Ailecek güzel günlerde kullanın inşallah :)) o modelde de yıkanabilir ped bölümü vardı değil mi? Bizim alternatiflerimiz kısıtlıydı iki model beğendik birisi bebişti. Beşiğin içerisine yüksekliği 22cm olan bi yatak alın demişti mobilyacı o yüzden bebişi aldık ama agu modeliydi sanırım öteki beğendiğimiz de :)
haklısın ne diyeyim :)ya anlayışlı oldum bu zamana kadar ama artık yetti yani, ben anlayış gösterdikçe o farkında bile olmadı yapması gerekenleri. artık trip atacam vallahi kıymetimizi bilsin küçük kızımla. Paradan daha önemli olan ona ihtiyacımızın olması
Aslında aguyu almak için gitmemiştik fiyatı yüksekti ama diğerlerini beğenmeyince mecbur aldık:)
Sanırım bizde agu ile bebiş arasında kalmıştık.
Sizin aldığınız masaj etkisi olan çıkıntıların olduğu mu canım
Sizde güle güle kullanın:))
Anneme göre bende oyleydim şimdi uyuyamadigimi gördükçe üzülüyor :) sabah 5.30 da uykuya dalabildim 8 de kalktım sonra 10 a kadar tekrar uyumusumAnnem é göre ben hep uyku Tulumu idim ama eser kalmadı o hallerimden
kaça kaç ölçüleri beşiğinŞu an son yazılanlarla karar verdim yedek uyku seti yada yan korumalardan almayacağım :) ihtiyaç olursa o zaman bakarız çaresine :))
Peki o zaman bir sorum daha var :) şimdi ben kendi odam için babytech'in saraylı modeli gibi bi beşik aldım. Tekstil seti içerisindeydi ama ben ona hiiiç yedek nevresim almadım. Onun ölçülerine uyan birşey var mı diye bakınca da funnababy'de set buldum sadece ama en fazla 6ay yatacağı yatak için ikinci bir set almak istemiyorum. Cibinlikli falan bir set çünkü.. Bu modelden alan çoktu grubumuzda. Sizler yedek nevresim için naptınız? Bu beşiğin nevresim ölçüleri acaba şu mothercareda moses basket diye satılan sepetlerin nevresimi ile aynımıdır? Aklıma bir o geldi
Çok çok geçmiş olsun kolaylıkla üstesinden geleceğine inanıyorum Allah in izniyle.. Allah yardımcın olsunAmin teşekkür ederim sizlere sağlık versin allah.
bu kocaları toplayıp bi odaya koyalım eziyet olsun onlara su ekmek vermiyelim...aslında artık tek bırakmamaları gerekiyor bizi koly kolay...annenler yakınmıben çalışıyorum miskamberciğim, yok benden hiç bi isteği yok ne yemek ne temizlik ütü vs hiç bi ev işi yapmıyorum ama eşim hem kendi işi var gündüz, akşam da restoran işletiyorlar oraya gidiyor eee ramazan nedeniyle kalabalık hesap kitap vs deyince eve gelmesi çok geç oluyor. arada bende gidiyorum ama orada da evin gibi rahat edemiyorsun. ya şimdiye kadar anlayış gösterdim hep ama kendimi kötü hissediyorum dedim çıkıp gelmedi annenlere geç bekle beni dedi düşünebiliyor musun
canım ben sanırım diktirecem ona bi Yastık bi de Çarşaf.Şu an son yazılanlarla karar verdim yedek uyku seti yada yan korumalardan almayacağım :) ihtiyaç olursa o zaman bakarız çaresine :))
Peki o zaman bir sorum daha var :) şimdi ben kendi odam için babytech'in saraylı modeli gibi bi beşik aldım. Tekstil seti içerisindeydi ama ben ona hiiiç yedek nevresim almadım. Onun ölçülerine uyan birşey var mı diye bakınca da funnababy'de set buldum sadece ama en fazla 6ay yatacağı yatak için ikinci bir set almak istemiyorum. Cibinlikli falan bir set çünkü.. Bu modelden alan çoktu grubumuzda. Sizler yedek nevresim için naptınız? Bu beşiğin nevresim ölçüleri acaba şu mothercareda moses basket diye satılan sepetlerin nevresimi ile aynımıdır? Aklıma bir o geldi
Maşallah kızınaKızlar bugün doktor kontrolumuz vardı. Minik kızım 30 +1 haftalık ve 1605 g olmuş. Kafası karnimin sağ tarafındaydı hala dönmemiş anlayacağınız. Kısmet bakalım :)
bu kocaları toplayıp bi odaya koyalım eziyet olsun onlara su ekmek vermiyelim...aslında artık tek bırakmamaları gerekiyor bizi koly kolay...annenler yakınmı
ben biraz rahatım sanırım bu konuda. eşim idareci Akşama kadar okulda. aynı zamanda keman dersleri devam ediyor. okul zamanındaki gibi yoğun değil ama dinlenemiyor sonuçta. ben evde takılıyorum Akşama kadar. o da akşam yemekten sonra arkadaşlarıyla kahvede oyun oynamak istiyor. hiç karışmıyorum ben Karışmadığım için de vicdan yapıyor on kere soruyor sıkılıyorsan gitmiyim diye. ben de son Zaman'ların artık rahatça takıl seneye seni evde istiyorum diyorumbu kocaları toplayıp bi odaya koyalım eziyet olsun onlara su ekmek vermiyelim...aslında artık tek bırakmamaları gerekiyor bizi koly kolay...annenler yakınmı
bana göre de değil canım, öğrencilik yıllarında tükettim o sabrımı ben kimseye sabrım yok malesefİnsallah tesekkur ederim. Ya misafir seven bi insanim aslinda ama uzun misafirlikler bana gore deil sanirim
Kızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...
4. ay bittiğinde oldu cnm.ben aceleci davranıp almıştım bişeyler.o yüzden cinsiyet değişince bu vakte kadar bekledim.şimdi yavaştan alıcaam kıyafetlerini.Canım cinsiyet değişikliği ne zaman oldu? İyi günlerde kullanın inş
Benimde öyle oluyordu yatmaya yakın soda içiyorum yatarkende magnezyum çok şükür iyi geldi sende deneAl benden de o kadar. Sıcaktan fenalık geçiriyorum resmen. Rahat yatamiyorum zaten dön dön perişan oluyorum. 2 gündür de kramp girmeye başladı bacaklarima ağrısı da geçmiyor ahh ahh.
Allah sifanı versin inşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla alacaksın bebeğini kucağınaKızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...
Alemsinbu kocaları toplayıp bi odaya koyalım eziyet olsun onlara su ekmek vermiyelim...aslında artık tek bırakmamaları gerekiyor bizi koly kolay...annenler yakınmı
Magnezyum u yatarken ictigim de çok midem yanıyor sizde de olmuyor mu ?Benimde öyle oluyordu yatmaya yakın soda içiyorum yatarkende magnezyum çok şükür iyi geldi sende dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?