Geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim en son böbrek genişlemesi başladı bende sürekli kontroldeyim beni hamilelikten daha çok yordu taşlarım ben yoğurdun bi sarı gibi suyu oluyo ya onu içiyorum taşları eritiyomuş bi dene istersen kür halinde belki sancılarını dindirir beni biraz olsa rahatlatıyorOfff o kadar kötüyüm ki. 2 gündür uykusuzluk bir yandan böbrek ağrısı bir yandan...( bugün bütün gün hastanede geçti. Sabah sabah dayanılmaz bir böbrek ağrım vardı zaten doktor ultrason istedi istenen birime gittim ve doktor sabah sabah tersinden mi kalktı ne 2 saniye baktı bişey yohhkk yeaa gibi bir tutumla hiç birşey söylemeden gitti. Rapor da hersey normal taş ya da kum bulgusu yok yazdı. Neyse üroloji doktorum kadın doğuma gönderdi. Doktorum benlik bişey yok dedi bende o zaman gelmişken bebegimi göreyim dedim olur dedi baktı sonra dur bi de bobreklerine bakayım dedi. Bi de ne görsün bildiğin boncuk kadar taş! !!! Sorunlu doktorlar neden beni bulur anlamadım ama valla Allah a emanetiz nasıl is yapıyorlar anlamıyorum (
ben de lierac kullanıyorum çok nadir de bebe yağı. lierac karnıma hep sürdüm ama kalçalarımı ihmal ettim.karnımda hiç yok ama kalçam çatladı benimd.simdi lierac oralara da sürüyorum.Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa
Alışkın böyle mutluluğa kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama canımız sağolsun yineSaglık olsun canım üzülmek bebişleri etkiler en iyisi mutlu olmaya çalışmak
Daha once de taş tecrübem olmuştu. Çok zor gerçekten bazen ağrıdan bagirasim geliyor. Yoğurt suyu hiç sevmiyorum ama mecbur artık icicemGeçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim en son böbrek genişlemesi başladı bende sürekli kontroldeyim beni hamilelikten daha çok yordu taşlarım ben yoğurdun bi sarı gibi suyu oluyo ya onu içiyorum taşları eritiyomuş bi dene istersen kür halinde belki sancılarını dindirir beni biraz olsa rahatlatıyor
canım burda bebek dönerken olurmuş diye konuşmuşlardı.bebeğin bu hafta dönüyosa belki normaldir.Kızlar çok fena bulantım varnormal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?
Canım sigorta kısmını bilmiyorum ama 32+0 işgörmezlik ya da çalışacaksan işgörebilir alıyorsunBen ozel sektordeyim ve sigortam 1 ay once bitti ama ben elden yatirmaya devam ettim,devletin verecegi paradan yararlanmak icin. Daha ne kadar elden yatiracagim. 31+0 mi yoksa 32+0 da mi doktordan rapor aliniyor bilen varsa yardimci olur musunuz
Allah sana da şifa versin canım .Ben de bilmiyordum nette araştırırken okudum.rahim doğuma hazırlanıyormuş.bu ihtimali düşünmek istemiyorum. Benim kızımın başı hep aşağıda.17.haftadan beri.
Nasılsın en son ağrıların vardı sanki ? Doktoruna karar verdin mi ? Nasıl geçti randevun ? Inşallah hersey yolundadir
Ben ozel sektordeyim ve sigortam 1 ay once bitti ama ben elden yatirmaya devam ettim,devletin verecegi paradan yararlanmak icin. Daha ne kadar elden yatiracagim. 31+0 mi yoksa 32+0 da mi doktordan rapor aliniyor bilen varsa yardimci olur musunuz
Geçmiş olsun cnm evde olmana sevindim ama Yatman gerekiyor sa da yatarsin kendini bu kadar sıkıntıya sokma inşallah sancıların gecerkızlar öncelikle herkese teşekkürler. saat 8 gibi girdiğim nstde sancım yine çıktı ama doktor izinli çıkarttı. sabah 8 de tekrar giricem . Sanırım bi kaç gün böyle ev hastane Arasında mekik dokuyacağız ama olsun razıyım. ailenin olmaması da ayrı bi dert. insan böyle zamanlarda kendini yalnız hissedip ilgi bekliyormuş meğer.
çok şükür ki bu gece kendi yatağımda yatıyorum. Allah kimseyi düşürmesin oralara.
canım çoook teşekkür ederim sayende uzun süredir almayı düşündüğum fakat bana biraz tuzlu gelen çantayı alabildim Allah hepimize aldiklarımızı boynumuz bükülmeden evlat acısi cekmeden kullanmayı nasib etsinIyi akşamlar hanımlar ebebekte bu akşam 8 den sabah 8 e kadar İnternet'e özel okiedog ve Bellotte de Çantalarda %30 indirim varmış bilginize
Canım kilolu olması dediğin gibi belki babasına çekmiştir benim oğlumda kiloluydu onun için sezeryana almışlardi şu sıkıntı oluyor bebiş doymak bilmiyordu sutum yetmiyordu mama başladık bu seferde biberonu alınca beni bırakti fazla emziremedim diye çok üzülmüştum eşinin annesi emzirebilmişmi süt yeterse hiç problem değil başka sağlık sıkıntısi olmasındadoktor kontrolündeydim adetlerimde çok sancılı oluyo. ha düşük sancısı ha benim adet ikisinide biliyommümkün değil yani bi sorun çıkmasından korkuyorum
evet canım 36 dan sonra bakıyorlarmış da önceden başka sebebten olan var mı diye merak ettim. ondan da korktum ya. doğum yaklaşıyor ya korkuyorummmmmm
akşam lierac , gündüz badem yağı... şu an için bir sıkıntım yok.Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?