2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim doğumda 5 eylülden sonra muhtemelen 8'i gibi olur..normal doğum olsa 22 eylüldü..benim iznimde yetişiyor bu durumda..

diyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı
doğum belgende tahmini doğum tarihi yazmıcak..ne zaman doğum yaptıysan onu baz alır işyeri

diyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı

evet canım doğum geç olursa doğana kadarki sürede kalan 13 haftalık izin başlamıyor. kanunda geçiyor böyle. benim de 1 hafta geç oldu doğumum. sonrasında başladı 13 hafta

benim doğumda 5 eylülden sonra muhtemelen 8'i gibi olur..normal doğum olsa 22 eylüldü..benim iznimde yetişiyor bu durumda..

ben de kalan haftalarda kullanacağım bu yıldan kalanları. sonra 2015 ve 2016 yıllık izinlerini peşpeşe kullanacağım büyükelçim izin verirse

Üstüne görmüş fln olma cnm nerden baksan 1 aylık fark var

Kızımın doğumunda da iğneyi kesmemi söylemişti ama ben diğer doktorumu dinleyerek kesmemiştim. Diğer doktorum sabah iğneyi yap akşama bebeği alırım hiç sıkıntı olmaz diye söylüyordu çünkü. Doğumumda kan kaybım çok olduğu için 2 ünite kan aldım. Doğumdan sonraki 15 gün de çok pıhtı döküldü. Bu nedenle bu sefer doktorumu dinlicem.
Sanırım anestezi işi doktora ve anestezi uzmanına göre değişecek. Ben uyanık olmayı tercih ederim doğumda ama önemli olan sağlıkla elimize almak artık nasıl olursa..

doktor kontrolündeydim adetlerimde çok sancılı oluyo. ha düşük sancısı ha benim adet ikisinide biliyom mümkün değil yanibi sorun çıkmasından korkuyorum

yok cnm bi sorun çıkmaz allahın izniyle de şaşırtıcı hani sadece kilosu mu yoksa bütün gelişimi mi önde bu şekilde baş çevresi boyu vs.

kızlar gezinirken bi site buldum belki görmek istersiniz bnm çok hoşuma gitti annelerden annelere az kullanılmış veya kullanılmamış ürünler varmış bu sitede bayada kapsamlı :) https://tutumluanne.com/

ben de kalan haftalarda kullanacağım bu yıldan kalanları. sonra 2015 ve 2016 yıllık izinlerini peşpeşe kullanacağım büyükelçim izin verirse
inş sıkıntı çıkarmazlar...bende öyle düşünüyorum.hatta alabilirsem 5+5+5... şeklinde almak istiyorum da yine pislik çıkarmazsa personel işl. bir ay etmiş olur bu şekilde alırsam..toplamda 6 aylığı bulduracam inş...sonrası da durumlara göre şekillenecek

evet önemli olan sağlıkla alalım kuzucuklarımıza gerisi önemli değil...şimdiye kadar aldığım cevaplarda hep bi gün öncesine kadar kullanılmış iğne...oyy merakta kaldım ben nemazan bırakacam acaba..bide doğum sonrasıda belli bi süre kullanmış bazı bayanlar...sen ilk bebekte kullanmışmıydın doğum sonrasında

Eşin iyi düşünmüş bence. Bizde doğumdan sonra evimizi taşıcaz. Taşınınca bizde uygulama yaptırıcaz. Ozon çok çevreci bir gaz. Otellerde su arıtma sebze meyve yıkama vb. işlemlerde kullanıyorduk. Uçucu olduğu için bize bir zararı da yok. Evde yerleri, silinebilir yüzeyleri başka kimyasallarla temizleyebilirsin ama temizlenemez yüzeyler için ideal. Bence internetten bir araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…