2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oyy maşallah kuzuya...iğneyi erken kesmiyormu bir hafta öncesinde acaba..bide pıhtılaşma grubuna iki arkadaş yazmış..biri spinal biri genel olmuş...genel olanın doktoru belden uyuşturmalı olacak demiş ama ameliyathanede genele dönmüş..3. bebeiş konusunda da hayırlısı diyeyim..senin kararın...

tatlım zararı yararından fazla olmasın, dikkatli olmak lazım... malum dezenfeksiyonu hangi kimyasalla yapıyorlar, o kimyasalın ne gbi etkileri olur, bunları araştırmak lazım.. gümüş ozan değil de gümüş ozon olmasın o? :) ozonla dezenfeksiyon çok popüler çünkü ama genelde laboratuvarda kullanılıyor, eve uygulandığını duymamıştım.. :) dha önce de söylediğim gibi bence en iisi sirke.. suyuna sirkeni dök dip köşe sil canım, bundan sağlıklı bi temizlik yok bence

kızlar isimleri buldunuz mu hadi isimleri paylaşalım fikir olsun ben mete mert serdar kağan batu bunlar arasında henüz karar veremedim :)

biz efe koyucaz, başından beri efeye çok sıcaktık ama yaramaz olur fln dediler bi düşündük, sonra yine ilk düşündüğümüz olsun dedik.. aslında eşim 2. isim de istiyordu kağan efe olsun diyodu ama bizim soyadımız 9 harf çok uzun, oğluşum adını yazarken yaşlansın istemiorum :)) bi de kaan mı kağan mı çok karışıyor, kağan olsa ğ den hoşlanmıorm o yüzden sadece efe dedik..
sna da fikir olması açısından, bnm aklımda efe dışında doruk mert emre ve arda vardı

ay sıkıldım valla ya hergün izin hesaplıyorum personeldekilerde bıktı benden vereler söle 1 yıl ücretli bebişlerimize doya doya baksak bizdee...
aynen canım bende sürekli sıkıldım..masa takvimim her gün elimde ..şöyle olsa nasıl olur böyle olsa nasıl olur diye hesaplamaktan bıktım..personeldeki arkadaşa da zaten gıcığım...

ben akademik kadrodayım ama ünilerde işler genelde aynı yürüyor geçenlerde bi arkla dha konuşmuştuk bunu ama kimdi hatırlamıorm, o yönetmeliğin o kısmını paylaşmıştı.. 657 analık izni diye yazınca çıkıyor ve orda 32. haftada çalışabilir raporu alındıktan sonra herhangi bir izin rapor kullanılamaz, kullanılırsa o süreler doğum izninden düşer deniyor.. ben direk bunu personel şube müdürüne söyledim, o da evet böyle bir uygulama var ama biz musamma gösteriyoruz dedi.. sonuçta sizlerin yıllık izin bilgilerinizi başka bir yer bizden istemiyor, paylaşmıyoruz, yaptırımı yok dedi, o yüzden rahat rahat izin kullanabilirsiniz dedi..

bende senin gibi düşünüyorum cry...
bizde de doğumdan iki hafta önce dip bucak olacak...

Evet gümüş ozon :) yazarken hızdan kaynaklı bir hata olmuş. Bende yazdıkların yüzünden tedirginim. Yararından çok zararı olabileceği tedirgin ediyor. Eşim çocuklar konusunda biraz fazla hassas. Birde evimizde muhabbet kuşumuz var, bırakamıyoruz öyle çok alıştık ki evimizin bir üyesi gibi. Annelere versek o da strese girecek biliyoruz ki, yaptığımız herşeyi yemek, soda içmek meyve yemek, uyanıp uyumak gibi bizimle birlikte yapıyor o derece :)

Bu işi yapan firma eşimin muhasebesini tuttuğu bir firma, laboratuarlar, hastaneler, okullar, restoranlar, gemiler, ulaşım araçları ilk etapta uyguladıkları yerler. Bakalım daha bir detaylı araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…