o ince hesapları ben de yapsam iyi olurmuş :)) hac mevsimine denk geliyor doğum, hacca gidip gelenlerle çok grip geliyor. ben de ondan korkuyorum. o kadar ağır bir grip ki yakalanınca 1 ay geçmiyor.
mthfr A1298C heterozigot canımdr.umuz aynı görüşteymiş canım benimki de aynı şeyi söyledi...senin mutasyonun nedir peki?
geçmiş olsun canım, mutasyonumuz aynı dr.lar aynı yönde fikir beyan ediyorlar ne güzel:))mthfr A1298C heterozigot canım
canım asprin değil iğneyi o zaman başladım ben coraspini iki hamileligimde de ogrendigimen beri kullanıyorum doktor hiç fikrimi sormadan genel anestezi ile yapmıştı beni ama bu sefer konuşacağım epidevet okumuştum bazı gebelerde gelişim geriden gelince kullanılıyormuş coraspin..senin sezeryan şekli neydi peki kuzum
bu ilk çocuk bizim acemiliğimize geldi ikincisi ustalık eserimiz olacak inşallah...
senin süper olmuş blue...15 aylığa kadar bakmışsın...darısı bana inş..herşey yolunda giderde bi sıkıntı çıkmazsaeski kurumumda bunu istemiştim, 2 sefer izin verdiler, sonra bir kere de haftasonu yol izni hakkımız mı ne varmış, onu kullanmışım gibi 2 hafta birleştirdiler bişeyler yaptılar:) böylece 1 hafta kar edebildim sonrasına yok dediler:) o arada da bu kurumumu kazandım, muvafakat sürecini beklerken beni işe başlatmadılar, 2 ay da öyle evde kaldım harika oldu. sonra yeni kurumuma geçer geçmez 6 ay ücretsiz izin aldım ve oğlum 15 aylık olana kadar evde kaldım böylece..
senin ki kalfalık olmuş blueahaha ama bu benim ikinci :))) demek ki akıllanmamışım üçüncü dermişim aman Allah isteyene versin
canım benim tahmini doğum tarihi 13 eylül. ona göre 13 hafta sonrasında 20 aralıkta bitiyor. dolayısıyla bu yılın izinlerinden de kullanabiliyorum bu sene içinde 2015 bitmeden. senin de sanırım benden 1 hfta sonra.
canım maşallah ya yemek yemediğin böyleyseyüklemede sorun çıkmamıştı
oturup yemek yiyemiyorumki. tencere yemeği yersem çatlıycak gibi oluyorum karnım ağrıyo. doktorum sordu iştahın nasıl diye. yok dedim yemek yiyemiyorum. onun yerine 1 salatalık yiyorum zaman geçiyo bi erik zaman geçiyo 1 bardak süt v.s. v.s. ağzım sürekli çalışıyo yani. doktorda bizde öyle istiyoruz zaten çok iyi gidiyosun dedi topu topu 3-4 kilo aldım oda bizim sıpaymış zaten babası 6 kilo doğmuş uyuz "bana çekmiş banaaa" diyip duruyo he dedim sen çıkarcan ya onu konuşup duruyon annemde daha iki ay var ne yedin sen yeme aç gez çocuk 4 kilomu olcak yoksa diyo
kafam acayip karışık canımda sıkkın
canım bir hafta sonra doğum yaparsan bir hafta sonra başlar doğum iznin.yani 13 haftadan yemiyorsun.fazladan bir hafta daha kullanmış oluyorsun.bu durumda işe başlama tarihinde 1 hafta geç olmuş oluyor.diyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı
doğum için bişey dedimi doktorun canım? benimki sezeryan gerektiricek bi durum olmazsa normal olcak diyogeçmiş olsun canım, mutasyonumuz aynı dr.lar aynı yönde fikir beyan ediyorlar ne güzel:))
evet canım doğum geç olursa doğana kadarki sürede kalan 13 haftalık izin başlamıyor. kanunda geçiyor böyle. benim de 1 hafta geç oldu doğumum. sonrasında başladı 13 hafta
Yok canım ne nazı :)ay benimde aynen öyle ya kemiklerimin hepsi ayrılmış etime batıyor sanki annem daha olmaz naz yapıyorsun galiba biraz diyor eee burda hepimiz aynı seyi söylüyorum hepimiz naz mı yapıyoruz yoksa
Maşallah canım sen ne yiyip içiyorsun merak ettim doğrusu :))kızlar hatunlar hepinize günaydınlar
dün kontrele gittim malum sancılar falan vardı. kanama yoksa ve bebek hareketliyse artık korkmana gerek yok dedi. yanlııızzz bizimki adet tarihine göre 28+3 olması gerekirken 33 haftalık çıkıyo. doktora kaç haftalık diye sordum valla seninki almış yürümüş 33 haftalık görünüyo 1 ay erken doğurabilirsin dediciddimisiniz dedim ultrasona göre öyle ama biz herhalukarda eylülü baz alıccaz dedi. kağıda baktım 2400 küsür gram olmuş. açlık tokluk kan şekerine bakılcak nolcek hiç bilmiyoomm
ahaha ama bu benim ikinci :))) demek ki akıllanmamışım üçüncü dermişim aman Allah isteyene versin
canım maşallah ya yemek yemediğin böyleyse
yesen ne olur kimbilir,sanırım genetik
ama dikkat et erken doğum olayına.
ha ok anladım sorry..bizede yaz doktorun ne dicek bakalımcanım asprin değil iğneyi o zaman başladım ben coraspini iki hamileligimde de ogrendigimen beri kullanıyorum doktor hiç fikrimi sormadan genel anestezi ile yapmıştı beni ama bu sefer konuşacağım epid
inş sıkıntı çıkarmazlar...bende öyle düşünüyorum.hatta alabilirsem 5+5+5... şeklinde almak istiyorum da yine pislik çıkarmazsa personel işl. bir ay etmiş olur bu şekilde alırsam..toplamda 6 aylığı bulduracam inş...sonrası da durumlara göre şekillenecek
herkes aynı şeyi soruyoMaşallah canım sen ne yiyip içiyorsun merak ettim doğrusu :))
Olsun canım sağlıklılı olunda arkadaşımında 1 Ay önden gidiyordu ama o gece uyanıp yemek yermiş yanında birşeyler gezidirirdi Oglunu 4 kg üstünde normal doğumla zamanında doğurdu darısı bizlere olsun inşallahherkes aynı şeyi soruyoeşimde bişeyde yemiyonki naptın sen diyo. rüyalarımda yemediğim şey yok acep ondan olabilirmi? bi güzel doyuruyorum karnımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?