2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizimkide güya odasını alacakmış hiç sanmıyorum kizimdada vaatleri vardı elde var sıfır kızımın dogumunda yoktu bile üstelik ilk torundu gorumcem ve kayninın çocuğu olmuyor buna rağmen uzaktan akraba muamelesi gördük ikizlerde doğduktan 1 ay sonra gelecek keyfine oturuyor yaylasinda kızında hiç yorum yapmadım ama bu sefer dilim hiç durmicak sürekli onune koyucam en azından içim sogur

0hatu0 benimde annem ve kayınvalidem almışlar birer tane peluş battaniye :) ben yakında battaniyeci dükkanı açıcam sanırım 5 örgü, 2 peluş, 5 penye, 1 pazen, 1 kadife, 2 de işli battaniyemiz var ve hiç birini ben almadım hepsi hediye geldi şimdiden.. birde bunları koycak yer lazım

Aynen battaniye bol.canim sen tecrubelisin yorgan yastik konusunda ne dusunuyosun yastik kullaniliyomu yorgan hangi marka alayi yoksa uyku setleri mi alayim nevresim set kac tane alsam yeter??
cnm ben karacanın yorgan ve yastığını aldım yedek olsun diye.. bir tane yedek nevresim tkm aldım oda karacanın.. bir pike tkm ve 1 uyku seti aldım uyku seti son bir kaç yıldır baya yaygın ve çok beğenilen marka kidboo.. başkada bişeye gerek yok zaten.. yeni doğduğunda yastık kullanmıyorum sırtına destek olsun diye koyuyorum yan yatırınca veya yüzüstü yatırıyorum 3 aydan sonra ince yastık kullanmaya başlamıştım kızımda bunda da öyle yapmayı düşünüyorum..

için soğuyacaksa söylen dur cnm.. aman aslında inan ondan gelecek elbise yada altın değil nevzu eşim çok üzülüyor bnm ailemin 8. torunu onların 2. ve onlarda ilk erkek eşim annemin ve ablamların telaşı karşısında eziliyor kendi annesi ve ablaları umursamıyor..

Canim bizim mobilyamizin markasida kidboo uyku setiyle beraber aldim yani 1tane uyku setim var kidboo nun ozmn yorgan yastikda alayim peki yan yatma yastigi gerekli birseymi gerekliyse alayim canim bide kati bebisin kislik astronot tulumunu aldinmi

kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya

Canım benim peki burda olan ya da olmayan hangi hamilenin garantisi varki? Doğduktan sonra bile garantili olmuyor yani bu iş. Anlıyorum seni ben de başlarda hep bak geçen sefer aldık ettik ama kaybettik canımız yandı şimdi almasak mı beklesek mi diyordum ama sonra birini duydum bebek doğmuş gayet de sağlıklıymış ama annesi emzirirken boğulmuş çocuk.. Daha ötesi var mı dedim kendimce. Allaha emanetler artık teslim olmaktan başka çaremiz yok. Sadece olumsuzu düşünme artık lütfen olumlu olmaya çalış :) güzel düşün ki güzel gelsin hep önüne

Canim bizim mobilyamizin markasida kidboo uyku setiyle beraber aldim yani 1tane uyku setim var kidboo nun ozmn yorgan yastikda alayim peki yan yatma yastigi gerekli birseymi gerekliyse alayim canim bide kati bebisin kislik astronot tulumunu aldinmi
yan yatarken kullandığım yastık normal yastık cnm uyku setinin içinden çıkanı kullanıcam özel bir yastığa gerek yok bence.. kış için uyku tulumu almadım almayıda düşünmüyorum çok küçük olacaklar evlerde gereğinden fazla sıcak olacak zaten.. birde her ay büyümeleri hızlı olacak tercih meselesi anlayacağın sana kalmış ama çokta şart değil..

Hani kis ya 3-6ci aylari asiya fln gotururken gerekir bence ben alcam heralde bakalim tesekkurler cnm yanitlarin icin)

korkma ....200 un ustu riskli dıyetısyen lıste verır onunla çözersın işi...streste sekerı yukseltırmiş
meyve porsıyonlarınıküçült ve meyve yerken yanında yogurt ye mutlaka ...

Maddiyat geçtim zaten manevi olarak yanımızda olsalar bari gerçi çocuklarının herseyinien alsalar dokunmak onlara kaynana kayinpederde ayrı zengin gel gör pintilikn hat safhada torun bizim demeyi biliyor esimde kızımın doğumundan çok ezilmisti benim Ailem Yanındaydı Kuzenler dayilarim yengelerim ...herkes gelip gördü eşimin ise ana babası doğumu 10 gün kala tatile gittiler 4 kardeşler bi ablası geldi hastaneye hoş eve çıkınca da gelmedi yaa diğerleri kesinlikle dilim HIc durmaya

Hani kis ya 3-6ci aylari asiya fln gotururken gerekir bence ben alcam heralde bakalim tesekkurler cnm yanitlarin icin)
hmm sen mont niyetine diyorsun ben nedense uyku tulumu şeklinde olanı algıladım evet dışarı çıkarken kullanışlı olabilir.. ben bi tane 0-3 ay bi tanede 3-6 ay mont aldım battaniyeye sarıp öyle çıkarım dışarı..

Oh cnm ço sevindim ,bak okadar canını sıktın ,dr lara bakma sen ,bazen tedbiri abartıyorlar

Canim mont anlaminda dedim ))hangi markalari tercih etdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…