- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
barıştıgınıza sevındım...ne huzurunu bozuyorsun boşverseneTam 8 gundur o igneli dille ugrasiyorum.en sonunda kocamla aram bozuldu burda sizlere dert yandim.neyseki dun gece yatakta baristik
Çok geçmiş olsun inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah güç kuvvet versin canımKızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...
teşekkür ederim canım bütün gün ağladım uykuda tutmuyor doktorla konuşana yolumuzu çizene kadar, ama şimdi şimdi sakinleşmeye başladım ve kararımı verdim pes etmeyeceğim. Bünyem zayıf benim oldum olası hastalıklar normalden çabuk ilerleyebiliyorlar bende ama bu sefer izin vermeyeceüim kendi bünye zaafıma savaş açtım. Moralim bozuldukça hazırladığımız odaya gidip eşyalarını seviyorum. Oyuncak bakıyorum internetten.
Aynen oyle.evlilik boyle iste.ailelerle de evleniyosun derler ya aynen oyle.sen de uzme kendinibarıştıgınıza sevındım...ne huzurunu bozuyorsun boşversene
bızım aramız bozulmasa da ben baya bozuldum eşimde farkettı bunu ama atsan atılmıyorrr satsan satılmıyor
canım çok geçmiş olsun...belirtileri varmıydı..teşekkür ederim canım bütün gün ağladım uykuda tutmuyor doktorla konuşana yolumuzu çizene kadar, ama şimdi şimdi sakinleşmeye başladım ve kararımı verdim pes etmeyeceğim. Bünyem zayıf benim oldum olası hastalıklar normalden çabuk ilerleyebiliyorlar bende ama bu sefer izin vermeyeceüim kendi bünye zaafıma savaş açtım. Moralim bozuldukça hazırladığımız odaya gidip eşyalarını seviyorum. Oyuncak bakıyorum internetten.
neyseki mutlu son...kimse için huzurunu bozduğunua değmiyor hele kayınvalide için...haklıda olsan anne diye bişey diyemiyorlar..ama sevindim canım dün baya stresliydinTam 8 gundur o igneli dille ugrasiyorum.en sonunda kocamla aram bozuldu burda sizlere dert yandim.neyseki dun gece yatakta baristik
SUHAN canim sorun da bu zaten.izin versem evimin herseyini degistirecek komple.esim de yapsin nolcak deyip duruyo.gidince duzeltirsin diyo.neden ya? Neden bozuyo kafasina gore!!!
Tam 8 gundur o igneli dille ugrasiyorum.en sonunda kocamla aram bozuldu burda sizlere dert yandim.neyseki dun gece yatakta baristik
bilmez miyim canım biliyorum canım arkadaşım benim.seni çok iyi anlıyorum canım kızımda herseyi anneme aldirmistım hatta ben doğum yaptım çıkacağım gün gittiler aldılar sepet beşiği düşün yani ama çok şükür bak o kadar test riske rağmen bebis seninle zorlamiyorum yine de seni nasıl rahat hissedrsen öyle yap atla deve değil herseyi tam olarak dizmek gerekmiyor yani yetismez değil doğduktan sonra da alabilirsin bir iki kıyafet yatacak bir yer olsun yeter inan bana bir beşik ve bir iki kıyafetle doğdu kızım banyo yapacağımız gün aldım kuvetibi bile benim sana soylenmemin sebebini biliyorsun
Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımız seninle ben inanıyorum ki o tatlı bebişin gelişmeye devam edecek . Allah yardımcınız olsun.Kızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...
bilmiyorum neden acaba? merak ettim şimdi
Günaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı
Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??
Evet dun aksam da oyleydim ama yataga yatinca sarildi.uzatmadi kocacigim.huzurla yattim kalktim bende sukurneyseki mutlu son...kimse için huzurunu bozduğunua değmiyor hele kayınvalide için...haklıda olsan anne diye bişey diyemiyorlar..ama sevindim canım dün baya stresliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?