2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bebek telsizi aldınız mı kızlar telsiz ateş ölçer şampuan bez bunlar kaldı benim daha vardır eksik ama aklımda kiler bunlar

aslında herkese bölüştürmek lazım ihtiyaçları ama ayıp diye diyemiyoruz ki yoksa bir sürü zıbın tulum dolacak eve yarısını giyemeyecek kesin bizim kuzucuklar..

merhaba arkadaşlar ya , biz de ahşap beşik siparişi verdik yaptırıyoruz gürgen ağacıncan şimdi sıra geldi dolaba ben şifonyer yaptırayım yeter diyorum siz ne düşünüyorsunuz yetmez mi
cnm ilk etapta yeter ama bence şifonyerle takım bir dolap al çünkü ilerde lazım olacak en fazla 2 yıl şifonyer yeter sana.. ben bol çekmeceli bir dolap tercih ettim 3 kapılı şifonyer almadım mesela..

SUHAN canim sorun da bu zaten.izin versem evimin herseyini degistirecek komple.esim de yapsin nolcak deyip duruyo.gidince duzeltirsin diyo.neden ya? Neden bozuyo kafasina gore!!!

bebek telsizi aldınız mı kızlar telsiz ateş ölçer şampuan bez bunlar kaldı benim daha vardır eksik ama aklımda kiler bunlar

benim odamla çocuk odası karşı karşıya zaten gık dese duyarım o yüzden telsize ihtiyaç duymadımm..

bir tane de ben anlatayım komşumun 3 - 4 yaşlarında kızı var her gün kapıyı çalıp bebek çıktı mı diye soru yo geçen akşam bebek ağzından mı çıkacak dedi

benimde dün başıma geldi 3-4 yaşlarında eşimin yeğeni var erkek adı emir , emir elifin nesi oluyorsun dedim abisiyim ben onun dedi sonra durdu senin çocuğun yok ki dedi. bende bak karnımda dedim çocuk ağladııı

aslında herkese bölüştürmek lazım ihtiyaçları ama ayıp diye diyemiyoruz ki yoksa bir sürü zıbın tulum dolacak eve yarısını giyemeyecek kesin bizim kuzucuklar..
çok haklısın ama dediğin gibi ayıp oluyor bizim kültürde.. yabancılar bu konuda çok iyiler yeni evlenen yada doğum yapan ihtiyaç listesi hazırlayıp dağıtıyor kimsede yadırgamıyor, biz yapsak görgüsüz oluruz

Benim taraftanda birileri bir şeyler örüyor yapıyor ama soramıyorum peşine düşer gibi olmasın diye
Yine de çok gelmez bana uzaktayım diye

yazık ya :)

aynen ya bazen yabancılaşıyoruz diye kızıyorum ama bu konuda yabancıları azıcık örnek alsak hiç fena olmaz sanki

evet ayıp diye söyleyemiyoruz..geçen eşim dedi annemin alacaklarını yaz ver bana söyleyeyim alsın diye..aman kalsın dedim...dediğin gibi zıbın tulum dolacak..artık fazlasını giydiremediklerimizi hediye vs. bişeyler yaparız

kıyamam sana çok haklısın bu sıra bende 1 yaşındaki yeğenime tahammül edemiyorum ama şanslıyım bnm kızkardeşimin bebeği, tahammül edemeyince diyorum al kızını git daraldım aslında çok seviyorum sıpayı elimde büyüdü ama çekilmiyor bazen ruh halimizden kaynaklı.. üzülme düzelir erkekler bizi anlamakta zorluk çekiyor yine alttan alan biz olmalıyız kendi huzurumuz için..

oyyy kıyamam yaaaa

Cnm telsiz almadim ama atesolcer braun kulaktan olanindan aldim normal fiyati 200simdi ebebekde 149tl sampuanida sordum ama almadim mustela tavsiye ediyolar pisik kremi sudokrem cok duydum onlari dusunuyorum bide sebamed iyi diyolar

öle olacak artık benim düğünümde mesela o kadar cok cam çerçeve geldi ki evleneli 2 yıl oldu hediye götürdük annemle kullandık daha da bi züccaciye acar yani artık bide çocuk mağzası acarım benn...

İs beklemiyolar zaten benden.yani hic ustlerine alinmazlar.ama ben o tatli kizim aglamasina katlanamiyorum artik ya 7 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…