2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sabahtan ne bu sıcak ya.... bayılıp kalcam sanki. klima falan kar etmiyo. yanıyorum...

şeker çıktı canım ya çok fazla değil ama doktorum yinede diyet verdi. kayınvalidem 1 ay emzirmiş doktorlar sütü kestirmiş sonra. fazla büyümüş benimki 40 günlük bi fotosu var 1 yaşında gibi. doktorumla konuştum büyük ihtimalle ondada şeker vardı dedi. sınır 140 benim şeker 144 çıktı umarım herşey yolunda gider

ben geldim..günaydınnnn
dün tombalağımı gördüm...öp öp öpppppp doyamadımmm

Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
gözün aydın canım benimde yarın kontrol bende özledim bir ay oldu kac kılo olmus gelişimi nasılmış

Kızlar çok fena bulantım var normal mi bu zamanda.netten bakıyorum erken doğum belirtisi falan diyenler var.benim erken doğum riski de var.korkuyorum var mı bulantı yaşayan?
canım son aylarda bulantı oluyor diye yazmıştı arkadaslar sakın olmaya calış ama dr.unu da bilgilendir...ben de sabahları kalktıgımda afedersin öğürme hissi oluyor hatta bu sabah kusucam zannettim ama nadiren oluyor...çok geçmiş olsun canım...

canım inşallah sen de belma da bu süreçten mutlu sonla çıkacaksınız...Rabbim yavrularımız bize bağişlasın inşallah...
bu arada su miktarın ne kadarmış canım, ne güzel sıkıntı görmemişler...

Kizlar gunaydin herkes yavas yavas toplaniyo havuzlu hana gitmeii dusunuyorum gecelik pijama yatak yorgan alisverisi bebek giysileri hepsini birlikde aradan cikarmak icin acaba gitsemmi?guzel gecelik pijama bulunurmu bide bebege kadife tulum sonbaharlik bikacbisey kisliklar ariyorum sezon degil ama havuzlu handa bulunurmu acaba kizlaar

canım ben geçen hafta gittim birçok şey var ama vücut direncin yüksek olup gezmeli iyice bakmalısın ben girdim 30 dk. durmadan cıktım çok kalabalıktı insanlar resmen üstüne yürüyor ben biraz mızmızım sıkıntıya gelemiyorum kendine güveniyorsan git canım...ama gidebilirsen sabah erkenden git biz kalabalık vakitte gitmiştik...

gözün aydın canım benimde yarın kontrol bende özledim bir ay oldu kac kılo olmus gelişimi nasılmış

hadi gözün aydın canım neler dedi dr.un doğum süreci coraspin vs. ilgili...
1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacak

solanin ayisigi3434 coraspini 3 hafta sonra kesicem yani 32.haftamda..iğneyide doğum tarihinden 4 gün önce dedi..

Oh çok şükür geçmiş sancın. Stres, yorgunluk filan da çok etkiliyor, dikkat edelim kendimize.. Bol suya devam :)

ben geldim..günaydınnnn
dün tombalağımı gördüm...öp öp öpppppp doyamadımmm

Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
Hadi gözün aydın :)))

Günaydınlarrrr
Çok iğrenç bir geceydi, bu sıcaklarla nasıl baş edicez ya doğru düzgün uyku uyuyamıyorum kaç gündür, çok yorgunum.

Kızlar günaydın ;

Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…