32+0 da çağırdı benim dr um.Ben ozel sektordeyim ve sigortam 1 ay once bitti ama ben elden yatirmaya devam ettim,devletin verecegi paradan yararlanmak icin. Daha ne kadar elden yatiracagim. 31+0 mi yoksa 32+0 da mi doktordan rapor aliniyor bilen varsa yardimci olur musunuz
kötü haber sancım çıktı ve doktor yatış verdi. çok yalvardım yatmıyım diye en sonunda izinli çıkabilirsin 2 3 saatte bir dedi. ben hiç yatmadım daha hastanede ya çok korkuyorum.
kızlar nolur dua edin.bu geceyi burada geçirmek istemiyorum.
ya yarında geçti mi evde böle olmayız herhalde sıkıntı iş yerinde sabit oturmaktan kaynaklı bnm bence her ne kadar bi saatte bir gezinsemde şişiyo eşim masaj yapıo allah razı olsun bin kere anca öle rahatlıyorum
:'( ama hic istahm yok canm su saat oldu ağzıma bi lokma bi şey koyamiyorm çok uzgunumMaşallah canım epeu
Maaşallah canım epey büyümüş senin oğlangünlerimiz aynı seninle. Benim kızda 4 gün önce 1750,grdı.
kızlar ya çatı muaynesi veya alttan muayene olan yok mu
Allah kısmet ederse bizde Doruk Arın koyucazdoruk neden sinmedi canım? nesi varmış benim bebeğimin adının :))
Bizde de lierac sürmek eşimin görevi :))ayh bn de bi nazlanıyorum kendime gülüorum :) lierac ı eşim sürüyo gebeliğin başından beri, görev edindi resmen.. bi süredir de ayak masajına başladık, masajı ztn oldum olası çok severim, bol bol değerlendiriorum ben de
Kızlar çok fena bulantım varnormal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?
Allah sana da şifa versin canım .Ben de bilmiyordum nette araştırırken okudum.rahim doğuma hazırlanıyormuş.bu ihtimali düşünmek istemiyorum. Benim kızımın başı hep aşağıda.17.haftadan beri.Ben varım üç gündür çok fenayım ama erken doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum.. Benim de erken doğum riskim varama burda birisi demişti sanırım bebekler dönerken mide bulantısı yaparmış. Benim oğlum bi baş aşağı bi yan dönüp duruyor ben ondandır diye düşünmüştüm..
Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa
Aynen bileklerden başlıo şişmeye ayakkabı giymiyorum sürekli terlik giyiyorum.Ayağımda çorap olmamasına rağmen bilklerimde izler çıkıyo
Aglamaktan başka bişey olmuyor zatenBende özledim ne yapsak ki Doguma kadar beklicez ağlayalım o zaman
Saglık olsun canım üzülmek bebişleri etkiler en iyisi mutlu olmaya çalışmakAglamaktan başka bişey olmuyor zatenne ben gidebiliyorum ne o gelebiliyor Kahrolsun ayrılık
Ya sanırım hiçbir krem jel yağ vs etkisi yok ben lierac ve bio oil kullandım ama yine ufak çatlaklar oluşmuş ben artık bebe yağı kullanıyorum sadece nrmli kalsın yeter diye düşünüyorumKızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?