2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Canım geçmiş olsun artık %90 ihtimale mi odaklansan acaba inşallah P pinksE arkadaşımız da iyi şeyler duyar..

SUHAN miskim bi arkadaş bugün yasinini okuyacak birisine devretmek istiyordu. Mesajını bulamadım şimdi.. Ben kendiminkini okumuştum, kimseden ses çıkmamış daha da geride kalıp kaynamasın ben okurum bir tane daha bu akşam inşallah.

Allah evlatlarimizla imtahan etmesin bizleri inşallah sağlıkla al yvrunu kucağına kilosuna takılma saglikli olsun da kilo alır genetik dr iyi konuşmus herşey güzel olacak insallah

tamam canım.tşk ederim.Allah kabul etsin inşş
perilice_ada canım yasinini K kuzucuk87 aldı bilgin olsun

canım dr.un verdiği %10 ihtimal hangimizin bebeğinde yok ki hiçbirimizin bebeğinin yüzdelik olarak şansı nedir bilemeyiz...bak zaten sana demiş sen de ufacıksın genetiktir her şey az kaldı canım minik kızını kucağına alınca sen büyüteceksin onu sevginle kg. da alır doğduktan sonra hiç merak etme...pinkse arakdasımız da hayırlı haberler ile gelir inşallah...

canımbenim sen onu besler büyütürsün.sıkma canını..bzim bi tanığın böyle olmuş kilosu düşük doğmuş..tabi şimdi kocaman adam bahsettiğim bebek.annesi pamuklara sarıp büyütmüş..inşş prensesimizde minik ama güçlü bi bebek olarak gelecek senin kucağına

ah belmacım ne kdr zor olduğunu tahmin bile edemiyorum.. allahım hiçbirimizi bebişleriyle sınamasın inş.. bence sen artık allahın izniyle korkma, %90 ihtimal çok büyük bir ihtimal bu kısma odaklan, minyon da olsa doğduktan sonra açığı kapatır zaten canım buarada sen kendini çok yoruyorsun, bu süreç de seni çok yıprattı, bence 32. haftadan sonra izne ayrıl sonrasında bu yaşadıkların düşünülünce doğum izninden sonra kolaylıkla heyet raporu alır, o 5 haftayı kapatırsın bence.. bizim üniden bi ablamız da zorlu bi gebelik süreci geçirmişti ve doğum öncesi ve sonrası psikolojisi nedeniyle 3 ay heyet raporu alabilmişti, aklında olsun canım..

benimde aklımda hep kağan vardı kaan kağan dan dolayı vazgeçtik ama diğerleride tam içime sinmiyor mert benimde hep aklımda bakalım

benimde aklımda hep kağan vardı kaan kağan dan dolayı vazgeçtik ama diğerleride tam içime sinmiyor mert benimde hep aklımda bakalım
biz de ozan koyacağız. uzun zaman doruk dedik ama benim içime sinmedi bir türlü ozan ı bulunca rahatladık :) aslında ben en çok alaz ya da ayaz koymak istiyordum...

32.hafta raporu alan arkadaslar bi buraya gelin :) illaki dogum yapacagimiz hastaneden mi almamiz gerekiyor ? o tarihte yazlikta olucam acaba aile hekiminden alinmaz mi
ben doktorumla ve İK ile görüştüm, raporlar artık sistemden gönderiliyormuş. doktora hatırlatacağım o gün sonrada çıktısı alıp uygun bir zamanda İK'ya vereceğim... başka böyle yapacak olan yok mu acaba ?

Canım kilo sıkıntın olmasın doğunca hemen alıyorlar bi haber okumuştum bebek 1 kilo değildi
Sadece minyon bir kız olacak annesi üzme kendini artık

belmaakca

belmaakca canım geçmiş olsun inşallah minik prensesi saglikla kucağına alacaksın üzme kendini hic bak benim kardeşim 1850 gr doğdu şimdi 16 yaşında bi gör maşallah boylu poslu bi yakışıklı. ... %90 lik kısma odaklan lütfen. ..

Ben de bugün 31+6 oldum canım. Ben de aspirini 5-6 gun önce bıraktım artık ama iğneyi doktorum gece yapacaksın sabah bebeği alırız, ertesi gün yine 1 ay kadar daha devam edeceksin iğneye demişti en son.

canım Allah yardımcınız olsun.inşallah bugünlerde geçecek.
arkadaşların dediğine bende katılıyorum canı sağolsun doğumdan sonra desteklersin sen birşekilde.
inşallah sağlığı yerindedir.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım benim, kendini boş yere üzme lütfen. Bak hep sen kendin diyorsun bize çapada neler var görseniz bu dertlerinizin hiçbirini takmazsınız diye. Sen de takma lütfen bebeğin biraz minik diye. Ben geçen sene hastanede yatarken miadı dolmuş doğum yapmış birini tanımıştım, 2 kilo doğdu bebeği ama sapasağlamdı hiçbir sorunu yoktu canım. Senin de böyle olacak inşallah. Rahatla artık biraz.
Ben pazartesileri çapadayım, görüşürüz inşallah :)
Bak bir de şöyle düşün, artık ne türlü risk görüyorlarsa, ben aylardır haftada bir kontrole gidiyorum çapaya, hatta zaman zaman 3 günde bire düştüğü bile oldu. Ama takmıyorum, kendimi üzüp yormuyorum, çünkü bana katkısı olmasından ziyade zararı olur bu stresin. Gayet iyi biliyorum. Onun yerine olsun, sıkı takip olunca hiçbir şey gözlerinden kaçmaz, hemen müdahale edebilirler diye kendimi avutuyorum, iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. İnadına gülüyorum. Sen de böyle yap canım, kendini bırakma. Hepimiz Allaha emanetiz, sağsalim kavuşcaz kuzularımıza inşallah.

Belmacim benimde bebeğim ufak dun 1650 gr.di bizimkilerde ufak bebisler olsun doğduktan sonra büyürler.. sağlıkla sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin inşallah, sadece biraz ufak olacak o kadar

Ben de bugün 31+6 oldum canım. Ben de aspirini 5-6 gun önce bıraktım artık ama iğneyi doktorum gece yapacaksın sabah bebeği alırız, ertesi gün yine 1 ay kadar daha devam edeceksin iğneye demişti en son.
valla canım benimle aynı doğrultuda ilerleyen arkadaşları görünce mutlu oluyorum....hayırlısı ile geçecek bugünler de inşallah...

Canım şimdiye kadar her şey yolunda gidiyor . Allahın izni ile minik hanımı kucağına alınca bütün sıkıntıların bitecek. Rabbim sana minyon sağlıklı bi kız verecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…