2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bizim bi arkadaş yapmıştı..yazlığa gidip geliyordu..hatta beş beş izin formunu doldurup gitmişti hani gelmemişti bile.ona bişey dememişlerdi ozaman...ben en azından pazartesi sabah görünür formumu doldurur geçerim diyordum eve...bakalım kurtarabildiğim kadar kurtacam...olmazsada olmasın artık napimm kader der çekilirim kenara

Allah şifa versin canım, dediğim gibi benim önceki gebeliğimde vardı aynı anlattığın gibi ama tansiyonum da yükselmişti, ara ara sen de tansiyonunu takip et istersen.

Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah.

belki biz o günlere gelene kadar bi yasa çıkar derler ki izinler iş günü üzerinden hesaplanacak ne güzel olur vallaa...

Tupperin ıslak mendil için bir kutusu var ona bakabilirsin, bana teyzem mama setiyle birlikte hediye almıştı canim
Canım o bendede var yeşilli turunculu olan.ben bi kaç bölmeli bisey istiyorum bez filan da koyayım diye.

32.hafta raporu alan arkadaslar bi buraya gelin :) illaki dogum yapacagimiz hastaneden mi almamiz gerekiyor ? o tarihte yazlikta olucam acaba aile hekiminden alinmaz mi

doğum için bişey dedimi doktorun canım? benimki sezeryan gerektiricek bi durum olmazsa normal olcak diyonormali bekliycekmişiz
canım benimki de su anki duruma göre normal doğum diyor fakat ben epidural veya spinal olsun dedim onlar olmaz dedi sezeryan istiyorsan sadece genel yapabiliriz dedi...ben de riske atmamak için genel sezeryan düşünüyorum tabii zaman ne gösterir kısmet nedir bilinmez amma velakin normal doğuma da müsaitmişim...

Canım o bendede var yeşilli turunculu olan.ben bi kaç bölmeli bisey istiyorum bez filan da koyayım diye.

İstediğiniz evde kullanmak içinse ben şöyle birşey almıştım:
https://m.joker.com.tr/urun/jj-cole-diaper-caddy-cocoa-stripe-4958
Ama geçen sene haziranda almıştım, şu an ellerinde var mı bilemiyorum. Çekmecesi var kremlerini vs koyarım diye düşünüyorum. Üstteki gözlerden biri derin ona bezlerini dik olarak koyabiliyorsun, diğeri daha sığ ona da ıslak mendil poşeti sığıyor. Bir de yan tarafında bir cebi var, alt değiştirme örtüsü var orada da.

32.hafta raporu alan arkadaslar bi buraya gelin :) illaki dogum yapacagimiz hastaneden mi almamiz gerekiyor ? o tarihte yazlikta olucam acaba aile hekiminden alinmaz mi
canım ben dr.un kliniğine gidiyorum rapor için çapada asistanları yazacak..ama aile hekimliği yazar mı bilmem çünki kadın doğum dr.unun verdiği bir rapor bu...bence sen bulunduğun yerdeki devlet hastanesinden al devlet hast. fark etmez...

Anneler bana bir arkadaşım emzirme ile ilgili okumam için bir yazı dizisi tavsiye etti. Bir de bir site söyledi. Sizlerle de paylaşayım dedim :))
Site bu: http://www.lllturkiye.org/Bilgiler/Emzirme pozisyonlari.html
Yazı dizisi için de googledan tomrisin emzirme notları diye ararsanız çıkıyor, yeni başladım ben de okumaya :) faydalı bilgiler var dedi bana bakalım okuyup öğreneceğiz biz de :)

maşallah ama biraz fazla değill miiymiş?

Merhaba bayanlar:))
Bugün çok işim var, temizlik yapmam lazım yarın ustalar gelecek
Bütün gardırobu boşalttık dolaptan bi ben çıkmadım
Evin heryerinden eşya çıkıyor koyacak dolap olmayınca

böyle bir şey mi var gerçekten? yoksa bu sadece devlete özel bir durum mu??

Merhaba bayanlar:))
Bugün çok işim var, temizlik yapmam lazım yarın ustalar gelecek
Bütün gardırobu boşalttık dolaptan bi ben çıkmadım
Evin heryerinden eşya çıkıyor koyacak dolap olmayınca

kolay gelsin, her yer eşya hakkaten bende de :)

Canım buda çok güzelmiş ama benim dediğim çantada taşımak için daha pratik pasif bisey.tesekkur ediyorum.

merhaba arkadaşlar ;

P pinksE arkadaşımız ve ben bugün heyetteydik. sohbet ettik kendisini inanılmaz sevdim çok tatlı bir insan. heyette benim bebeğimle ilgili olarak aynı şekilde geriden geliyor herşeyi , kilosu 1360 gr bebeğimin çok az artık simetri ıugr diyorlar genel olarak ufak geliyor bebek. muhtemelen 40.haftaya kadar da beklesem bebek 2 kilo olmayacak. doktor 700-800 gr ancak alır dedi. doğunca bebeği görecez dedi. artık gebelik takibim çapada yapılıyor , doğum da orada olacak her hafta nstye girmeye başlayacağım ve 2 haftada 1 doktor kontrolüm var. genetikçi ile görüşürken ağladım , o da ağlama dedi sende ufaksın dedi , biz testlerle bebeğinin %90 sağlıklı olabileceğini ama %10 ihtimal kötü de olabileceğini söylemek zorundayız dedi. hiçbir doktor sana güllük gülistanlık herşey demez , bunu bekleme dedi. tabisi yine ben pinkse arkadaşımızın yanında ağlarken yanımızda oturan adam dönüp bana " kusura bakmayın kulak misafiri oldum ama benim bebeğimin kolları ve bacakları yok dedi. " yemin ederim utandım . herkesin imtihanı farklı , yine kendimi kaybedip işe geldim işte. aklım pinkse de kaldı , çünkü ben giderken ona sıra gelmemişti , umarım iyidir.

benim bildiğim kadın doğumcu yazacak.ayrıca illaki doğum yapacağın hastane değil heralde

selam canım, inşallah sağlıkla doğacak bebeğin, artık üzme kendini , doğunca büyütürsün sen onu, zaten çabuk kilo alıyorlarmış.
senin boyun kaç ufak derken?

Canım çok geçmiş olsun tekrardan.sadece minyon bir bebektir inşallah.Allah kimseyi evladı konusunda çaresiz bırakmasın.her şey imtihan bu dünyada.en zoru da sağlıkla imtihan tabi.senin içinde pinkse içinde her şey yolunda gider umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…