v
eşimin ailesinden hiç ses çıkmıyor.2 sene önce ev aldık ne alalım dediler ben de teşekkür ettim ve bebek olduğunda oda yapıcaz o zaman desteklerinizi bekleriz dedik. eşim Kastamonulu ve erkek çocuğa çok düşkünler. eşim de tek erkek ve güya ölüyorlar onun için ve düşündüğümüz zaman oğlunun oğlu olacak çok hevesli olmaları Lazım daha bir kere sormadılar neye ihtiyacınız var diye. bayramda bir günlüğüne gidicez bakalım ne hazırlık yapmışlar.
ya da diyorum acaba bilezik filan mı takacaklar. bak o zaman utanırım
Haklisin uzulen hep benim.ama cok kulp takiyo herseye.oyle bunaldim ki odama gidip aglayip geri geliyorum artik hicbisey olmamis gibi.doldum taştimumursama cnm bence, eşinde senden hizmet beklemiyor ailesine karşı biraz sık dişini odana git uzan sıkıldıkça, bırak onlar yapsın herşeyi.. görmezden gelmeye çalış aksi halde sadece kendini yıpratırsın ne eşin nede ailesi yıpranmaz o yüzden biraz polyannacılık oyna
alından canım. bizim ev biraz genişçe ve çocuk odası yatak odasına baya uzak. e ben alacaklarımı aldım kardeşim sordu aklıma telsiz geldialından ölçer mi bende telsizi birine kitlemek istiyorum da olmuyo :)
Ay cok tatlı oluyor bunlar yaaa, o kadar saf ve temizlerki bizler mi bozuyoruz bu veletleri bilemiyorum. Benimdeyiğenlerinden biri aklıma geldi, renkleri soruyordum koyu yeşil ve açık yeşil 2 Lego vardı, bu ne renk dedim bu açık yeşil dedi, diğerini sordum oda kapalı yeşilmiş, ne gülmüştükBitane de bende gelsin o halde :) Kuzenimin oğlu 4 yaşında annesi bak teyzenin karnında bebek var dedi karnıma bakıp teyze sen bebek mi yuttun dedi
Bizimkiler battaniye zengini oldular desene katicim dun listeliyodum 2pelus 4PENYE1fermuarli 2polar 4TAnede hazir orgu battaniyemiz var 3 tanede kundak))))))bende yapıyorum onları biliyosun ama araya temizlikte sıkıştırıyorum biraz fazla titizim ben cnm farkındayım ama kendime engel olamıyorum eşim ve kızım çok şikayetçi benden, halbuki ne var bırak dağılsın birazda tozlu kalsın ev ama yok duramam ki.. şimdi uğraşımda kalmadı yapılacak herşeyi yaptım hatta fazladan bir battaniye bile ördüm toplam 4 el örgüsü 1 hazır triko 2 pazen battaniyesi oldu bebişin abardım yani örgü olayında onada ara verdim bir sürü hırka yelek vs.oldu..
evet cnm sende baya battaniye almışsın alma artık hepsini kullanmayacaksın bile..Bizimkiler battaniye zengini oldular desene katicim dun listeliyodum 2pelus 4PENYE1fermuarli 2polar 4TAnede hazir orgu battaniyemiz var 3 tanede kundak))))))
evde dikkat edersin 12 den sonra bişiy yemeden aç git sabah tekrar ölçtür sonra kahvaltı yap 1 saat sonra tekrar ölçtür belki düşmüştür[/QUOTE
ben en ıyısı oyle yapayım canım saat 11.15 de randevum ama dayanabılırım dayanmalıyım yanıı mecbur
bnm k.validemde de aynı durum tek erkek eşim ve erkek bebek oluyor hesapta çok düşkünler odasını ben alacağım dedi ama nerde lafta kaldı biz aldık, kendi annemler bilezik aldı bana eşimde bilezik aldı hatta aynı modelin kalınını eşim bir incesini annemler aldı k. validemde bir çöp yok görmedim daha bırak bileziği altını kız heveslenip bir tulum zıbın falan alır insan yok valla.. bakalım doğumdan sonra göreceğiz artık..ya da diyorum acaba bilezik filan mı takacaklar. bak o zaman utanırım
aman Allah'ım benim çocuğun hiç battaniyesi yokmuş meğer ;( ne yaptınız siz böyle. şaka bi tarafa bak şimdi aklıma geldi. bir erkek bir kadında erkek Bebeğin baklava desenli örgü battaniyesi vardı. aylardır arıyorum gören duyan varsa nolurr haber etsin. çok güzel bi şeydi. bulup da söyleyen çok sevaba girer söyleyimBizimkiler battaniye zengini oldular desene katicim dun listeliyodum 2pelus 4PENYE1fermuarli 2polar 4TAnede hazir orgu battaniyemiz var 3 tanede kundak))))))
bıde oyle yapayım ben canım randevum 11.15 te dayanabılır mıyım dayanmalıyımevde dikkat edersin 12 den sonra bişiy yemeden aç git sabah tekrar ölçtür sonra kahvaltı yap 1 saat sonra tekrar ölçtür belki düşmüştür
Aynen battaniye bol.canim sen tecrubelisin yorgan yastik konusunda ne dusunuyosun yastik kullaniliyomu yorgan hangi marka alayi yoksa uyku setleri mi alayim nevresim set kac tane alsam yeter??evet cnm sende baya battaniye almışsın alma artık hepsini kullanmayacaksın bile..
bakalım ben de çok merak ediyorum doğum Sonrasınıbnm k.validemde de aynı durum tek erkek eşim ve erkek bebek oluyor hesapta çok düşkünler odasını ben alacağım dedi ama nerde lafta kaldı biz aldık, kendi annemler bilezik aldı bana eşimde bilezik aldı hatta aynı modelin kalınını eşim bir incesini annemler aldı k. validemde bir çöp yok görmedim daha bırak bileziği altını kız heveslenip bir tulum zıbın falan alır insan yok valla.. bakalım doğumdan sonra göreceğiz artık..
evet canım 5 gün erken almışım. Doktorda uyarmadı. Direk 32 göstermiş.Canım ben de bugün 31+4 üm ama daha cuma alacağım raporu. Çünkü o gün 32+0 oluyorum.sen erken almamış mısın raporu?
Vallah canim isin gercegi ben battaniye alisverisini kapatmisdim annemden geldi fermuarli bide 2tane orgu 1tane kundak geri kalanini kendim aldim aneanemz sagolsun oda almis battaniye zengini olduk)))))aman Allah'ım benim çocuğun hiç battaniyesi yokmuş meğer ;( ne yaptınız siz böyle. şaka bi tarafa bak şimdi aklıma geldi. bir erkek bir kadında erkek Bebeğin baklava desenli örgü battaniyesi vardı. aylardır arıyorum gören duyan varsa nolurr haber etsin. çok güzel bi şeydi. bulup da söyleyen çok sevaba girer söyleyim
Belmacim ben dun sordum 1almamiz gerekiyormus@miskamber miskim n11 e baktım bayağı indirimde geldi bana mesela prima Premium care 1 4 paket 200 adet 114,99 tl. acaba beden 1, beden 2 den kaç tane almamız lazım ? hep toplu paket satıyorlar , bende n11 den alayım.
teşekkürler canımSaol canım www.icdunyam.com.tr diye bir site var ordan buldum.
kızlarrr biberonları ve emzikleri kaynattım. valizimizi hazırlıyorum ama eksik bitmiyor anlamadım ben bu işi.
bir de arkadaş güzel bir Ayrıntı verdi. Bebeğin ilk giyeceği Kıyafetler, silecekleri tülbenti ve ince bir battaniyeyi , hasta bezini valizin en üstüne küçük bir hurca koymak gerekiyormuş. aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?