normalde bende aşırı terleme nefes darlığı sıcak basması başlamıştı..doktora soracaktım..o sormadan dedi ki artık bu haftalarda aşırı terleme ateş basmaları nefes darlığı çok olur..menepozlu kadınlar gibi dolanırsın ortalarda ama bebeğin akçiğerleri gelişiyor ondan oluyor korkuya kapılma dedi..kasıklarda batmada olabilir dedi...
canım sorduğum kadarıyla 32+0 a kadar alman gerekiyor.canım 32+1 de alsak sıkıntı olmaz değil mi...
canım bildiğim kadarıyla son aylar daha çok kilo alıyor bebekler.Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
canım bendede nefes darlığı başladı.normalde bende aşırı terleme nefes darlığı sıcak basması başlamıştı..doktora soracaktım..o sormadan dedi ki artık bu haftalarda aşırı terleme ateş basmaları nefes darlığı çok olur..menepozlu kadınlar gibi dolanırsın ortalarda ama bebeğin akçiğerleri gelişiyor ondan oluyor korkuya kapılma dedi..kasıklarda batmada olabilir dedi...
bende de vardı ..bebeğin kafasıda artık aşağıda sanırım oda etkili..ama sen yinede kontrolde doktoruna sor..aaaa benimde kasıklarımda batma oluyor hatta gecen sancım mı var acaba diye korkmuştum demek normalmiş...
kaçıncı haftadasın ben 29+4 görülüyor..doktor normal dedi nefes darlığına..canım bendede nefes darlığı başladı.
sıcaklardan dolayı daha erken başladı sanırım.
kızlar bu aralar uzun yolculuk yapacak olan var mı mesela 8-9 saat gibi?
Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
bende de vardı ..bebeğin kafasıda artık aşağıda sanırım oda etkili..ama sen yinede kontrolde doktoruna sor..
canım hiç sıkıntı yapma. bana hamileliğiğimin ilk dönemlerinde 1 kiloyu geçsin o zaman takma kafana diyorlardı. yeni doğan yoğun bakımında çalışan bir arkadaşım var o da aynı şeyi söylüyor hep. merak etme canım atlattık biz artık Allah'ın izniyle. erken doğum riski olan biri olarak şuan Korktuğum tek şey doğumdan sonra Bebeğin küvezlerde kalması. o da kaderde varsa yapacak bir şey yok.olumlu düşünelimKızlar günaydın ;
canım benim çok mutlu oldum , bol bol su iç sende öpüyorum.kızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Kızlar günaydın ;
Ben tahmini 7 saatlik yolculuk yapacağım bayramda. Molalarla 8 saate uzar gibi. Doktorum sık mola verin molalarda bir 5 dk yürü dedi. Sonra da bebek için sorun değil de bacakların çok şişer tatilinin 2 günü onla uğraşırsın ondan diyorum dedi.canım bendede nefes darlığı başladı.
sıcaklardan dolayı daha erken başladı sanırım.
kızlar bu aralar uzun yolculuk yapacak olan var mı mesela 8-9 saat gibi?
Bizde lafda tatile gitcez daha biara yurtdisi yapalim dedik ama riski goze alamadik arti evin badanasi tamamlanmamis alisverisimiz tatil yapcak gibi durmuyoruz hadi hayirlisi bakalim))))Kızlar sabah 6 da yola çıktık eşimle ankarada n istanbul à gidiyor z .
ama artık karnım beni çok zorluyor nefes alamıyor gibi oluyorum.
Normalde istanbul da annemler é varirdik bu saate ama eşimin anadolu yakasında işi vardı onun için bekliyoruz.
Birde bayram dan sonra antalya Kaş à tatile gideceğiz güya,
Yollarda dogurmasam iyiydi
Canım nasıl geçti merak ettim. nasılmış tosbağaben geldim..günaydınnnn
dün tombalağımı gördüm...öp öp öpppppp doyamadımmm
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
günaydın canım ne güzel haberler alıyoruz sabah sabah...daim olsun mutluluklarımız inşallah...
bende oraya eşimle gideceğim , benim için artık kritik dönemler başladı. hastane çantasını yapmam lazım.Kizlar gunaydin herkes yavas yavas toplaniyohavuzlu hana gitmeii dusunuyorum gecelik pijama yatak yorgan alisverisi bebek giysileri hepsini birlikde aradan cikarmak icin acaba gitsemmi?guzel gecelik pijama bulunurmu bide bebege kadife tulum sonbaharlik bikacbisey kisliklar ariyorum sezon degil ama havuzlu handa bulunurmu acaba kizlaar
Insallah canim.gercekten eksikler bitmiyor ben kendime hicbisey almadim daha gecelik ic camasiri falan hepsi bayram dan sonraya artik gozumde buyuyor hepsi.Rabbim hepimize kolaylik versin.canım ben normalde de biraz gezsem yorulurum genelde eşim olmadan çıkmam tek poşet bile taşımam ama hamilelikte yorgunluk daha da çok oluyormuş bunu anladım...valla ben dün kıyafetler basladım bugün de devam edeceğim işin içine girince zormuş ve hala da eksik var bitmiyor....bir de senın kızın var inşallah kolaylıkla yaparsın canım...
yok canım bende öyle bişey hiç olmadı ama biri yazmıştı sanki parmak uçlarım uyuşuyor diyeaklımda inşallah unutmazsan soracağım birde benim sağ el parmak uçlarımda uyuşma oluyor sende varmı böyle birsey pazartesi kontrolüm bakalım doktor ne diyecek..
Benim kuzenim 4 çocuğunun 3 ünü erken doğurdu (sebebi bilinemediğinden önlem de alınamadı) Öyle ki hastane tuvaletinde oldu bir doğum. Biri 1300 gr.di sonuncusu 1 kg. altındaydı. 1300 gr.lara gelince kurtardı kendini diye sevinmişler. Hastane de kaldılar tabii anne sütünü sağıp götürdü her gün. Evet zor günlerdi ama geçti. Şimdi 4 çocuğun en zekileri bu sabırsız olanlar :) Senin prenses de seni azcık zorluyor ama sakin ol geçecek hepsi sağlıkla kucağına alacaksın bence..Kızlar günaydın ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?