2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende oraya eşimle gideceğim , benim için artık kritik dönemler başladı. hastane çantasını yapmam lazım.
Canim iyi dusun iyi olsun derler insallah hakkimizda hersey cok guzel olur )canini sıkma ALLAH BUYUK INSALLAH evlatlarimizi bize bizide onlara saglikla bagislasin cantaya gelince doktorum bana 34haftada hazir olsun dedi ah ah daha buyuk esyalarim hazir sadece simdi diyorum ki havuzlu hana gitsemde tum giysileri yatak yorgani iste pijama terlik hepsini birlikde aradan cikartayim canim insallah yetisdiririz stres olmamaya calisalim.listen hazirmi cnm?

aklımda inşallah unutmazsan soracağım birde benim sağ el parmak uçlarımda uyuşma oluyor sende varmı böyle birsey pazartesi kontrolüm bakalım doktor ne diyecek..
Bende var o uyuşma. Doktor karpal tünel sendromu diye birşey varmış o hamilelikte olabilir demişti. Özel bir bilekliği var onu kullanabilirsin ama doğumdan sonra geçecek merak etme demişti. Bilekliğini de almadım daha.

yanımda olaydında bi çimdik ataydım sana
önceki gün hastaneye gittiğimde bi kadın anlattı. bi akrabasının hamileliği sadece 6,5 ay sürüyomuş vücut sonra bebeği öldürüyomuş. hastalığın adını unuttum dedi. 6,5 aylık olunca sezeryanla bebeği alıyolarmış topu topu 650gr oluyomuş bebekleri ve yaşıyolarmış. doktorlar napıyo ne ediyo bilmiyorum ama yaşıyo çocuklar dedi çıtı pıtı bi kızı var görmen lazım dedi. mantığın alıyomu 650gr nedir yaa

Hayirli olsun canim gule gule kullan.ben almadim daha besigini bile almadim artik bayramdan sonra:))
Sagol canım amin☺alırsın ne olacak benim ikinci bebeğim bu yüzden çok eksiğimiz yoktu
Ya canım sen dogurmadan rahatlamicaksin 750 gr bile yaşarken neden seninki yaşamasın kaldı ki premature bebekler ciğer gelişimini falan tamamlamamis oluyor seninki 4 hafta sonra artık kendi donanımını tamamlamış olacak yani kuvozde bile kalmaz şu anda gerilik hala iki hafta olarak mı Devam ediyor
çok tşk ederim kızlaramin inş Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin neşemizi yarım bırakmasın
maşallah size canım sağlıcakla al insallah

kızlar şu kırmızı pijama nasıl. bunu da alayım diyorum

Eklentiler

• image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 141
yok canım bende öyle bişey hiç olmadı ama biri yazmıştı sanki parmak uçlarım uyuşuyor diye
32 haftalik hamileliğim benimde olmaya başladı hem parmak kemiklerim ağrıyor hemde iki gundur parmaklarimda uyuşma oluyor benimde 15 sinde gidecem kontrole ama korkuyorum :-(

İyi olmama sevindim bol bol dinlen inşallah vaktinde gelecek bebegin

32 haftalik hamileliğim benimde olmaya başladı hem parmak kemiklerim ağrıyor hemde iki gundur parmaklarimda uyuşma oluyor benimde 15 sinde gidecem kontrole ama korkuyorum :-(
Benimde ağrı ve uyuşma var sabahları uyanınca daha çok oluyor bana dr b12 verdi ama hala devam ediyor yarın dr gidecem tekrar sorucam

böyle düşünme ne olur, eşimin arkadaşının bebeği de sana benzer süreçlerden geçti. Gelişim geriliği vardı, gelişimi 31. haftada durmuştu ve 1 ay kadar erken doğdu. Şubatın 16sında dünyaya gözlerini açan minik Yusuf 3 hafta kadar küvezde kaldıktan sonra annesinin kucağına gelebildi. Şimdi maşallahı var :)

günaydın bayanlar,
herkesin aşağı yukarı sıkıntısı aynı sanırım.
bende nefes almakta zorluk çekiyorum.
son haftalar ne olur bilmiyorum artık
Bende dün gece öyleydim nefes almakta zorluk çektim sıcaktan mı bilemedim klima yı açtım sabaha kadarda yatamadim ne sağimda ne solumda

kaçıncı haftadasın ben 29+4 görülüyor..doktor normal dedi nefes darlığına..
yolculuk içinde en fazla 200-250 km'lik mesafe önerdi bana
canım bende 29+3.bir haftadır nefesim daralıyor ama gündüz özellikle
ikinci hamileliğimde gece nefes alamazdım özellikle son aylar.

bende diyordum neden böyleyim, 2 gündür yanaklarımdan ateş çıkartabilirim resmen, elim kolum gögüslerim yanıyo. Çeşmeye yapışık yaşıyorum resmen :) meğer sebebi buymuş

günaydın sabah muayenemiz vardı kızım 1400 gr olmuş.bıyuda 35 cm miş doktor gayet iyi gelişimi erken doğum riskin yok dedi enfeksiyon için tahlil yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak
Maşallah kızina bende yarın gidicemde benimkiler ne kadar oldu çok merak ediyorum

kuzum sen kendine neden eziyet ediyorsun..senin bebişle benimki paralel gidiyor bak kiloları yakın çıkmış..geçen kontrollerimiz de de aynıydı...okuma şu nettenki olur olmaz şeyleri...%90'a odaklan
Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…