2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tam 8 gundur o igneli dille ugrasiyorum.en sonunda kocamla aram bozuldu burda sizlere dert yandim.neyseki dun gece yatakta baristik
barıştıgınıza sevındım...ne huzurunu bozuyorsun boşversene
bızım aramız bozulmasa da ben baya bozuldum eşimde farkettı bunu ama atsan atılmıyorrr satsan satılmıyor

Çok geçmiş olsun inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah güç kuvvet versin canım

Hep böyle güçlü olabilin inşallah :) ben pozitifi görünce panik olmuştum. Erken doğum riskim de var kasılmalarım devam ediyor, haliyle doktorum telefonda beni bilgilendirip sakinleştirmek durumunda kalmıştı. Bana eğer gerçekten pozitifse bile erken teşhis etmiş olduk, sıkıntı yok kontrol altında olduğun sürece allahın izniyle sağlıkla 40.haftayı görürsün inşallah demişti :) siz de kontrol altında olacaksınız, inşallah sıkıntı çıkmayacaktır

canım çok geçmiş olsun...belirtileri varmıydı..

Tam 8 gundur o igneli dille ugrasiyorum.en sonunda kocamla aram bozuldu burda sizlere dert yandim.neyseki dun gece yatakta baristik
neyseki mutlu son...kimse için huzurunu bozduğunua değmiyor hele kayınvalide için...haklıda olsan anne diye bişey diyemiyorlar..ama sevindim canım dün baya stresliydin

SUHAN canim sorun da bu zaten.izin versem evimin herseyini degistirecek komple.esim de yapsin nolcak deyip duruyo.gidince duzeltirsin diyo.neden ya? Neden bozuyo kafasina gore!!!

canım ne için geldiler ki? sıkılmıyorlar mı? bi de görümcen ve kızı o da tuhaf, kocası nerde? eşin de yazık ne desin annesine babasına, gidin diyemez. ben de miskamber gibi düşünüyorum aslında, yani eşim şikayet etse üzülürüm. zaten olan oldu, düzenini değiştirdiler, bir kaç güb daha sabret, canını sıkma. doğumda da gelecekler mi?

günaydın arkadaşlar, son zamanlar hormanlar daha da mı tavan ne yapıyor ne. benim de eşim beni sinir ediyor kızlar. hiç beni anlamıyor, anlamak için de çaba sarfetmiyor. kayınvalide şu bu allahtan kendi halinde umarsızın teki. ama eşim gece işten 2 de geliyor ramazan dolasıyla, hiç eşim hamile demiyor.ne yapacağımı şaşırdım.

bilmez miyim canım biliyorum canım arkadaşım benim.

Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımız seninle ben inanıyorum ki o tatlı bebişin gelişmeye devam edecek . Allah yardımcınız olsun.

Günaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı

Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??

Günaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı

Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??

ben daha almadım ama alınca bi sudan geçiririm canım ne kadarda olsa üzerinde toz vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…