Allah kolaylik versin canim ustaya ugrasmak cok zor bide hamile hamileGünaydın kızlar
Sabah kan verdim eve geldim her şeyi halettim şimdide ustaları bekliyorum :)
Masallah canim bebisinegünaydın sabah muayenemiz vardı kızım 1400 gr olmuş.bıyuda 35 cm miş doktor gayet iyi gelişimi erken doğum riskin yok dedi enfeksiyon için tahlil yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak
canım 32+1 de alsak sıkıntı olmaz değil mi...Canım sigorta kısmını bilmiyorum ama 32+0 işgörmezlik ya da çalışacaksan işgörebilir alıyorsun
aynen canımsabahtan ne bu sıcak ya.... bayılıp kalcam sanki. klima falan kar etmiyo. yanıyorum...
şeker çıktı canım ya çok fazla değil ama doktorum yinede diyet verdi. kayınvalidem 1 ay emzirmiş doktorlar sütü kestirmiş sonra. fazla büyümüş benimki 40 günlük bi fotosu var 1 yaşında gibi. doktorumla konuştum büyük ihtimalle ondada şeker vardı dedi. sınır 140 benim şeker 144 çıktı umarım herşey yolunda giderCanım kilolu olması dediğin gibi belki babasına çekmiştir benim oğlumda kiloluydu onun için sezeryana almışlardi şu sıkıntı oluyor bebiş doymak bilmiyordu sutum yetmiyordu mama başladık bu seferde biberonu alınca beni bırakti fazla emziremedim diye çok üzülmüştum eşinin annesi emzirebilmişmi süt yeterse hiç problem değil başka sağlık sıkıntısi olmasında
gözün aydın canım benimde yarın kontrol bende özledim bir ay oldu kac kılo olmus gelişimi nasılmışben geldim..günaydınnnn
dün tombalağımı gördüm...öp öp öpppppp doyamadımmm
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
canım son aylarda bulantı oluyor diye yazmıştı arkadaslar sakın olmaya calış ama dr.unu da bilgilendir...ben de sabahları kalktıgımda afedersin öğürme hissi oluyor hatta bu sabah kusucam zannettim ama nadiren oluyor...çok geçmiş olsun canım...Kızlar çok fena bulantım varnormal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?
canım inşallah sen de belma da bu süreçten mutlu sonla çıkacaksınız...Rabbim yavrularımız bize bağişlasın inşallah...Kizlar yazdiklarinizi okudum dünden beri hepiniz iyi dileklerinizi yazmissiniz cok sagolun.belmaakca ile tanistik konustuk cok memnun oldum seni tanidigima belma keske daha fazla vaktimiz olsaydı. Belmanin herkesin dedigi gbi cok tatli minik bir prensesi olacak. Sakin uzme kendini belma. Rabbim hicbirimizi evlatlarimizla sinamasin. Benim suyum fazlaydi ama bugunku prof. riskli gormedi kafam karisti biraz ama neyse. Benim oglumda dudak damak yarigi gorulmustu bildiginiz gibi bugün buyuk bir yarik degil diye yorumladi insallah dogrudur bir hafta geriden geliyor dedi ama onemli gorulmedi ultrason makinelerinden farklilik gosterebiliyor sanirim.bizden boyle hepinize tesekkkurler
hadi gözün aydın canım neler dedi dr.un doğum süreci coraspin vs. ilgili...ben geldim..günaydınnnn
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
çılgın ,neşeli miskben geldim..günaydınnnn
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
canım ben geçen hafta gittim birçok şey var ama vücut direncin yüksek olup gezmeli iyice bakmalısın ben girdim 30 dk. durmadan cıktım çok kalabalıktı insanlar resmen üstüne yürüyor ben biraz mızmızım sıkıntıya gelemiyorum kendine güveniyorsan git canım...ama gidebilirsen sabah erkenden git biz kalabalık vakitte gitmiştik...Kizlar gunaydin herkes yavas yavas toplaniyohavuzlu hana gitmeii dusunuyorum gecelik pijama yatak yorgan alisverisi bebek giysileri hepsini birlikde aradan cikarmak icin acaba gitsemmi?guzel gecelik pijama bulunurmu bide bebege kadife tulum sonbaharlik bikacbisey kisliklar ariyorum sezon degil ama havuzlu handa bulunurmu acaba kizlaar
gözün aydın canım benimde yarın kontrol bende özledim bir ay oldu kac kılo olmus gelişimi nasılmış
1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacakhadi gözün aydın canım neler dedi dr.un doğum süreci coraspin vs. ilgili...
Oh çok şükür geçmiş sancın. Stres, yorgunluk filan da çok etkiliyor, dikkat edelim kendimize.. Bol suya devam :)kızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Hadi gözün aydın :)))ben geldim..günaydınnnn
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?