2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

al bizimkilerden de o kadar canım kaynanamdan hiç ses çıkmıyor bizimkilerden bilezik falan da çıkmaz eminin bi tam altın taksalar öperde başıma koyarımm...

Haklisin uzulen hep benim.ama cok kulp takiyo herseye.oyle bunaldim ki odama gidip aglayip geri geliyorum artik hicbisey olmamis gibi.doldum taştim

alından ölçer mi bende telsizi birine kitlemek istiyorum da olmuyo :)
alından canım. bizim ev biraz genişçe ve çocuk odası yatak odasına baya uzak. e ben alacaklarımı aldım kardeşim sordu aklıma telsiz geldi
bi de Adidas spor ayakkabı alacakmış en büyük hayali yeğenine bunu almakmış hayır demedim kimseye dememmmm

Bitane de bende gelsin o halde :) Kuzenimin oğlu 4 yaşında annesi bak teyzenin karnında bebek var dedi karnıma bakıp teyze sen bebek mi yuttun dedi
Ay cok tatlı oluyor bunlar yaaa, o kadar saf ve temizlerki bizler mi bozuyoruz bu veletleri bilemiyorum. Benimdeyiğenlerinden biri aklıma geldi, renkleri soruyordum koyu yeşil ve açık yeşil 2 Lego vardı, bu ne renk dedim bu açık yeşil dedi, diğerini sordum oda kapalı yeşilmiş, ne gülmüştük

Bizimkiler battaniye zengini oldular desene katicim dun listeliyodum 2pelus 4PENYE1fermuarli 2polar 4TAnede hazir orgu battaniyemiz var 3 tanede kundak))))))

Bizimkiler battaniye zengini oldular desene katicim dun listeliyodum 2pelus 4PENYE1fermuarli 2polar 4TAnede hazir orgu battaniyemiz var 3 tanede kundak))))))
evet cnm sende baya battaniye almışsın alma artık hepsini kullanmayacaksın bile..

ya da diyorum acaba bilezik filan mı takacaklar. bak o zaman utanırım
bnm k.validemde de aynı durum tek erkek eşim ve erkek bebek oluyor hesapta çok düşkünler odasını ben alacağım dedi ama nerde lafta kaldı biz aldık, kendi annemler bilezik aldı bana eşimde bilezik aldı hatta aynı modelin kalınını eşim bir incesini annemler aldı k. validemde bir çöp yok görmedim daha bırak bileziği altını kız heveslenip bir tulum zıbın falan alır insan yok valla.. bakalım doğumdan sonra göreceğiz artık..

aman Allah'ım benim çocuğun hiç battaniyesi yokmuş meğer ;( ne yaptınız siz böyle. şaka bi tarafa bak şimdi aklıma geldi. bir erkek bir kadında erkek Bebeğin baklava desenli örgü battaniyesi vardı. aylardır arıyorum gören duyan varsa nolurr haber etsin. çok güzel bi şeydi. bulup da söyleyen çok sevaba girer söyleyim

@miskamber miskim n11 e baktım bayağı indirimde geldi bana mesela prima Premium care 1 4 paket 200 adet 114,99 tl. acaba beden 1, beden 2 den kaç tane almamız lazım ? hep toplu paket satıyorlar , bende n11 den alayım.

evet cnm sende baya battaniye almışsın alma artık hepsini kullanmayacaksın bile..
Aynen battaniye bol.canim sen tecrubelisin yorgan yastik konusunda ne dusunuyosun yastik kullaniliyomu yorgan hangi marka alayi yoksa uyku setleri mi alayim nevresim set kac tane alsam yeter??

bakalım ben de çok merak ediyorum doğum Sonrasını

Vallah canim isin gercegi ben battaniye alisverisini kapatmisdim annemden geldi fermuarli bide 2tane orgu 1tane kundak geri kalanini kendim aldim aneanemz sagolsun oda almis battaniye zengini olduk)))))

Ben hurçların içerisini göremeyiz daha kolay olsun diye takım takım ayırıp büyük boy buzdolabı poşetlerine koymayı planlıyorum. Üzerlerine de yazıcam "ilk kıyafet poşeti" "yedek" ve "hastane çıkışı" diye :) ama çöp poşeti değil buzdolabı poşeti. Çünkü çöp poşetleri geri dönüşümlü olduğundan zararlı olabilirmiş, ama buzdolabı poşeti yiyecek koyduğumuz poşet olduğundan daha güvenliymiş. Bana da bunu arkadaşım önermişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…