2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
belmaakca sen bizden once dogurursan ve hersey yolunda olursa herkes kendi dogurmus gibi sevinecek burda canim zaten.aylardir hamileligin zehir oldu oyle haklisin ki ama bu da senin sinavindi. Az kaldi hepsi bitecek Allahin izniyle
Ya ben burada hepinize dua ediyorum zaten. Ne güzel arkadaşlarım oldu , ailemden görmediğim desteği ben burada gördüm. Rabbim bütün bebeklerimizi hayırlısı ile gelmeyi nasip etsin. Herkesi o kadar çok seviyorum ki , bazen diyorum insanları bunaltıyorum . Üzülüyorum sonra kızlara dert yanıyorum diye. Ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Rabbim geçmişe bakıp , bebeklerimizden sohbet edip gülmeyi nasip etsin inşallah..

Çok güzel tavsiyeler bunlar haklısın cnm :)) bebiş gelince haftada bir temizlikle olmaz o iş!!

Canim esime kalsa zaten elini hicbiseye surme yapsin onlar diyo da ama evimin duzeni bozuldu ben ona sinir oluyorum.yinede ses etmiyorum ama esim herseyde beni sucladi cok fena tartistik iste
Böyle şeylet için kendini de eşini de üzme :)) hormanlar bizi biraz tahammülsüz yapıyor ama biraz kontrol etmek gerek :)) evin düzeni bugun bozulur sonra düzelir ama huzur bir bozuldu mu kolay olmuyor yeniden kazanmak !!

kuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
canım bende aynı psikolojideyim ama karar verdim ramazan bitsin acil lazım olacakları alıcam bikaç bişeyde evde var zaten. hazırlık yapmamız lazım bişey olsa kalcaz ortada. gerçi dünyaya kim gelmişte çıplak kalmış ama olsun niye güzel güzel gönül rahatlığıyla giydirmek varken aceleye gelsin iyi düşünelim iyi olsun hem 36. hafta çok geç değilmi?

Kizlaaar ebebekde fiyatlar yukseldi arac gereclerde.250tlye aldigim mama sandalyesi 399olmus yuruteci de 129aalmisdim199 olmus oleeeeeeyy zamaninda almisim

Eklentiler

• 2015_07_fiyat_artisi_v2_statik.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar biz de beşiğimizi kurdurduk yıkadık yerleştirdik.. Rabbim içinde görmeyi nasip eder insallah hepimize :)

Eklentiler

• 20150707_173955.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 143
  • 20150707_173937.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 139
  • 20150707_174022.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 140
Böyle şeylet için kendini de eşini de üzme :)) hormanlar bizi biraz tahammülsüz yapıyor ama biraz kontrol etmek gerek :)) evin düzeni bugun bozulur sonra düzelir ama huzur bir bozuldu mu kolay olmuyor yeniden kazanmak !!
Malesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi de

Malesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi de

Bu insanlar niye bu kadar anlayışı düşüncesiz zaten hormonlar tavan yapmış inşallah fazla kalmadan giderler üzülme ağlama

Ben henuz temizlik kismina gecmedim esyalarin ama az camasir suyu damlatip silcem, iyice de duruluycam. Duruladigin surece sorun yok sanirim.

Dondurabilirsin ya da dolapta belli bi sure bekleyebiliyor snrm. Doktora sormak lazim.
Kizlar gunaydinlar aklimi sabah sabah su soru kurcaliyo sagilmis sutumuzu dondurucuyami aticaz???ve nasil cozucez sutu?bide bebisleri emzirmeden once gogusumuzu neyle yikiycaz yadasilecegiz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…