2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bende kendimi 32ye endexledi
Canım benimde hedefim 32bi bu haftayı göreyim rahatlarım heralde ama işte annelik içgüdüsü34-36deyip gidermiyim bilmem yatmak zor hele sıcakta Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun yavrularımız herşeye dayanırız

SUHAN canim sorun da bu zaten.izin versem evimin herseyini degistirecek komple.esim de yapsin nolcak deyip duruyo.gidince duzeltirsin diyo.neden ya? Neden bozuyo kafasina gore!!!
ayy ne diye değiştiriyor ona bende tahammül edemem...niye sizdeler ramazan üstü çoluk çocuk peki..

İs beklemiyolar zaten benden.yani hic ustlerine alinmazlar.ama ben o tatli kizim aglamasina katlanamiyorum artik ya 7 gun oldu

canım hastanede yaptırdıgımda labratuarda baktılar 141 cıktı dr kontrol amaclı bıde saglık ocagında yaptır dedı orda yaptırdım 190 cıktı neyle ölçtüler bılmıorum bı sabah aç verdım kan bıde kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra bu sefer 190 cıktı esım sımdı bı dahılıye uzmanına sormus dırekt ınsulın demıs dıyetısyene sormus o da telaslanacak bısı yok dıyetle hallederız demıs kafam karıstı yarına randevu aldım kendı doktoruma ona gosterıcem bakalım o ne dıyecek duanı esırgeme canım bu msjımı okuyanlarda dualarını esırgemesın

bana da saolsunlar gebeliğin başından beri herkesler bi şeyler getiriyor.. ama ben oğluşuma aldığım herşeyi kırk kere inceliyorum, %100 pamuk olsun, organik olsun, kimyasal boyası olmasın diyorum.. millet saolsun bulduğunu getiriyor.. gelenlerin çoğunu 1 kere bile kullanmıcamdan eminim.. atsan atılmaz, atmasan yer kaplıyor..
allahtan yakın çevreme ve aileme hediye listesi oluşturmuştum, onlar listeden alıyorlar bizim çevrede liste olayı çok yapılıyor ama dediğiniz gbi ayıp olmayacak kişilere listeden hbr veriorum.. öbür türlü yanlış anlaşılabilir hoş olmaz

aynen..yanima yatıya misafirliğe gelen kuzenlerime falan hediye olarak veriyordum giderlerken...bazısını anneme ablama falan öylece sıfırlamıştım

hayır canım dıyet yapmadım bn ya ben seker yuklemesınden sonra saglık ocagında tekrar olcturdum once acken verdım sınra kahvaltı yaptım kahvaltıda kayınvalıdemdeydım ve hamur kızartması yedım meyve suyuyla onun bı etkısı olur mu bılmem ama kahvaltıdan 1 saat sonra verdım tokluk ıcın kanı.. dualarınızı esırgemeyın nolur kızlar dahılıye dr esımıde sonucu gorunce dırekt ınsulın demıs dıyetısyen de dıyetle hallederız panık yapmayın demıs nolur dua edın bana

ben dün aldım canım. benim doktorum ultrason muayenesi sonrasında verdi ekstra birşey istemedi.
Canım ben de bugün 31+4 üm ama daha cuma alacağım raporu. Çünkü o gün 32+0 oluyorum.sen erken almamış mısın raporu?

Cnm telsiz almadim ama atesolcer braun kulaktan olanindan aldim normal fiyati 200simdi ebebekde 149tl sampuanida sordum ama almadim mustela tavsiye ediyolar pisik kremi sudokrem cok duydum onlari dusunuyorum bide sebamed iyi diyolar
teşekküür ederim canım sebamed mustela duydum bende hep karar veremedim pişik kreminde bepantolde iyi diyorlar ama sudokremi duymamıştım fiyatlarına bakayım ebebek kampanyalı alırsan baya uyguna geliyo

Canım clexan engel miymiş epidurale? Ben de iğne kullanıyorum ve ilk defa duydum. Henüz doktorumla da tam olarak konuşmadığımızdan böyle bir şey söylemedi. Ay neler duyacağız daha

canım geçmiş olsun benimde 188 çıktı yüklemede diyet yapıyorum doktorum yeterli dedi diyeti ama bidaha ölçtürmedim umarım düşmüştür sende diyetle halledersin üzülme

:) haklısın canım ama yapacak b'şey yoksa sen de yoklarmış gibi davran bence, ben şahsen öyle yapardım. ille de hizmet bekliyorlarsa zor bu durumda valla, sen keyfine bak varlıklarını avantaja dönüştür :)) olmaz mı ? ille de hep yanlarında mı oturman gerekiyor :) çalışıyorsan mesai var de geç git, o sırada keyfine bak sevdiğin bir yerlerde. ay bilmiyorum işte kendi hayat tarzına göre b'şeyler bulursun bence sen sinir olacağına bırak onlar olsun.

enemmmmmm kattiiiinasılsın kuzucan....
iyi cnm evi temziledim yarın akşam ablam geliyor nihayet.. hafta sonundan beri evle uğraşıyorum banyo mutfak fayansları tüller falan hepsini elden geçirdim.. artık bu kadar derin temizlik yeter bıktım valla evde kaldığımdan beri bitmek bilmedi iş güç.. yada ben kendime iş çıkarıyorum sıkıntıdan, çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla..

kızlarcım dün bi arkadaş hatırlatınca, 2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız başlığında aldıklarımı ayrıntılı yazdım.. ama orası burası gbi aktif değil.. o yüzden aynı yazıyı burada paylaşıyorum.. eminim dha eksiklerim vardır, aklınıza gelen eksik gördüklerinizi yazar mısınız? :) şimdiden teşekkürler..

beşik olarak chicco netx2me yatak yanı beşik aldık
bebek arabası olarak stokke xplory ana kucağı olarak stokke izi go aldık
ev tipi ana kucağı olarak mamaroo for moms

toplamda 3 tane hastane çıkışı aldım.. biri kanzdan biri chiccodan biri mothercareden
bir tane de arkadaşım kendi el emeği süslü bi hastane çıkışı hediye etti

bebiş kıyafetlerinin çoğunu mamas&papas tan, kalanlarını disney baby, h&m, mothercare ve chicco dan aldım..
toplamda yenidoğan ve 3-6 ay arası için;
en az 10 tane çıtçıtlı body/10 tane ayaklı tutum/10 tane yarım tulum
5 tane alt üst takım/5 tane yelek/5 battaniye (1i yün diğerleri pamuklu)
minik çoraplar eldivenler/ağız mendilleri/mama önlükleri

ebebekten alt açma takımı/ebebekten yan yatış yastığı/ebebekten emzirme yastığı
next2me bşik için nevresim takımı
mothercare den bornoz takımı/mothercare den kuvet seti
bütün banyo malzemeleri ve bakım kremleri sebamed/chiccodan tırnak makası seti
avent yenidoğan natural biberon seti/dr. brown doğal akış cam biberon
avent natural elektrikli göğüs pompası/avent süt saklama kapları/avent biberon sterilizatörü
4 tane emzirme atleti/1 lohusa pijama takımı/1 lohusa gecelik takımı
skiphop paris yandan asmalı bebek bakım çantası/okiedog urban trek sırttan asmalı bebek bakım çantası
avent göğüs kalkanı/lansinoh göğüs kremi ve göğüs pedi

yazmaya başlayınca gerçekten bya bi alışveriş yaptığımı farkettim, arada unuttuklarım olabilir.. akşam evde listeyi tekrar gözden geçiricem bunların dışında aklımda olan özellikle burun aspiratörü ve temassız ateşölçer.. henüz ne alacağıma karar veremediğimden, araştırmalarım devam ediyor

canım geçmiş olsun benimde 188 çıktı yüklemede diyet yapıyorum doktorum yeterli dedi diyeti ama bidaha ölçtürmedim umarım düşmüştür sende diyetle halledersin üzülme
ınsallah canım senın de dusmustur ve bana da sadece dıyet yeterlı der ve dıyetle duser ınsulın falan olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…