- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 37
foto atsan da teyzeleri olarak biz de görsek canım
cnm bi arkadaşım böyle şeyler yapıyor ve instagramda satıyoor :) bnm ve bebişin tüm hediyeliklerini o yapıyor sağolsun.. ben beğendiğim magnetin fotosunu gönderiyorum, fikir olur
Malesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi de[/
Kendini uzsrnde uzmesende hersey olucagina vario ve inanki onlarin umru olmuyo ve sen kendini ve bebegini uzmus oluyosun bide esinle aran bozuluyo.derin derin nefes al ve vurdumduymaz olmaya calis,anliyorum ki yapin buna musait degil ama yapmaya calis,rahat edersin canim.Malesef kacti o huzur. Kolay da duzelmez haklisin.bulgur pilavi yapalim dedi KV bulgur ayiklamaya baslamistim geldi bulguru begenmedi bu cok iri kucuk olandan yapalim dedi.degistirdim.onun istedigini ayikladim oturdum agliyorum simdi de
bunların tanesini 2,5 tlden yapıyor amaa arkadaşımın yeni tayini çıktı, ev taşıma derdinde.. ağustos sonuna kdr yeni sipariş alamıyor, elindeki siparişleri ancak yetiştirebilcekmiş.. ama sen beğendiysen yaptırıcak başka birini illa ki bulursunBu ne kadar mesela canım bilgin var mı
seni çok iyi anlıyorum canım kızımda herseyi anneme aldirmistım hatta ben doğum yaptım çıkacağım gün gittiler aldılar sepet beşiği düşün yani ama çok şükür bak o kadar test riske rağmen bebis seninle zorlamiyorum yine de seni nasıl rahat hissedrsen öyle yap atla deve değil herseyi tam olarak dizmek gerekmiyor yani yetismez değil doğduktan sonra da alabilirsin bir iki kıyafet yatacak bir yer olsun yeter inan bana bir beşik ve bir iki kıyafetle doğdu kızım banyo yapacağımız gün aldım kuvetibi bile benim sana soylenmemin sebebini biliyorsunkuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
seni çok iyi anlıyorum canım kızımda herseyi anneme aldirmistım hatta ben doğum yaptım çıkacağım gün gittiler aldılar sepet beşiği düşün yani ama çok şükür bak o kadar test riske rağmen bebis seninle zorlamiyorum yine de seni nasıl rahat hissedrsen öyle yap atla deve değil herseyi tam olarak dizmek gerekmiyor yani yetismez değil doğduktan sonra da alabilirsin bir iki kıyafet yatacak bir yer olsun yeter inan bana bir beşik ve bir iki kıyafetle doğdu kızım banyo yapacağımız gün aldım kuvetibi bile benim sana soylenmemin sebebini biliyorsunkuzum elim gitmiyor almaya ne bileyim alırsam sanki bebeğime bir şey olacakmış gibi geliyor aklımda hala 36.haftaya kadar beklemek var gerçekten korkuyorum kuzum ya
kaç gündür kü duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim miskbundan 2-3 ay önce hatunun biri konu açmıştı..normal doğum hakkında ..kötü ne varsa anlatmıştı...sitede çok tepki çekmişti... insanları tedirgin edip korkuttuğu için....ben zorunlu sezeryan olucam..ki bu şekilde olucak bir çok arkadaşımız var.minik bi isteğimvar.. arkadaşlardan rica ediyorum sezeryan hakkındaki duydukları kötü şeyleri burda paylaşmasınlar...nasıl normal doğum burda en güzel şekillerde anlatılıyorsa /birbirimize destek amaçlı / aynı hassasiyeti sezeryanlılar içinde istiyorum ..bizimde desteğe ihtiyacımız var..tabi bu benim şahsi fikrim...
Aynen yapim hic musait deil buna ama haklisiniz sizler.umursamamak lazim.ben kocamla küstügümle kaldim sadece su an...Kendini uzsrnde uzmesende hersey olucagina vario ve inanki onlarin umru olmuyo ve sen kendini ve bebegini uzmus oluyosun bide esinle aran bozuluyo.derin derin nefes al ve vurdumduymaz olmaya calis,anliyorum ki yapin buna musait degil ama yapmaya calis,rahat edersin canim.
Ya arkadaşlar tamam normali en sağlıklısı da sezeryan da Dünya'nın sonu değil rahat olun benim ilk doğumum da sezeryandı bu da öyle olucak kısmetse tabi ; ben sezeryanı savunmak için yazmıyorum yalnış anlaşılmasın sadece sizler gibi zorunlu olucak arkadaşlar rahat olun diye yazıyorum 2 günden sonra herşey normale Dönüyor; iyileşme çok hızlı oluyor; ama tavsiyem hem normal hem sezeryan olucak Arkadaşlara bel korsesi ama şu Yün olup belden cırtlı olanlardan pazarlarda da satılıyor; genişliğini siz kendinize göre ayarlıyorsunuz göbeğinizi eve geldikten sonra sarmanız ilk bir iki ay hem Göbek sarkmasını engelliyor hemde sezeyandan sonraki ilk sızlamaları çabuk anlatıyorsunuzkaç gündür kü duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim misk
her doktorun aksine benim doktorum normal doğumcu ama ben de zorunlu sezeryan olucam ve hala bana normali en sağlıklısı diyor hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun
Canım cinsiyet değişikliği ne zaman oldu? İyi günlerde kullanın inşKızlar sonun da ilk kıyafetlerimizi aldım.sizler çoktan bitirdiniz değil mi.benim erkekten kıza dönünce ikinci bi alışveriş gerekti.
Eki Görüntüle 1576280 Eki Görüntüle 1576281
Al benden de o kadar. Sıcaktan fenalık geçiriyorum resmen. Rahat yatamiyorum zaten dön dön perişan oluyorum. 2 gündür de kramp girmeye başladı bacaklarima ağrısı da geçmiyor ahh ahh.Sicaklardan hamilelikten derken bacağım nereye koyacağimi şaşırdım yorgun olsam da uyuyamıyorum
Saol cevabın içinKuzenimin kağıdınn adını unuttum hafif simli büyük kırtasiyelerde var benimkide normal renkli kartonun bi kat kalını çok basit bi kalıp çıkar kes katla maliyeti az ve kolay sıkılırsm çıkarırm :)
Al benden de o kadar. Sıcaktan fenalık geçiriyorum resmen. Rahat yatamiyorum zaten dön dön perişan oluyorum. 2 gündür de kramp girmeye başladı bacaklarima ağrısı da geçmiyor ahh ahh.
Zaten şimdi 32+1 deyim Ağustos ilk haftası 36. Hafta oluyor o zamn alırım diye düşündüm .canım bende aynı psikolojideyimama karar verdim ramazan bitsin acil lazım olacakları alıcam bikaç bişeyde evde var zaten. hazırlık yapmamız lazım bişey olsa kalcaz ortada. gerçi dünyaya kim gelmişte çıplak kalmış ama olsun niye güzel güzel gönül rahatlığıyla giydirmek varken aceleye gelsin iyi düşünelim iyi olsun hem 36. hafta çok geç değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?