2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

benim yeni olmaya başladı daha doktora gitmedim pazartesi soracam insallah olumsuz bi yanı yoktur bebeğe

Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
belma canım benim yeğnim bundan 17 yıl once 1200 dogdu ciğerleri gelişmemişti daha doktoru bile yaşamaz dedi ve yasadı rabbim omur verince oyle guzel yaşıyolar ve zeki oluyolarki sen içini ferah tut bu rısk herkesde var düşünürsek işin içinden çıkılmıyo

Masallah canim normal doğumu etkiliyormuymus önde olması canım

Ayy önce başka sorunlar , şimdi yaşar mı yaşamaz mı sorunları ? Allahım sana sığındım nasıl panik oluyorum. Doğru söylüyorsun sakin olmam lazım bebeğim için.

yasinlerin duası toplantı..Allah kabul etsin..birer fatiha okuyalım..inş listede olupta girmeyen arkadaşlarda haftalık düzenli okumuşlardı..bu hafta sondu yasinlerimiz ..herkesten Allah razı olsun...sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

Günaydınlarrrr
Çok iğrenç bir geceydi, bu sıcaklarla nasıl baş edicez ya doğru düzgün uyku uyuyamıyorum kaç gündür, çok yorgunum.
Aynen acayip sıcak BiDe benim.kuzular yatağa girince kuduruyor sola donuyom biri ytekmeliyo sağa donuyom diğeri sürekli durtulme halindeyim eğer karnında ne zaman hareket ediyorsa doguncada öyle oluyosa yandım ki ne yandım Allah yardımcımız olsun

Kilosuna değil kaderine bağlı kuzum yaşaması. Arkadaşım benimle yaşıt yani 87 doğumlu ve kız 6aylık 900gram doğmuş teee o zamanlarda yaşamış işte şimdi ise zehir gibi bölüm ikincisiydi hem gayet de sağlıklı :) sen kendine dert mi arıyorsun bak çok şükür minyon biz kız olacak demişlerdi, doğurması kolay olur hem bak :) doğduktan sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyorlar merak etme çabucak da toparlar inşallah

Masallah canim normal doğumu etkiliyormuymus önde olması canım

tatlım doktorum aslında, bebişler, ölçümleri ne kdr ilerde olursa olsun, genelde sat a göre dünyaya gelmeyi tercih ederler diyor.. ama kilodaki artış, bebeğin kanalda dha kolay ilerlemesine ve sıkışmasına dolasıyla doğumun dha erken başlamasına sebep olabilirmiş.. o nedenle bugün doktorum bana çok güzel bişi söyledi, unutmamak için tekrarladım hatta içimden :) bana dedi ki bebiş 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gibi hazır, 21 eylülden önce gelmicekmiş gibi rahat olalım gerisini bebeğimize bırakalım
buarada doktorumu yeni değiştirdim, malum bahsetmiştim, acıbademden jimere geçiş yaptım :) . bu yeni doktoruma 3. gidişim ama aramızda inanılmaz bi elektrik oluştu bile, inş böyle devam eder :)

Ayy canım maşallah çok az kaldı normal düşünürsek 25 den sonra beklicez demek inş hayırlı dogumlarimiz olur canım kuzularımıza kavusmamiza az kaldı bende çok özledim yavrumu inş hersey yolundadır canım ben kaç gundur yanıyorum sicak basiyor gecede yatamiyorum dr.gidince yine soylicem bakalim

kızlar fikir verin kraftın şu modeli nasıl
Kraft Lilly Travel Sistem Bebek Arabası
mağazlarda gördünüz mü ya da alan var mı aranızda...indirime girmiş 1280 den 889 a alsam mı bilemedim lütfen birileri yorum yapsın offf çıldıracağım...

Amin canim sendende Allah razi olsun on ayak oldun.Rabbim hepimize saglikli hayirli zamaninda dogumlar nasip etsin.

hepsini kullanıyorum canım ama almıyor kilo maalesef. muz , pekmez balık et süt hepsini yiyorum ama hep aynı. damarlarda da bir sorun yok. doktora dedim benden mi kaynaklı değl dedi bebekten kaynaklı dedi. ne yapabilirim dedim , bir şey yapamazsın dedi. Nasip iyi olsun da inan kilosuna takılmıyorum. 2 kilo olsun küvözde kalmasın , korkum o

Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
Böyle kötü şeyler düşünme zor bir süreç evet ama kendini strese sokma inşallah sağlıkla dogsunda kiloya takılma bak arkadaşlar çok daha küçük doğup büyümüş bebkelrden bahsediyor bol bol dua et onu karnına koyan Rabbim omrunude verir canım

Benimde ağrı ve uyuşma var sabahları uyanınca daha çok oluyor bana dr b12 verdi ama hala devam ediyor yarın dr gidecem tekrar sorucam
Bende bu gittiğim de sorucam daha yeni başladı bi çok ilaç kullanıyorum yememe de dikkat ediyorum ama yinede zor geçiyor artık hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin hepimize

Bende bu gittiğim de sorucam daha yeni başladı bi çok ilaç kullanıyorum yememe de dikkat ediyorum ama yinede zor geçiyor artık hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin hepimize

ben başından beri ilaçları düzenli alamıyorum ya midemi cok kötü yapıyor ilaçlar bende kötü olduğum zamanlarda kaçamaklar yaptım hep inşallah önemli bir sey değildir

Insa
ben başından beri ilaçları düzenli alamıyorum ya midemi cok kötü yapıyor ilaçlar bende kötü olduğum zamanlarda kaçamaklar yaptım hep inşallah önemli bir sey değildir
inşaallah bebeğe zararı olan bişey olmasın yeter kesinlikle eğer demir ilacı falan kötü yapıyorsa bende de aynı oldu doktorum yemekten 1 saat sonra al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…