Aynı dert bendede var canım şimdiden böyle olursak agustosu düşünemiyorumGünaydınlarrrr
Çok iğrenç bir geceydi, bu sıcaklarla nasıl baş edicez yadoğru düzgün uyku uyuyamıyorum kaç gündür, çok yorgunum.
Teşekkür ederim canimiyi hbrlerini beklioruz fulyacım :)
Bende var o uyuşma. Doktor karpal tünel sendromu diye birşey varmış o hamilelikte olabilir demişti. Özel bir bilekliği var onu kullanabilirsin ama doğumdan sonra geçecek merak etme demişti. Bilekliğini de almadım daha.
belma canım benim yeğnim bundan 17 yıl once 1200 dogdu ciğerleri gelişmemişti daha doktoru bile yaşamaz dedi ve yasadı rabbim omur verince oyle guzel yaşıyolar ve zeki oluyolarki sen içini ferah tut bu rısk herkesde var düşünürsek işin içinden çıkılmıyoCanım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
Masallah canim normal doğumu etkiliyormuymus önde olması canımKızlarcım günaydın nasılsınız?
Sabah doktor randevum vardı oğluşum ii çok şükür1630 gr 40 cm olmuş ne kdr da hızlı büyüyorlar ne büyük mucize.. Bnmki hala önden gidiyor, doktorum artık doğumu biraz erken bekleyebiliriz dedi, sağlıkla gelsin de inş oğluşum ne zaman isterse o zmn gelsin
Ayy önce başka sorunlar , şimdi yaşar mı yaşamaz mı sorunları ? Allahım sana sığındım nasıl panik oluyorum. Doğru söylüyorsun sakin olmam lazım bebeğim için.canım ne desek boş annelik şimdiden ruhumuza işlemeye başladı korkularında, endişelerinde haklısın hepimiz senin hissettiklerini yaşardık emin ol...ama sen bugune kadar gerçekten sağlam bir irade ile geldin butun arkadaslar burada sahit olduk sen kalan zamanı geçmişte nasıl metanet ile geçirdiysen yine öyle yap...bu mübarek günlerin hürmetine iyi olacak her şey hepimiz dua ediyoruz birilerinin duası kabul olacak hepimiz inanıyoruz...internete bakıp kendini de üzme canım...
Aynen acayip sıcak BiDe benim.kuzular yatağa girince kuduruyor sola donuyom biri ytekmeliyo sağa donuyom diğeri sürekli durtulme halindeyim eğer karnında ne zaman hareket ediyorsa doguncada öyle oluyosa yandım ki ne yandım Allah yardımcımız olsunGünaydınlarrrr
Çok iğrenç bir geceydi, bu sıcaklarla nasıl baş edicez yadoğru düzgün uyku uyuyamıyorum kaç gündür, çok yorgunum.
Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
Masallah canim normal doğumu etkiliyormuymus önde olması canım
canım güzel haberler ile dönersin umarım..Kızlar Günaydın bugün 32+0 olduk doktor gunumuz oğlumu görmeye gideceğim
Ayy canım maşallah çok az kaldı normal düşünürsek 25 den sonra beklicez demek inş hayırlı dogumlarimiz olur canım kuzularımıza kavusmamiza az kaldı bende çok özledim yavrumu inş hersey yolundadır canım ben kaç gundur yanıyorum sicak basiyor gecede yatamiyorum dr.gidince yine soylicem bakalimtatlım doktorum aslında, bebişler, ölçümleri ne kdr ilerde olursa olsun, genelde sat a göre dünyaya gelmeyi tercih ederler diyor.. ama kilodaki artış, bebeğin kanalda dha kolay ilerlemesine ve sıkışmasına dolasıyla doğumun dha erken başlamasına sebep olabilirmiş.. o nedenle bugün doktorum bana çok güzel bişi söyledi, unutmamak için tekrarladım hatta içimden :) bana dedi ki bebiş 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gibi hazır, 21 eylülden önce gelmicekmiş gibi rahat olalım gerisini bebeğimize bırakalım
buarada doktorumu yeni değiştirdim, malum bahsetmiştim, acıbademden jimere geçiş yaptım :) . bu yeni doktoruma 3. gidişim ama aramızda inanılmaz bi elektrik oluştu bile, inş böyle devam eder :)
bende büyük bir merakla kilosunu ve boyunu bekliyordum doktorum günüyle çok uyumlu dedi çok sevindim :)rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimizeMaşallah kızina bende yarın gidicemde benimkiler ne kadar oldu çok merak ediyorum
Amin canim sendende Allah razi olsun on ayak oldun.Rabbim hepimize saglikli hayirli zamaninda dogumlar nasip etsin.yasinlerin duası toplantı..Allah kabul etsin..birer fatiha okuyalım..inş listede olupta girmeyen arkadaşlarda haftalık düzenli okumuşlardı..bu hafta sondu yasinlerimiz ..herkesten Allah razı olsun...sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
hepsini kullanıyorum canım ama almıyor kilo maalesef. muz , pekmez balık et süt hepsini yiyorum ama hep aynı. damarlarda da bir sorun yok. doktora dedim benden mi kaynaklı değl dedi bebekten kaynaklı dedi. ne yapabilirim dedim , bir şey yapamazsın dedi. Nasip iyi olsun da inan kilosuna takılmıyorum. 2 kilo olsun küvözde kalmasın , korkum ocanım sorduğum kadarıyla 32+0 a kadar alman gerekiyor.
ya 32+0 ya da 31+ da.am sen çalıştığın kuruma da sor bana böyle söylendi.
canım bildiğim kadarıyla son aylar daha çok kilo alıyor bebekler.
seninki az bile alsa şuanda haftada aldığından daha fazla alacak sonraki aylar.
canım vitamin,demir ilacı felan kullanıyormusun peki?
Böyle kötü şeyler düşünme zor bir süreç evet ama kendini strese sokma inşallah sağlıkla dogsunda kiloya takılma bak arkadaşlar çok daha küçük doğup büyümüş bebkelrden bahsediyor bol bol dua et onu karnına koyan Rabbim omrunude verir canımCanım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
Bende bu gittiğim de sorucam daha yeni başladı bi çok ilaç kullanıyorum yememe de dikkat ediyorum ama yinede zor geçiyor artık hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin hepimizeBenimde ağrı ve uyuşma var sabahları uyanınca daha çok oluyor bana dr b12 verdi ama hala devam ediyor yarın dr gidecem tekrar sorucam
Bende bu gittiğim de sorucam daha yeni başladı bi çok ilaç kullanıyorum yememe de dikkat ediyorum ama yinede zor geçiyor artık hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
inşaallah bebeğe zararı olan bişey olmasın yeter kesinlikle eğer demir ilacı falan kötü yapıyorsa bende de aynı oldu doktorum yemekten 1 saat sonra al dediben başından beri ilaçları düzenli alamıyorum ya midemi cok kötü yapıyor ilaçlar bende kötü olduğum zamanlarda kaçamaklar yaptım hep inşallah önemli bir sey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?