- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
masallah canım güzel haberler ile dönmüşsün coraspin konusunda aynı ilerleyeceğiz demek ki..peki sezeryanı konuştunuz mu ?1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacak
@solaninayisigi3434 coraspini 3 hafta sonra kesicem yani 32.haftamda..iğneyide doğum tarihinden 4 gün önce dedi..
Kizlar gunaydin herkes yavas yavas toplaniyohavuzlu hana gitmeii dusunuyorum gecelik pijama yatak yorgan alisverisi bebek giysileri hepsini birlikde aradan cikarmak icin acaba gitsemmi?guzel gecelik pijama bulunurmu bide bebege kadife tulum sonbaharlik bikacbisey kisliklar ariyorum sezon degil ama havuzlu handa bulunurmu acaba kizlaar
Masallah canim melegine hadi gozin aydin1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacak
@solaninayisigi3434 coraspini 3 hafta sonra kesicem yani 32.haftamda..iğneyide doğum tarihinden 4 gün önce dedi..
tşk ederim canımOh çok şükür geçmiş sancın. Stres, yorgunluk filan da çok etkiliyor, dikkat edelim kendimize.. Bol suya devam :)
Hadi gözün aydın :)))
Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
kuzum sen kendine neden eziyet ediyorsun..senin bebişle benimki paralel gidiyor bak kiloları yakın çıkmış..geçen kontrollerimiz de de aynıydı...okuma şu nettenki olur olmaz şeyleri...%90'a odaklanKızlar günaydın ;
Vallahi canim bende cok gezemiyorum biraz yurusem bacaklarim agriyor cok yoruluyorum. dahada bir suru eksik var bayramdan sonra kiyafetlerini yikayip hazirlicam yavas yavascanım ben geçen hafta gittim birçok şey var ama vücut direncin yüksek olup gezmeli iyice bakmalısın ben girdim 30 dk. durmadan cıktım çok kalabalıktı insanlar resmen üstüne yürüyor ben biraz mızmızım sıkıntıya gelemiyorum kendine güveniyorsan git canım...ama gidebilirsen sabah erkenden git biz kalabalık vakitte gitmiştik...
1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacak
maaşallah inşallah sorunsuz herkes doğurur da doğum hikayeleri yazarız artık zaman azalmaya başladı çok heycanlı1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacak
canım ne desek boş annelik şimdiden ruhumuza işlemeye başladı korkularında, endişelerinde haklısın hepimiz senin hissettiklerini yaşardık emin ol...ama sen bugune kadar gerçekten sağlam bir irade ile geldin butun arkadaslar burada sahit olduk sen kalan zamanı geçmişte nasıl metanet ile geçirdiysen yine öyle yap...bu mübarek günlerin hürmetine iyi olacak her şey hepimiz dua ediyoruz birilerinin duası kabul olacak hepimiz inanıyoruz...internete bakıp kendini de üzme canım...Kızlar günaydın ;
canım biz eşimle bir iki hafta önce gittik.. fiyatlar piyasayla hemen hemen aynı.. ben pijama takımlarımı oradan aldım ama öyle çooook fazla çeşit filan yok normal yani.. havuzlu han deyince ben herşeyden bol bol vardır seç beğen al gibi birşey hayal etmiştim de... bebek için giysi satan mağazalar var ama biz almıştık zaten o yüzden çok bakmadım onlara.. sonbaharlık şeyler malesef şuan hiçbir yerde çok fazla yok malum mevsimden dolayı.. ben de bi ara çok aradım uzun kollu bir kaç şey zor buldum.. havuzluhandan lohusa terliği tacı ve bebek saç bandını 3lü set olarak 35 liraya filan aldım heryerde 50 60 lira ama bir mağaza vardı iç çamaşırı mağazası ismi şahinler gibi birşeydi orada uygundu..hatta o mağazada emzirme sütyenleri kampanyadaydı 10 liraya iki tane aldım.. kapı süsleri çok pahalı 100den aşağı güzel birşey yoktu ama şansıma 40 liraya çokta hoşuma giden birşey buldum..biz alışveriş böyle geçti inşallah biraz fikir verebilmişimdir :)
bebeceyiz sarayi diye bi magazavarmis cnm secim cokmus ole degilse bosuna gitmiyim.buarada yanitindan dolayi cok tesekkurler ))canım biz eşimle bir iki hafta önce gittik.. fiyatlar piyasayla hemen hemen aynı.. ben pijama takımlarımı oradan aldım ama öyle çooook fazla çeşit filan yok normal yani.. havuzlu han deyince ben herşeyden bol bol vardır seç beğen al gibi birşey hayal etmiştim de... bebek için giysi satan mağazalar var ama biz almıştık zaten o yüzden çok bakmadım onlara.. sonbaharlık şeyler malesef şuan hiçbir yerde çok fazla yok malum mevsimden dolayı.. ben de bi ara çok aradım uzun kollu bir kaç şey zor buldum.. havuzluhandan lohusa terliği tacı ve bebek saç bandını 3lü set olarak 35 liraya filan aldım heryerde 50 60 lira ama bir mağaza vardı iç çamaşırı mağazası ismi şahinler gibi birşeydi orada uygundu..hatta o mağazada emzirme sütyenleri kampanyadaydı 10 liraya iki tane aldım.. kapı süsleri çok pahalı 100den aşağı güzel birşey yoktu ama şansıma 40 liraya çokta hoşuma giden birşey buldum..biz alışveriş böyle geçti inşallah biraz fikir verebilmişimdir :)
...aslında soracaktım dün çok eğlenceli bi muayene geçti..kafam gitti ...bi iğneyle hap aklıma geldi..oda eşim hatırlattı nezamn bırakıcaz iğneyi diyemasallah canım güzel haberler ile dönmüşsün coraspin konusunda aynı ilerleyeceğiz demek ki..peki sezeryanı konuştunuz mu ?
canım ben normalde de biraz gezsem yorulurum genelde eşim olmadan çıkmam tek poşet bile taşımam ama hamilelikte yorgunluk daha da çok oluyormuş bunu anladım...valla ben dün kıyafetler basladım bugün de devam edeceğim işin içine girince zormuş ve hala da eksik var bitmiyor....bir de senın kızın var inşallah kolaylıkla yaparsın canım...Vallahi canim bende cok gezemiyorum biraz yurusem bacaklarim agriyor cok yoruluyorum. dahada bir suru eksik var bayramdan sonra kiyafetlerini yikayip hazirlicam yavas yavas
bebeceyiz sarayi diye bi magazavarmis cnm secim cokmus ole degilse bosuna gitmiyim.buarada yanitindan dolayi cok tesekkurler ))
kafalar hepimizin uçmuş durumda:)) biz de muayene olmadan liste yapıyoruz eşimin eline tutuşturuyorum ben unutursam hemen devreye girip soruyor çünki ben bebişi görünce her seyi unutuyorum......aslında soracaktım dün çok eğlenceli bi muayene geçti..kafam gitti ...bi iğneyle hap aklıma geldi..oda eşim hatırlattı nezamn bırakıcaz iğneyi diye
Masallah canim melegine hadi gozin aydin
maşallah canım oğluşunaiyi haberlerini alınca insan nasıl rahatlıyor ben de dün senin gibiydim Allah daim etsin neşemizi inşallah kalan süreci en güzel şekilde tamamlarız
maaşallah inşallah sorunsuz herkes doğurur da doğum hikayeleri yazarız artık zaman azalmaya başladı çok heycanlı
günaydın canım ne güzel haberler alıyoruz sabah sabah...daim olsun mutluluklarımız inşallah...Kızlarcım günaydın nasılsınız?
Sabah doktor randevum vardı oğluşum ii çok şükür1630 gr 40 cm olmuş ne kdr da hızlı büyüyorlar ne büyük mucize.. Bnmki hala önden gidiyor, doktorum artık doğumu biraz erken bekleyebiliriz dedi, sağlıkla gelsin de inş oğluşum ne zaman isterse o zmn gelsin
aynen leyla gibiydim dün..her gittiğimde soracaklarımı unutuyorum..kafalar hepimizin uçmuş durumda:)) biz de muayene olmadan liste yapıyoruz eşimin eline tutuşturuyorum ben unutursam hemen devreye girip soruyor çünki ben bebişi görünce her seyi unutuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?