çalıp bebek çıktı mı diye soru yo geçen akşam bebek ağzından mı çıkacak dedi

Daha benden anlayis bekliyo.anne babasina karsi ekstra ozen bekliyo ki benim bu aralar kendime bile tahammulum yok! Gitsin herkes kendi evine ya offf!

Ama öyle yaaa( Eşimde bende tek çocuğuz, ailem uzakta
Eşimin ailesinde ilişkiler de çok Avrupai valla sanırsın hepsi lord düşes
yemişim onların lordluklarınıbizde de eşimin tarafından ümidim yok ama bizim taraf ağır ilerliyor ama güçlü geliyorlar gibi...adımlarını duyar gibiyimablamın yalancısıyım...teyzelerim halalarım hazırlık aşamasındalarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…