Canim iyi dusun iyi olsun derler insallah hakkimizda hersey cok guzel olur )canini sıkma ALLAH BUYUK INSALLAH evlatlarimizi bize bizide onlara saglikla bagislasin cantaya gelince doktorum bana 34haftada hazir olsun dedi ah ah daha buyuk esyalarim hazir sadece simdi diyorum ki havuzlu hana gitsemde tum giysileri yatak yorgani iste pijama terlik hepsini birlikde aradan cikartayim canim insallah yetisdiririz stres olmamaya calisalim.listen hazirmi cnm?bende oraya eşimle gideceğim , benim için artık kritik dönemler başladı. hastane çantasını yapmam lazım.
çok şükür belmacım iyi gidiyor sıkıntı yok şimdilik.dikkat et dedi doktor..Canım nasıl geçti merak ettim. nasılmış tosbağa
Bende var o uyuşma. Doktor karpal tünel sendromu diye birşey varmış o hamilelikte olabilir demişti. Özel bir bilekliği var onu kullanabilirsin ama doğumdan sonra geçecek merak etme demişti. Bilekliğini de almadım daha.aklımda inşallah unutmazsan soracağım birde benim sağ el parmak uçlarımda uyuşma oluyor sende varmı böyle birsey pazartesi kontrolüm bakalım doktor ne diyecek..
yanımda olaydında bi çimdik ataydım sanaKızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
Sagol canım amin☺alırsın ne olacak benim ikinci bebeğim bu yüzden çok eksiğimiz yoktuHayirli olsun canim gule gule kullan.ben almadim daha besigini bile almadimartik bayramdan sonra:))
Ya canım sen dogurmadan rahatlamicaksin 750 gr bile yaşarken neden seninki yaşamasın kaldı ki premature bebekler ciğer gelişimini falan tamamlamamis oluyor seninki 4 hafta sonra artık kendi donanımını tamamlamış olacak yani kuvozde bile kalmaz şu anda gerilik hala iki hafta olarak mı Devam ediyorKızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
maşallah size canım sağlıcakla al insallahçok tşk ederim kızlaramin inş Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin neşemizi yarım bırakmasın
32 haftalik hamileliğim benimde olmaya başladı hem parmak kemiklerim ağrıyor hemde iki gundur parmaklarimda uyuşma oluyor benimde 15 sinde gidecem kontrole ama korkuyorum :-(yok canım bende öyle bişey hiç olmadı ama biri yazmıştı sanki parmak uçlarım uyuşuyor diye
İyi olmama sevindim bol bol dinlen inşallah vaktinde gelecek bebeginkızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Gayet hos cnm ))bencekızlar şu kırmızı pijama nasıl. bunu da alayım diyorum
Benimde ağrı ve uyuşma var sabahları uyanınca daha çok oluyor bana dr b12 verdi ama hala devam ediyor yarın dr gidecem tekrar sorucam32 haftalik hamileliğim benimde olmaya başladı hem parmak kemiklerim ağrıyor hemde iki gundur parmaklarimda uyuşma oluyor benimde 15 sinde gidecem kontrole ama korkuyorum :-(
böyle düşünme ne olur, eşimin arkadaşının bebeği de sana benzer süreçlerden geçti. Gelişim geriliği vardı, gelişimi 31. haftada durmuştu ve 1 ay kadar erken doğdu. Şubatın 16sında dünyaya gözlerini açan minik Yusuf 3 hafta kadar küvezde kaldıktan sonra annesinin kucağına gelebildi. Şimdi maşallahı var :)Kızlar günaydın ;
Bende dün gece öyleydim nefes almakta zorluk çektim sıcaktan mı bilemedim klima yı açtım sabaha kadarda yatamadim ne sağimda ne solumdagünaydın bayanlar,
herkesin aşağı yukarı sıkıntısı aynı sanırım.
bende nefes almakta zorluk çekiyorum.
son haftalar ne olur bilmiyorum artık
canım bende 29+3.bir haftadır nefesim daralıyor ama gündüz özelliklekaçıncı haftadasın ben 29+4 görülüyor..doktor normal dedi nefes darlığına..
yolculuk içinde en fazla 200-250 km'lik mesafe önerdi bana
bende diyordum neden böyleyim, 2 gündür yanaklarımdan ateş çıkartabilirim resmen, elim kolum gögüslerim yanıyo. Çeşmeye yapışık yaşıyorum resmen :) meğer sebebi buymuşnormalde bende aşırı terleme nefes darlığı sıcak basması başlamıştı..doktora soracaktım..o sormadan dedi ki artık bu haftalarda aşırı terleme ateş basmaları nefes darlığı çok olur..menepozlu kadınlar gibi dolanırsın ortalarda ama bebeğin akciğerleri gelişiyor ondan oluyor korkuya kapılma dedi..kasıklarda batmada olabilir dedi...
Maşallah kızina bende yarın gidicemde benimkiler ne kadar oldu çok merak ediyorumgünaydın sabah muayenemiz vardı kızım 1400 gr olmuş.bıyuda 35 cm miş doktor gayet iyi gelişimi erken doğum riskin yok dedi enfeksiyon için tahlil yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak
ben aldım canım aynısından (kırmızı)kızlar şu kırmızı pijama nasıl. bunu da alayım diyorum
Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .kuzum sen kendine neden eziyet ediyorsun..senin bebişle benimki paralel gidiyor bak kiloları yakın çıkmış..geçen kontrollerimiz de de aynıydı...okuma şu nettenki olur olmaz şeyleri...%90'a odaklan
Bende bugün gidecem gorecem inş kuzumuben geldim..günaydınnnn
dün tombalağımı gördüm...öp öp öpppppp doyamadımmm
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
bebitolara gelsinnnn
iyi hbrlerini beklioruz fulyacım :)Bende bugün gidecem gorecem inş kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?