2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım clexan engel miymiş epidurale? Ben de iğne kullanıyorum ve ilk defa duydum. Henüz doktorumla da tam olarak konuşmadığımızdan böyle bir şey söylemedi. Ay neler duyacağız daha
valla ne bileyim canım riske atamayız dedi karışık olan kafamı iyice karıştırdı ama genel fikrine kendimi alıştırdım...sen de bir sor bakalım canım ne diyecek bize de haber ver olur mu...

Ya isin garibi kocam ayaklarini uzat otur sen hamilesin diyecek kadar rahat( ki asla yapmam kayinpederin yaninda) ama evde at kostursunlar sesini cikarma diyo resmen. Cok biktim
umursama cnm bence, eşinde senden hizmet beklemiyor ailesine karşı biraz sık dişini odana git uzan sıkıldıkça, bırak onlar yapsın herşeyi.. görmezden gelmeye çalış aksi halde sadece kendini yıpratırsın ne eşin nede ailesi yıpranmaz o yüzden biraz polyannacılık oyna

Ya isin garibi kocam ayaklarini uzat otur sen hamilesin diyecek kadar rahat( ki asla yapmam kayinpederin yaninda) ama evde at kostursunlar sesini cikarma diyo resmen. Cok biktim
canım dinlenmek istediğinde geç odana dinlen uyu tak kulaklığı bişyeler dinle yada izle....şahsen ben hamile olmadan öncede öyleydim..kayınvalidem bizdeyken yorgunsam sıkılırsam geçer dinlenirdim odama..

teşekküür ederim canım sebamed mustela duydum bende hep karar veremedim pişik kreminde bepantolde iyi diyorlar ama sudokremi duymamıştım fiyatlarına bakayım ebebek kampanyalı alırsan baya uyguna geliyo
Sebamed fln ebebekde hellobabyde var ama mustelayi eczaneden sormamiz lazim canim atesolcerse braunun alindan olceride var ama ortamin isisi onu etkiliyomus kulaktan olcer tavsiye ediliyo diye onu aldim simdi indirimde alabilirsin cnm

Eklentiler

• IMAG0050.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 54
yerin yoksa hiç kalabalık etme cnm sıkış tıkış ruhun daralır kullanışlı bir şifonyer al bi tarafı çekmeceli bi tarafı dolap raflı olanlardan alabilirsin..

yarın kendı doktorumdan randevu aldım ona durumu anlatıp tekrar kan vermek ıstedıgımı soyleyeyım o zaman

dıyete razıyım canım ben ınsulın demesınde doktor zaten surda 1 hafta sonra dogum ıznıne ayrılıcam evde kendıme cok cok dıkkat ederım ısyerınde ne buldunsa o an onu yemek zorundaydın

dıyete razıyım canım ben ınsulın demesınde doktor zaten surda 1 hafta sonra dogum ıznıne ayrılıcam evde kendıme cok cok dıkkat ederım ısyerınde ne buldunsa o an onu yemek zorundaydın
evde dikkat edersin 12 den sonra bişiy yemeden aç git sabah tekrar ölçtür sonra kahvaltı yap 1 saat sonra tekrar ölçtür belki düşmüştür

Bizim forumda hemen hemen herkes yaptırdı bi sıkıntı yaşayanıda hatıamıyorum cnm aksine biçok kişi dikkat etmesi gerektiğini şekerinin yüksek çıktığını farketti korkmana gerek yok

v
aslında herkese bölüştürmek lazım ihtiyaçları ama ayıp diye diyemiyoruz ki yoksa bir sürü zıbın tulum dolacak eve yarısını giyemeyecek kesin bizim kuzucuklar..
eşimin ailesinden hiç ses çıkmıyor.2 sene önce ev aldık ne alalım dediler ben de teşekkür ettim ve bebek olduğunda oda yapıcaz o zaman desteklerinizi bekleriz dedik. eşim Kastamonulu ve erkek çocuğa çok düşkünler. eşim de tek erkek ve güya ölüyorlar onun için ve düşündüğümüz zaman oğlunun oğlu olacak çok hevesli olmaları Lazım daha bir kere sormadılar neye ihtiyacınız var diye. bayramda bir günlüğüne gidicez bakalım ne hazırlık yapmışlar.
ya da diyorum acaba bilezik filan mı takacaklar. bak o zaman utanırım

Canim esime kalsa zaten elini hicbiseye surme yapsin onlar diyo da ama evimin duzeni bozuldu ben ona sinir oluyorum.yinede ses etmiyorum ama esim herseyde beni sucladi cok fena tartistik iste

çook teşekkür ederim, gayet detaylı olmuş canım :)
Canımcım, elektrik süpürgesi ne alırsan al yanına evde var mı bilmiyorum ikisi birarada dikey şarjlı süpürge muhakkak al. Bu koca göbişle o prizi tak çıkart mümkün olmuyor, şarjlı olan benim elim Ayağım resmen o kadar çok seviyorumki stres atıyorum . Akşamları yemek Masası mutfak anında temizleniyor, hiç dert etmiyorsun hamileyken tozu. Bir de bebiş olunca ve Çalışınca feci pratik Birsey , eve gel anında 10 dk da kaba temizliği yapıyor, hergün süpürünce zaten toz kir kalmıyor evde. Hele 9. Aydan sonra bebişe yemek yedirmek Zulüm, heryer batıyor, Bisküvi veriyorsun 1000 Parça oluyor şunu tatsın diyorsun ev savaş alanı gibi oluyor, beni cok rahatlattı bu alet, Şiddetle tavsiye ederim. Bende ki Elektrolüx ergorapido serisi

vallla ben gecen hafta rapor almıştım tv karsısında örgülerimle inciğim boncuğumla o kadar mutluydum ki temizlik yapmak aklıma bile gelmedi..
bende yapıyorum onları biliyosun ama araya temizlikte sıkıştırıyorum biraz fazla titizim ben cnm farkındayım ama kendime engel olamıyorum eşim ve kızım çok şikayetçi benden, halbuki ne var bırak dağılsın birazda tozlu kalsın ev ama yok duramam ki.. şimdi uğraşımda kalmadı yapılacak herşeyi yaptım hatta fazladan bir battaniye bile ördüm toplam 4 el örgüsü 1 hazır triko 2 pazen battaniyesi oldu bebişin abardım yani örgü olayında onada ara verdim bir sürü hırka yelek vs.oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…