2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı

Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??

Yıkamalıyız mantıken ama benim de bi sorum var makinede yıkadığımızda bozulmazlar demi bir de sence bu uyku setinin yedeğine ihtiyaç var mı? O yan korumalar falan kirlenirse nolcak diye düşündümde dün

oo gece ikidemi geliyor..o saatte senden bişeylermi istiyor...eğer değilse ramazan açlık zaten erkekler açlıklarına dayanamaz..bide işten 2'de geliyorsa oda yorgun düşüyordur.sen çalışıyormuydun ovel

Canım benim yine de şükür et .. Çok zor zamanlar biliyorum , uyku tutmayacak , üzüleceksin , bebeğime yetemiyor muyum diyeceksin. Ama emin ol hepsi geçecek. Şöyle anlatayım çapada heyetteyiz , herkes sıra sıra ve bebeklerinde sorunlar var. Ağlayarak bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenen çiftler mi dersin , ümitsiz vaka denilenler mi dersin. Yanımda bir kız var bebeği 1 ay önden gidiyor , su fazlalığı var doktorların hepsi ümitsiz konuşmuş , ama heyetten çıkarken çok mutluydu ve ne dedi biliyor musun : bana herkes ümitsiz dedi ama içerdeki bir doktor bu çocuğa şans verelim dedi. dedi. ve sadece bu lafa bakarak bu kadar olumsuz şeylere rağmen sadece bu lafa bakarak mutluydu. Elbette herkes şükretsin evlatlarına. Şükretmeyeni de bir gün çapaya beklerim , insanlarla sohbet etmeye. İşte insan o zman kendine dönüp de şükür olsun rabbim sana diyor. Bak en azından yaşadığın zor bile olsa çaresi var. Geri gelmeye başladığında alacaklar ve emin ol küçücük bile doğsa ,oğlun yaşıtlarını 2 ay içinde yakalayacak. Demem o ki üzülme , biz elimizden geleni yapıyoruz , gerisi rabbime kalmış. öpüyorum seni.

canım Allah şifa versin, çokşükür artık nerdeyse riskli haftaları atlatıyoruz. bebeğin de kalabildiği kadar uzun süre kalır ve zamanlıca gelir inşallah. belirtileri ne oldu? bize de anlatır mısın?

Günaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı

Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??
canım ben bi ılık sudan geçirmeyi düşünüyorum..illaki tozu bilmem neyi olur

canım Allah yardımcın olsun, yazmışsın belirtisini görmemiştim bu mesajını. inşallah sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. güçlü olman çok güzel. maşallah sana.

sadece düz renk bi yan koruma alabilirsin cnm herşeyle uydurmak adına hemde yedek olsun dersen ikea da satılıyor bilgin olsun düz beyaz renkte :)

Ben iki tane aldım canım uyku seti..
Park yatakta da yastık yorgan kullanmayı düşünmüyorum, lastikli çarşaf aldım 2 tane
Geçen gün bebeğin mobilya beşikteki yatağı için yataştan yatak almıştık nevresim seti hediye ettiler
Ben en az fazla 2 tane daha lastikli çarşaf alırım çarşaf çok olmalı bence kusar, bezinden taşar falan
Bende makinada bozulur mu diye korktum en düşük devirde yıkarız mecbur

Evet dun aksam da oyleydim ama yataga yatinca sarildi.uzatmadi kocacigim.huzurla yattim kalktim bende sukur
vallaa hiç üzme kendini eşinide üzme siz üzülünce bebitoda üzülür....hiç değmiyor inan...elbet gidecekler temelli kalmıcaklar..eminim eşinde seni anlıyordur ama anne baba olunca arada kalmış gibi

Ayy gelirler heralde de cok kalmasinlar ya annem olacak ya rahatsiz olurlar belki cok kalmazlar.zaten en fazla 40 gun yanimda annem olsun sonra kimseyi istemiyorum kismetse.herkesi kovalarim yani bu arada gorumceme kimse akil sir erdiremedi zaten.kocasi kutahyada evde.adam oruc tutuyo gorumcem ogretmen normalde.otur kocana hizmet et tatilsin ne guzel dimi. Neyse tutcam artik kendimi.sinirlenmiceemmmm

çok haklısın canım. benim kardeşim 17 günlükken beyin ameliyatı oldu kafatası kırığı nedeniyle. hacettepeye sevkettirdi ailem zorla. annem diyor ki gittik ve ben orada kendi derdimi unuttum. öyle vakalar vardı ki bizimki basit kaldı. çok şükretmek gerek sağlık gibisi var mı.. gerçekten hep sağlıklı olacakmışız gibi düşünüyoruz ama o kadar sıradan değil.

sadece düz renk bi yan koruma alabilirsin cnm herşeyle uydurmak adına hemde yedek olsun dersen ikea da satılıyor bilgin olsun düz beyaz renkte :)

Teşekkür edeerim :) Krem rengi de var mı ikeada? Bayadır gitmedim malum yürüme mesafesi çok olunca riskli bölge benim için ikea. Gidenlerden bilgi alırsam eşime falan aldırırım ama :))

canım makinanın en düşük ayarında yıkanabilir gibi..benim yarımsaatlik bi ayarım var onda yıkarım muhtemelen..olmadı küçük bi çamaşır leğeninde bastırır çıkarırız..maksat tozu gitsin...yan korumalar kolay kolay kirlenmez gibi.

Hormonlar harbiden tavan yapti canim bizde.uzulme sen.hepimiz patlamaya hazir bomba gibiyiz son gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…