2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
normalde bende aşırı terleme nefes darlığı sıcak basması başlamıştı..doktora soracaktım..o sormadan dedi ki artık bu haftalarda aşırı terleme ateş basmaları nefes darlığı çok olur..menepozlu kadınlar gibi dolanırsın ortalarda ama bebeğin akciğerleri gelişiyor ondan oluyor korkuya kapılma dedi..kasıklarda batmada olabilir dedi...

Son düzenleme:

aaaa benimde kasıklarımda batma oluyor hatta gecen sancım mı var acaba diye korkmuştum demek normalmiş...

canım 32+1 de alsak sıkıntı olmaz değil mi...
canım sorduğum kadarıyla 32+0 a kadar alman gerekiyor.
ya 32+0 ya da 31+ da.am sen çalıştığın kuruma da sor bana böyle söylendi.

canım bildiğim kadarıyla son aylar daha çok kilo alıyor bebekler.
seninki az bile alsa şuanda haftada aldığından daha fazla alacak sonraki aylar.
canım vitamin,demir ilacı felan kullanıyormusun peki?

canım bendede nefes darlığı başladı.
sıcaklardan dolayı daha erken başladı sanırım.

kızlar bu aralar uzun yolculuk yapacak olan var mı mesela 8-9 saat gibi?

Kızlar sabah 6 da yola çıktık eşimle ankarada n istanbul à gidiyor z .
ama artık karnım beni çok zorluyor nefes alamıyor gibi oluyorum.
Normalde istanbul da annemler é varirdik bu saate ama eşimin anadolu yakasında işi vardı onun için bekliyoruz.
Birde bayram dan sonra antalya Kaş à tatile gideceğiz güya,
Yollarda dogurmasam iyiydi

aaaa benimde kasıklarımda batma oluyor hatta gecen sancım mı var acaba diye korkmuştum demek normalmiş...
bende de vardı ..bebeğin kafasıda artık aşağıda sanırım oda etkili..ama sen yinede kontrolde doktoruna sor..

kaçıncı haftadasın ben 29+4 görülüyor..doktor normal dedi nefes darlığına..
yolculuk içinde en fazla 200-250 km'lik mesafe önerdi bana

saçmalama cnm öle şeyler düşünüpte canını sıkma forumumuzda doğum yapan ikizleri düşün biri 1700 biri 1400 mü neydi üstüne üstlük 29. haftalarında doğmuşlardı düşün o bile böle acaba yaşarlar mı die dert etmiodu kendine kendini toparla artık biraz prematüre doğanlara bak en fazla 1 hafta kalır küvezde bebeğin buda çok büyük sıkıntı değil küveze girmeyen bebek mi var allah aşkına bırak artık dertlenmeyi herşey güzel olucak die düşün hiç bi sıkıntında olmadan doğurucaksın merak etme

bende de vardı ..bebeğin kafasıda artık aşağıda sanırım oda etkili..ama sen yinede kontrolde doktoruna sor..

aklımda inşallah unutmazsan soracağım birde benim sağ el parmak uçlarımda uyuşma oluyor sende varmı böyle birsey pazartesi kontrolüm bakalım doktor ne diyecek..

canım hiç sıkıntı yapma. bana hamileliğiğimin ilk dönemlerinde 1 kiloyu geçsin o zaman takma kafana diyorlardı. yeni doğan yoğun bakımında çalışan bir arkadaşım var o da aynı şeyi söylüyor hep. merak etme canım atlattık biz artık Allah'ın izniyle. erken doğum riski olan biri olarak şuan Korktuğum tek şey doğumdan sonra Bebeğin küvezlerde kalması. o da kaderde varsa yapacak bir şey yok.olumlu düşünelim

canım benim çok mutlu oldum , bol bol su iç sende öpüyorum.

belmacım inş hepimiz burda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızın hbrlerini paylaşıcaz.. tam sıkıntıların azalmışken lütfen kendine yeni dertler edinme.. sen de kızın da çok güçlüsünüz sorunsuz bi şekilde kavuşucaksınız, biz buna inanıyoruz.. sen de kötü şeyler düşünme evrene olumlu mesaj göndermeye devam edelim.. allahın izniyle herşey çok güzel olucak

Ben tahmini 7 saatlik yolculuk yapacağım bayramda. Molalarla 8 saate uzar gibi. Doktorum sık mola verin molalarda bir 5 dk yürü dedi. Sonra da bebek için sorun değil de bacakların çok şişer tatilinin 2 günü onla uğraşırsın ondan diyorum dedi.

Bizde lafda tatile gitcez daha biara yurtdisi yapalim dedik ama riski goze alamadik arti evin badanasi tamamlanmamis alisverisimiz tatil yapcak gibi durmuyoruz hadi hayirlisi bakalim))))

bende oraya eşimle gideceğim , benim için artık kritik dönemler başladı. hastane çantasını yapmam lazım.

Insallah canim.gercekten eksikler bitmiyor ben kendime hicbisey almadim daha gecelik ic camasiri falan hepsi bayram dan sonraya artik gozumde buyuyor hepsi.Rabbim hepimize kolaylik versin.

aklımda inşallah unutmazsan soracağım birde benim sağ el parmak uçlarımda uyuşma oluyor sende varmı böyle birsey pazartesi kontrolüm bakalım doktor ne diyecek..
yok canım bende öyle bişey hiç olmadı ama biri yazmıştı sanki parmak uçlarım uyuşuyor diye

Benim kuzenim 4 çocuğunun 3 ünü erken doğurdu (sebebi bilinemediğinden önlem de alınamadı) Öyle ki hastane tuvaletinde oldu bir doğum. Biri 1300 gr.di sonuncusu 1 kg. altındaydı. 1300 gr.lara gelince kurtardı kendini diye sevinmişler. Hastane de kaldılar tabii anne sütünü sağıp götürdü her gün. Evet zor günlerdi ama geçti. Şimdi 4 çocuğun en zekileri bu sabırsız olanlar :) Senin prenses de seni azcık zorluyor ama sakin ol geçecek hepsi sağlıkla kucağına alacaksın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…