kızlar ya çatı muaynesi veya alttan muayene olan yok mu
Canım öncekinde yarım saat kaldım, bu hafta 20 dakika sürdü. Önemli olan yeteri kadar bakılması demekki. Sen yarım saatten hesapla bence.kızlar nstye girenler cevap atabilir mi ne kadar sürüyor ? leventteki iş yerimden gidip döneceğim ve yanımdaki kişi 2 hafta yok !!! ben mecbur iş yerime döneceğim. uzun sürüyor mudur nst ? bir de neden bu haftadan itibaren nst istedi acaba her an doğum yapma ihtimalim mi var ?
Gönlünü ferah tut canım, en kısa sürede geçer işallah sancın. Çok mu yordun acaba kendini. Dikkat et kafanı dağıtacak birşeyler yap. Allah şifa versin.kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
evet canım 36 dan sonra bakıyorlarmış da önceden başka sebebten olan var mı diye merak ettim. ondan da korktum ya. doğum yaklaşıyor ya korkuyorummmmmmcanım benim bildiğim onu 36 da falan yapıyorlar ama daha hiç olanı duymadım forumda..
umarım en kısa zamanda biter, üzmeyin kendinizi. sıkıldıkça yazın bize :)yok canım Allah korusun. Süre olarak bi şey demedi sancı bittiğinde çıkartacak tabi bu kaç gün Sürer onu bilmem
bunu bi sormam lazimcanım ben dr.un kliniğine gidiyorum rapor için çapada asistanları yazacak..ama aile hekimliği yazar mı bilmem çünki kadın doğum dr.unun verdiği bir rapor bu...bence sen bulunduğun yerdeki devlet hastanesinden al devlet hast. fark etmez...
gecmis olsunkötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
Ayy gecmis olsun canim ya insallah onemsiz bi sancidir cabucak evine donersinkötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
benimde oluyor öyle, ama ben klimalardan fln diye takmıyorum pek, merak ettim şimdi.. ama benim için daha pek erken 29+0'ım bugün.aslında arada adet Sancısı gibi ağrım oluyordu.
sorma canım, benim bir ayağım diğerinin iki katı oluyor resmen ben de ne yapacağımı şaşırdım, geçmiyor artık ne yapsam...
bnm de yrn son iş günümya aynı bnmde öle sanki başka birinin ayakları gibi elimde yüzümde yok allaha şükür ama çok kötü oluyo şişti mi bütün ofiste oturmaktan sanırım havalarda sıcak allahtan yarın son artık izne çıkıyorum :)
Canim dualarimiz seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. ..kızlar nolur dua edin.bu geceyi burada geçirmek istemiyorum.
aynen bende öyle yapıyorum. Ayaklarımızı yüksek bir yere koyup uzanmak şişliklerin inmesi için birebir çözüm bence. Benimde ellerimde daha doğrusu bileklerimde ağrı var sanırım sinir sıkışması başladı. ama az kaldı mutlu sonlarımıza inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza...artık olucak bu şişlikler.. napalım cnm.. bol bol su içiorum, dışardan ekstra tuz almıorum ve eve geldiğimde ayakları duvara uzatıp dinleniyorum :) allahım başka dert vermesin canım
benimde oluyor öyle, ama ben klimalardan fln diye takmıyorum pek, merak ettim şimdi.. ama benim için daha pek erken 29+0'ım bugün.[/QUOT
ay Allah yardımcımız olsun ya..canım benimki de su anki duruma göre normal doğum diyor fakat ben epidural veya spinal olsun dedim onlar olmaz dedi sezeryan istiyorsan sadece genel yapabiliriz dedi...ben de riske atmamak için genel sezeryan düşünüyorum tabii zaman ne gösterir kısmet nedir bilinmez amma velakin normal doğuma da müsaitmişim...
fazla canım fazla. 2 hafta önce kontroldeydim herşey iyiydi. bi anda nolduysa almış yürümüşmaşallah ama biraz fazla değill miiymiş?
evlenmeden önce zayıftı. biz evlendik sosyal hayat diye bişey kalmadı tabi kilo aldı. okadar yoğun çalışıyoki evi sadece uyumak için kullanıyo:))))) şu an nasıl? kilolu mu yoksa normal mi?
canım benimkide çok önden gidiyo. 50 lik yüklemede sorun çıkmamıştı ama bugün açlık tokluk kan şekerine bakıldı toluğun sınırı 140 benimki çıktı 144 direk diyete girdikcanım her şeyin fazlası zararşeker yüklemesinde değerlerimden bir tanesi yüksek çıkmıştı. son zamanlarda açıkçası çok da dikkat etmedim. bebek de almış başını gitmiş valla. gebelik şekeri bebeğe zarar veriyormuş. bundan sonra daha dikkatli olucam. bi de artık nstye bağlanıyorum. sonucu doktora gösteremedim ama henüz.
bnm de yrn son iş günümaz önce de yazdım, yapabileceğimiz bikaç şey var ona rağmen şişiyorsa başa gelen çekilir dicez tatlım :)
Canım mecbur yapacağım odanın şekli şemali değişti dolapların arkasından bir sürü toz vs çıktı
Yarın ustalar gelicek o şekilde gelin diyemem hiç bi iş yapmıyor bu kadın derler
Bir de gömme dolap 2 odayada takılacak iki odada ne varsa küçük bi odamız var oraya yığdık resmen kıyafetler, eşyalar oda resmen ağzına kadar dolu bi insan zor giriyor içeri
Hurç, çanta içine de birşeyler tıkıp salona da getirdik sığmadı
En çok üzüldüğüm şey bir sürü para verip aldığımız yatak odası takımımı evden çıkarmak zorunda kaldık
Aynen bileklerden başlıo şişmeye ayakkabı giymiyorum sürekli terlik giyiyorum.Ayağımda çorap olmamasına rağmen bilklerimde izler çıkıyoben de bu hafta artık şiştiğimi hissetmeye başladım.. sabah ve akşam ayak bileklerimin arasında fark oluyor :) ayak bileklerimden anlıyorum şişmeye başladığımı.. sanırım artık ne yaparsak yapalım başlıcak bu şişlikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?