2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Aslında aguyu almak için gitmemiştik fiyatı yüksekti ama diğerlerini beğenmeyince mecbur aldık:)
Sanırım bizde agu ile bebiş arasında kalmıştık.
Sizin aldığınız masaj etkisi olan çıkıntıların olduğu mu canım
Sizde güle güle kullanın:))

haklısın ne diyeyim :)

Amin inşallah :) evet o model :)

Annem é göre ben hep uyku Tulumu idim ama eser kalmadı o hallerimden
Anneme göre bende oyleydim şimdi uyuyamadigimi gördükçe üzülüyor :) sabah 5.30 da uykuya dalabildim 8 de kalktım sonra 10 a kadar tekrar uyumusum

kaça kaç ölçüleri beşiğin

bu kocaları toplayıp bi odaya koyalım eziyet olsun onlara su ekmek vermiyelim...aslında artık tek bırakmamaları gerekiyor bizi koly kolay...annenler yakınmı

c
canım ben sanırım diktirecem ona bi Yastık bi de Çarşaf.

bu kocaları toplayıp bi odaya koyalım eziyet olsun onlara su ekmek vermiyelim...aslında artık tek bırakmamaları gerekiyor bizi koly kolay...annenler yakınmı
doğru diyorsun canım , bende zaten artık trip atıp çok yüz vermicem bakalım ne yapacak. annemler yakın canım ama araba ile geçiyorum yürüyecek mesafede değil neticede zaten her gün onlardayım onlarda yemek yiyorum ne yapayım eve gelen yok.

ben biraz rahatım sanırım bu konuda. eşim idareci Akşama kadar okulda. aynı zamanda keman dersleri devam ediyor. okul zamanındaki gibi yoğun değil ama dinlenemiyor sonuçta. ben evde takılıyorum Akşama kadar. o da akşam yemekten sonra arkadaşlarıyla kahvede oyun oynamak istiyor. hiç karışmıyorum ben Karışmadığım için de vicdan yapıyor on kere soruyor sıkılıyorsan gitmiyim diye. ben de son Zaman'ların artık rahatça takıl seneye seni evde istiyorum diyorum

İnsallah tesekkur ederim. Ya misafir seven bi insanim aslinda ama uzun misafirlikler bana gore deil sanirim
bana göre de değil canım, öğrencilik yıllarında tükettim o sabrımı ben kimseye sabrım yok malesef yani saatlik misafir çok severim enerji verir bana ama yatılı uzak olsun lütfen..

Preeklampsi deyince tüylerim diken diken oluyor
Tam bahsettiğin nedenlerden dolayı hiç doğum korkum yok. Ağır preeklampsi nedeniyle bebeğimi kaybedip, canımla boğuştuğum için önceki gebeliğimde. O kadar zorluklar varki bu hayatta, doğum çok basit kalıyor.
Benim durumum çok geç anlaşılmıştı canım, kötü birşeyler yazıp etkilemek de istemiyorum ama senin çok şükür baya erken teşhis konulmuş anladığım kadarıyla, maaşallah haftan da iyi, sakın kötü şeyler düşünme. Sağsalim alırsın evladını kucağına, sıkı takipte olup, stresten uzak durduktan sonra hiçbir sorun olmaz Allahın izniyle..
Rabbim şifanızı versin.
Tansiyonların nasıl? 24 saatlik idrar biriktirdin mi?

Canım cinsiyet değişikliği ne zaman oldu? İyi günlerde kullanın inş
4. ay bittiğinde oldu cnm.ben aceleci davranıp almıştım bişeyler.o yüzden cinsiyet değişince bu vakte kadar bekledim.şimdi yavaştan alıcaam kıyafetlerini.

Al benden de o kadar. Sıcaktan fenalık geçiriyorum resmen. Rahat yatamiyorum zaten dön dön perişan oluyorum. 2 gündür de kramp girmeye başladı bacaklarima ağrısı da geçmiyor ahh ahh.
Benimde öyle oluyordu yatmaya yakın soda içiyorum yatarkende magnezyum çok şükür iyi geldi sende dene

Allah sifanı versin inşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…