2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Uyku seti için arkadaşın dediği gibi ikeadan basit modellerden bakayım yedek için ben de o halde :) funnababy'nin luna elegant modelini almıştım beşiğine, bir tane de beyazlı alırım belki ya da gene krem rengi birşey :) Nevresim ben bi tane english home indiriminden almıştım, bize de yataştan yatak alınca hediye bi nevresim seti geldi bir tane de akrabadan hediye geldi. Yeter heralde de şimdi buraya yazınca ben kendi odama aldığım beşik için hiç yedek nevresim almadım ya

vallaa hiç üzme kendini eşinide üzme siz üzülünce bebitoda üzülür....hiç değmiyor inan...elbet gidecekler temelli kalmıcaklar..eminim eşinde seni anlıyordur ama anne baba olunca arada kalmış gibi
Zaten küslügü uzatmayinca bende boyle dusundum.bi de aksam kimseye trip yapmadim kocam haric. O da uzatmadi sagolsun.hem küsunce oglumuzu da ozluyo

canım yıkar akşamına kurutur tekrar takarsın ben olsam yedek almazdım. bi süre sonra bebek onları istemeyecek zaten:)

bence de artık çıkmış gelmiş, bu kadar da kaldılar düşünme artık. inşallah giderler yakın zamanda sen de rahat edersin. doğumda da az kalırlar.

uyku seti yedek almıcam ama nevresim olacak yedekli kullanmak için...gerek yok bence iki uyku setine

Eşim bir tane daha nevresim takımı alalım diyor, ben almasam bile alır herhalde kendi
Yataştan hangi yatağı aldın canım

Eşim bir tane daha nevresim takımı alalım diyor, ben almasam bile alır herhalde kendi
Yataştan hangi yatağı aldın canım

Bebiş modelinden aldık yıkanabilir pedler biraz cezbetti bir de kullanım süresinin uzun olması. Yatağımız 80*130 bizim inşallah kardeşi gelene kadar kullansın istiyorum :) sen hangisini aldın? Beşik alınca bitmiyormuş iş ya ne çok yatak modeli var öyle piyasada

kızlar bi sorum olacak, benim 32+0 tam ramazan bayramına denk geliyor. pazar günü. pazar günü burada mesainin ilk günü. bir önceki perşmebe yani mesainin son gününde raporu alsam sizce bi zararım oluyor mu? bana olmaz gibi geliyor ama yine de size danışmak istedim. türkiyeye göre sanki pazartesi değil de cuma almak gibi olacak yani.

Biz netten bakınca agu ile bi model arasında kalmıştık
Ama gidip bakınca diğer modelde tepecikler vardı görmüşsündür yatağın içinde içimize sinmedi o tepe tepe olması aguyu aldık 80x130 bizimde:))
Birde baza aldık kendi yatağımıza:)

Bence sikinti olmaz bi kac gunden

Şu an son yazılanlarla karar verdim yedek uyku seti yada yan korumalardan almayacağım :) ihtiyaç olursa o zaman bakarız çaresine :))
Peki o zaman bir sorum daha var :) şimdi ben kendi odam için babytech'in saraylı modeli gibi bi beşik aldım. Tekstil seti içerisindeydi ama ben ona hiiiç yedek nevresim almadım. Onun ölçülerine uyan birşey var mı diye bakınca da funnababy'de set buldum sadece ama en fazla 6ay yatacağı yatak için ikinci bir set almak istemiyorum. Cibinlikli falan bir set çünkü.. Bu modelden alan çoktu grubumuzda. Sizler yedek nevresim için naptınız? Bu beşiğin nevresim ölçüleri acaba şu mothercareda moses basket diye satılan sepetlerin nevresimi ile aynımıdır? Aklıma bir o geldi

oo gece ikidemi geliyor..o saatte senden bişeylermi istiyor...eğer değilse ramazan açlık zaten erkekler açlıklarına dayanamaz..bide işten 2'de geliyorsa oda yorgun düşüyordur.sen çalışıyormuydun ovel
ben çalışıyorum miskamberciğim, yok benden hiç bi isteği yok ne yemek ne temizlik ütü vs hiç bi ev işi yapmıyorum ama eşim hem kendi işi var gündüz, akşam da restoran işletiyorlar oraya gidiyor eee ramazan nedeniyle kalabalık hesap kitap vs deyince eve gelmesi çok geç oluyor. arada bende gidiyorum ama orada da evin gibi rahat edemiyorsun. ya şimdiye kadar anlayış gösterdim hep ama kendimi kötü hissediyorum dedim çıkıp gelmedi annenlere geç bekle beni dedi düşünebiliyor musun

Ailecek güzel günlerde kullanın inşallah :)) o modelde de yıkanabilir ped bölümü vardı değil mi? Bizim alternatiflerimiz kısıtlıydı iki model beğendik birisi bebişti. Beşiğin içerisine yüksekliği 22cm olan bi yatak alın demişti mobilyacı o yüzden bebişi aldık ama agu modeliydi sanırım öteki beğendiğimiz de :)

ya bu aralar erkeklerde fazla sorumluluk hissediyor olabilir. bebekle birlikte artan masraflar, onun geleceğini hazırlama isteği; daha çok çalışmak istemeleri bence bundan...

ya bu aralar erkeklerde fazla sorumluluk hissediyor olabilir. bebekle birlikte artan masraflar, onun geleceğini hazırlama isteği; daha çok çalışmak istemeleri bence bundan...
ya anlayışlı oldum bu zamana kadar ama artık yetti yani, ben anlayış gösterdikçe o farkında bile olmadı yapması gerekenleri. artık trip atacam vallahi kıymetimizi bilsin küçük kızımla. Paradan daha önemli olan ona ihtiyacımızın olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…