2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Miskimmmm ben de kızımda kullandım iğne ve bir gün önce kestim aspirin de aynı şekilde zaten hastanede yatıyorum sıkıntı olmadı sezeryandan sonra da kullandım bir ay iğneyi bu sefer iğne olmadan devam ediyoruz sadece asprin var benim durum farklı kızımda zaten 31 den sonra başladık gelişimi gerilediğini için yani

doğum belgende tahmini doğum tarihi yazmıcak..ne zaman doğum yaptıysan onu baz alır işyeri

o zaman doğuma göre geri da kalabilir yani etrafımda hep 41 . haftaları görenler oluyor gerçi annem dua ediyor sürekli bayram sonrasına kalmasın diye uzaktalar bayrama gitmese olmaz eee ben burda olunca aklı kalacak bakalım nasıl olacak bi sonrakine ince hesaplar yaparak yapacakm cocugu..

benim doktorda aynı şeyi söyledi aspirin 32 de bırakılcak ama iğneye devam artık onu ne zaman bıraktırır bilmiyorum. sakın aksatma bırakma iğneni ilaçlarını diyo

Miskimmmm ben de kızımda kullandım iğne ve bir gün önce kestim aspirin de aynı şekilde zaten hastanede yatıyorum sıkıntı olmadı sezeryandan sonra da kullandım bir ay iğneyi bu sefer iğne olmadan devam ediyoruz sadece asprin var benim durum farklı kızımda zaten 31 den sonra başladık gelişimi gerilediğini için yani

Sanırım 1 hafta kullandım ama net hatırlamıyorum.

Selamlar..

Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Benim bi kaç kez kanadı yarın doktora sorucam

Doğum çantası için son eksikleri De aldım.. Pişik önleyici, şampuan ve temizleme losyonu olarak Mustela aldım..
Çatlak önleyici kremi gibi olmasın da

2. Ayından beri Mustela çatlak kremi kullanıyorum ama aksine çatlaması için kullanmışım gibi alt karın bölgesi harita gibi

Herkese tekrar hayırlı kolay doğumlar dilerim

evet okumuştum bazı gebelerde gelişim geriden gelince kullanılıyormuş coraspin..senin sezeryan şekli neydi peki kuzum

canım benim ilk zamanlar oluyodu ince ince. burnumun içi acıyodu. sildiğim zaman geliyodu. hani kendi kendine akar ya öyle hiç olmadı

puhaaaaaaaaaa

dün doktorum söyledi aspirini 32. haftada bırakıcaz ama iğneyi bırakmak yok dedi. niye öyle bişey yapmış acaba o doktor
Valla bilmiyorum ki, bir de kadının çok kaybı varmış, bunda diyor yere eğilip te bir çöp almadım, o kadar dikkat ettim diye anlatıyordu Allah dayanma gücü versin.
benim doktoruma giden bi arkadaşla görüşmüştüm onun demesine bi gün önce bıraktırmış ona..ama bikaç yıl olmuş onun doğmuna..bana ne der bilmiyorum..
Sana da bir gün kala bıraktırır o zaman bence.

Benim önceki gebeliğimde burnumda kanama oluyordu. Ödein var mı? Tansiyon ölçüyor musun?

benim doktorda aynı şeyi söyledi aspirin 32 de bırakılcak ama iğneye devam artık onu ne zaman bıraktırır bilmiyorum. sakın aksatma bırakma iğneni ilaçlarını diyo
benim halamın gelininde de erken bıraktırmış doktor tabi ne kadar erken bilmiyorum ama onda da sıkıntı olmuş..öyle duymuştum yani.detaylı bilmiyorum

maşallah prensesine canım inşallah hep böyle devam eder...spinali uygun görmüş bilemiyorum ki canım benim dr. da hiç epidural veya spinal muhabbetini yaptırmadı..Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım...

MegaBitli Benim de silince geliyor işte, sızlayınca anlıyorum kanadığını umarım normaldir.
2ba- Ödem var evet, doktor ölçüyor her muayenede normal çıkıyor o da..
Zaten iyice zorlamaya başladım geceleri sağdan sola dönemiyorum..
Kemiklerim kırılıyor gibi :)

ay benimde aynen öyle ya kemiklerimin hepsi ayrılmış etime batıyor sanki annem daha olmaz naz yapıyorsun galiba biraz diyor eee burda hepimiz aynı seyi söylüyorum hepimiz naz mı yapıyoruz yoksa

sag ol canım bilgiyi paylaştıgın için...dr.um da iğneyi dogumdan önceki gece bile vurulacaksın dedi ama coraspirini kullanmıyorum artık çünki bundan sonra yararı değil zararı olur dedi...Allah'a sığınıp dr.uma güvenmekten başka çarem yok...

eski kurumumda bunu istemiştim, 2 sefer izin verdiler, sonra bir kere de haftasonu yol izni hakkımız mı ne varmış, onu kullanmışım gibi 2 hafta birleştirdiler bişeyler yaptılar:) böylece 1 hafta kar edebildim sonrasına yok dediler:) o arada da bu kurumumu kazandım, muvafakat sürecini beklerken beni işe başlatmadılar, 2 ay da öyle evde kaldım harika oldu. sonra yeni kurumuma geçer geçmez 6 ay ücretsiz izin aldım ve oğlum 15 aylık olana kadar evde kaldım böylece..

o ince hesapları ben de yapsam iyi olurmuş :)) hac mevsimine denk geliyor doğum, hacca gidip gelenlerle çok grip geliyor. ben de ondan korkuyorum. o kadar ağır bir grip ki yakalanınca 1 ay geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…