2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam canlar ya, kızlar çok korkarak soruyorumki alttan muayene ne zaman başlıyor. çatı muaynesi mi o , olan var mı nasıl

doruk neden sinmedi canım? nesi varmış benim bebeğimin adının :))
doruk çok güzel bir isim hatta arkadaşlarla kavgasını yaptık bir süre ama bana biraz iddialı geldi sonra, ben daha basit bir isim olsun, çocuğa bir doğar doğmaz bir ağırlık vermesin dedim.. yani elle tutulur bir şey yok aslında :) yalnız seninle ne kadar ortak noktamız çıktı :))

Bence adam sana çok manidar ama iyi bir ders vermiş bu bir tesadüf olamaz sanırım kızma bana ve artık kendini Hirpalama iyiki bi kızın var diceksin şimdi ama örnek işte benim ki de 2400 doğdu 2200 e kadar indi sonra bir ayda 1700 gr aldı yakaladı hemen arkadaşım bir ay önce doğum yaptı 40. Haftanin son günü 2 120 gr bi oglumuz oldu gayet sağlıklı bir günde çıktılar hastaneden masallahi var kuzumun e artık bu kadar örnek biraz rahatlatmalı içini yoksa hamile falan demeyip pataklicam seni adam akıllı maşallah prensesime büyümüş bile daha da büyüyüp abla olcak oooo oooo oo sana inat☺
Canim 15 dk sürüyor sana özel bi durum değil sancı ve bebek hareketleri ölçümü yapılacak bende 32 de gittiğimde giricem 32 den sonra herkesi alıyorlar merak etme
kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
niye yatmiyorsun özgecim anlamadım ben hiç yatmamis olabilirsin ama takipte olman ikiniz için de iyidir

Canım gümüş anti bakteriyel bir iyondur ozon ise oksijenin 3 atomdan oluşan formu, kimyasal olarak başka bir şey kullanmayacaklarsa sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum ama o dezenfeksiyon 2 hafta öncesinde yapılacaksa hiç bir esprisi kalmaz sen eve gelmeden 1 gün önce olsa o zaman vereceğiniz paraya değer ancak. Kuş konusunda da o kadar sıkıntı yapma kafes temizliğini hergün yapar ve kafesin kalıcı yeri olarak bebeğin odasını kullanmazsan ayrı kalmak zorunda kalmazsın. Evcil hayvanlarla büyüyen çocukların bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor. Ben 7 yıllık kedimi hiç bir yere göndermiyorum mesela. Hayvanlar bizi aile olarak kabul ettikleri için ayrılınca depresyona giriyorlar yazık onada.

kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.

aaaa özgecim geçmiş olsun.. sen sancın olduğunun farkında değil miydin? neden yatış verdi ki? erken doğumdan mı endişelendi acaba?

Allah yardımcın olsun canım burasıda 36 bugün sıcaktan nemden şişti her tarafım ve işteyim

ben de bu hafta artık şiştiğimi hissetmeye başladım.. sabah ve akşam ayak bileklerimin arasında fark oluyor :) ayak bileklerimden anlıyorum şişmeye başladığımı.. sanırım artık ne yaparsak yapalım başlıcak bu şişlikler..

Canım ortalama 30-40,dk falan sürüyor.

ya aynı bnmde öle sanki başka birinin ayakları gibi elimde yüzümde yok allaha şükür ama çok kötü oluyo şişti mi bütün ofiste oturmaktan sanırım havalarda sıcak allahtan yarın son artık izne çıkıyorum :)

sorma canım, benim bir ayağım diğerinin iki katı oluyor resmen ben de ne yapacağımı şaşırdım, geçmiyor artık ne yapsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…