2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de dün yürüyemedin genital bölgedeki acıdan, baskı yapıyor diye düşündüm ama olmazsa yazarım bugün doktora..

Gecmis olsun canim dikkat et kendine.az kaldi sabret:)

ben de dün yürüyemedin genital bölgedeki acıdan, baskı yapıyor diye düşündüm ama olmazsa yazarım bugün doktora..
Canim bebekler buyudugu icin alta baski yapiyor cok agri yapmadiktan sonra normaldir.bende agirlastim iyice surekli tuvaletim geliyor.

Kızlar sonunda çanta alabildim e bebek teki kampanyadan yararlanfim okiedog Damask sumo 199 dan 139 a inmişti 100 tl de hediye çekim vardı 40 liraya geldi çanta çok mutlu oldum iyi günlerde kullanalım insallah
Hayirli olsun canim gule gule kullan.ben almadim daha besigini bile almadim artik bayramdan sonra:))

Kızlar çok fena bulantım var normal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?
Benımde var bence alakası yok ben kokulara karsı cok hasasım dun ogurmekten olecegımı hısetım bEnce normal kızımdada boyleydım 40.haftada geldı

kızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz

çok geçmiş olsun.inşallah tekrarlamaz arkadaşım

Cok gecmis olsun canimm

Ahh ustalarr buhafta badana isimiz var ev duman olcak heralde kolay gelsin bizleree

Çocuk odası boş olacak benim artık bugün o odadakileri de götürecekler:)
2 hafta sonra duvar kağıtçılar gelecek araya bayram girdiği için
İşin komiği baza almıştık, o da bayramdan sonra gelecekmiş biz bir hafta yerde uyuyacağız
Bugün bütün yatak odası takımımı götürecek gelen ustalar

Çok geçmiş olsun canımmm

Bende lierac kullaniyorum ama catliyorum bana burda bi arkadas yazmisdi catlaklar bebislerin imzasi diye aynen ole kafaya takmiyorum artik dogumdan sonra careler ariycam artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…