Günaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı
Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??
oo gece ikidemi geliyor..o saatte senden bişeylermi istiyor...eğer değilse ramazan açlık zaten erkekler açlıklarına dayanamaz..bide işten 2'de geliyorsa oda yorgun düşüyordur.sen çalışıyormuydun ovelgünaydın arkadaşlar, son zamanlar hormanlar daha da mı tavan ne yapıyor ne. benim de eşim beni sinir ediyor kızlar. hiç beni anlamıyor, anlamak için de çaba sarfetmiyor. kayınvalide şu bu allahtan kendi halinde umarsızın teki. ama eşim gece işten 2 de geliyor ramazan dolasıyla, hiç eşim hamile demiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
günaydın kuzum..
Canım benim yine de şükür et .. Çok zor zamanlar biliyorum , uyku tutmayacak , üzüleceksin , bebeğime yetemiyor muyum diyeceksin. Ama emin ol hepsi geçecek. Şöyle anlatayım çapada heyetteyiz , herkes sıra sıra ve bebeklerinde sorunlar var. Ağlayarak bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenen çiftler mi dersin , ümitsiz vaka denilenler mi dersin. Yanımda bir kız var bebeği 1 ay önden gidiyor , su fazlalığı var doktorların hepsi ümitsiz konuşmuş , ama heyetten çıkarken çok mutluydu ve ne dedi biliyor musun : bana herkes ümitsiz dedi ama içerdeki bir doktor bu çocuğa şans verelim dedi. dedi. ve sadece bu lafa bakarak bu kadar olumsuz şeylere rağmen sadece bu lafa bakarak mutluydu. Elbette herkes şükretsin evlatlarına. Şükretmeyeni de bir gün çapaya beklerim , insanlarla sohbet etmeye. İşte insan o zman kendine dönüp de şükür olsun rabbim sana diyor. Bak en azından yaşadığın zor bile olsa çaresi var. Geri gelmeye başladığında alacaklar ve emin ol küçücük bile doğsa ,oğlun yaşıtlarını 2 ay içinde yakalayacak. Demem o ki üzülme , biz elimizden geleni yapıyoruz , gerisi rabbime kalmış. öpüyorum seni.teşekkür ederim canım bütün gün ağladım uykuda tutmuyor doktorla konuşana yolumuzu çizene kadar, ama şimdi şimdi sakinleşmeye başladım ve kararımı verdim pes etmeyeceğim. Bünyem zayıf benim oldum olası hastalıklar normalden çabuk ilerleyebiliyorlar bende ama bu sefer izin vermeyeceüim kendi bünye zaafıma savaş açtım. Moralim bozuldukça hazırladığımız odaya gidip eşyalarını seviyorum. Oyuncak bakıyorum internetten.
akaydamı pasif... hormonlar yeminle mahvetti bizibelmaakca cryforangel la ayka777 dün şu normal doğum sezeryan muhabbetine giriştiler ya sanırım birbirlerini kiblemişler. İkiside pasif görünüyor çünkü
Kızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...
canım ben bi ılık sudan geçirmeyi düşünüyorum..illaki tozu bilmem neyi olurGünaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı
Bu uyku seti falan aldık ya ondaki o yan korumalar yorganlar falan hepsini yıkamalıyız dimi??
idrarda protein çıktı canım şimdilik üst sınırı 3e katlıyorum. İnşallah uzun süredürebilirim hamileliğimi doktorların tavsiyelerine göre yeme içme uygulayacağım bakalım ne olacak arife günü yine tahlil vereceğim. En üzüldüğüm şey bebeğim ilk 12 hafta hep geriden gelmişti tam yakalıyor beni derken bu hastalık çıktı ona yetemeyecek olmak üzüyor beni. Öyle hasretle ve uzun süre beklenen bir bebek olunca insan kahroluyor. Ama yarın doktorla konuşup ne gerekiyorsa önlem alıcam, o zaman daha güçlü hissedicem kendimi. Bana dese ki "geri kalan süreyi amuda kalkıp geçireceksin" yaparım yani. O derece kararlıyım oğluma verebileceğim herşeyi vermeye.
Yıkamalıyız mantıken ama benim de bi sorum var makinede yıkadığımızda bozulmazlar demibir de sence bu uyku setinin yedeğine ihtiyaç var mı? O yan korumalar falan kirlenirse nolcak diye düşündümde dün
Yıkamalıyız mantıken ama benim de bi sorum var makinede yıkadığımızda bozulmazlar demibir de sence bu uyku setinin yedeğine ihtiyaç var mı? O yan korumalar falan kirlenirse nolcak diye düşündümde dün
vallaa hiç üzme kendini eşinide üzme siz üzülünce bebitoda üzülür....hiç değmiyor inan...elbet gidecekler temelli kalmıcaklar..eminim eşinde seni anlıyordur ama anne baba olunca arada kalmış gibiEvet dun aksam da oyleydim ama yataga yatinca sarildi.uzatmadi kocacigim.huzurla yattim kalktim bende sukur
Ayy gelirler heralde de cok kalmasinlar ya annem olacak ya rahatsiz olurlar belki cok kalmazlar.zaten en fazla 40 gun yanimda annem olsun sonra kimseyi istemiyorum kismetse.herkesi kovalarim yanicanım ne için geldiler ki? sıkılmıyorlar mı? bi de görümcen ve kızı o da tuhaf, kocası nerde? eşin de yazık ne desin annesine babasına, gidin diyemez. ben de miskamber gibi düşünüyorum aslında, yani eşim şikayet etse üzülürüm. zaten olan oldu, düzenini değiştirdiler, bir kaç güb daha sabret, canını sıkma. doğumda da gelecekler mi?
Canım benim yine de şükür et .. Çok zor zamanlar biliyorum , uyku tutmayacak , üzüleceksin , bebeğime yetemiyor muyum diyeceksin. Ama emin ol hepsi geçecek. Şöyle anlatayım çapada heyetteyiz , herkes sıra sıra ve bebeklerinde sorunlar var. Ağlayarak bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenen çiftler mi dersin , ümitsiz vaka denilenler mi dersin. Yanımda bir kız var bebeği 1 ay önden gidiyor , su fazlalığı var doktorların hepsi ümitsiz konuşmuş , ama heyetten çıkarken çok mutluydu ve ne dedi biliyor musun : bana herkes ümitsiz dedi ama içerdeki bir doktor bu çocuğa şans verelim dedi. dedi. ve sadece bu lafa bakarak bu kadar olumsuz şeylere rağmen sadece bu lafa bakarak mutluydu. Elbette herkes şükretsin evlatlarına. Şükretmeyeni de bir gün çapaya beklerim , insanlarla sohbet etmeye. İşte insan o zman kendine dönüp de şükür olsun rabbim sana diyor. Bak en azından yaşadığın zor bile olsa çaresi var. Geri gelmeye başladığında alacaklar ve emin ol küçücük bile doğsa ,oğlun yaşıtlarını 2 ay içinde yakalayacak. Demem o ki üzülme , biz elimizden geleni yapıyoruz , gerisi rabbime kalmış. öpüyorum seni.
sadece düz renk bi yan koruma alabilirsin cnm herşeyle uydurmak adına hemde yedek olsun dersen ikea da satılıyor bilgin olsun düz beyaz renkte :)
canım makinanın en düşük ayarında yıkanabilir gibi..benim yarımsaatlik bi ayarım var onda yıkarım muhtemelen..olmadı küçük bi çamaşır leğeninde bastırır çıkarırız..maksat tozu gitsin...yan korumalar kolay kolay kirlenmez gibi.Yıkamalıyız mantıken ama benim de bi sorum var makinede yıkadığımızda bozulmazlar demibir de sence bu uyku setinin yedeğine ihtiyaç var mı? O yan korumalar falan kirlenirse nolcak diye düşündümde dün
evet canım yıkanacakGünaydın hanımlar şimdi aklıma bir şey takıldı
Hormonlar harbiden tavan yapti canim bizde.uzulme sen.hepimiz patlamaya hazir bomba gibiyiz son gunlerdegünaydın arkadaşlar, son zamanlar hormanlar daha da mı tavan ne yapıyor ne. benim de eşim beni sinir ediyor kızlar. hiç beni anlamıyor, anlamak için de çaba sarfetmiyor. kayınvalide şu bu allahtan kendi halinde umarsızın teki. ama eşim gece işten 2 de geliyor ramazan dolasıyla, hiç eşim hamile demiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
ben yedek aldım canım ne olur ne olmaz dıyeYıkamalıyız mantıken ama benim de bi sorum var makinede yıkadığımızda bozulmazlar demibir de sence bu uyku setinin yedeğine ihtiyaç var mı? O yan korumalar falan kirlenirse nolcak diye düşündümde dün
canım ben bi ılık sudan geçirmeyi düşünüyorum..illaki tozu bilmem neyi olur
Cok sagolun. Sizler de olmasaniz kimle dertlescem bilmem zatenÇok sevindim sizin adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?