Canım ben de 32. Haftadayız ben de kestim ecopirin i. İğneye devamcanım bir de bende coraspini kesti içmeyeceğim artık ama içim içimi yiyor acaba bir şey olur mu diye bakalım coraspin için sana ne diyecek ...
canım açken kaç çıktı peki?hayır canım dıyet yapmadım bn ya ben seker yuklemesınden sonra saglık ocagında tekrar olcturdum once acken verdım sınra kahvaltı yaptım kahvaltıda kayınvalıdemdeydım ve hamur kızartması yedım meyve suyuyla onun bı etkısı olur mu bılmem ama kahvaltıdan 1 saat sonra verdım tokluk ıcın kanı.. dualarınızı esırgemeyın nolur kızlar dahılıye dr esımıde sonucu gorunce dırekt ınsulın demıs dıyetısyen de dıyetle hallederız panık yapmayın demıs nolur dua edın bana
duramıyorsun sen evdesin ya..durmadan iş çıkarıyorsun...ohhh ama tertemiz olmuştur evin bayram öncesi..neye karar verdiniz peki anlan gelince ..gidecekmisiniz yazlığa yoksa tekmi gidecek oiyi cnm evi temziledim yarın akşam ablam geliyor nihayet.. hafta sonundan beri evle uğraşıyorum banyo mutfak fayansları tüller falan hepsini elden geçirdim.. artık bu kadar derin temizlik yeter bıktım valla evde kaldığımdan beri bitmek bilmedi iş güç.. yada ben kendime iş çıkarıyorum sıkıntıdan, çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla..
diyete uymaya çalışıyorum zor oluyor ama meyvelerle birlikte süt yada yoğurt meyve porsiyonları önemli onun dışında şekerli tatlı pasta börek hiç yok ana yemeklerde zorlaıyorum ben diyette sebze et çorba salata hergün yemek yapmak zor geliyor işte öğlen ne çıkarsa onu yiyorumınsallah canım senın de dusmustur ve bana da sadece dıyet yeterlı der ve dıyetle duser ınsulın falan olmazz
tekrar ölçtürecekmisin..ınsallah canım senın de dusmustur ve bana da sadece dıyet yeterlı der ve dıyetle duser ınsulın falan olmazz
gelir canım gelirBize çok hediye gelmez kesin çok kıskandım
iyi cnm evi temziledim yarın akşam ablam geliyor nihayet.. hafta sonundan beri evle uğraşıyorum banyo mutfak fayansları tüller falan hepsini elden geçirdim.. artık bu kadar derin temizlik yeter bıktım valla evde kaldığımdan beri bitmek bilmedi iş güç.. yada ben kendime iş çıkarıyorum sıkıntıdan, çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla..
pazar günü onlar gidiyor benim p.tesi dr kontrolüm var doğum raporumun günü başlıyor p.tesi onu malimüşavire bırakıp salıdan pazara kadar kısa bir kaçamak yapasımız var hem dr fikrini alırım.. çok uzun kalmaya izin vermiyor ama bikaç günlüğüne sorun olmaz kanımca.. sıkıldım evde kızımda yok..duramıyorsun sen evdesin ya..durmadan iş çıkarıyorsun...ohhh ama tertemiz olmuştur evin bayram öncesi..neye karar verdiniz peki anlan gelince ..gidecekmisiniz yazlığa yoksa tekmi gidecek o
gelir canım gelirben de memleketimden uzağım ama bir Sürü arkadaş var hepsi altın takacak değil ya
bende çok aç değildim yükleme yapıldığında 10 gibi meyve yoğurt yemiştim öğlen yemek yemedim 2 gibi açlık baktılar 73 çıktı sonra şeker yüklemesi için sıvıyı içtim 188 cıktıcanım açken kaç çıktı peki?
bana doktor ekmek arası peynir ye tokluk ver dedi.ben hergün ne yiyorsam aşağı yukarı öyle yaptım.
haşlanmış yumurta yedim.83 den 85 e çıktı.birgün öncede pirinç pilavım vardı az yedim mesela 1-2 tane karpuz yedim.
dikkat etmeye çalıştım.hamur kızartması ve meyve suyu direk artırmıştır bence hem karbonhidrat,kızartma,şeker
hepsini yemişsin.dikkat edip tekrar versen o kadar çıkmaz kanımca.
cnm hergün aynı olmuyorum ki bazen kolumu kaldırasım gelmiyor ama çok şükür ağır değilim hop hop devam ediyorum akşamları ve hafta sonları eşimde yardım ediyor saolsun..maşallahkati nazar değecek kız ben evi süpürsem belim kopuyo ...
ben de zaman zaman korkuyorum bu kadar hazırlık yaptık eve ya elim boş dönersem diye. her şey Allahtan canım. sen yavaş yavaş başla artık. yoksa yetiştiremeyeceksin. evrene negatif enerji vermeyelimkuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
değişiklik iyi olur hem..ondan sonrada zaten az kalıyor dinlenirsin evde bol bolpazar günü onlar gidiyor benim p.tesi dr kontrolüm var doğum raporumun günü başlıyor p.tesi onu malimüşavire bırakıp salıdan pazara kadar kısa bir kaçamak yapasımız var hem dr fikrini alırım.. çok uzun kalmaya izin vermiyor ama bikaç günlüğüne sorun olmaz kanımca.. sıkıldım evde kızımda yok..
canım weewell ateşölçer aldım. telsizi kardeşim alacakmış.bebek telsizi aldınız mı kızlar telsiz ateş ölçer şampuan bez bunlar kaldı benim daha vardır eksik ama aklımda kiler bunlar
Ya isin garibi kocam ayaklarini uzat otur sen hamilesin diyecek kadar rahat( ki asla yapmam kayinpederin yaninda) ama evde at kostursunlar sesini cikarma diyo resmen. Cok biktimkıyamam sana çok haklısın bu sıra bende 1 yaşındaki yeğenime tahammül edemiyorum ama şanslıyım bnm kızkardeşimin bebeği, tahammül edemeyince diyorum al kızını git daraldımaslında çok seviyorum sıpayı elimde büyüdü ama çekilmiyor bazen ruh halimizden kaynaklı.. üzülme düzelir erkekler bizi anlamakta zorluk çekiyor yine alttan alan biz olmalıyız kendi huzurumuz için..
cnm hergün aynı olmuyorum ki bazen kolumu kaldırasım gelmiyor ama çok şükür ağır değilim hop hop devam ediyorum akşamları ve hafta sonları eşimde yardım ediyor saolsun..
Ya isin garibi kocam ayaklarini uzat otur sen hamilesin diyecek kadar rahat( ki asla yapmam kayinpederin yaninda) ama evde at kostursunlar sesini cikarma diyo resmen. Cok biktimkıyamam sana çok haklısın bu sıra bende 1 yaşındaki yeğenime tahammül edemiyorum ama şanslıyım bnm kızkardeşimin bebeği, tahammül edemeyince diyorum al kızını git daraldımaslında çok seviyorum sıpayı elimde büyüdü ama çekilmiyor bazen ruh halimizden kaynaklı.. üzülme düzelir erkekler bizi anlamakta zorluk çekiyor yine alttan alan biz olmalıyız kendi huzurumuz için..
Allah korusun kızalar..Rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza...@belmaakca kuzum sende başla artık yavaş yavaş...arkadaşlar haklıben de zaman zaman korkuyorum bu kadar hazırlık yaptık eve ya elim boş dönersem diye. her şey Allahtan canım. sen yavaş yavaş başla artık. yoksa yetiştiremeyeceksin. evrene negatif enerji vermeyelim)
evet cnm bayram dönüşü bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülerim uyku setini sermedim onuda yıkamam gerekiyor ablam çok şey getirecek parça parça olmasın diye onu bekliyorum.. sonrasında zaten doğum vaktim gelir, nedense sanki 36 - 37 haftada doğum olacak gibi hissediyorum kızımda öyle olmuştum onun etkisi galiba..değişiklik iyi olur hem..ondan sonrada zaten az kalıyor dinlenirsin evde bol bol
ya canım ne bileyim eve alıp kalabalık da olsun istemiyorum söyle ki çocuk odasında zaten benim büyük gardrop var ve bi dolap daha olursa çok kaba olacak. o yüzden oraya uygun bi şifonyerle idare eder sonra genç odası alırım kızıma dedim.cnm ilk etapta yeter ama bence şifonyerle takım bir dolap al çünkü ilerde lazım olacak en fazla 2 yıl şifonyer yeter sana.. ben bol çekmeceli bir dolap tercih ettim 3 kapılı şifonyer almadım mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?