2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba bayanlar:))
Bugün çok işim var, temizlik yapmam lazım yarın ustalar gelecek
Bütün gardırobu boşalttık dolaptan bi ben çıkmadım
Evin heryerinden eşya çıkıyor koyacak dolap olmayınca

ay bide ben yapabilsem şu temizliği. evin ortasında top patlamış gibi resmen. biri çat kapı gelecek diye ödüm kopuyor. ama takatim de yok hiç temizlik falan yapmaya

belmaakca canım kendini üzme. sen kendin diyordun neleri var diye. doğunca o arayı kapatır. kendini üzüp bebişi de üzme. herşey çok güzel olacak. Allaha emanet yavrularımız.

Evet o doğumdan bahsediyorum
İnşallah bize de nasip olur. Yurtdışında sezeryan sonrası tüm gebelerde deneniyor ne güzel.

kızlar nstye girenler cevap atabilir mi ne kadar sürüyor ? leventteki iş yerimden gidip döneceğim ve yanımdaki kişi 2 hafta yok !!! ben mecbur iş yerime döneceğim. uzun sürüyor mudur nst ? bir de neden bu haftadan itibaren nst istedi acaba her an doğum yapma ihtimalim mi var ?

bana hemotoloji doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dede ama kadın doğumcuya sormadım ben

canım 15-20 dakika diye hatırlıyorum.canım kişiye göre değişiyor sanırım
ben son ay girmiştim diye hatırlıyorum ama bazı doktorlar erken başlatıyor.her doktor farklı uyguluyor
kızlar doktora gittik bugün. eşimle muhabbet etmekten beni unuttu doktor. aralara girip bilgi almaya çalıştım. bebek iki hafta kadar büyük çıkıyor. diyet dedi doktor. 1849 gr olmuşuz
canım gözün aydın.neden diyet dedi acaba?gelişimin önde olması iyi değil mi?
erken doğum olur diye mi?

kızlar doktora gittik bugün. eşimle muhabbet etmekten beni unuttu doktor. aralara girip bilgi almaya çalıştım. bebek iki hafta kadar büyük çıkıyor. diyet dedi doktor. 1849 gr olmuşuz
maşallah sız bu beişlere nasıl bakıyosunızda kocaman oluyolar bır arkadasında baya buyumüş ona da erken dogum olabılır demıs
bu haftalar ataga gecıyorlar sanırım

ay bide ben yapabilsem şu temizliği. evin ortasında top patlamış gibi resmen. biri çat kapı gelecek diye ödüm kopuyor. ama takatim de yok hiç temizlik falan yapmaya

Canım mecbur yapacağım odanın şekli şemali değişti dolapların arkasından bir sürü toz vs çıktı
Yarın ustalar gelicek o şekilde gelin diyemem hiç bi iş yapmıyor bu kadın derler
Bir de gömme dolap 2 odayada takılacak iki odada ne varsa küçük bi odamız var oraya yığdık resmen kıyafetler, eşyalar oda resmen ağzına kadar dolu bi insan zor giriyor içeri
Hurç, çanta içine de birşeyler tıkıp salona da getirdik sığmadı
En çok üzüldüğüm şey bir sürü para verip aldığımız yatak odası takımımı evden çıkarmak zorunda kaldık

canım her şeyin fazlası zarar şeker yüklemesinde değerlerimden bir tanesi yüksek çıkmıştı. son zamanlarda açıkçası çok da dikkat etmedim. bebek de almış başını gitmiş valla. gebelik şekeri bebeğe zarar veriyormuş. bundan sonra daha dikkatli olucam. bi de artık nstye bağlanıyorum. sonucu doktora gösteremedim ama henüz.

biz de ozan koyacağız. uzun zaman doruk dedik ama benim içime sinmedi bir türlü ozan ı bulunca rahatladık :) aslında ben en çok alaz ya da ayaz koymak istiyordum...

doruk neden sinmedi canım? nesi varmış benim bebeğimin adının :))

şimdi okudum da gelişme geriliği olduğu için benim bebeğimde allah korusun oksijensiz kalabilirmiş o yüzden şimdiden başlatmışlar nstyi.

Başın sağolsun. Zor bir süreçten geçmişsin. İnşallah Allah güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra.

kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.

Canım ortalama 30 40 dk sürüyor bağlıyorlar makinaya bekliyorsun

kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.

geçmiş olsun doğuma kadar mı yatış verdi? şekerden dolayı mı?

sancın mı varmış? sen hıssetmıyormuydun peki?
korkma canım doktor gozetımınde olman en saglıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…