- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
sağlıkla kullanmak nasip olsun çok güzel bir tkm..
Ya ben burada hepinize dua ediyorum zaten. Ne güzel arkadaşlarım oldu , ailemden görmediğim desteği ben burada gördüm. Rabbim bütün bebeklerimizi hayırlısı ile gelmeyi nasip etsin. Herkesi o kadar çok seviyorum ki , bazen diyorum insanları bunaltıyorum . Üzülüyorum sonra kızlara dert yanıyorum diye. Ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Rabbim geçmişe bakıp , bebeklerimizden sohbet edip gülmeyi nasip etsin inşallah..belmaakca sen bizden once dogurursan ve hersey yolunda olursa herkes kendi dogurmus gibi sevinecek burda canim zaten.aylardir hamileligin zehir oldu oyle haklisin ki ama bu da senin sinavindi. Az kaldi hepsi bitecek Allahin izniyle
Çok güzel tavsiyeler bunlar haklısın cnm :)) bebiş gelince haftada bir temizlikle olmaz o iş!!Canımcım, elektrik süpürgesi ne alırsan al yanına evde var mı bilmiyorum ikisi birarada dikey şarjlı süpürge muhakkak al. Bu koca göbişle o prizi tak çıkart mümkün olmuyor, şarjlı olan benim elim Ayağım resmen o kadar çok seviyorumki stres atıyorum . Akşamları yemek Masası mutfak anında temizleniyor, hiç dert etmiyorsun hamileyken tozu. Bir de bebiş olunca ve Çalışınca feci pratik Birsey , eve gel anında 10 dk da kaba temizliği yapıyor, hergün süpürünce zaten toz kir kalmıyor evde. Hele 9. Aydan sonra bebişe yemek yedirmek Zulüm, heryer batıyor, Bisküvi veriyorsun 1000 Parça oluyor şunu tatsın diyorsun ev savaş alanı gibi oluyor, beni cok rahatlattı bu alet, Şiddetle tavsiye ederim. Bende ki Elektrolüx ergorapido serisi
Canim benim atdigim resimleri sordun galiba 2400eindirdik canim)))merhaba attığınız resimleri gördüm odayı kaça aldınız acaba?
Böyle şeylet için kendini de eşini de üzme :)) hormanlar bizi biraz tahammülsüz yapıyor ama biraz kontrol etmek gerek :)) evin düzeni bugun bozulur sonra düzelir ama huzur bir bozuldu mu kolay olmuyor yeniden kazanmak !!Canim esime kalsa zaten elini hicbiseye surme yapsin onlar diyo da ama evimin duzeni bozuldu ben ona sinir oluyorum.yinede ses etmiyorum ama esim herseyde beni sucladi cok fena tartistik iste
Ne mümkün... En çok şimdi işine yarayacak, alırsan ne demek istediğimi anlarsınÇok güzel tavsiyeler bunlar haklısın cnm :)) bebiş gelince haftada bir temizlikle olmaz o iş!!
canım bende aynı psikolojideyimkuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
çok güzel canım güle güle kullan.Kızlar biz de beşiğimizi kurdurduk yıkadık yerleştirdik.. Rabbim içinde görmeyi nasip eder insallah hepimize :)
foto atsan da teyzeleri olarak biz de görsek canımvee sonunda bebisimin ilk esyalari uc kapili dolabi ve sifonyeri oldu :)
ben şu bebek arabasını alaydım biKizlaaar ebebekde fiyatlar yukseldi arac gereclerde.250tlye aldigim mama sandalyesi 399olmus yuruteci de 129aalmisdim199 olmus oleeeeeeyy zamaninda almisim
Malesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi deBöyle şeylet için kendini de eşini de üzme :)) hormanlar bizi biraz tahammülsüz yapıyor ama biraz kontrol etmek gerek :)) evin düzeni bugun bozulur sonra düzelir ama huzur bir bozuldu mu kolay olmuyor yeniden kazanmak !!
Malesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi deBöyle şeylet için kendini de eşini de üzme :)) hormanlar bizi biraz tahammülsüz yapıyor ama biraz kontrol etmek gerek :)) evin düzeni bugun bozulur sonra düzelir ama huzur bir bozuldu mu kolay olmuyor yeniden kazanmak !!
Bu insanlar niye bu kadar anlayışı düşüncesiz zaten hormonlar tavan yapmış inşallah fazla kalmadan giderler üzülme ağlamaMalesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi de
Ben henuz temizlik kismina gecmedim esyalarin ama az camasir suyu damlatip silcem, iyice de duruluycam. Duruladigin surece sorun yok sanirim.Gunaydin guzel anneler. Mobilyasi gelenler bebek moblyanizi nele temizlediniz? Nasl deterjan kullandiniz. Acaba bebegin giysilerini yikadigi deterjanla mi silsem ya da frendly bebek ici bulasik deterjani aldim onla su yapip mi silsem. Camasir suuyla sileim var aslinda da guvenemedim.
Kizlar gunaydinlar aklimi sabah sabah su soru kurcaliyo sagilmis sutumuzu dondurucuyami aticaz???ve nasil cozucez sutu?bide bebisleri emzirmeden once gogusumuzu neyle yikiycaz yadasilecegiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?