2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
listem hazır değil hazırlamam lazım....

evet canım 2 hafta hala..

Kızlar bu ustaları parçalıcam az kaldı :
Tam eşyaları sökme işi bitti yeni dolapları takacaklar arabanın anahtarını, arabanın içinde bırakmışlar araba da kendini kilitlemiş.
Ve dolabın vidaları, gerekli malzemeler arabanın içinde kaldı(
Zeytinburnundan levente yedek anahtarı getirmelerini bekliyoruz.

Ne kadar onden gidiyordu cnm seninki benimkide ondede de doktor suyuma gore erken dogum olup olmicana karar vercekmiss

Ben birkaç hafta önce gittim, kışlıkların olduğu mağazalar vardı... En alt katta pijama gecelik falan baktım güzeldi.
Girişte de bi dükkan var onları çok beğenmedim.

Sağol canım. Sana da Allah şifa versin. Ben çok fazla takip edemiyorum. Rastlamadım bu konuda yazılanlara. Dün çok yoğundu gün boyu.bu sabah da vardı ama daha hafif.

sen adanadaydın dimi fulyacım? oralar tabi dha da sıcaktır, normal bence sıcak basması.. hem kilomuz arttı, hem içimizde bi canlı dha büyüyoor sabredicez inş bebişlerimize kavuşucaz :)

canım Atıl hoca ve Recep hocayı duydum çok iyi dr.larmış şanslısın...önce Allah'a sonra dr.lara emanetiz canım...
öyle canım . zaten inan atıl hoca aralarında en pozitif olanı. yaşlıca bir doktor ama çok iyi olduğunu duydum. genelde herkese pozitif şeyler söylüyor. Tabi ki meleklerimiz Allaha emanet.

Ne kadar onden gidiyordu cnm seninki benimkide ondede de doktor suyuma gore erken dogum olup olmicana karar vercekmiss

benim oğluş 10 gün önden gidiyor ve 8. haftadan sonraki tüm kontrollerde hep bi hafta 10 gün önden gidiyordu.. bnm suyum normalmiş, suyla bi bağlantı kurmadı, sadece yazdığım gibi, bebeğin kilosu olduğu için güçleniyor dha sert kasılabiliyor, doğum dha çabuk başlayabiliyor dedi.. ama yine de genelde bebekler sat a uygun doğmayı tercih ederler diye de belirtti.. bakalım yaşayıp görücez, sağlıkla kavuşalım en önemlisi o

Insa

inşaallah bebeğe zararı olan bişey olmasın yeter kesinlikle eğer demir ilacı falan kötü yapıyorsa bende de aynı oldu doktorum yemekten 1 saat sonra al dedi

DEMİR İLACI ZATEN BAŞLI BAŞINA KORKULU RÜYAM GECE YATARKEN İÇİYORUM HİSSETMİYİM DİYE AMA GECE DAYANAMAYM KALKIYORUM MİDE YANMASINDAN HEP ALLAHIM BÜYÜK KONUSMAK İSTEMİYRUM AMA UZUN Bİ SÜRE İLAÇ GÖRMEK İSTEMİYORUM ARTIKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…