2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bız dun dalin sıvı deteryan almaya cıktık eşimle koklayalım bı dedık yesıl kapaklı olanını çok kötü kokuyor yaaaa
farklı cesıdı varmı ?bır de geröekten kokusunu sevmeyen bız mı olduk? alanlar yazabılırmı?

ben de kullandım canım son güne kadar. sadece krampların vs oluyorsa dikkat et Allah korusun. araba otomatikse o da çok sorun olmaz.

kızlar hatunlar hepinize günaydınlar
dün kontrele gittim malum sancılar falan vardı. kanama yoksa ve bebek hareketliyse artık korkmana gerek yok dedi. yanlııızzz bizimki adet tarihine göre 28+3 olması gerekirken 33 haftalık çıkıyo. doktora kaç haftalık diye sordum valla seninki almış yürümüş 33 haftalık görünüyo 1 ay erken doğurabilirsin dedi ciddimisiniz dedim ultrasona göre öyle ama biz herhalukarda eylülü baz alıccaz dedi. kağıda baktım 2400 küsür gram olmuş. açlık tokluk kan şekerine bakılcak nolcek hiç bilmiyoomm

canim ben aldim ,aldigimda koklayinca benim de hosuma gitmedi ama baska da olmayinca mecbur aldim dun bebisin kuvetini yikadim ama kokusu suya temas edince guzel geldi bana...
bir de canim uzun beyaz elbile bulursan bana haber verirsen sevinirim ben de ariyorum o tarz bir sey..ben de sana atarim buldugumda foto..

aaa maşallah mı dıyım geçmiş olsun mu dıyım anlamadım
canım ne yaptın ne yedın ıctın ole bu bebk bu haftada 2400 olmuşşekerin çıkmadıysa ondan kaynaklanmaz zaten
sen agustos annesı olucan bu gidişle galıba

benımde o geldı aklıma hanı suda belkı degısır dıye
tamam elbıse bukunca atarım sana fotoyu bu hafta bakıcam çünkü

canım maşallah
iyi beslemişsin

SUHAN ayisigi3434
Kızlar korkutmak da istemiyorum ama ben geçen hastanede yatarken biri gelmişti özeldeki doktorunun yönlendirmesiyle. Pıhtılaşmadan dolayı mı bilmiyorum ama iğne ve coraspin kullanıyormuş o da, doktorlara anlatırken duydum herşeyi. Bir hafta önce doktoru bıraktırmış, 30. haftasındaydı, bir gün öncesinde kontrolü varmış, kontrolde gayet sağlıklı olan bebeğinin maalesef kalbi durmuştu
Birkaç doktor görüştü onunla hepsi de iğnenin bıraktırılmasına şaşırdı. Hatta kendi kafasına göre bıraktı zannettiler. Gerçi sizin son zamanlara kadar kullanılacak ama ne bileyim ben korkuyorum sizin adınıza o kadını da görünce.

Bu arada ben önceki gebeliğimde 0,4 clexane ve coraspin kullanıyordum. iğneyi bir gün önce olmuştum, coraspini de doğum yaptığım gün dahi almıştım. Normal doğum yaptım, bir sıkıntı olmadı. Siz bu konuyu iyice bir araştırın canlarım. Allah korusun bir sıkıntı olmasın.

canım benim tahmini doğum tarihi 13 eylül. ona göre 13 hafta sonrasında 20 aralıkta bitiyor. dolayısıyla bu yılın izinlerinden de kullanabiliyorum bu sene içinde 2015 bitmeden. senin de sanırım benden 1 hfta sonra.

canım maşallah
iyi beslemişsin
yüklemede sorun çıkmamıştı
oturup yemek yiyemiyorumki. tencere yemeği yersem çatlıycak gibi oluyorum karnım ağrıyo. doktorum sordu iştahın nasıl diye. yok dedim yemek yiyemiyorum. onun yerine 1 salatalık yiyorum zaman geçiyo bi erik zaman geçiyo 1 bardak süt v.s. v.s. ağzım sürekli çalışıyo yani. doktorda bizde öyle istiyoruz zaten çok iyi gidiyosun dedi topu topu 3-4 kilo aldım oda bizim sıpaymış zaten babası 6 kilo doğmuş uyuz "bana çekmiş banaaa" diyip duruyo he dedim sen çıkarcan ya onu konuşup duruyon annemde daha iki ay var ne yedin sen yeme aç gez çocuk 4 kilomu olcak yoksa diyo
kafam acayip karışık canımda sıkkın

diyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı

dün doktorum söyledi aspirini 32. haftada bırakıcaz ama iğneyi bırakmak yok dedi. niye öyle bişey yapmış acaba o doktor

maşallahh annesi kzuya oy benim tombalağım nasıl acaba bugün bende gidicem görmeye

canım benim tahmini doğum tarihi 13 eylül. ona göre 13 hafta sonrasında 20 aralıkta bitiyor. dolayısıyla bu yılın izinlerinden de kullanabiliyorum bu sene içinde 2015 bitmeden. senin de sanırı

Maşallah o zaman
kılolu olması sadece normal doguma engel olabılır..onun dısında kolay gıydırir edersin ele avuca gelır tosuncuk saglıklıysa sorun yok zaten sende havanı atarsın 4 kılo cocuk dogurdum diye

benim doktoruma giden bi arkadaşla görüşmüştüm onun demesine bi gün önce bıraktırmış ona..ama bikaç yıl olmuş onun doğmuna..bana ne der bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…