bizim bi arkadaş yapmıştı..yazlığa gidip geliyordu..hatta beş beş izin formunu doldurup gitmişti hani gelmemişti bile.ona bişey dememişlerdi ozaman...ben en azından pazartesi sabah görünür formumu doldurur geçerim diyordum eve...bakalım kurtarabildiğim kadar kurtacam...olmazsada olmasın artık napimm kader der çekilirim kenaramiskcim 5+5+5 herkesin hayali ama onu yapabilmek için diyelim cuma iznin bitti, pzrtesi göreve başlaman gerekiyor.. sonra 2salı gnü tekrar izin alabilirsin..orda da personeldekiler sen göreve başlamasan da başlamış gbi gösteririz derlerse ok tabi
Allah şifa versin canım, dediğim gibi benim önceki gebeliğimde vardı aynı anlattığın gibi ama tansiyonum da yükselmişti, ara ara sen de tansiyonunu takip et istersen.@MegaBitli Benim de silince geliyor işte, sızlayınca anlıyorum kanadığını umarım normaldir.
2ba- Ödem var evet, doktor ölçüyor her muayenede normal çıkıyor o da..
Zaten iyice zorlamaya başladım geceleri sağdan sola dönemiyorum..
Kemiklerim kırılıyor gibi :)
Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah.sag ol canım bilgiyi paylaştıgın için...dr.um da iğneyi dogumdan önceki gece bile vurulacaksın dedi ama coraspirini kullanmıyorum artık çünki bundan sonra yararı değil zararı olur dedi...Allah'a sığınıp dr.uma güvenmekten başka çarem yok...
bizim bi arkadaş yapmıştı..yazlığa gidip geliyordu..hatta beş beş izin formunu doldurup gitmişti hani gelmemişti bile.ona bişey dememişlerdi ozaman...ben en azından pazartesi sabah görünür formumu doldurur geçerim diyordum eve...bakalım kurtarabildiğim kadar kurtacam...olmazsada olmasın artık napimm kader der çekilirim kenara
Canım o bendede var yeşilli turunculu olan.ben bi kaç bölmeli bisey istiyorum bez filan da koyayım diye.Tupperin ıslak mendil için bir kutusu var ona bakabilirsin, bana teyzem mama setiyle birlikte hediye almıştı canim
canım benimki de su anki duruma göre normal doğum diyor fakat ben epidural veya spinal olsun dedim onlar olmaz dedi sezeryan istiyorsan sadece genel yapabiliriz dedi...ben de riske atmamak için genel sezeryan düşünüyorum tabii zaman ne gösterir kısmet nedir bilinmez amma velakin normal doğuma da müsaitmişim...doğum için bişey dedimi doktorun canım? benimki sezeryan gerektiricek bi durum olmazsa normal olcak diyonormali bekliycekmişiz
Canım o bendede var yeşilli turunculu olan.ben bi kaç bölmeli bisey istiyorum bez filan da koyayım diye.
canım ben dr.un kliniğine gidiyorum rapor için çapada asistanları yazacak..ama aile hekimliği yazar mı bilmem çünki kadın doğum dr.unun verdiği bir rapor bu...bence sen bulunduğun yerdeki devlet hastanesinden al devlet hast. fark etmez...32.hafta raporu alan arkadaslar bi buraya gelin :) illaki dogum yapacagimiz hastaneden mi almamiz gerekiyor ? o tarihte yazlikta olucamacaba aile hekiminden alinmaz mi
kızlar hatunlar hepinize günaydınlar
dün kontrele gittim malum sancılar falan vardı. kanama yoksa ve bebek hareketliyse artık korkmana gerek yok dedi. yanlııızzz bizimki adet tarihine göre 28+3 olması gerekirken 33 haftalık çıkıyo. doktora kaç haftalık diye sordum valla seninki almış yürümüş 33 haftalık görünüyo 1 ay erken doğurabilirsin dediciddimisiniz dedim ultrasona göre öyle ama biz herhalukarda eylülü baz alıccaz dedi. kağıda baktım 2400 küsür gram olmuş. açlık tokluk kan şekerine bakılcak nolcek hiç bilmiyoomm
nası yaniii ben anlayamadım :) 37. haftada artık çalışmaz izni alıyoruz.. sonrasında diyelim 40. haftada değil 42. haftada doğum oluyor.. 40 ile 42 hafta arasında kalan 2 haftayı tekrar iznimize ekleyebiliyor muyuz?
Merhaba bayanlar:))
Bugün çok işim var, temizlik yapmam lazım yarın ustalar gelecek
Bütün gardırobu boşalttık dolaptan bi ben çıkmadım
Evin heryerinden eşya çıkıyor koyacak dolap olmayınca
Canım buda çok güzelmiş ama benim dediğim çantada taşımak için daha pratik pasif bisey.tesekkur ediyorum.İstediğiniz evde kullanmak içinse ben şöyle birşey almıştım:
https://m.joker.com.tr/urun/jj-cole-diaper-caddy-cocoa-stripe-4958
Ama geçen sene haziranda almıştım, şu an ellerinde var mı bilemiyorum. Çekmecesi var kremlerini vs koyarım diye düşünüyorum. Üstteki gözlerden biri derin ona bezlerini dik olarak koyabiliyorsun, diğeri daha sığ ona da ıslak mendil poşeti sığıyor. Bir de yan tarafında bir cebi var, alt değiştirme örtüsü var orada da.
kocamda var işte6 kilo doğmuş
benim bildiğim kadın doğumcu yazacak.ayrıca illaki doğum yapacağın hastane değil heralde32.hafta raporu alan arkadaslar bi buraya gelin :) illaki dogum yapacagimiz hastaneden mi almamiz gerekiyor ? o tarihte yazlikta olucamacaba aile hekiminden alinmaz mi
merhaba arkadaşlar ;
P pinksE arkadaşımız ve ben bugün heyetteydik. sohbet ettik kendisini inanılmaz sevdim çok tatlı bir insan.heyette benim bebeğimle ilgili olarak aynı şekilde geriden geliyor herşeyi , kilosu 1360 gr bebeğimin çok az artık simetri ıugr diyorlar genel olarak ufak geliyor bebek. muhtemelen 40.haftaya kadar da beklesem bebek 2 kilo olmayacak. doktor 700-800 gr ancak alır dedi. doğunca bebeği görecez dedi. artık gebelik takibim çapada yapılıyor , doğum da orada olacak her hafta nstye girmeye başlayacağım ve 2 haftada 1 doktor kontrolüm var. genetikçi ile görüşürken ağladım , o da ağlama dedi sende ufaksın dedi , biz testlerle bebeğinin %90 sağlıklı olabileceğini ama %10 ihtimal kötü de olabileceğini söylemek zorundayız dedi. hiçbir doktor sana güllük gülistanlık herşey demez , bunu bekleme dedi. tabisi yine ben pinkse arkadaşımızın yanında ağlarken yanımızda oturan adam dönüp bana " kusura bakmayın kulak misafiri oldum ama benim bebeğimin kolları ve bacakları yok dedi. " yemin ederim utandım . herkesin imtihanı farklı , yine kendimi kaybedip işe geldim işte. aklım pinkse de kaldı , çünkü ben giderken ona sıra gelmemişti , umarım iyidir.
Canım çok geçmiş olsun tekrardan.sadece minyon bir bebektir inşallah.Allah kimseyi evladı konusunda çaresiz bırakmasın.her şey imtihan bu dünyada.en zoru da sağlıkla imtihan tabi.senin içinde pinkse içinde her şey yolunda gider umarım.merhaba arkadaşlar ;
P pinksE arkadaşımız ve ben bugün heyetteydik. sohbet ettik kendisini inanılmaz sevdim çok tatlı bir insan.heyette benim bebeğimle ilgili olarak aynı şekilde geriden geliyor herşeyi , kilosu 1360 gr bebeğimin çok az artık simetri ıugr diyorlar genel olarak ufak geliyor bebek. muhtemelen 40.haftaya kadar da beklesem bebek 2 kilo olmayacak. doktor 700-800 gr ancak alır dedi. doğunca bebeği görecez dedi. artık gebelik takibim çapada yapılıyor , doğum da orada olacak her hafta nstye girmeye başlayacağım ve 2 haftada 1 doktor kontrolüm var. genetikçi ile görüşürken ağladım , o da ağlama dedi sende ufaksın dedi , biz testlerle bebeğinin %90 sağlıklı olabileceğini ama %10 ihtimal kötü de olabileceğini söylemek zorundayız dedi. hiçbir doktor sana güllük gülistanlık herşey demez , bunu bekleme dedi. tabisi yine ben pinkse arkadaşımızın yanında ağlarken yanımızda oturan adam dönüp bana " kusura bakmayın kulak misafiri oldum ama benim bebeğimin kolları ve bacakları yok dedi. " yemin ederim utandım . herkesin imtihanı farklı , yine kendimi kaybedip işe geldim işte. aklım pinkse de kaldı , çünkü ben giderken ona sıra gelmemişti , umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?