2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben ozel sektordeyim ve sigortam 1 ay once bitti ama ben elden yatirmaya devam ettim,devletin verecegi paradan yararlanmak icin. Daha ne kadar elden yatiracagim. 31+0 mi yoksa 32+0 da mi doktordan rapor aliniyor bilen varsa yardimci olur musunuz
32+0 da çağırdı benim dr um.

kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.

kızlar nolur dua edin.bu geceyi burada geçirmek istemiyorum.

canım panik yapma benim 22. haftada sancım çıktı ve yattım. hastanede yatmayacağım diye direnme. daha iyi gözetim altında olursun sonuçta. doktorlar ne derse ona uy. ve dinlen bol bol. gececek hiç korkma

ayh bn de bi nazlanıyorum kendime gülüorum :) lierac ı eşim sürüyo gebeliğin başından beri, görev edindi resmen.. bi süredir de ayak masajına başladık, masajı ztn oldum olası çok severim, bol bol değerlendiriorum ben de

kızlar ya çatı muaynesi veya alttan muayene olan yok mu

Ben oldum ve 15te bir kontrole gidiyorum ayda bir gene alttan muayene yapıyor doktorum, ne için sordunuz? Bana alttan muayene sonrasında rahim yumuşaması teşhisi koymuştu, ardından nst de de sancım çıkınca 4gün hastanede yatmıştım.

oskeortmen canım geçmiş olsun. İnşallah bir an önce normale döner sancıların ve taburcu olursun. Ama sıkma canını lütfen bak çok şükür riskli dönemleri atlattık sayılır sadece hastane çilesi olacak sana. Kaç çıktı sancın? Bak benim hastaneye yattığımdaki sancı şiddetim 65miş ki bunlar hafifti diye söylemiştim doktoruma, çok daha şiddetlilerini yaşamıştım öncesinde ve fitil ile serum takviyesi sayesinde 4.gün öğlen taburcu olmuştum :) nstde de bebeğin kalp atışlarını da dinliyorsun, haklısın sıkıntılı bi süreç hastanede yatmak ama inşallah çabuk toparlarsınız. Hiç yoktan iyidir diye düşün, en azından o odada yatarken bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın :)

belmaakca canım nst ne kadar sürüyor diye sormuşsun. Gittiğim hastane bana 20dakikalık nst bağladıklarını söylemişti ama doktorum yarım saatlik istediği için yarım saat bağlanmıştı. Hastanede yattığım dönemde 45dakika kaldığımı da hatırlıyorum, 20dakika kaldığımı da. Galiba hastaneye, doktorun talebine ve annenin durumuna göre değişiyor.

Kızlar çok fena bulantım var normal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?

Kızlar çok fena bulantım var normal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?

Ben varım üç gündür çok fenayım ama erken doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum.. Benim de erken doğum riskim var ama burda birisi demişti sanırım bebekler dönerken mide bulantısı yaparmış. Benim oğlum bi baş aşağı bi yan dönüp duruyor ben ondandır diye düşünmüştüm..

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa

Allah sana da şifa versin canım .Ben de bilmiyordum nette araştırırken okudum.rahim doğuma hazırlanıyormuş.bu ihtimali düşünmek istemiyorum. Benim kızımın başı hep aşağıda.17.haftadan beri.

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa

başından beri lierac kullanıorm ve henüz çatlamadım.. dha önce de konuşulmuşt, biraz da genetik sanırım, annem de hiç çatlamamış ama özellikle 32.den sonra çatlanıyormuş, o yüzden ben de beklemedeyim bakalım :)

Offf o kadar kötüyüm ki. 2 gündür uykusuzluk bir yandan böbrek ağrısı bir yandan... ( bugün bütün gün hastanede geçti. Sabah sabah dayanılmaz bir böbrek ağrım vardı zaten doktor ultrason istedi istenen birime gittim ve doktor sabah sabah tersinden mi kalktı ne 2 saniye baktı bişey yohhkk yeaa gibi bir tutumla hiç birşey söylemeden gitti. Rapor da hersey normal taş ya da kum bulgusu yok yazdı. Neyse üroloji doktorum kadın doğuma gönderdi. Doktorum benlik bişey yok dedi bende o zaman gelmişken bebegimi göreyim dedim olur dedi baktı sonra dur bi de bobreklerine bakayım dedi. Bi de ne görsün bildiğin boncuk kadar taş! !!! Sorunlu doktorlar neden beni bulur anlamadım ama valla Allah a emanetiz nasıl is yapıyorlar anlamıyorum (

Ya sanırım hiçbir krem jel yağ vs etkisi yok ben lierac ve bio oil kullandım ama yine ufak çatlaklar oluşmuş ben artık bebe yağı kullanıyorum sadece nrmli kalsın yeter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…