2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...

Canım daha önce yazmış mıydın bilmiyorum kaçırmış olabilirim. Çok çok geçmiş olsun. Neden preeklemsi teşhisi kondu canım? İnş sıkıntılı bi süreç geçirmeden sağ salim
Bebişini kucağına alırsın canım benim.

idrarda protein çıktı canım şimdilik üst sınırı 3e katlıyorum. İnşallah uzun süredürebilirim hamileliğimi doktorların tavsiyelerine göre yeme içme uygulayacağım bakalım ne olacak arife günü yine tahlil vereceğim. En üzüldüğüm şey bebeğim ilk 12 hafta hep geriden gelmişti tam yakalıyor beni derken bu hastalık çıktı ona yetemeyecek olmak üzüyor beni. Öyle hasretle ve uzun süre beklenen bir bebek olunca insan kahroluyor. Ama yarın doktorla konuşup ne gerekiyorsa önlem alıcam, o zaman daha güçlü hissedicem kendimi. Bana dese ki "geri kalan süreyi amuda kalkıp geçireceksin" yaparım yani. O derece kararlıyım oğluma verebileceğim herşeyi vermeye.

Canım benim umuyorum her şey yolunda,gider de zamanında sağlıklı bi şekilde oğlunu kucağına alırsın. Evet illa ki şu anda stres yapıyorsundur ama mümkün olduğunca sakin olmaya çalış ve oğluşunu kucağında okşarken düşün :)

teşekkür ederim canım bütün gün ağladım uykuda tutmuyor doktorla konuşana yolumuzu çizene kadar, ama şimdi şimdi sakinleşmeye başladım ve kararımı verdim pes etmeyeceğim. Bünyem zayıf benim oldum olası hastalıklar normalden çabuk ilerleyebiliyorlar bende ama bu sefer izin vermeyeceüim kendi bünye zaafıma savaş açtım. Moralim bozuldukça hazırladığımız odaya gidip eşyalarını seviyorum. Oyuncak bakıyorum internetten.

Oturarak kıl canım bende öyle yapıyorum artık varisim arttı ayakta çok baskı yapıyor
Arkadaşlar bu namaz konusunda bir ayrıntiya dikkat çekmek istiyorum gücü yetmeyen elbette oturarak kılacak ama eger 2 veya 4 rekat ayakta kılmaya gücünüz varsa bunu farzlar icin kullanmalısınız ornegin yatsıyı kılmaya basliyorsunuz sunneti ayakta kılınca farzı oturarak kılmak zorunda kalıyorsanız tercihiniz farzdan yana olmalı çunkü sunnet namazlar nafiledir ve herhangi bir ozrünüz olmasa dahi oturarak kılabilirsiniz ayakta durmak farz degildir ama hic birini ayakta kılamıyorsanız tabi ki oturarak kılabilirsiniz fıkhen bir sakıncası yoktur Allah hepimizin ibadetlerini kabul eylesin

Arkadaşım çok geçmis olsun rabbim seni korktugundan emin etsin bebegini saglıkla kucağına almayı nasib etsin

ohh maşallah çok fazlaysa bi kaç tane gönder arkadaşım koyucak yer buluruz biz

ben de penye kullanmıştım canım. atletle de rahat etmiştim. emzirirken eğer alttan açmak durumundaysak sırt açık kalıyor. o durumlar için emzirme atleti de bulundurmakta fayda var.

herkese günaydın
dün gece sinirimden uyuyamadım...sevmedıgım kaynanamdan resmen nefret ettım...bu kadının dilinde iğne var yemın ederım
Tam 8 gundur o igneli dille ugrasiyorum.en sonunda kocamla aram bozuldu burda sizlere dert yandim.neyseki dun gece yatakta baristik

Eltim geçen sene sezeryan oldu ve doktoru korse takmasına ya da belini şal gibi birşey ile sıkıca sarmasına müsaade etmedi dikişler iyileşene kadar serbest kalmalı demişti bu arada anneannem bana pamuklu şallardan sarmıştı. Ben biraz sıkıntılı insanım korse çok boğucu gelmişti, şal en azından biraz daha yumuşak geliyordu tenime. Normal doğumdu benimki ve göbeğin çabuk toparlamasını sağlar demişti.

Benim de geçen haftaki rutin idrar tahlilimde protein pozitif çıktı. El ve ayaklarımda bir anda aşırı şişmeler ve düzensiz tansiyonumun eşliğinde.. Doktorum ertesi gün tekrarlattı testi, emin olalım önce diyerek ve bu sefer negatif çıktı. Elbette sizin doktorunuz da teyit ettirmiştir sonucu ama arada tekrarlayın bence idrar testini belki sizinki de hatalı sonuçtur olamaz mı?

Ben bu konularda pek cahilim, yardım lütfen. nedir bu buharlı mop, nerden alınır? nerelerde kullanılır.. birde ekeltrirk süpürgemi yenileyeceğim ne tavsiye edersiniz :) bir gebelik dışı oldu ama...
Günaydın, süpürge olarak phılıps in toz torbasız modellerinden tavsiye ederim, 7 yıldır kullanıyorum, hala çok memnunum. Fiyatları piyasanın biraz üzerinde sanırım hala ama verdiğin paraya değiyor bence.

http://www.hepsiburada.com/philips-...-torbasiz-elektrikli-supurgesi-p-EVPHILFC8633

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…