2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım açken kaç çıktı peki?
bana doktor ekmek arası peynir ye tokluk ver dedi.ben hergün ne yiyorsam aşağı yukarı öyle yaptım.
haşlanmış yumurta yedim.83 den 85 e çıktı.birgün öncede pirinç pilavım vardı az yedim mesela 1-2 tane karpuz yedim.
dikkat etmeye çalıştım.hamur kızartması ve meyve suyu direk artırmıştır bence hem karbonhidrat,kızartma,şeker
hepsini yemişsin.dikkat edip tekrar versen o kadar çıkmaz kanımca.

duramıyorsun sen evdesin ya..durmadan iş çıkarıyorsun...ohhh ama tertemiz olmuştur evin bayram öncesi..neye karar verdiniz peki anlan gelince ..gidecekmisiniz yazlığa yoksa tekmi gidecek o

ınsallah canım senın de dusmustur ve bana da sadece dıyet yeterlı der ve dıyetle duser ınsulın falan olmazz
diyete uymaya çalışıyorum zor oluyor ama meyvelerle birlikte süt yada yoğurt meyve porsiyonları önemli onun dışında şekerli tatlı pasta börek hiç yok ana yemeklerde zorlaıyorum ben diyette sebze et çorba salata hergün yemek yapmak zor geliyor işte öğlen ne çıkarsa onu yiyorum doğuma kadar böyle olacak sanırım

maşallah kati nazar değecek kız ben evi süpürsem belim kopuyo ...

duramıyorsun sen evdesin ya..durmadan iş çıkarıyorsun...ohhh ama tertemiz olmuştur evin bayram öncesi..neye karar verdiniz peki anlan gelince ..gidecekmisiniz yazlığa yoksa tekmi gidecek o
pazar günü onlar gidiyor benim p.tesi dr kontrolüm var doğum raporumun günü başlıyor p.tesi onu malimüşavire bırakıp salıdan pazara kadar kısa bir kaçamak yapasımız var hem dr fikrini alırım.. çok uzun kalmaya izin vermiyor ama bikaç günlüğüne sorun olmaz kanımca.. sıkıldım evde kızımda yok..

bende çok aç değildim yükleme yapıldığında 10 gibi meyve yoğurt yemiştim öğlen yemek yemedim 2 gibi açlık baktılar 73 çıktı sonra şeker yüklemesi için sıvıyı içtim 188 cıktı

kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
ben de zaman zaman korkuyorum bu kadar hazırlık yaptık eve ya elim boş dönersem diye. her şey Allahtan canım. sen yavaş yavaş başla artık. yoksa yetiştiremeyeceksin. evrene negatif enerji vermeyelim )

değişiklik iyi olur hem..ondan sonrada zaten az kalıyor dinlenirsin evde bol bol

Ya isin garibi kocam ayaklarini uzat otur sen hamilesin diyecek kadar rahat( ki asla yapmam kayinpederin yaninda) ama evde at kostursunlar sesini cikarma diyo resmen. Cok biktim

cnm hergün aynı olmuyorum ki bazen kolumu kaldırasım gelmiyor ama çok şükür ağır değilim hop hop devam ediyorum akşamları ve hafta sonları eşimde yardım ediyor saolsun..

vallla ben gecen hafta rapor almıştım tv karsısında örgülerimle inciğim boncuğumla o kadar mutluydum ki temizlik yapmak aklıma bile gelmedi..

Ya isin garibi kocam ayaklarini uzat otur sen hamilesin diyecek kadar rahat( ki asla yapmam kayinpederin yaninda) ama evde at kostursunlar sesini cikarma diyo resmen. Cok biktim

ben de zaman zaman korkuyorum bu kadar hazırlık yaptık eve ya elim boş dönersem diye. her şey Allahtan canım. sen yavaş yavaş başla artık. yoksa yetiştiremeyeceksin. evrene negatif enerji vermeyelim )
Allah korusun kızalar..Rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza...@belmaakca kuzum sende başla artık yavaş yavaş...arkadaşlar haklı

değişiklik iyi olur hem..ondan sonrada zaten az kalıyor dinlenirsin evde bol bol
evet cnm bayram dönüşü bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülerim uyku setini sermedim onuda yıkamam gerekiyor ablam çok şey getirecek parça parça olmasın diye onu bekliyorum.. sonrasında zaten doğum vaktim gelir, nedense sanki 36 - 37 haftada doğum olacak gibi hissediyorum kızımda öyle olmuştum onun etkisi galiba..

cnm ilk etapta yeter ama bence şifonyerle takım bir dolap al çünkü ilerde lazım olacak en fazla 2 yıl şifonyer yeter sana.. ben bol çekmeceli bir dolap tercih ettim 3 kapılı şifonyer almadım mesela..
ya canım ne bileyim eve alıp kalabalık da olsun istemiyorum söyle ki çocuk odasında zaten benim büyük gardrop var ve bi dolap daha olursa çok kaba olacak. o yüzden oraya uygun bi şifonyerle idare eder sonra genç odası alırım kızıma dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…