yemişim onların lordluklarınıbizde de eşimin tarafından ümidim yok ama bizim taraf ağır ilerliyor ama güçlü geliyorlar gibi...adımlarını duyar gibiyim ablamın yalancısıyım...teyzelerim halalarım hazırlık aşamasındalarmış...
cnm ilk etapta yeter ama bence şifonyerle takım bir dolap al çünkü ilerde lazım olacak en fazla 2 yıl şifonyer yeter sana.. ben bol çekmeceli bir dolap tercih ettim 3 kapılı şifonyer almadım mesela..merhaba arkadaşlar ya , biz de ahşap beşik siparişi verdik yaptırıyoruz gürgen ağacıncan şimdi sıra geldi dolaba ben şifonyer yaptırayım yeter diyorum siz ne düşünüyorsunuz yetmez mi
canım hatırladığım kayınvaliden sana iş yaptırmıyordu..yemeği bile o yapıyordu..bikaç gün daha idare edebilseydin keşke..yani kendi yerine koy eşini şahsen bende istemem eşim kendi ailem bizdeyken bişeylerden şikayetçi olmasını..
bebek telsizi aldınız mı kızlar telsiz ateş ölçer şampuan bez bunlar kaldı benim daha vardır eksik ama aklımda kiler bunlar
bir tane de ben anlatayım komşumun 3 - 4 yaşlarında kızı var her gün kapıyı çalıp bebek çıktı mı diye soru yo geçen akşam bebek ağzından mı çıkacak dedi
çok haklısın ama dediğin gibi ayıp oluyor bizim kültürde.. yabancılar bu konuda çok iyiler yeni evlenen yada doğum yapan ihtiyaç listesi hazırlayıp dağıtıyor kimsede yadırgamıyor, biz yapsak görgüsüz oluruzaslında herkese bölüştürmek lazım ihtiyaçları ama ayıp diye diyemiyoruz ki yoksa bir sürü zıbın tulum dolacak eve yarısını giyemeyecek kesin bizim kuzucuklar..
Kaynanayaaaadur neye katlanamıyorsun, sakin biraz..
yemişim onların lordluklarınıbizde de eşimin tarafından ümidim yok ama bizim taraf ağır ilerliyor ama güçlü geliyorlar gibi...adımlarını duyar gibiyim ablamın yalancısıyım...teyzelerim halalarım hazırlık aşamasındalarmış...
Kaynanayaaaadur neye katlanamıyorsun, sakin biraz..
yazık ya :)benimde dün başıma geldi 3-4 yaşlarında eşimin yeğeni var erkek adı emir , emir elifin nesi oluyorsun dedim abisiyim ben onun dedi sonra durdu senin çocuğun yok ki dedi. bende bak karnımda dedim çocuk ağladııı
çok haklısın ama dediğin gibi ayıp oluyor bizim kültürde.. yabancılar bu konuda çok iyiler yeni evlenen yada doğum yapan ihtiyaç listesi hazırlayıp dağıtıyor kimsede yadırgamıyor, biz yapsak görgüsüz oluruz
evet ayıp diye söyleyemiyoruz..geçen eşim dedi annemin alacaklarını yaz ver bana söyleyeyim alsın diye..aman kalsın dedim...dediğin gibi zıbın tulum dolacak..artık fazlasını giydiremediklerimizi hediye vs. bişeyler yaparızaslında herkese bölüştürmek lazım ihtiyaçları ama ayıp diye diyemiyoruz ki yoksa bir sürü zıbın tulum dolacak eve yarısını giyemeyecek kesin bizim kuzucuklar..
ben almıcam canım telsiz..bebek telsizi aldınız mı kızlar telsiz ateş ölçer şampuan bez bunlar kaldı benim daha vardır eksik ama aklımda kiler bunlar
kıyamam sana çok haklısın bu sıra bende 1 yaşındaki yeğenime tahammül edemiyorum ama şanslıyım bnm kızkardeşimin bebeği, tahammül edemeyince diyorum al kızını git daraldımSonunda kocamla kavga ettik iste bozuldu aramiz.dun moralim bozuktu biraz.ne derdin var ailemi mi istemiyosun dedi. Hayir bana bi zararlari yok oyle bisey yok dedim.ama gorumcemin 20 aylik kizi var ona artik tahammul edemedigimi soyledim.huysuz cunki cok tatli ama huysuz iste.hamileyim psikolojim bozuk zaten.aglayan zirlayan cocuk istemiyorum etrafimda ama 1 haftadir tepemde.masallah gitmek bilmediler.en sonunda kocamla aram bozuldu iste.cok kotu bozuldu aramiz
oyyy kıyamam yaaaabenimde dün başıma geldi 3-4 yaşlarında eşimin yeğeni var erkek adı emir , emir elifin nesi oluyorsun dedim abisiyim ben onun dedi sonra durdu senin çocuğun yok ki dedi. bende bak karnımda dedim çocuk ağladııı
Cnm telsiz almadim ama atesolcer braun kulaktan olanindan aldim normal fiyati 200simdi ebebekde 149tl sampuanida sordum ama almadim mustela tavsiye ediyolar pisik kremi sudokrem cok duydum onlari dusunuyorum bide sebamed iyi diyolarbebek telsizi aldınız mı kızlar telsiz ateş ölçer şampuan bez bunlar kaldı benim daha vardır eksik ama aklımda kiler bunlar
evet ayıp diye söyleyemiyoruz..geçen eşim dedi annemin alacaklarını yaz ver bana söyleyeyim alsın diye..aman kalsın dedim...dediğin gibi zıbın tulum dolacak..artık fazlasını giydiremediklerimizi hediye vs. bişeyler yaparız
İs beklemiyolar zaten benden.yani hic ustlerine alinmazlar.ama ben o tatli kizim aglamasina katlanamiyorum artik ya 7 gun olduHaklısın yani zaten bunlar çocuk sesleri olmadan geçirdiğimiz son sakin günlerimiz
Bugünlerde senin evde huzurlu olman sakin olman gerekirken misafir işi olmamış
Eşine anlat al karşına, nasıl hissettiğini hamileliğin kolay olmadığını, evde rahat etmek istediğini,
Ama sen evde misafir var diye rahatsız olma, kusura bakma de uzat ayaklarını ay şuram ağrıyor çok de kalkma ayağa işini başkasına yaptır baktın gitmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?