Bizimkide güya odasını alacakmış hiç sanmıyorum kizimdada vaatleri vardı elde var sıfır kızımın dogumunda yoktu bile üstelik ilk torundu gorumcem ve kayninın çocuğu olmuyor buna rağmen uzaktan akraba muamelesi gördük ikizlerde doğduktan 1 ay sonra gelecek keyfine oturuyor yaylasinda kızında hiç yorum yapmadım ama bu sefer dilim hiç durmicak sürekli onune koyucam en azından içim sogurbnm k.validemde de aynı durum tek erkek eşim ve erkek bebek oluyor hesapta çok düşkünler odasını ben alacağım dedi ama nerde lafta kaldı biz aldık, kendi annemler bilezik aldı bana eşimde bilezik aldı hatta aynı modelin kalınını eşim bir incesini annemler aldı k. validemde bir çöp yok görmedim daha bırak bileziği altını kız heveslenip bir tulum zıbın falan alır insan yok valla.. bakalım doğumdan sonra göreceğiz artık..
cnm ben karacanın yorgan ve yastığını aldım yedek olsun diye.. bir tane yedek nevresim tkm aldım oda karacanın.. bir pike tkm ve 1 uyku seti aldım uyku seti son bir kaç yıldır baya yaygın ve çok beğenilen marka kidboo.. başkada bişeye gerek yok zaten.. yeni doğduğunda yastık kullanmıyorum sırtına destek olsun diye koyuyorum yan yatırınca veya yüzüstü yatırıyorum 3 aydan sonra ince yastık kullanmaya başlamıştım kızımda bunda da öyle yapmayı düşünüyorum..Aynen battaniye bol.canim sen tecrubelisin yorgan yastik konusunda ne dusunuyosun yastik kullaniliyomu yorgan hangi marka alayi yoksa uyku setleri mi alayim nevresim set kac tane alsam yeter??
çok tatlılar canım güle güle kullanınKızlar sonun da ilk kıyafetlerimizi aldım.sizler çoktan bitirdiniz değil mi.benim erkekten kıza dönünce ikinci bi alışveriş gerekti.
Eki Görüntüle 1576280 Eki Görüntüle 1576281
Bizimkide güya odasını alacakmış hiç sanmıyorum kizimdada vaatleri vardı elde var sıfır kızımın dogumunda yoktu bile üstelik ilk torundu gorumcem ve kayninın çocuğu olmuyor buna rağmen uzaktan akraba muamelesi gördük ikizlerde doğduktan 1 ay sonra gelecek keyfine oturuyor yaylasinda kızında hiç yorum yapmadım ama bu sefer dilim hiç durmicak sürekli onune koyucam en azından içim sogur
Canim bizim mobilyamizin markasida kidboo uyku setiyle beraber aldim yani 1tane uyku setim var kidboo nun ozmn yorgan yastikda alayim peki yan yatma yastigi gerekli birseymi gerekliyse alayim canim bide kati bebisin kislik astronot tulumunu aldinmicnm ben karacanın yorgan ve yastığını aldım yedek olsun diye.. bir tane yedek nevresim tkm aldım oda karacanın.. bir pike tkm ve 1 uyku seti aldım uyku seti son bir kaç yıldır baya yaygın ve çok beğenilen marka kidboo.. başkada bişeye gerek yok zaten.. yeni doğduğunda yastık kullanmıyorum sırtına destek olsun diye koyuyorum yan yatırınca veya yüzüstü yatırıyorum 3 aydan sonra ince yastık kullanmaya başlamıştım kızımda bunda da öyle yapmayı düşünüyorum..
kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
yan yatarken kullandığım yastık normal yastık cnm uyku setinin içinden çıkanı kullanıcam özel bir yastığa gerek yok bence.. kış için uyku tulumu almadım almayıda düşünmüyorum çok küçük olacaklar evlerde gereğinden fazla sıcak olacak zaten.. birde her ay büyümeleri hızlı olacak tercih meselesi anlayacağın sana kalmış ama çokta şart değil..Canim bizim mobilyamizin markasida kidboo uyku setiyle beraber aldim yani 1tane uyku setim var kidboo nun ozmn yorgan yastikda alayim peki yan yatma yastigi gerekli birseymi gerekliyse alayim canim bide kati bebisin kislik astronot tulumunu aldinmi
rsm atsana bakalım kuzusu..Canim bizim mobilyamizin markasida kidboo uyku setiyle beraber aldim
Hani kis ya 3-6ci aylari asiya fln gotururken gerekir bence ben alcam heralde bakalim tesekkurler cnm yanitlarin icin)yan yatarken kullandığım yastık normal yastık cnm uyku setinin içinden çıkanı kullanıcam özel bir yastığa gerek yok bence.. kış için uyku tulumu almadım almayıda düşünmüyorum çok küçük olacaklar evlerde gereğinden fazla sıcak olacak zaten.. birde her ay büyümeleri hızlı olacak tercih meselesi anlayacağın sana kalmış ama çokta şart değil..
Şiforyeri boşver dolap al bence ...asılacakları nasıl yapacaksın peki? kendı dolabına koyacaksan o ayrıya ne bile
ne biliyim bebek odası almadık ya , bişifonyer bi beşik yeter diye düşündük.
Atmisdim aslinda magazada cekilmis canim daha kurulmadi dur atayimrsm atsana bakalım kuzusu..
Kaynanayaaaa[/QUO
sinirlerini bozma ...ne zaman gıdecekler yada gıtmeyı dusunuyorlarmı?
korkma ....200 un ustu riskli dıyetısyen lıste verır onunla çözersın işi...streste sekerı yukseltırmişcanım hastanede yaptırdıgımda labratuarda baktılar 141 cıktı dr kontrol amaclı bıde saglık ocagında yaptır dedı orda yaptırdım 190 cıktı neyle ölçtüler bılmıorum bı sabah aç verdım kan bıde kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra bu sefer 190 cıktı esım sımdı bı dahılıye uzmanına sormus dırekt ınsulın demıs dıyetısyene sormus o da telaslanacak bısı yok dıyetle hallederız demıs kafam karıstı yarına randevu aldım kendı doktoruma ona gosterıcem bakalım o ne dıyecek duanı esırgeme canım bu msjımı okuyanlarda dualarını esırgemesın
Maddiyat geçtim zaten manevi olarak yanımızda olsalar bari gerçi çocuklarının herseyinien alsalar dokunmak onlara kaynana kayinpederde ayrı zengin gel gör pintilikn hat safhada torun bizim demeyi biliyor esimde kızımın doğumundan çok ezilmisti benim Ailem Yanındaydı Kuzenler dayilarim yengelerim ...herkes gelip gördü eşimin ise ana babası doğumu 10 gün kala tatile gittiler 4 kardeşler bi ablası geldi hastaneye hoş eve çıkınca da gelmedi yaa diğerleri kesinlikle dilim HIc durmayaiçin soğuyacaksa söylen dur cnm.. aman aslında inan ondan gelecek elbise yada altın değil nevzu eşim çok üzülüyor bnm ailemin 8. torunu onların 2. ve onlarda ilk erkek eşim annemin ve ablamların telaşı karşısında eziliyor kendi annesi ve ablaları umursamıyor..
sağlıkla kullanmak nasip olsun çok güzel bir tkm..Atmisdim aslinda magazada cekilmis canim daha kurulmadi dur atayim
hmm sen mont niyetine diyorsun ben nedense uyku tulumu şeklinde olanı algıladımHani kis ya 3-6ci aylari asiya fln gotururken gerekir bence ben alcam heralde bakalim tesekkurler cnm yanitlarin icin)
Oh cnm ço sevindim ,bak okadar canını sıktın ,dr lara bakma sen ,bazen tedbiri abartıyorlarCanım cvs testi bebekten parça alınan testimiz temiz çıktı genetik bir sorun yok anlamındaymış. dün de fenilalanin kan testim vardı o da güzel çıktı. bu perşembe heyetteyiz bakalım , inşallah güzel şeyler duyarız bebekle ilgili zira doktorlar hep takip takip diyorlar içimi daraltıyorlar. bebekte gerileme var mı yok mu ona bakacaklar. varsa yine test isteyebilirlermiş. daha ne test yapılacak bilmiyorum ki ? zaten 56 günüm kaldı doğuma stresten doğurcam yemin ederim.
Canim mont anlaminda dedim ))hangi markalari tercih etdinhmm sen mont niyetine diyorsun ben nedense uyku tulumu şeklinde olanı algıladımevet dışarı çıkarken kullanışlı olabilir.. ben bi tane 0-3 ay bi tanede 3-6 ay mont aldım battaniyeye sarıp öyle çıkarım dışarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?