2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet okumuştum bazı gebelerde gelişim geriden gelince kullanılıyormuş coraspin..senin sezeryan şekli neydi peki kuzum
canım asprin değil iğneyi o zaman başladım ben coraspini iki hamileligimde de ogrendigimen beri kullanıyorum doktor hiç fikrimi sormadan genel anestezi ile yapmıştı beni ama bu sefer konuşacağım epid

Kızlar sleepy diye bir bebek bezi varmış duydunuz mu? Kız kardeşim söyledi bana da, özellikle ıslak mendilinden kullananlar çok memnunlarmış. Bende üye oldum bugün numune istedim, en geç 1 haftaya gönderiyorlarmış. Sizde numune isteyebilirsiniz. www.sleepy.com.tr

senin süper olmuş blue...15 aylığa kadar bakmışsın...darısı bana inş..herşey yolunda giderde bi sıkıntı çıkmazsa

canım benimde kısmetse doğum tarihi(40+0):23 eylül ama 13 hafta eklediğim zaman 23 aralığa tekabül ediyor.
yani 24 aralıkta işe başlamam lazım normalde.senin nasıl 20 aralıkta bitiyor yanlış mı yazdın acaba?
13 aralık gibi bitmesi gerekmiyor mu?
canım maşallah ya yemek yemediğin böyleyse
yesen ne olur kimbilir,sanırım genetik
ama dikkat et erken doğum olayına.

diyelim ki tahmini doğum tarihinde değilde bir hafta sonra doğum yaptık gene mi aynı tarihler geçerli oluyor bilginiz var mı
canım bir hafta sonra doğum yaparsan bir hafta sonra başlar doğum iznin.yani 13 haftadan yemiyorsun.fazladan bir hafta daha kullanmış oluyorsun.bu durumda işe başlama tarihinde 1 hafta geç olmuş oluyor.
erken doğum yaparsan ya da vaktinde yaparsanda işe başlama tarihin değişmiyor.
sadece geç doğumda değişiyor.

evet canım doğum geç olursa doğana kadarki sürede kalan 13 haftalık izin başlamıyor. kanunda geçiyor böyle. benim de 1 hafta geç oldu doğumum. sonrasında başladı 13 hafta

nası yaniii ben anlayamadım :) 37. haftada artık çalışmaz izni alıyoruz.. sonrasında diyelim 40. haftada değil 42. haftada doğum oluyor.. 40 ile 42 hafta arasında kalan 2 haftayı tekrar iznimize ekleyebiliyor muyuz?

ay benimde aynen öyle ya kemiklerimin hepsi ayrılmış etime batıyor sanki annem daha olmaz naz yapıyorsun galiba biraz diyor eee burda hepimiz aynı seyi söylüyorum hepimiz naz mı yapıyoruz yoksa
Yok canım ne nazı :)
Kaburgalarım her yerim sızlıyor benim valla..
Rahim kemiğim çok ağrıyordu ilaç verdi biraz hafifledi ama gerçekten gece yatakta dönemiyorum inleye inleye dönüyorum resmen

Maşallah canım sen ne yiyip içiyorsun merak ettim doğrusu :))

ahaha ama bu benim ikinci :))) demek ki akıllanmamışım üçüncü dermişim aman Allah isteyene versin

evet seninki biraz öyle olmuş işin şakası canım bunlar allah sağlıklı sıhhhatli versinde ne zaman olursa olsun sanki sadece biz istedik diye oluyo da konuşuyoruz işte dilin kemiği yokki

canım asprin değil iğneyi o zaman başladım ben coraspini iki hamileligimde de ogrendigimen beri kullanıyorum doktor hiç fikrimi sormadan genel anestezi ile yapmıştı beni ama bu sefer konuşacağım epid
ha ok anladım sorry..bizede yaz doktorun ne dicek bakalım

miskcim 5+5+5 herkesin hayali ama onu yapabilmek için diyelim cuma iznin bitti, pzrtesi göreve başlaman gerekiyor.. sonra 2salı gnü tekrar izin alabilirsin..orda da personeldekiler sen göreve başlamasan da başlamış gbi gösteririz derlerse ok tabi

herkes aynı şeyi soruyo eşimde bişeyde yemiyonki naptın sen diyo. rüyalarımda yemediğim şey yok acep ondan olabilirmi? bi güzel doyuruyorum karnımı
Olsun canım sağlıklılı olunda arkadaşımında 1 Ay önden gidiyordu ama o gece uyanıp yemek yermiş yanında birşeyler gezidirirdi Oglunu 4 kg üstünde normal doğumla zamanında doğurdu darısı bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…