listem hazır değil hazırlamam lazım....Canim iyi dusun iyi olsun derler insallah hakkimizda hersey cok guzel olur )canini sıkma ALLAH BUYUK INSALLAH evlatlarimizi bize bizide onlara saglikla bagislasin cantaya gelince doktorum bana 34haftada hazir olsun dedi ah ah daha buyuk esyalarim hazir sadece simdi diyorum ki havuzlu hana gitsemde tum giysileri yatak yorgani iste pijama terlik hepsini birlikde aradan cikartayim canim insallah yetisdiririz stres olmamaya calisalim.listen hazirmi cnm?
oh ohhhh 1400 gr olmuş tosbağa yerim onu bençok şükür belmacım iyi gidiyor sıkıntı yok şimdilik.dikkat et dedi doktor..
Listeyi hazirlamaya calis canim kolyaca alisverisi tamamlarsin insallah...listem hazır değil hazırlamam lazım....
evet canım 2 hafta hala..Sagol canım amin☺alırsın ne olacak benim ikinci bebeğim bu yüzden çok eksiğimiz yoktu
Ya canım sen dogurmadan rahatlamicaksin 750 gr bile yaşarken neden seninki yaşamasın kaldı ki premature bebekler ciğer gelişimini falan tamamlamamis oluyor seninki 4 hafta sonra artık kendi donanımını tamamlamış olacak yani kuvozde bile kalmaz şu anda gerilik hala iki hafta olarak mı Devam ediyor
maşallah size canım sağlıcakla al insallah
canım çapada heyete Alkan hoca giriyor mu...evet canım 2 hafta hala..
Ne kadar onden gidiyordu cnm seninki benimkide ondede de doktor suyuma gore erken dogum olup olmicana karar vercekmissKızlarcım günaydın nasılsınız?
Sabah doktor randevum vardı oğluşum ii çok şükür1630 gr 40 cm olmuş ne kdr da hızlı büyüyorlar ne büyük mucize.. Bnmki hala önden gidiyor, doktorum artık doğumu biraz erken bekleyebiliriz dedi, sağlıkla gelsin de inş oğluşum ne zaman isterse o zmn gelsin
Ben birkaç hafta önce gittim, kışlıkların olduğu mağazalar vardı... En alt katta pijama gecelik falan baktım güzeldi.Kizlar gunaydin herkes yavas yavas toplaniyohavuzlu hana gitmeii dusunuyorum gecelik pijama yatak yorgan alisverisi bebek giysileri hepsini birlikde aradan cikarmak icin acaba gitsemmi?guzel gecelik pijama bulunurmu bide bebege kadife tulum sonbaharlik bikacbisey kisliklar ariyorum sezon degil ama havuzlu handa bulunurmu acaba kizlaar
yok canım atıl yüksel var prof. sonra recep has var perinatolog İbrahim Kalelioğlu var bir de prof. burak tatlı var. bunlar giriyor.canım çapada heyete Alkan hoca giriyor mu...
benimkide önden gidiyo 1 ayNe kadar onden gidiyordu cnm seninki benimkide ondede de doktor suyuma gore erken dogum olup olmicana karar vercekmiss
Ozmn ugrayayim oraya cnm tesekkurler)Ben birkaç hafta önce gittim, kışlıkların olduğu mağazalar vardı... En alt katta pijama gecelik falan baktım güzeldi.
Girişte de bi dükkan var onları çok beğenmedim.
canım Atıl hoca ve Recep hocayı duydum çok iyi dr.larmış şanslısın...önce Allah'a sonra dr.lara emanetiz canım...yok canım atıl yüksel var prof. sonra recep has var perinatolog İbrahim Kalelioğlu var bir de prof. burak tatlı var. bunlar giriyor.
Sağol canım. Sana da Allah şifa versin. Ben çok fazla takip edemiyorum. Rastlamadım bu konuda yazılanlara. Dün çok yoğundu gün boyu.bu sabah da vardı ama daha hafif.canım son aylarda bulantı oluyor diye yazmıştı arkadaslar sakın olmaya calış ama dr.unu da bilgilendir...ben de sabahları kalktıgımda afedersin öğürme hissi oluyor hatta bu sabah kusucam zannettim ama nadiren oluyor...çok geçmiş olsun canım...
Ayy canım maşallah çok az kaldı normal düşünürsek 25 den sonra beklicez demek inş hayırlı dogumlarimiz olur canım kuzularımıza kavusmamiza az kaldı bende çok özledim yavrumu inş hersey yolundadır canım ben kaç gundur yanıyorum sicak basiyor gecede yatamiyorum dr.gidince yine soylicem bakalim
Yediklerimiz yariyr galibabenimkide önden gidiyo 1 ayne olduysa son iki haftada oldu
öyle canım . zaten inan atıl hoca aralarında en pozitif olanı. yaşlıca bir doktor ama çok iyi olduğunu duydum. genelde herkese pozitif şeyler söylüyor. Tabi ki meleklerimiz Allaha emanet.canım Atıl hoca ve Recep hocayı duydum çok iyi dr.larmış şanslısın...önce Allah'a sonra dr.lara emanetiz canım...
Ne kadar onden gidiyordu cnm seninki benimkide ondede de doktor suyuma gore erken dogum olup olmicana karar vercekmiss
Insa
inşaallah bebeğe zararı olan bişey olmasın yeter kesinlikle eğer demir ilacı falan kötü yapıyorsa bende de aynı oldu doktorum yemekten 1 saat sonra al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?