maşallahh annesi kzuyaoy benim tombalağım nasıl acaba bugün bende gidicem görmeye
Maşallah o zaman
kılolu olması sadece normal doguma engel olabılır..onun dısında kolay gıydırir edersin ele avuca gelır tosuncuksaglıklıysa sorun yok zaten sende havanı atarsın 4 kılo cocuk dogurdum diye
benim doğumda 5 eylülden sonra muhtemelen 8'i gibi olur..normal doğum olsa 22 eylüldü..benim iznimde yetişiyor bu durumda..canım benim tahmini doğum tarihi 13 eylül. ona göre 13 hafta sonrasında 20 aralıkta bitiyor. dolayısıyla bu yılın izinlerinden de kullanabiliyorum bu sene içinde 2015 bitmeden. senin de sanırım benden 1 hfta sonra.
doğum belgende tahmini doğum tarihi yazmıcak..ne zaman doğum yaptıysan onu baz alır işyeridiyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı
diyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı
arada başka doktorada gidiyordum bu defa gidemedim..bende çok özledim neredeyse bir ay olacak..seninde az kalmış 3 güncükya ben daha pazartesi gidecem özledim bıdığı cok var daha cokk....
benim doğumda 5 eylülden sonra muhtemelen 8'i gibi olur..normal doğum olsa 22 eylüldü..benim iznimde yetişiyor bu durumda..
kızlar hatunlar hepinize günaydınlar
dün kontrele gittim malum sancılar falan vardı. kanama yoksa ve bebek hareketliyse artık korkmana gerek yok dedi. yanlııızzz bizimki adet tarihine göre 28+3 olması gerekirken 33 haftalık çıkıyo. doktora kaç haftalık diye sordum valla seninki almış yürümüş 33 haftalık görünüyo 1 ay erken doğurabilirsin dediciddimisiniz dedim ultrasona göre öyle ama biz herhalukarda eylülü baz alıccaz dedi. kağıda baktım 2400 küsür gram olmuş. açlık tokluk kan şekerine bakılcak nolcek hiç bilmiyoomm
doktor kontrolündeydim adetlerimde çok sancılı oluyo. ha düşük sancısı ha benim adet ikisinide biliyomÜstüne görmüş fln olma cnm nerden baksan 1 aylık fark var
oyy maşallah kuzuya...iğneyi erken kesmiyormu bir hafta öncesinde acaba..bide pıhtılaşma grubuna iki arkadaş yazmış..biri spinal biri genel olmuş...genel olanın doktoru belden uyuşturmalı olacak demiş ama ameliyathanede genele dönmüş..3. bebeiş konusunda da hayırlısı diyeyim..senin kararın...
doktor kontrolündeydim adetlerimde çok sancılı oluyo. ha düşük sancısı ha benim adet ikisinide biliyommümkün değil yani bi sorun çıkmasından korkuyorum
tamamen öndeyok cnm bi sorun çıkmaz allahın izniyle de şaşırtıcı hani sadece kilosu mu yoksa bütün gelişimi mi önde bu şekilde baş çevresi boyu vs.
kızlar gezinirken bi site buldum belki görmek istersiniz bnm çok hoşuma gitti annelerden annelere az kullanılmış veya kullanılmamış ürünler varmış bu sitede bayada kapsamlı :) https://kadinlarkulubu.com/
ben de kalan haftalarda kullanacağım bu yıldan kalanları. sonra 2015 ve 2016 yıllık izinlerini peşpeşe kullanacağım büyükelçim izin verirse
inş sıkıntı çıkarmazlar...bende öyle düşünüyorum.hatta alabilirsem 5+5+5... şeklinde almak istiyorum da yine pislik çıkarmazsa personel işl. bir ay etmiş olur bu şekilde alırsam..toplamda 6 aylığı bulduracam inş...sonrası da durumlara göre şekillenecekben de kalan haftalarda kullanacağım bu yıldan kalanları. sonra 2015 ve 2016 yıllık izinlerini peşpeşe kullanacağım büyükelçim izin verirse
tamamen öndeergenliğe girer gibi birden serpilmiş çocuk
kocamda var iştebence üstüne görmüşsün cnm eğer ailede hulk geni yoksa
evet önemli olan sağlıkla alalım kuzucuklarımıza gerisi önemli değil...şimdiye kadar aldığım cevaplarda hep bi gün öncesine kadar kullanılmış iğne...oyy merakta kaldım ben nemazan bırakacam acaba..bide doğum sonrasıda belli bi süre kullanmış bazı bayanlar...sen ilk bebekte kullanmışmıydın doğum sonrasındaKızımın doğumunda da iğneyi kesmemi söylemişti ama ben diğer doktorumu dinleyerek kesmemiştim. Diğer doktorum sabah iğneyi yap akşama bebeği alırım hiç sıkıntı olmaz diye söylüyordu çünkü. Doğumumda kan kaybım çok olduğu için 2 ünite kan aldım. Doğumdan sonraki 15 gün de çok pıhtı döküldü. Bu nedenle bu sefer doktorumu dinlicem.
Sanırım anestezi işi doktora ve anestezi uzmanına göre değişecek. Ben uyanık olmayı tercih ederim doğumda ama önemli olan sağlıkla elimize almak artık nasıl olursa..
Eşin iyi düşünmüş bence. Bizde doğumdan sonra evimizi taşıcaz. Taşınınca bizde uygulama yaptırıcaz. Ozon çok çevreci bir gaz. Otellerde su arıtma sebze meyve yıkama vb. işlemlerde kullanıyorduk. Uçucu olduğu için bize bir zararı da yok. Evde yerleri, silinebilir yüzeyleri başka kimyasallarla temizleyebilirsin ama temizlenemez yüzeyler için ideal. Bence internetten bir araştır.Kızlar birde danışmak istediğim bir konu var, esim bir temizlik şirketiyle anlaşmış doğumdan 2 hafta kadar önce gelip gümüş ozan teknolojili antibakteriyel dezenfeksiyon yapacaklarmış evde. Gemileri hastaneleri otelleri falan dezenfekte eden bir şirket normalde bahsettiğim. Sizce gerek var mi boyle kapsamli birseye, biz zaten badana sonrası dip köşe temizlik yapicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?