2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım öncekinde yarım saat kaldım, bu hafta 20 dakika sürdü. Önemli olan yeteri kadar bakılması demekki. Sen yarım saatten hesapla bence.
Bu arada biz farketmeyebiliriz ama bebek sıkıntıda mı keyfi yerinde mi diye takip ediyorlar nst ile özet olarak işte. Endişe edilecek bir şey yok :)

kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
Gönlünü ferah tut canım, en kısa sürede geçer işallah sancın. Çok mu yordun acaba kendini. Dikkat et kafanı dağıtacak birşeyler yap. Allah şifa versin.

canım benim bildiğim onu 36 da falan yapıyorlar ama daha hiç olanı duymadım forumda..
evet canım 36 dan sonra bakıyorlarmış da önceden başka sebebten olan var mı diye merak ettim. ondan da korktum ya. doğum yaklaşıyor ya korkuyorummmmmm

bunu bi sormam lazim
kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
gecmis olsun

sorma canım, benim bir ayağım diğerinin iki katı oluyor resmen ben de ne yapacağımı şaşırdım, geçmiyor artık ne yapsam...

artık olucak bu şişlikler.. napalım cnm.. bol bol su içiorum, dışardan ekstra tuz almıorum ve eve geldiğimde ayakları duvara uzatıp dinleniyorum :) allahım başka dert vermesin canım

bnm de yrn son iş günüm az önce de yazdım, yapabileceğimiz bikaç şey var ona rağmen şişiyorsa başa gelen çekilir dicez tatlım :)

artık olucak bu şişlikler.. napalım cnm.. bol bol su içiorum, dışardan ekstra tuz almıorum ve eve geldiğimde ayakları duvara uzatıp dinleniyorum :) allahım başka dert vermesin canım
aynen bende öyle yapıyorum. Ayaklarımızı yüksek bir yere koyup uzanmak şişliklerin inmesi için birebir çözüm bence. Benimde ellerimde daha doğrusu bileklerimde ağrı var sanırım sinir sıkışması başladı. ama az kaldı mutlu sonlarımıza inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza...

Bende ayaklarımin altına yastık koyuyorum o zaman az şişiyor ve yemeklere neredeyse hiç tuz atmiyorum aksi halde uyuyamiyorum
benimde oluyor öyle, ama ben klimalardan fln diye takmıyorum pek, merak ettim şimdi.. ama benim için daha pek erken 29+0'ım bugün.[/QUOT

ay Allah yardımcımız olsun ya..
maşallah ama biraz fazla değill miiymiş?
fazla canım fazla. 2 hafta önce kontroldeydim herşey iyiydi. bi anda nolduysa almış yürümüş
:))))) şu an nasıl? kilolu mu yoksa normal mi?
evlenmeden önce zayıftı. biz evlendik sosyal hayat diye bişey kalmadı tabi kilo aldı. okadar yoğun çalışıyoki evi sadece uyumak için kullanıyo
canım benimkide çok önden gidiyo. 50 lik yüklemede sorun çıkmamıştı ama bugün açlık tokluk kan şekerine bakıldı toluğun sınırı 140 benimki çıktı 144 direk diyete girdik biliyodum böyle olacağını ama insanın başına gelince sinirleri bozuluyo

bnm de yrn son iş günüm az önce de yazdım, yapabileceğimiz bikaç şey var ona rağmen şişiyorsa başa gelen çekilir dicez tatlım :)

ya yarında geçti mi evde böle olmayız herhalde sıkıntı iş yerinde sabit oturmaktan kaynaklı bnm bence her ne kadar bi saatte bir gezinsemde şişiyo eşim masaj yapıo allah razı olsun bin kere anca öle rahatlıyorum

evde bi tadilat yenileme oldumu tüm ev dağılıyo malesef. tahmin edebiliyorum. çocuk odasının mobilyaları geldiğinde tüm ev altüst olmuştu. o oda ıvır zıvır doluydu çok zor topladım. senin işin daha da zor ama gömme dolaplar çok toparlar. kendimizi toparlayalım benim de ilk işim yatak odasına bir gömme dolap yaptırmak olacak. şimdiden güle güle kullanın

Ben ozel sektordeyim ve sigortam 1 ay once bitti ama ben elden yatirmaya devam ettim,devletin verecegi paradan yararlanmak icin. Daha ne kadar elden yatiracagim. 31+0 mi yoksa 32+0 da mi doktordan rapor aliniyor bilen varsa yardimci olur musunuz

Aynen bileklerden başlıo şişmeye ayakkabı giymiyorum sürekli terlik giyiyorum.Ayağımda çorap olmamasına rağmen bilklerimde izler çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…