doruk çok güzel bir isim hatta arkadaşlarla kavgasını yaptık bir süre ama bana biraz iddialı geldi sonra, ben daha basit bir isim olsun, çocuğa bir doğar doğmaz bir ağırlık vermesin dedim.. yani elle tutulur bir şey yok aslında :) yalnız seninle ne kadar ortak noktamız çıktı :))doruk neden sinmedi canım? nesi varmış benim bebeğimin adının :))
çoook geçmiş olsun canım ya belirti var mıydı ?kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
Bence adam sana çok manidar ama iyi bir ders vermiş bu bir tesadüf olamaz sanırım kızma bana ve artık kendini Hirpalama iyiki bi kızın var diceksin şimdi ama örnek işte benim ki de 2400 doğdu 2200 e kadar indi sonra bir ayda 1700 gr aldı yakaladı hemen arkadaşım bir ay önce doğum yaptı 40. Haftanin son günü 2 120 gr bi oglumuz oldu gayet sağlıklı bir günde çıktılar hastaneden masallahi var kuzumun e artık bu kadar örnek biraz rahatlatmalı içini yoksa hamile falan demeyip pataklicam seni adam akıllı maşallah prensesime büyümüş bile daha da büyüyüp abla olcak oooo oooo oo sana inat☺merhaba arkadaşlar ;
@pinksE arkadaşımız ve ben bugün heyetteydik. sohbet ettik kendisini inanılmaz sevdim çok tatlı bir insan.heyette benim bebeğimle ilgili olarak aynı şekilde geriden geliyor herşeyi , kilosu 1360 gr bebeğimin çok az artık simetri ıugr diyorlar genel olarak ufak geliyor bebek. muhtemelen 40.haftaya kadar da beklesem bebek 2 kilo olmayacak. doktor 700-800 gr ancak alır dedi. doğunca bebeği görecez dedi. artık gebelik takibim çapada yapılıyor , doğum da orada olacak her hafta nstye girmeye başlayacağım ve 2 haftada 1 doktor kontrolüm var. genetikçi ile görüşürken ağladım , o da ağlama dedi sende ufaksın dedi , biz testlerle bebeğinin %90 sağlıklı olabileceğini ama %10 ihtimal kötü de olabileceğini söylemek zorundayız dedi. hiçbir doktor sana güllük gülistanlık herşey demez , bunu bekleme dedi. tabisi yine ben pinkse arkadaşımızın yanında ağlarken yanımızda oturan adam dönüp bana " kusura bakmayın kulak misafiri oldum ama benim bebeğimin kolları ve bacakları yok dedi. " yemin ederim utandım . herkesin imtihanı farklı , yine kendimi kaybedip işe geldim işte. aklım pinkse de kaldı , çünkü ben giderken ona sıra gelmemişti , umarım iyidir.
Canim 15 dk sürüyor sana özel bi durum değil sancı ve bebek hareketleri ölçümü yapılacak bende 32 de gittiğimde giricem 32 den sonra herkesi alıyorlar merak etmekızlar nstye girenler cevap atabilir mi ne kadar sürüyor ? leventteki iş yerimden gidip döneceğim ve yanımdaki kişi 2 hafta yok !!! ben mecbur iş yerime döneceğim. uzun sürüyor mudur nst ? bir de neden bu haftadan itibaren nst istedi acaba her an doğum yapma ihtimalim mi var ?
niye yatmiyorsun özgecim anlamadım ben hiç yatmamis olabilirsin ama takipte olman ikiniz için de iyidirkötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
Canım gümüş anti bakteriyel bir iyondur ozon ise oksijenin 3 atomdan oluşan formu, kimyasal olarak başka bir şey kullanmayacaklarsa sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum ama o dezenfeksiyon 2 hafta öncesinde yapılacaksa hiç bir esprisi kalmaz sen eve gelmeden 1 gün önce olsa o zaman vereceğiniz paraya değer ancak. Kuş konusunda da o kadar sıkıntı yapma kafes temizliğini hergün yapar ve kafesin kalıcı yeri olarak bebeğin odasını kullanmazsan ayrı kalmak zorunda kalmazsın. Evcil hayvanlarla büyüyen çocukların bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor. Ben 7 yıllık kedimi hiç bir yere göndermiyorum mesela. Hayvanlar bizi aile olarak kabul ettikleri için ayrılınca depresyona giriyorlar yazık onada.Evet gümüş ozon :) yazarken hızdan kaynaklı bir hata olmuş. Bende yazdıkların yüzünden tedirginim. Yararından çok zararı olabileceği tedirgin ediyor. Eşim çocuklar konusunda biraz fazla hassas. Birde evimizde muhabbet kuşumuz var, bırakamıyoruz öyle çok alıştık ki evimizin bir üyesi gibi. Annelere versek o da strese girecek biliyoruz ki, yaptığımız herşeyi yemek, soda içmek meyve yemek, uyanıp uyumak gibi bizimle birlikte yapıyor o derece :)
Bu işi yapan firma eşimin muhasebesini tuttuğu bir firma, laboratuarlar, hastaneler, okullar, restoranlar, gemiler, ulaşım araçları ilk etapta uyguladıkları yerler. Bakalım daha bir detaylı araştırmak lazım.
ben çıkıyorum yavaştan...doktora geçicem dua edin..öpüldünüz
kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
Allah yardımcın olsun canım burasıda 36 bugün sıcaktan nemden şişti her tarafımve işteyim
ben çıkıyorum yavaştan...doktora geçicem dua edin..öpüldünüz
Canım ortalama 30-40,dk falan sürüyor.kızlar nstye girenler cevap atabilir mi ne kadar sürüyor ? leventteki iş yerimden gidip döneceğim ve yanımdaki kişi 2 hafta yok !!! ben mecbur iş yerime döneceğim. uzun sürüyor mudur nst ? bir de neden bu haftadan itibaren nst istedi acaba her an doğum yapma ihtimalim mi var ?
ben de bu hafta artık şiştiğimi hissetmeye başladım.. sabah ve akşam ayak bileklerimin arasında fark oluyor :) ayak bileklerimden anlıyorum şişmeye başladığımı.. sanırım artık ne yaparsak yapalım başlıcak bu şişlikler..
sorma canım, benim bir ayağım diğerinin iki katı oluyor resmen ben de ne yapacağımı şaşırdım, geçmiyor artık ne yapsam...ben de bu hafta artık şiştiğimi hissetmeye başladım.. sabah ve akşam ayak bileklerimin arasında fark oluyor :) ayak bileklerimden anlıyorum şişmeye başladığımı.. sanırım artık ne yaparsak yapalım başlıcak bu şişlikler..
Sıcaaaaaaaaakkkkkkk.....
yok canım Allah korusun. Süre olarak bi şey demedi sancı bittiğinde çıkartacak tabi bu kaç gün Sürer onu bilmemgeçmiş olsundoğuma kadar mı yatış verdi? şekerden dolayı mı?
aslında arada adet Sancısı gibi ağrım oluyordu.çoook geçmiş olsun canım ya belirti var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?