Canım bende kendimi 32ye endexlediTabiki de olabilir sonuçta yeşil turuncu sarı gibi renkler her ikisi için de uygun ben de küçükken fazla birsey almaya karşıyım aslında ikincide öğrendim bunu çünkü kızımın hiç giydiremeden kaldirdiklarim oldu
28 e gelmisin cnm Allahin izni ile 32 ye geldin mi korkma dedi Dr bana inşallah 37 leri görürüz tabi ki de
Canım benimde hedefim 32bi bu haftayı göreyim rahatlarım heralde ama işte annelik içgüdüsü34-36deyip gidermiyim bilmem yatmak zor hele sıcakta Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun yavrularımız herşeye dayanırızTabiki de olabilir sonuçta yeşil turuncu sarı gibi renkler her ikisi için de uygun ben de küçükken fazla birsey almaya karşıyım aslında ikincide öğrendim bunu çünkü kızımın hiç giydiremeden kaldirdiklarim oldu
28 e gelmisin cnm Allahin izni ile 32 ye geldin mi korkma dedi Dr bana inşallah 37 leri görürüz tabi ki de
ayy ne diye değiştiriyor ona bende tahammül edemem...niye sizdeler ramazan üstü çoluk çocuk peki..SUHAN canim sorun da bu zaten.izin versem evimin herseyini degistirecek komple.esim de yapsin nolcak deyip duruyo.gidince duzeltirsin diyo.neden ya? Neden bozuyo kafasina gore!!!
İs beklemiyolar zaten benden.yani hic ustlerine alinmazlar.ama ben o tatli kizim aglamasina katlanamiyorum artik ya 7 gun olduHaklısın yani zaten bunlar çocuk sesleri olmadan geçirdiğimiz son sakin günlerimiz
Bugünlerde senin evde huzurlu olman sakin olman gerekirken misafir işi olmamış
Eşine anlat al karşına, nasıl hissettiğini hamileliğin kolay olmadığını, evde rahat etmek istediğini,
Ama sen evde misafir var diye rahatsız olma, kusura bakma de uzat ayaklarını ay şuram ağrıyor çok de kalkma ayağa işini başkasına yaptır baktın gitmiyorlar
artık çocuk ne düşündüyse , bu kız çocuğunu yedi falan zannetti herhalde ama çocuklar çok masum yaaaayazık ya :)
Herkes bu soruyu soruyo ama bu muhtesem zamanlamalari hakkinda hicbi fikrim yok ne yazik kiayy ne diye değiştiriyor ona bende tahammül edemem...niye sizdeler ramazan üstü çoluk çocuk peki..
canım hastanede yaptırdıgımda labratuarda baktılar 141 cıktı dr kontrol amaclı bıde saglık ocagında yaptır dedı orda yaptırdım 190 cıktı neyle ölçtüler bılmıorum bı sabah aç verdım kan bıde kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra bu sefer 190 cıktı esım sımdı bı dahılıye uzmanına sormus dırekt ınsulın demıs dıyetısyene sormus o da telaslanacak bısı yok dıyetle hallederız demıs kafam karıstı yarına randevu aldım kendı doktoruma ona gosterıcem bakalım o ne dıyecek duanı esırgeme canım bu msjımı okuyanlarda dualarını esırgemesıncanım eğer şu diyabet hastalarının kullandığı aletle ölçtülerse sanırım onda yüksek çıkıyo.ben yükleme yaptırdığımda hemşire önce onunla baktı ooo çok yüksek bide laboratuvarda bakalım eğer yine bukadar yüksek çıkarsa yüklemeye gerek yok demişti. onda normal çıkınca yükleme yaptılar. kendiside dedi bunda biraz yüksek çıkabiliyo diye hatta sordu gece tatlı bişeyler yedinmi enson ne yedin diye...
aynen..yanima yatıya misafirliğe gelen kuzenlerime falan hediye olarak veriyordum giderlerken...bazısını anneme ablama falan öylece sıfırlamıştımöle olacak artık benim düğünümde mesela o kadar cok cam çerçeve geldi ki evleneli 2 yıl oldu hediye götürdük annemle kullandık daha da bi züccaciye acar yani artık bide çocuk mağzası acarım benn...
Kayınvalidem 2 tane Aldı canım.kızlaaarr...bızım prenses ve prenslerıın dogumdan sonra malum önü kış....peluş battaniye arıyorum..alan varmı?
enemmmmmm kattiiiinasılsın bebişim özledim valla
hayır canım dıyet yapmadım bn ya ben seker yuklemesınden sonra saglık ocagında tekrar olcturdum once acken verdım sınra kahvaltı yaptım kahvaltıda kayınvalıdemdeydım ve hamur kızartması yedım meyve suyuyla onun bı etkısı olur mu bılmem ama kahvaltıdan 1 saat sonra verdım tokluk ıcın kanı.. dualarınızı esırgemeyın nolur kızlar dahılıye dr esımıde sonucu gorunce dırekt ınsulın demıs dıyetısyen de dıyetle hallederız panık yapmayın demıs nolur dua edın banacanım benimde şeker yüklemesi 140 çıkmıştı.açlık tokluk yaptırdım.
83-85 çıktı.ben bir gün öncesinde yediklerime dikkat ettim.incir hurma vs kestim.meyve olarakta belli bir saatten
sonra yemedim.acaba senin yediklerin nasıldı?yüksek çıktığı zaman diyet veriliyor,sen şeker yüklemesinden
sonra diyet yapmışmıydın?
Canım ben de bugün 31+4 üm ama daha cuma alacağım raporu. Çünkü o gün 32+0 oluyorum.sen erken almamış mısın raporu?ben dün aldım canım. benim doktorum ultrason muayenesi sonrasında verdi ekstra birşey istemedi.
teşekküür ederim canım sebamed mustela duydum bende hep karar veremedim pişik kreminde bepantolde iyi diyorlar ama sudokremi duymamıştım fiyatlarına bakayım ebebek kampanyalı alırsan baya uyguna geliyoCnm telsiz almadim ama atesolcer braun kulaktan olanindan aldim normal fiyati 200simdi ebebekde 149tl sampuanida sordum ama almadim mustela tavsiye ediyolar pisik kremi sudokrem cok duydum onlari dusunuyorum bide sebamed iyi diyolar
ne zamn dönecekler peki bişey demiyorlarmı...İs beklemiyolar zaten benden.yani hic ustlerine alinmazlar.ama ben o tatli kizim aglamasina katlanamiyorum artik ya 7 gun oldu
Canım clexan engel miymiş epidurale? Ben de iğne kullanıyorum ve ilk defa duydum. Henüz doktorumla da tam olarak konuşmadığımızdan böyle bir şey söylemedi. Ay neler duyacağız dahacanım dr.um normal doğum olur diyor fakat sezeryan türlerinden epidural ve spinali direk eledi çünki omurilikten verilen ilaçtan dolayı beyne giden kan yolunda sıkıntı olabilir clexan kullandığımdan dolayı bu yüzden bu 2 doğum şeklini riskten dolayı eledi...ben de sezeryan olacaksa genel değil epidural veya spinal olsun diyecektim ama kabul etmedi...ama iğnenin normal doğuma etkisi yok yapabilirsin dedi fakat geçmişte yaşadığım şeylerden ötürü tek düşündüğüm şey kızımı sağlıcakla kucağıma almak bu yüzden de genel sezeryan olacağım kısmetse...39. hafta itibari ile yapabiliriz dedi bir aksilik olmazsa 24ağustos -30 eylül arası...
canım geçmiş olsun benimde 188 çıktı yüklemede diyet yapıyorum doktorum yeterli dedi diyeti ama bidaha ölçtürmedim umarım düşmüştür sende diyetle halledersin üzülmecanım hastanede yaptırdıgımda labratuarda baktılar 141 cıktı dr kontrol amaclı bıde saglık ocagında yaptır dedı orda yaptırdım 190 cıktı neyle ölçtüler bılmıorum bı sabah aç verdım kan bıde kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra bu sefer 190 cıktı esım sımdı bı dahılıye uzmanına sormus dırekt ınsulın demıs dıyetısyene sormus o da telaslanacak bısı yok dıyetle hallederız demıs kafam karıstı yarına randevu aldım kendı doktoruma ona gosterıcem bakalım o ne dıyecek duanı esırgeme canım bu msjımı okuyanlarda dualarını esırgemesın
:) haklısın canım ama yapacak b'şey yoksa sen de yoklarmış gibi davran bence, ben şahsen öyle yapardım. ille de hizmet bekliyorlarsa zor bu durumda valla, sen keyfine bak varlıklarını avantaja dönüştür :)) olmaz mı ? ille de hep yanlarında mı oturman gerekiyor :) çalışıyorsan mesai var de geç git, o sırada keyfine bak sevdiğin bir yerlerde. ay bilmiyorum işte kendi hayat tarzına göre b'şeyler bulursun bence sen sinir olacağına bırak onlar olsun.Kaynanayaaaa
iyi cnm evi temziledim yarın akşam ablam geliyor nihayet.. hafta sonundan beri evle uğraşıyorum banyo mutfak fayansları tüller falan hepsini elden geçirdim.. artık bu kadar derin temizlik yeter bıktım valla evde kaldığımdan beri bitmek bilmedi iş güç.. yada ben kendime iş çıkarıyorum sıkıntıdan, çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla..enemmmmmm kattiiiinasılsın kuzucan....
ınsallah canım senın de dusmustur ve bana da sadece dıyet yeterlı der ve dıyetle duser ınsulın falan olmazzcanım geçmiş olsun benimde 188 çıktı yüklemede diyet yapıyorum doktorum yeterli dedi diyeti ama bidaha ölçtürmedim umarım düşmüştür sende diyetle halledersin üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?