eşi 6 kilo doğmuş ecebence üstüne görmüşsün cnm eğer ailede hulk geni yoksa
doğum belgende tahmini doğum tarihi yazmıcak..ne zaman doğum yaptıysan onu baz alır işyeri
benim doktorda aynı şeyi söyledi aspirin 32 de bırakılcak ama iğneye devam artık onu ne zaman bıraktırır bilmiyorum. sakın aksatma bırakma iğneni ilaçlarını diyoevet önemli olan sağlıkla alalım kuzucuklarımıza gerisi önemli değil...şimdiye kadar aldığım cevaplarda hep bi gün öncesine kadar kullanılmış iğne...oyy merakta kaldım ben nemazan bırakacam acaba..bide doğum sonrasıda belli bi süre kullanmış bazı bayanlar...sen ilk bebekte kullanmışmıydın doğum sonrasında
Sanırım 1 hafta kullandım ama net hatırlamıyorum.evet önemli olan sağlıkla alalım kuzucuklarımıza gerisi önemli değil...şimdiye kadar aldığım cevaplarda hep bi gün öncesine kadar kullanılmış iğne...oyy merakta kaldım ben nemazan bırakacam acaba..bide doğum sonrasıda belli bi süre kullanmış bazı bayanlar...sen ilk bebekte kullanmışmıydın doğum sonrasında
evet okumuştum bazı gebelerde gelişim geriden gelince kullanılıyormuş coraspin..senin sezeryan şekli neydi peki kuzumMiskimmmm ben de kızımda kullandım iğne ve bir gün önce kestim aspirin de aynı şekilde zaten hastanede yatıyorum sıkıntı olmadı sezeryandan sonra da kullandım bir ay iğneyi bu sefer iğne olmadan devam ediyoruz sadece asprin var benim durum farklı kızımda zaten 31 den sonra başladık gelişimi gerilediğini için yani
canım benim ilk zamanlar oluyodu ince ince. burnumun içi acıyodu. sildiğim zaman geliyodu. hani kendi kendine akar ya öyle hiç olmadıSelamlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Benim bi kaç kez kanadı yarın doktora sorucam
Doğum çantası için son eksikleri De aldım.. Pişik önleyici, şampuan ve temizleme losyonu olarak Mustela aldım..
Çatlak önleyici kremi gibi olmasın da
2. Ayından beri Mustela çatlak kremi kullanıyorum ama aksine çatlaması için kullanmışım gibi alt karın bölgesi harita gibi
Herkese tekrar hayırlı kolay doğumlar dilerim
o zaman doğuma göre geri da kalabilir yani etrafımda hep 41 . haftaları görenler oluyor gerçi annem dua ediyor sürekli bayram sonrasına kalmasın diye uzaktalar bayrama gitmese olmaz eee ben burda olunca aklı kalacak bakalım nasıl olacak bi sonrakine ince hesaplar yaparak yapacakm cocugu..
Valla bilmiyorum ki, bir de kadının çok kaybı varmış, bunda diyor yere eğilip te bir çöp almadım, o kadar dikkat ettim diye anlatıyordudün doktorum söyledi aspirini 32. haftada bırakıcaz ama iğneyi bırakmak yok dedi. niye öyle bişey yapmış acaba o doktor
Sana da bir gün kala bıraktırır o zaman bence.benim doktoruma giden bi arkadaşla görüşmüştüm onun demesine bi gün önce bıraktırmış ona..ama bikaç yıl olmuş onun doğmuna..bana ne der bilmiyorum..
Selamlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Benim bi kaç kez kanadı yarın doktora sorucam
Doğum çantası için son eksikleri De aldım.. Pişik önleyici, şampuan ve temizleme losyonu olarak Mustela aldım..
Çatlak önleyici kremi gibi olmasın da
2. Ayından beri Mustela çatlak kremi kullanıyorum ama aksine çatlaması için kullanmışım gibi alt karın bölgesi harita gibi
Herkese tekrar hayırlı kolay doğumlar dilerim
benim halamın gelininde de erken bıraktırmış doktor tabi ne kadar erken bilmiyorum ama onda da sıkıntı olmuş..öyle duymuştum yani.detaylı bilmiyorumbenim doktorda aynı şeyi söyledi aspirin 32 de bırakılcak ama iğneye devam artık onu ne zaman bıraktırır bilmiyorum. sakın aksatma bırakma iğneni ilaçlarını diyo
maşallah prensesine canım inşallah hep böyle devam eder...spinali uygun görmüş bilemiyorum ki canım benim dr. da hiç epidural veya spinal muhabbetini yaptırmadı..Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım...SUHAN , ayisigi3434
Kızlar şimdi geldim dr. dan. Kızım maşallahbüyümüş. Sezaryen anestezi olayını sordum. İğneyi kesmeden acil bir şekilde doğuma gidersem genel anestezi ile bebeği alacakmış doktorum. Normal şartlarda hamileliğim sürerse 37. haftada iğneyi bıraktırıp, 38. haftada spinal anestezi ile yaptıracakmış. Bu arada 3. bebek işini sordum. Eşimde hamile kaldıktan sonra genetik problem çıkmıştı, bebek kayıplarımın sebebi olabilecek. Bir çocuk daha düşünürsek tüp bebek yaptırıcaz genetik taramalı. Bu nedenle doğumda tüplerimi bağlatmaya karar verdim, üçüncüyü de düşünmezsem direk doğum kontrol yöntemini uygulamış olucam inşallah..
Sizden de haber bekliyorum kızlar.
Tamam canım paylaşırsan sevinirim.
Genetik araştırma sonucunda MTHFR C677T ve Factor XIII V34L heterozigot mutant olduğu,PAI-1 genotipinin 4G/4G çıktı. İğnem 0,4 lük clexan.
sag ol canım bilgiyi paylaştıgın için...dr.um da iğneyi dogumdan önceki gece bile vurulacaksın dedi ama coraspirini kullanmıyorum artık çünki bundan sonra yararı değil zararı olur dedi...Allah'a sığınıp dr.uma güvenmekten başka çarem yok...SUHAN ayisigi3434
Kızlar korkutmak da istemiyorum ama ben geçen hastanede yatarken biri gelmişti özeldeki doktorunun yönlendirmesiyle. Pıhtılaşmadan dolayı mı bilmiyorum ama iğne ve coraspin kullanıyormuş o da, doktorlara anlatırken duydum herşeyi. Bir hafta önce doktoru bıraktırmış, 30. haftasındaydı, bir gün öncesinde kontrolü varmış, kontrolde gayet sağlıklı olan bebeğinin maalesef kalbi durmuştu
Birkaç doktor görüştü onunla hepsi de iğnenin bıraktırılmasına şaşırdı. Hatta kendi kafasına göre bıraktı zannettiler. Gerçi sizin son zamanlara kadar kullanılacak ama ne bileyim ben korkuyorum sizin adınıza o kadını da görünce.
Bu arada ben önceki gebeliğimde 0,4 clexane ve coraspin kullanıyordum. iğneyi bir gün önce olmuştum, coraspini de doğum yaptığım gün dahi almıştım. Normal doğum yaptım, bir sıkıntı olmadı. Siz bu konuyu iyice bir araştırın canlarım. Allah korusun bir sıkıntı olmasın.
inş sıkıntı çıkarmazlar...bende öyle düşünüyorum.hatta alabilirsem 5+5+5... şeklinde almak istiyorum da yine pislik çıkarmazsa personel işl. bir ay etmiş olur bu şekilde alırsam..toplamda 6 aylığı bulduracam inş...sonrası da durumlara göre şekillenecek
dr.umuz aynı görüşteymiş canım benimki de aynı şeyi söyledi...senin mutasyonun nedir peki?dün doktorum söyledi aspirini 32. haftada bırakıcaz ama iğneyi bırakmak yok dedi. niye öyle bişey yapmış acaba o doktor
o zaman doğuma göre geri da kalabilir yani etrafımda hep 41 . haftaları görenler oluyor gerçi annem dua ediyor sürekli bayram sonrasına kalmasın diye uzaktalar bayrama gitmese olmaz eee ben burda olunca aklı kalacak bakalım nasıl olacak bi sonrakine ince hesaplar yaparak yapacakm cocugu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?