2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
masallah canım güzel haberler ile dönmüşsün coraspin konusunda aynı ilerleyeceğiz demek ki..peki sezeryanı konuştunuz mu ?

canım biz eşimle bir iki hafta önce gittik.. fiyatlar piyasayla hemen hemen aynı.. ben pijama takımlarımı oradan aldım ama öyle çooook fazla çeşit filan yok normal yani.. havuzlu han deyince ben herşeyden bol bol vardır seç beğen al gibi birşey hayal etmiştim de... bebek için giysi satan mağazalar var ama biz almıştık zaten o yüzden çok bakmadım onlara.. sonbaharlık şeyler malesef şuan hiçbir yerde çok fazla yok malum mevsimden dolayı.. ben de bi ara çok aradım uzun kollu bir kaç şey zor buldum.. havuzluhandan lohusa terliği tacı ve bebek saç bandını 3lü set olarak 35 liraya filan aldım heryerde 50 60 lira ama bir mağaza vardı iç çamaşırı mağazası ismi şahinler gibi birşeydi orada uygundu..hatta o mağazada emzirme sütyenleri kampanyadaydı 10 liraya iki tane aldım.. kapı süsleri çok pahalı 100den aşağı güzel birşey yoktu ama şansıma 40 liraya çokta hoşuma giden birşey buldum..biz alışveriş böyle geçti inşallah biraz fikir verebilmişimdir :)

Masallah canim melegine hadi gozin aydin

canım sen içini ferah tut iyi seyler düşün bebeklerimizin allah korusun yaşayıp yaşamayacağı ( rabbim hepimizin yavrularını bize bağışlasın) allah bilir bol bol dua et herşey güxel olacak yavrunu kucağına aldığında hepsi geçecek..bugünler unutacaksın inşallah .

Canım benim, günü olan yaşar, sen nelere takılıyorsun böyle. Ben bizzat gördüm, 700 gram, 500 gram yaşayan bebekleri. Olmayan şeyleri düşünüp kendini niye strese sokuyorsun yaaa. Yapma böyle

kuzum sen kendine neden eziyet ediyorsun..senin bebişle benimki paralel gidiyor bak kiloları yakın çıkmış..geçen kontrollerimiz de de aynıydı...okuma şu nettenki olur olmaz şeyleri...%90'a odaklan

Vallahi canim bende cok gezemiyorum biraz yurusem bacaklarim agriyor cok yoruluyorum. dahada bir suru eksik var bayramdan sonra kiyafetlerini yikayip hazirlicam yavas yavas

maşallah canım oğluşuna iyi haberlerini alınca insan nasıl rahatlıyor ben de dün senin gibiydim Allah daim etsin neşemiziinşallah kalan süreci en güzel şekilde tamamlarız

maaşallah inşallah sorunsuz herkes doğurur da doğum hikayeleri yazarız artık zaman azalmaya başladı çok heycanlı

canım ne desek boş annelik şimdiden ruhumuza işlemeye başladı korkularında, endişelerinde haklısın hepimiz senin hissettiklerini yaşardık emin ol...ama sen bugune kadar gerçekten sağlam bir irade ile geldin butun arkadaslar burada sahit olduk sen kalan zamanı geçmişte nasıl metanet ile geçirdiysen yine öyle yap...bu mübarek günlerin hürmetine iyi olacak her şey hepimiz dua ediyoruz birilerinin duası kabul olacak hepimiz inanıyoruz...internete bakıp kendini de üzme canım...

bebeceyiz sarayi diye bi magazavarmis cnm secim cokmus ole degilse bosuna gitmiyim.buarada yanitindan dolayi cok tesekkurler ))

masallah canım güzel haberler ile dönmüşsün coraspin konusunda aynı ilerleyeceğiz demek ki..peki sezeryanı konuştunuz mu ?
...aslında soracaktım dün çok eğlenceli bi muayene geçti..kafam gitti ...bi iğneyle hap aklıma geldi..oda eşim hatırlattı nezamn bırakıcaz iğneyi diye

Kızlarcım günaydın nasılsınız?
Sabah doktor randevum vardı oğluşum ii çok şükür 1630 gr 40 cm olmuş ne kdr da hızlı büyüyorlar ne büyük mucize.. Bnmki hala önden gidiyor, doktorum artık doğumu biraz erken bekleyebiliriz dedi, sağlıkla gelsin de inş oğluşum ne zaman isterse o zmn gelsin

Vallahi canim bende cok gezemiyorum biraz yurusem bacaklarim agriyor cok yoruluyorum. dahada bir suru eksik var bayramdan sonra kiyafetlerini yikayip hazirlicam yavas yavas
canım ben normalde de biraz gezsem yorulurum genelde eşim olmadan çıkmam tek poşet bile taşımam ama hamilelikte yorgunluk daha da çok oluyormuş bunu anladım...valla ben dün kıyafetler basladım bugün de devam edeceğim işin içine girince zormuş ve hala da eksik var bitmiyor....bir de senın kızın var inşallah kolaylıkla yaparsın canım...

bebeceyiz sarayi diye bi magazavarmis cnm secim cokmus ole degilse bosuna gitmiyim.buarada yanitindan dolayi cok tesekkurler ))

valla mağazaların isimlerine bakmadım ne desem yalan olur ama bi tane büyük bir bebek mağazası vardı dikkatimi çeken diğerleri daha küçük mağazalardı sanırım.. ben gitmesem içimde kalırdı valla sırf o yüzden gidilir bence bide biz hafta içi gitmiştik çok sakindi aklında bulunsun :)

...aslında soracaktım dün çok eğlenceli bi muayene geçti..kafam gitti ...bi iğneyle hap aklıma geldi..oda eşim hatırlattı nezamn bırakıcaz iğneyi diye
kafalar hepimizin uçmuş durumda:)) biz de muayene olmadan liste yapıyoruz eşimin eline tutuşturuyorum ben unutursam hemen devreye girip soruyor çünki ben bebişi görünce her seyi unutuyorum...

Masallah canim melegine hadi gozin aydin

maşallah canım oğluşuna iyi haberlerini alınca insan nasıl rahatlıyor ben de dün senin gibiydim Allah daim etsin neşemiziinşallah kalan süreci en güzel şekilde tamamlarız

maaşallah inşallah sorunsuz herkes doğurur da doğum hikayeleri yazarız artık zaman azalmaya başladı çok heycanlı

çok tşk ederim kızlaramin inş Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin neşemizi yarım bırakmasın

günaydın canım ne güzel haberler alıyoruz sabah sabah...daim olsun mutluluklarımız inşallah...

kafalar hepimizin uçmuş durumda:)) biz de muayene olmadan liste yapıyoruz eşimin eline tutuşturuyorum ben unutursam hemen devreye girip soruyor çünki ben bebişi görünce her seyi unutuyorum...
aynen leyla gibiydim dün..her gittiğimde soracaklarımı unutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…