- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
günaydın kızlar birazdan doktora gidicez. ilk defa bir aydır görmüyorum bebeğimi. kaç kg boyu kaç sağlıklı mı ayy çok heyecanlandım.
oyy maşallah kuzuya...iğneyi erken kesmiyormu bir hafta öncesinde acabaSUHAN , ayisigi3434
Kızlar şimdi geldim dr. dan. Kızım maşallahbüyümüş. Sezaryen anestezi olayını sordum. İğneyi kesmeden acil bir şekilde doğuma gidersem genel anestezi ile bebeği alacakmış doktorum. Normal şartlarda hamileliğim sürerse 37. haftada iğneyi bıraktırıp, 38. haftada spinal anestezi ile yaptıracakmış. Bu arada 3. bebek işini sordum. Eşimde hamile kaldıktan sonra genetik problem çıkmıştı, bebek kayıplarımın sebebi olabilecek. Bir çocuk daha düşünürsek tüp bebek yaptırıcaz genetik taramalı. Bu nedenle doğumda tüplerimi bağlatmaya karar verdim, üçüncüyü de düşünmezsem direk doğum kontrol yöntemini uygulamış olucam inşallah..
Sizden de haber bekliyorum kızlar.
Tamam canım paylaşırsan sevinirim.
Genetik araştırma sonucunda MTHFR C677T ve Factor XIII V34L heterozigot mutant olduğu,PAI-1 genotipinin 4G/4G çıktı. İğnem 0,4 lük clexan.
Kızlar birde danışmak istediğim bir konu var, esim bir temizlik şirketiyle anlaşmış doğumdan 2 hafta kadar önce gelip gümüş ozan teknolojili antibakteriyel dezenfeksiyon yapacaklarmış evde. Gemileri hastaneleri otelleri falan dezenfekte eden bir şirket normalde bahsettiğim. Sizce gerek var mi boyle kapsamli birseye, biz zaten badana sonrası dip köşe temizlik yapicaz
kızlar isimleri buldunuz mu hadi isimleri paylaşalım fikir olsun ben mete mert serdar kağan batu bunlar arasında henüz karar veremedim :)
aynen canım bende sürekli sıkıldım..masa takvimim her gün elimde ..şöyle olsa nasıl olur böyle olsa nasıl olur diye hesaplamaktan bıktım..personeldeki arkadaşa da zaten gıcığım...ay sıkıldım valla ya hergün izin hesaplıyorum personeldekilerde bıktı benden vereler söle 1 yıl ücretli bebişlerimize doya doya baksak bizdee...
idari kadrodayım canım ben senin baya varmış benim 5 gün var eger kullanamayacaksam haftaya 32 ye girmiş olacağım da bu hafta izne çıkayım diye sormuştum kullananbilirsin dediler kanunu mu tam bilmiyor yoksa göz mü yumacak bilmiyorum
bende senin gibi düşünüyorum cry...tatlım zararı yararından fazla olmasın, dikkatli olmak lazım... malum dezenfeksiyonu hangi kimyasalla yapıyorlar, o kimyasalın ne gbi etkileri olur, bunları araştırmak lazım.. gümüş ozan değil de gümüş ozon olmasın o? :) ozonla dezenfeksiyon çok popüler çünkü ama genelde laboratuvarda kullanılıyor, eve uygulandığını duymamıştım.. :) dha önce de söylediğim gibi bence en iisi sirke.. suyuna sirkeni dök dip köşe sil canım, bundan sağlıklı bi temizlik yok bence
elbısenın fotosunu gondersene bakımm ..nasıl bısı ..bır arkadasınkını gordumçok güzeldi ama ben kısa ıstemıyorum ınsallah bulurum tez zamanda
Evet gümüş ozon :) yazarken hızdan kaynaklı bir hata olmuş. Bende yazdıkların yüzünden tedirginim. Yararından çok zararı olabileceği tedirgin ediyor. Eşim çocuklar konusunda biraz fazla hassas. Birde evimizde muhabbet kuşumuz var, bırakamıyoruz öyle çok alıştık ki evimizin bir üyesi gibi. Annelere versek o da strese girecek biliyoruz ki, yaptığımız herşeyi yemek, soda içmek meyve yemek, uyanıp uyumak gibi bizimle birlikte yapıyor o derece :)tatlım zararı yararından fazla olmasın, dikkatli olmak lazım... malum dezenfeksiyonu hangi kimyasalla yapıyorlar, o kimyasalın ne gbi etkileri olur, bunları araştırmak lazım.. gümüş ozan değil de gümüş ozon olmasın o? :) ozonla dezenfeksiyon çok popüler çünkü ama genelde laboratuvarda kullanılıyor, eve uygulandığını duymamıştım.. :) dha önce de söylediğim gibi bence en iisi sirke.. suyuna sirkeni dök dip köşe sil canım, bundan sağlıklı bi temizlik yok bence
biz karar verdik gibi Eylül Gülnaz olacak inşallahkızlar isimleri buldunuz mu hadi isimleri paylaşalım fikir olsun ben mete mert serdar kağan batu bunlar arasında henüz karar veremedim :)
bende böyle düşünüyorum misk ama bakalım eşimi nasıl ikna edicem :)bende senin gibi düşünüyorum cry...
bizde de doğumdan iki hafta önce dip bucak olacak...
burdan duymuş olsun kızlar ..okumak isteyene devredersin canımSUHAN gunaydin benim bu haftaki yasinimi okumak isteyen varsa verebilirmisin?
kızlar isimleri buldunuz mu hadi isimleri paylaşalım fikir olsun ben mete mert serdar kağan batu bunlar arasında henüz karar veremedim :)
hos geldin canim...Günaydın kızlarcım ben döndüm
Dün neler konuşulmuş azcık geçmişe bakayım, belki katkım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?