Merhaba bayanlar:))
Bugün çok işim var, temizlik yapmam lazım yarın ustalar gelecek
Bütün gardırobu boşalttık dolaptan bi ben çıkmadım
Evin heryerinden eşya çıkıyor koyacak dolap olmayınca
ssvd grubundaki olayı mı söylüyorsun? ben de grubu takip ediyorum:) bırak sezeryanı epizyo bile gerekmemiş maşallah. darısı bizlere.. benim doktorum da destekliyor, ydışındayım ben, burada gayet normal bakılıyor yani:)
bana hemotoloji doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dede ama kadın doğumcuya sormadım benevet önemli olan sağlıkla alalım kuzucuklarımıza gerisi önemli değil...şimdiye kadar aldığım cevaplarda hep bi gün öncesine kadar kullanılmış iğne...oyy merakta kaldım ben nemazan bırakacam acaba..bide doğum sonrasıda belli bi süre kullanmış bazı bayanlar...sen ilk bebekte kullanmışmıydın doğum sonrasında
canım 15-20 dakika diye hatırlıyorum.canım kişiye göre değişiyor sanırımkızlar nstye girenler cevap atabilir mi ne kadar sürüyor ? leventteki iş yerimden gidip döneceğim ve yanımdaki kişi 2 hafta yok !!! ben mecbur iş yerime döneceğim. uzun sürüyor mudur nst ? bir de neden bu haftadan itibaren nst istedi acaba her an doğum yapma ihtimalim mi var ?
canım gözün aydın.neden diyet dedi acaba?gelişimin önde olması iyi değil mi?kızlar doktora gittik bugün. eşimle muhabbet etmekten beni unuttu doktor. aralara girip bilgi almaya çalıştım. bebek iki hafta kadar büyük çıkıyor. diyet dedi doktor. 1849 gr olmuşuz
maşallah sız bu beişlere nasıl bakıyosunızda kocaman oluyolarkızlar doktora gittik bugün. eşimle muhabbet etmekten beni unuttu doktor. aralara girip bilgi almaya çalıştım. bebek iki hafta kadar büyük çıkıyor. diyet dedi doktor. 1849 gr olmuşuz
ay bide ben yapabilsem şu temizliği. evin ortasında top patlamış gibi resmen.biri çat kapı gelecek diye ödüm kopuyor. ama takatim de yok hiç temizlik falan yapmaya
canım her şeyin fazlası zararcanım 15-20 dakika diye hatırlıyorum.canım kişiye göre değişiyor sanırım
ben son ay girmiştim diye hatırlıyorum ama bazı doktorlar erken başlatıyor.her doktor farklı uyguluyor
canım gözün aydın.neden diyet dedi acaba?gelişimin önde olması iyi değil mi?
erken doğum olur diye mi?
biz de ozan koyacağız. uzun zaman doruk dedik ama benim içime sinmedi bir türlü ozan ı bulunca rahatladık :) aslında ben en çok alaz ya da ayaz koymak istiyordum...
Anladım canım senin durumun da farklı belki de ben hiç karşılaşmadım bile bile sezeryan yanlısı doktorlarla ben zaten riskli gebelik uzmanına gidiyorum bu nedenle bana ilk hamileligimde sormadım bile direkt sezeryandi ama kaybettiğim bebegimde büyüktü biraz 5 aylık ben ölü bebek doğuramam dedim onda da tüm israrlarima rağmen sezeryana almadı senin durumun için üzüldüm inşallah vefalı ellere teslim oluruz
Allah yardımcın olsun canım burasıda 36 bugün sıcaktan nemden şişti her tarafımsıcak demeyin burada havalar 45 derece, evden dışarı adım atamıyorum
ay bende beşten sonra gidicem ..heyecanlıyım...maşallah kuzuyakızlar doktora gittik bugün. eşimle muhabbet etmekten beni unuttu doktor. aralara girip bilgi almaya çalıştım. bebek iki hafta kadar büyük çıkıyor. diyet dedi doktor. 1849 gr olmuşuz
kızlar nstye girenler cevap atabilir mi ne kadar sürüyor ? leventteki iş yerimden gidip döneceğim ve yanımdaki kişi 2 hafta yok !!! ben mecbur iş yerime döneceğim. uzun sürüyor mudur nst ? bir de neden bu haftadan itibaren nst istedi acaba her an doğum yapma ihtimalim mi var ?
kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
sancın mı varmış? sen hıssetmıyormuydun peki?kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?