- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Günaydın canım, madecassol duymuştum, bi araştır istersen...Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa
ben de dün yürüyemedin genital bölgedeki acıdan, baskı yapıyor diye düşündüm ama olmazsa yazarım bugün doktora..Bayanlar dünden beri sag tarafımda bebeğimin bir yerini hissediyorum karnıma dayanıyor elimi koyuyorum sert o bölge sonra kayboluyor bugün çok fazla oldu ama hep sağımda elimle hissettim çok hoşuma gitti ama ani ağrılarım oluyor akşam üstü özel bölgeme tarif edemediğim bir sızlantı girdi korktum bende Sancı olayından bu ayın 22 sinde randevum var ayın 15 inde gitsem miki yoksa normal midir
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.az kaldi sabret:)kızlar öncelikle herkese teşekkürler. saat 8 gibi girdiğim nstde sancım yine çıktı ama doktor izinli çıkarttı. sabah 8 de tekrar giricem . Sanırım bi kaç gün böyle ev hastane Arasında mekik dokuyacağız ama olsun razıyım. ailenin olmaması da ayrı bi dert. insan böyle zamanlarda kendini yalnız hissedip ilgi bekliyormuş meğer.
çok şükür ki bu gece kendi yatağımda yatıyorum. Allah kimseyi düşürmesin oralara.
Canim bebekler buyudugu icin alta baski yapiyor cok agri yapmadiktan sonra normaldir.bende agirlastim iyice surekli tuvaletim geliyor.ben de dün yürüyemedin genital bölgedeki acıdan, baskı yapıyor diye düşündüm ama olmazsa yazarım bugün doktora..
Hayirli olsun canim gule gule kullan.ben almadim daha besigini bile almadimKızlar sonunda çanta alabildim e bebek teki kampanyadan yararlanfim okiedog Damask sumo 199 dan 139 a inmişti 100 tl de hediye çekim vardı 40 liraya geldi çanta çok mutlu oldum iyi günlerde kullanalım insallah
Benımde var bence alakası yok ben kokulara karsı cok hasasım dun ogurmekten olecegımı hısetım bEnce normal kızımdada boyleydım 40.haftada geldıKızlar çok fena bulantım varnormal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?
çok geçmiş olsun.inşallah tekrarlamaz arkadaşımkızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Cok gecmis olsun canimmkızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Ahh ustalarr buhafta badana isimiz var ev duman olcak heralde kolay gelsin bizlereeGünaydın kızlar
Sabah kan verdim eve geldim her şeyi halettim şimdide ustaları bekliyorum :)
Ahh ustalarr buhafta badana isimiz var ev duman olcak heralde kolay gelsin bizleree
Çok geçmiş olsun canımmmkızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz mustelanın hiçbir etkisi yok çatır çatır çatlıyorummmm yaaa
Tesekkur ediyorum catdog, isgoremezlik raporu alicaktimCanım sigorta kısmını bilmiyorum ama 32+0 işgörmezlik ya da çalışacaksan işgörebilir alıyorsun
günaydın sabah muayenemiz vardı kızım 1400 gr olmuş.bıyuda 35 cm miş doktor gayet iyi gelişimi erken doğum riskin yok dedi enfeksiyon için tahlil yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?